70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla kız bende çok merak diyorum senin kilonu.. eğer gerçekten dikkat ettiysen ve spor da yaptıysan en az 3 kilo vermiş olman gerekir..

biliyomusunuz böyle paylaşmak, aynı dertten müzdarip dostlar edinmek insanı daha da hırslandırıyo ve mutlu ediyo :)
inşallah vermşiiimdir :) ben şu an 2 kiloya bile razıyım ama fazlası olsun olsun olsuuun

aaa valla canım bizim öykülerimiz çok benziyormuş.. 67 ile hamile kaldım 87 lie girdim doğuma.. çıktığımda 81dim.. 2 hafta içinde 74 indim.. şişkinlik ve pis sular felan gidince.. sonra emzirme döneminde millletin ye ye ye ye gazıyla 78 oldum.. diyete başladım başladım bıraktım.. bazen hiç veremedim ama çok şükür son denememde 8yani 14 şubattan beri)76dan 69a indim.. sadece 5 kilo kaldı... ve ben öğrendim ki haşhimato tirioditi varmış bende.. belki de bu kadar kilo almamın nedeni buydu.. ha gayret yolumuz kısaldı...

biliyomusunuz böyle paylaşmak, aynı dertten müzdarip dostlar edinmek insanı daha da hırslandırıyo ve mutlu ediyo :)
inşallah vermşiiimdir :) ben şu an 2 kiloya bile razıyım ama fazlası olsun olsun olsuuun

insan burda daha bi motive oluyor bende haftalarca takip ettim sonra üye olmuştum.. iyi ki olmuşum yoksa şimdiye diyet felan kalmazdı bende....canım bende üniversitede diyet yaparken hem yediklerime hem sporuma dikkat etmiş ve 15 günde tam 3.700 kilo vermiştim.. harika bi duyguydu bak gör sende yaşayacaksın bugün bunu

ah canım ne qüzel 69u qörmüşsün darısı başıma
ben sanki hiç o rakamı qöremicekmişim gibi geliyor
aslnda çokta fark yok ama ne bilim 6lı rakamlar uzak gelio bana :26:

Son düzenleme:
bayanlar merhabaaaaaaa
bende aranıza yenı katıldım kendımden bahsedeyım bıraz
27 yasındayım 1,68 boy vede 77,5 kıloyum
1hafta oldu spora gıdıyorum
benım kılo almamda 3 kez tup bebek denemem oldu yemeklere dıkkat etmemem vede aldıgım hormonlarla bu hale geldım
yemeklere dıkkat edıyorum ama nekadar dıkkat etmem lazım bılmıyorum
banada yardım edermısınız
hedefım 65 olmak

kızlar sakızlı muhallebi yicem sadece öğlen mi yiyim yoksa ara öğün yiyip akşamı hafif mi geçirsemmm

canım bence tatlıları tek başına ana öğün yapma.. kan şekerini çok değiştireceğinden çok acıkırsın gözün döner.. bence ara öğün yap akşam daha hafif takılırsın..

benımde hıkayem sıze benzıyor ama ben emzırırken kılo almadım.71 le hamıle kaldım.85le doguma gırdım.cıktıgımda 77ydım bıkac hafta sonra 73 e ındım takı 7-8 ay hep boyle kaldım ocak ayına kadar baktım kılo almaya baslaıdm 74-75 oluyorum dur dedım ıste bakalım
kızlar sakızlı muhallebi yicem sadece öğlen mi yiyim yoksa ara öğün yiyip akşamı hafif mi geçirsemmm

bence ara öğün gibi yapıp aksama az ye

canım bence tatlıları tek başına ana öğün yapma.. kan şekerini çok değiştireceğinden çok acıkırsın gözün döner.. bence ara öğün yap akşam daha hafif takılırsın..

tamama kızlarrr ara öğün yapıp akşamı yoğurtlu brokoli yaparımmmmm

ah canım ne qüzel 69u qörmüşsün darısı başıma
ben sanki hiç o rakamı qöremicekmişim gibi geliyor
aslnda çokta fark yok ama ne bilim 6lı rakamlar uzak gelio bana :26:
hiç öyle umutsuzluğa kapılma.. bu işte sabır çok önemli biz aylarca yedik de bu kadar kilo aldık hatta yıllarca.. bu yüzden aylarımızı alacak bu iş.. ama diyetten ziyade sağlıklı beslenmeyi öğrendim ben ve çok mutluyum.. haftada 200 gr bile versem yetiyor.. çünkü artık biliyoruz bu işi..eskiden bir tabak pates kızartması bile az gelirdi şimdi en fazla 2-3 çatal alıyorum.. ve asla zorlanmıyorum yani içim gitmiyor..

