70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Malzemeler

2 su bardağı light süt

2 paket light toz dondurma

1 adet portakal,

2 adet kivi

250 gram çilek

Yapılışı

LİGHT süt ile light dondurmayı mikserle 6-7 dakika çırpın. Meyvelerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın ve dondurmanın içine ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırıp silikon bir kalıbın içine boşaltın. Buzdolabında 1 gece beklettikten sonra ters çevirip servis tabağına çıkartın. Üzerini dilimlenmiş portakal, kivi ve çilek ile süsleyip servis yapın.

kizlar hafif bir dondurma tarifi belki isinize yarar.....

greencim
çok uzun değilim aslında
1,70 boyum
pantolonu da bershka varya ordan aldım
normalde kalıpları küçük onların
bende hayret ettim ama girdim valla içine
gerçi beli kasıyo birazcık
maşallah bize göre baya uzunsun.azda sıkı bi hatunsan sığarsın biz girsekte ordan burdan pörtlüyo yine güle güle iyi günlerde giy.kiloyla bedeni kıyaslayınca 40 beden gerçekten küçğk görünğüyo göze biçok kişi bu bedene boyu uzun dahi olsa anca 60 kiloların ortalarına doğru girebiliyor.sen bizden şanslısın demek oluyor

kılzar 1 bardak su içtim az önce
yani maksimum 10 dk falan oldu
2.kez tuvalte gidecem
sizde de öyle oluyo mu
su içmeye korkar oldum valla

canım eski sporcu olduğum için kas oranım da fazladır size göre
bi de benim bacaklar baya bi ince 38 bedene girer birazcık kassam
boy olduğu için dediğin gibi çok belli etmiyo kiloyu
60lar beni iyi gösterir diye tahmin ediyorum
ama kiloları görmeyeli baya oldu

28.03.2011 pazartesi
diyetime başladım..
kilo 75

11.04.2011 pazartesi
kilo 71.8

giden 3200 gr

tartıyı da aynı model ve marka aldım ki kandırık olmasın

aha tarifler havada uçuşuyo biri yapıp beni yedirsin.ayşebahar burdan sana sesleniyorum bunu yap 4 meleğini yedir

kız akşam yemiş hangi öğünden kıssın
bi sonraki öğün kahvaltı bende genelde tüm gün sabredip akşam cozutanlardanım.mesela dün akşam dışarda yedik üzerine gittiğimiz yerin bize olan ikramını ayıp olmasın diye geri çeviremedik yarım porsiyon kadar kaymaklı ekmek kadayıfı yedim akşam eve arkadaş geldi maç izlemeye gelirken çerez getirdi.ordan 10-15 tane fındık fıstık yedim aferin bana ii halt ettim.sonra gece zaten geç yattım sabah 11 gibi anca yataktan kalk falan eşi doyur giydir işe yolla bu saat oldu kahvaltı yapıyorum.oda zeytin peynir domates salatalık biber olarak yanında ekmek vs olmadan yapıyorum ki akşamki yediklerimi biraz dengelesin diye.

bizde yeni sporcu aday adayıyız burda değişik insanlar ve farklı beden gruplarıyla tanışıyoruz.hakkımızda bildiklerimiz yaş boy kilodan ibaret olunca herkes önce bildiği kişi yani kendiyle kıyaslama yapıyor.dolayısıyla inanmakta zorlanıyor bazen okuduklarına insan.ah ah dedimya şanslı hatunsun diye

28.03.2011 pazartesi
diyetime başladım..
kilo 75

11.04.2011 pazartesi
kilo 71.8

giden 3200 gr

tebrikler darısı diğer arkadaşların başına

28.03.2011 pazartesi
diyetime başladım..
kilo 75

11.04.2011 pazartesi
kilo 71.8

giden 3200 gr

vaaayy 2 haftada süper gitmiş
tartın hangi marka model canım
benim kini değiştirecem de ben

28.03.2011 pazartesi
diyetime başladım..
kilo 75

11.04.2011 pazartesi
kilo 71.8

giden 3200 gr

helal olsun ya!!
ama kızlar birşey sorucam sadece cuma günleri tartılıyorduk hep beraber bildirim yapıyorduk??
artık yok mu öyle birşey?

28.03.2011 pazartesi
diyetime başladım..
kilo 75

11.04.2011 pazartesi
kilo 71.8

giden 3200 gr

harisin canim senin adina cok sevindim aslinda yarin sabah ac karinla tartil fark dahada fazla olacak yani daha cok sevineceksin....

ay bende diyordum keske biri yapsada ben yesem.....

helal olsun ya!!
ama kızlar birşey sorucam sadece cuma günleri tartılıyorduk hep beraber bildirim yapıyorduk??
artık yok mu öyle birşey?

teşekkür edeerrrimm :)
var var da benim tartım bozulmuştu haftasonu alamadım bi de yeniyim ya öle takıldım kendi çapımda bu seferlik idare edin :)

ay bende diyordum keske biri yapsada ben yesem.....
sana yok sen tarifi verensin sen yapcan biz yicez.bu ara çok şükür tatlı isteğim yok.zeytin aşeriyorum bu ara geçen 15 günde peynir aşerdim.aferin bana böyle sağlıklı şeyler çeksin canım bari sağlıklı şeyler yedimde kilo aldım diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…