canıııımm sende mi burdasınnn
eymenin annesii :)
kizlar naber arada geldikce yazayim diyorum burayada ee ilk goz agrisi vazgecilmiyor...
ya biraz asim var sanirim ondan yemekte yiyemiyorum ama aksam hafif tempo yuruyusumu gene yapiyorum yemekten sonra esimle...diyorumki kilo vermeye gayretli oldugum donemler bunlari yapmadim rabbim sen nelere kadirsin
evet canım seni burada görmek ne hoş
ne mutlu sana maşallah bende veririm inşallah
şu emzirme olmasa :44:
bende seni grdüğüme sevindim
blogda ikimizde kilolarımızı açıklayamamıştık ama zayıflamak istediğimizi söylemiştik
bak ben o zamandan bu yana 8 kilo verdim
ben gitttttiiiim :)
tartı alıp gelceeeem
canım 8 kiloyu ne kadar zamanda verdin
ben de şuan da senin başlangıç kilona çok yakınım da
yavaş yavaş olacak inşallah canım bakalım
Yasir nasıl ? :26:
ay bi düğünde yokki bizde oynasak. çoştum yine dalgalanıyorum ben yeni yeni sevdalanıyorum bendemedim...
kızkardeşim dedi ki;
her ne yapıyorsan devam et...
düğünümde bakacağım sana:)))
[/I][/B]
çok istedinmi olmuyo canım.hayırlısı neyse o olsun demelisin.rabbim hakkımızda hayırlısını versin belkide çok istediğim şeylerin olması bizim hakkımızda hayırlı olmayacaktır bilemeyiz.yavaş yavaş kilolar gitsin benim arkadaşımda sen gibi diyete başladı falan tam hadi form tutuyoz derken hamile kaldı.sende az bi fazlalıklardan kurtul bebkine göbüşte yer açinsallah cnm ya gercektende cok istiyorum ama belkide bu kadar cok istedigimden olmuyordur
bu arada adet oldumartik doktora gitme zamani geldi gidip bi kan vereyim insallah kötü bisey cikmaz
maşallahGünaydın canlar
Benim oğlan erkenci her zamanki gibi
tartı günüm tartıldım ve 74.5 olmuşum yani bir haftada bir buçuk kilo gitmiş şükür
aslında daha fazlada giderdi ama emzirdiğim için tatlı çok istiyor canım
bir de uyku düzenimiz hiç yok gece en az 10 kere kalkıyor
ben uykudan alamadığım enerjiyi yemekten almaya çalışıyorum adeta
arada irili ufaklı kaçamaklarım oldu :83:
bu hafta daha iyi olur inşallah
oh canıma deysin sen beni görmezden gelirsne yerisnpastaları börekleri oturursun böylegünaydın canlarımmmmdün çok yoqundum giremedim kızlar bugünde yoqun olucam birazdan platesim başlıcak sonra kuaföre gidicem eve gelip yemek yiyip doktora gidicem sonrada pazara hatta vakit bulursam birde arkadaşa uqrucam büyük ihtimal gün içinde liste yapmaya vaktim olmaz ama inşallah akşam yaparım listemizi geçen haftada yapılmadı özledim vallaaa...bu arada hafta sonu inanlımaz yedim arada bu bende oluyor doymak bilmedim kızlarr ve 2600qram artıdayım yeni kilom 69.6
durmak yok yola devamgünaydınlaaaaarr!!! güne aynı zorlu yoldan gittiğim insanlarla başlamak çok güzel!
Sena KAptan, hayır gitmeyeceğim tabi ki bu sefer kesinlikle mücadeleyi bırakmayacağım...Biliyorsunuz başımdan çok kötü bi ayrılık geçmişti, daha da kötü şeyler eklendi üstüne...işten de çıktım....
ama şunu farkettim, tüm bu olumsuz gelişmelerin nedenleri arasında kilolarımın verdiiği güvensizlikte baş rollerde...yani ben kendimi sevmeden başarılı adımlar atamayacağım...belki de bende takıntı haline geldi bilmiyorum :26:
bu arada plates'e bugün bende başlıyorum eskisi gibi..fakat extra hergün değil haftada 5 gün yürüyüşe gidicem çünkü bu ilk dönemlerde dışarı bile çıkmak istemeyen biri haline geliyorum
Bugün hepinize bol şans
Not: sabah kalktığımdan beri tatlı krizindeyim...1 kase light yoğurtla 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp buzluğa attım...sanırım öğle yemeğinden önce biraz şımarıklık yapıcam
öptüm hepinizi kocaman...birde yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişleeeerr
ooo bebeğim harikasın maşallah.ben geldimmmmmm ama mikemmeell geldimmm
korktuğum başıma gelmedi ve sizi bıraktığım kiloma geri döndüm
demekki adetten dolayı şişkinliğim olmuştu
perşembe günü 75 i tartıda görünce ev üstüme yıkılmıştı resmen
ama perşembeden beri çok sıkı bir diyetteyim
ve bu sabah 72.9u gördüm çok şükür
allahım 69u da görebilcekmiyimmm
maşallah çok iyi gitmişcanım ben aslında diyete başladığımda tam 80.0 dımama
çizelgeme yazmaya bile utandığımdan 79 yazdım 8li rakmları görmek istemiorum
1 ayda vermiştim 8 kiloyu
diyete başladığım ilk hafta vücudumda ödem çok olduğu için 3 kilo vermiştim
ondan sonraki hafta 2 kilo vermiştim
3. hafta da 2 kilo vermiştim
4. hafta 1 kilo vermiştim ve kalmıştım daha veremiodum
72 üzerime yapıştı inemiodum aşağıya
sonra umutsuzluğa kapılıp bıraktım
aslında hata yapmıştım mücadele etseydim şimdi 6lı rakamlardaydım belkide:26:
maşallah baya uzun boylu bi hatunsun sanırım.ben bile hala 40 a normal çok aşırı bol olmayacak şekilde girebiliyorumbende dün 40 beden pantolon aldım
bi ara dedim acaba kalıbı mı geniş ki diye ama aldığım marka öle geniş kalıp yapmıyo
çok sevindirik oldum
çok güldürdün beni sabah sabaha
kendini kötüyede hazırla böyle çok beklentili olunca sonuçtan memnun olamuyor sonra insanbiliyomusunuz böyle paylaşmak, aynı dertten müzdarip dostlar edinmek insanı daha da hırslandırıyo ve mutlu ediyo :)
inşallah vermşiiimdir :) ben şu an 2 kiloya bile razıyım ama fazlası olsun olsun olsuuun
hoşgeldinbayanlar merhabaaaaaaa
bende aranıza yenı katıldım kendımden bahsedeyım bıraz
27 yasındayım 1,68 boy vede 77,5 kıloyum
1hafta oldu spora gıdıyorum
benım kılo almamda 3 kez tup bebek denemem oldu yemeklere dıkkat etmemem vede aldıgım hormonlarla bu hale geldım
yemeklere dıkkat edıyorum ama nekadar dıkkat etmem lazım bılmıyorum
banada yardım edermısınız
hedefım 65 olmak
hücum yasak taarruze geçmek yasakbu arada bugün benim için zor geçiyor evde çok güzel yemekler varama yağ,tuz,şekerden ibaretler...tabi eski yeme alışkanlığımızı hemen bırakamıyoruz insan gidip hücum etmek istiyor bazen :26::26:
afyet olsun .başka ne denirkidün akşam 21.30da mantı yedim, ne dersiniz buna(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?