valla kız bende çok merak diyorum senin kilonu.. eğer gerçekten dikkat ettiysen ve spor da yaptıysan en az 3 kilo vermiş olman gerekir..
bende hamile kaldığımda 68 kiloydum
85 ile dğuma qirdim
doğumdan çıktığımda 74 kiloydum
emzirme döneminde 80e çıktım
oğlum 7 aylıkken emmeyi bıraktı bende acilen diyete qirdim
ve şimdi çoookk şükür 72 kiloyum
kız biz çatladık kilondan meraktan...
hadi al da gel....
yaz hemen...
biliyomusunuz böyle paylaşmak, aynı dertten müzdarip dostlar edinmek insanı daha da hırslandırıyo ve mutlu ediyo :)
inşallah vermşiiimdir :) ben şu an 2 kiloya bile razıyım ama fazlası olsun olsun olsuuun
aaa valla canım bizim öykülerimiz çok benziyormuş.. 67 ile hamile kaldım 87 lie girdim doğuma.. çıktığımda 81dim.. 2 hafta içinde 74 indim.. şişkinlik ve pis sular felan gidince.. sonra emzirme döneminde millletin ye ye ye ye gazıyla 78 oldum.. diyete başladım başladım bıraktım.. bazen hiç veremedim ama çok şükür son denememde 8yani 14 şubattan beri)76dan 69a indim.. sadece 5 kilo kaldı... ve ben öğrendim ki haşhimato tirioditi varmış bende.. belki de bu kadar kilo almamın nedeni buydu.. ha gayret yolumuz kısaldı...
kızlar sakızlı muhallebi yicem sadece öğlen mi yiyim yoksa ara öğün yiyip akşamı hafif mi geçirsemmm
aaa valla canım bizim öykülerimiz çok benziyormuş.. 67 ile hamile kaldım 87 lie girdim doğuma.. çıktığımda 81dim.. 2 hafta içinde 74 indim.. şişkinlik ve pis sular felan gidince.. sonra emzirme döneminde millletin ye ye ye ye gazıyla 78 oldum.. diyete başladım başladım bıraktım.. bazen hiç veremedim ama çok şükür son denememde 8yani 14 şubattan beri)76dan 69a indim.. sadece 5 kilo kaldı... ve ben öğrendim ki haşhimato tirioditi varmış bende.. belki de bu kadar kilo almamın nedeni buydu.. ha gayret yolumuz kısaldı...
kızlar sakızlı muhallebi yicem sadece öğlen mi yiyim yoksa ara öğün yiyip akşamı hafif mi geçirsemmm
canım bence tatlıları tek başına ana öğün yapma.. kan şekerini çok değiştireceğinden çok acıkırsın gözün döner.. bence ara öğün yap akşam daha hafif takılırsın..
benımde hıkayem sıze benzıyor ama ben emzırırken kılo almadım.71 le hamıle kaldım.85le doguma gırdım.cıktıgımda 77ydım bıkac hafta sonra 73 e ındım takı 7-8 ay hep boyle kaldım ocak ayına kadar baktım kılo almaya baslaıdm 74-75 oluyorum dur dedım ıste bakalım
bence ara öğün gibi yapıp aksama az ye
hiç öyle umutsuzluğa kapılma.. bu işte sabır çok önemli biz aylarca yedik de bu kadar kilo aldık hatta yıllarca.. bu yüzden aylarımızı alacak bu iş.. ama diyetten ziyade sağlıklı beslenmeyi öğrendim ben ve çok mutluyum.. haftada 200 gr bile versem yetiyor.. çünkü artık biliyoruz bu işi..eskiden bir tabak pates kızartması bile az gelirdi şimdi en fazla 2-3 çatal alıyorum.. ve asla zorlanmıyorum yani içim gitmiyor..ah canım ne qüzel 69u qörmüşsün darısı başıma
ben sanki hiç o rakamı qöremicekmişim gibi geliyor
aslnda çokta fark yok ama ne bilim 6lı rakamlar uzak gelio bana :26:
bayanlar merhabaaaaaaa
bende aranıza yenı katıldım kendımden bahsedeyım bıraz
27 yasındayım 1,68 boy vede 77,5 kıloyum
1hafta oldu spora gıdıyorum
benım kılo almamda 3 kez tup bebek denemem oldu yemeklere dıkkat etmemem vede aldıgım hormonlarla bu hale geldım
yemeklere dıkkat edıyorum ama nekadar dıkkat etmem lazım bılmıyorum
banada yardım edermısınız
hedefım 65 olmak
insan burda daha bi motive oluyor bende haftalarca takip ettim sonra üye olmuştum.. iyi ki olmuşum yoksa şimdiye diyet felan kalmazdı bende....canım bende üniversitede diyet yaparken hem yediklerime hem sporuma dikkat etmiş ve 15 günde tam 3.700 kilo vermiştim.. harika bi duyguydu bak gör sende yaşayacaksın bugün bunu
sahsen ben şu an ekipte olmamama rağmen sadece kendime karşı değil ekibe karşı da sorumlu hissediyorum ve sizlere bakınca bu kadar zor bir iş olmadığını isteyince azmedince kiloların pıtır pıtır verilebildiğini gördüm :)
belkide hayatımda ilk defa bu kdr inatla ve özenle bir diyete başladım. ilk hedefim 62 kilo olmak.. ama eğer başarabilirsem inşallah 58, 59ları görmek istiyorum. daha yaşım küçük, benim sizler gibi tatlı bebişim yok yani kilolarım icin bahanem de yok.. her bir fazla kilo benim homini gırtlagımın eseri.. :84:
hiç öyle umutsuzluğa kapılma.. bu işte sabır çok önemli biz aylarca yedik de bu kadar kilo aldık hatta yıllarca.. bu yüzden aylarımızı alacak bu iş.. ama diyetten ziyade sağlıklı beslenmeyi öğrendim ben ve çok mutluyum.. haftada 200 gr bile versem yetiyor.. çünkü artık biliyoruz bu işi..eskiden bir tabak pates kızartması bile az gelirdi şimdi en fazla 2-3 çatal alıyorum.. ve asla zorlanmıyorum yani içim gitmiyor..
hoşgeldin canım.. rabbim inşallah en kısa zamanda sana da bie bebek nasip etsin hayırlısı ile... hedefine ulaşmak için bizden ayrılma.. neler yaptığından bahsetsene biraz.. nasıl besleniyorsun spor felan????
doğuşun çilkli form çayı süper tavsiye ederim onla içiyimmm
canım inan bebek felan laf.. insan kendine hakim olmalı.. çevremde hamileliğinde sadece 6-7 kilo alıp benim oğlum gibi sağlıklı doğuran o kadar insan var ki.. aslında gebelikte yemenin iyi olduğunu sanıyoruz halbuki tansiyon şişme şeker hepsine neden oluyor.. kendi kendime karar verdim daha erken ama bi daha bebeğim olursa çok sağlıklı beslencem.. baştan diyetisyene gidicem... benim ailemde kalp şeker hep var.. bu yüzden ben hayatım boyunca zayıf ve hareketli olmalıyım...kız bu arada bende yaşlı sayımam 87liyim.. yani 24 yaşındayım daha
kıııızz az önce diyeydin markete gittyidim
doğadan form aldım kayısılı
senin deiğini alırdım denemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?