hoşgeldin canım.. rabbim inşallah en kısa zamanda sana da bie bebek nasip etsin hayırlısı ile... hedefine ulaşmak için bizden ayrılma.. neler yaptığından bahsetsene biraz.. nasıl besleniyorsun spor felan????

sahsen ben şu an ekipte olmamama rağmen sadece kendime karşı değil ekibe karşı da sorumlu hissediyorum ve sizlere bakınca bu kadar zor bir iş olmadığını isteyince azmedince kiloların pıtır pıtır verilebildiğini gördüm :)

belkide hayatımda ilk defa bu kdr inatla ve özenle bir diyete başladım. ilk hedefim 62 kilo olmak.. ama eğer başarabilirsem inşallah 58, 59ları görmek istiyorum. daha yaşım küçük, benim sizler gibi tatlı bebişim yok yani kilolarım icin bahanem de yok.. her bir fazla kilo benim homini gırtlagımın eseri.. :84:

canım inan bebek felan laf.. insan kendine hakim olmalı.. çevremde hamileliğinde sadece 6-7 kilo alıp benim oğlum gibi sağlıklı doğuran o kadar insan var ki.. aslında gebelikte yemenin iyi olduğunu sanıyoruz halbuki tansiyon şişme şeker hepsine neden oluyor.. kendi kendime karar verdim daha erken ama bi daha bebeğim olursa çok sağlıklı beslencem.. baştan diyetisyene gidicem... benim ailemde kalp şeker hep var.. bu yüzden ben hayatım boyunca zayıf ve hareketli olmalıyım...kız bu arada bende yaşlı sayımam 87liyim.. yani 24 yaşındayım daha

allah razı olsun canımm ınsallah bende melegıme kavusurum herkes gıbı hayırlısıyla tabıkı
ben 2 nısanda spora basladım orda 10 tane alet var 3 tur onda donuyoruz ama 30 sanıye alette hareket 30 sanıye fızıkı hareket vede tempolu calısıyoruz buda ortalama 30 dakıkamı alıyor 3 tur yanı
sonrada yıne hareket yapıyorsun mekık cekme bacakları yukarı asagı kaldırma baya bırseyler var ben yenı oldugumdan ısımlerınıde bılmıyorum
yemege gelırse bu benım ıcın bıraz zor oluyorama azımle ıstıyorum kendım ıstıyorum yanı zayıflamayı
sabahları bır bardak normal su ıcıyorum sonra normal kahvaltımı yapıyorum ıse gıdıyorum oyuzden kahvaltı 7 de yapıyorum
ara ogun olarak kuru kayısı salatalık bolbol su ıcmeye calısıyorum
ogle yemegı alıyorum ama sadece corba ana yemek duruma gore yogurt yada salata yıyorum
yanı farklı degıl sadece oncekıne gore porsıyonu ufalttım
yıne ara ogun portakal salatalık
ve spora gıdıyorum
aksam yemegı cok az yıyorum oda mecbur hoca spordan sonra sakın cok kacırma yoksa kılo alırsın dedı
cay ıcıyorum sekersız zaten
yıne meyve su ıcıyorum gun bıtıyor
ınsallah zayıflarım ama nıyetıme cok koydum 4,tuptedavısıne cok ıyı baslamam lazım vede kendıme azıcık cekı duzen vermem lazım banada destek olun lutfennnnnnnn

yaşlı demek istemediiim, sadece daa yo0lun başındayım demek istemiştim :)
buarada yaşıtmışız ne güzel oğlun varmış senin, allah bağışlasın :)
benimde bir ilişkim var ama evleniceğmi sanmıyorum hiç
dediğin gibi en önemlisi sağlık için kilolardan kurtulmamız lazım

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum.sizlerin sayesinde motive oluyorum.78 kiloyla başladım diyetime 72.50 im şuanda 1.5 ay oldu ama malesef kilo vermem durdu.tecrübelerinizi alabilirmiyim?tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…