aynen devam canım.cuma günleri bildirim
3-5 gün oldu .gelen yoğun istekleri kıramadım geldim aranıza tekrardan.daha nasıl gidiyor gidiyormu geliyormu bilmiyorum.sen ne zaman geldin nasıl gidiyor burda gibi gözüksemde okuyamıyorum malum iş ortamı
3-5 gün oldu .gelen yoğun istekleri kıramadım geldim aranıza tekrardan.daha nasıl gidiyor gidiyormu geliyormu bilmiyorum.tartıyla küsüm 1 mayısta bi müzakere yapcaz bakalım
bu arada alemsin senin tartı yanlıştır boşver sen diyetisyeninki ne gösteriyosa odur
tünaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartı bana gülücük verdi mutluyummm cumaya güzel olcak hepimiz içinnnn:92: :92: :92: :92: :92:
bayanlar merhabaaaaaaa
bende aranıza yenı katıldım kendımden bahsedeyım bıraz
27 yasındayım 1,68 boy vede 77,5 kıloyum
1hafta oldu spora gıdıyorum
benım kılo almamda 3 kez tup bebek denemem oldu yemeklere dıkkat etmemem vede aldıgım hormonlarla bu hale geldım
yemeklere dıkkat edıyorum ama nekadar dıkkat etmem lazım bılmıyorum
banada yardım edermısınız
hedefım 65 olmak
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum.sizlerin sayesinde motive oluyorum.78 kiloyla başladım diyetime 72.50 im şuanda 1.5 ay oldu ama malesef kilo vermem durdu.tecrübelerinizi alabilirmiyim?tşk.
kizlar naber arada geldikce yazayim diyorum burayada ee ilk goz agrisi vazgecilmiyor...
ya biraz asim var sanirim ondan yemekte yiyemiyorum ama aksam hafif tempo yuruyusumu gene yapiyorum yemekten sonra esimle...diyorumki kilo vermeye gayretli oldugum donemler bunlari yapmadim rabbim sen nelere kadirsin
ay bi düğünde yokki bizde oynasak. çoştum yine dalgalanıyorum ben yeni yeni sevdalanıyorum ben
çok istedinmi olmuyo canım.hayırlısı neyse o olsun demelisin.rabbim hakkımızda hayırlısını versin belkide çok istediğim şeylerin olması bizim hakkımızda hayırlı olmayacaktır bilemeyiz.yavaş yavaş kilolar gitsin benim arkadaşımda sen gibi diyete başladı falan tam hadi form tutuyoz derken hamile kaldı.sende az bi fazlalıklardan kurtul bebkine göbüşte yer aç
maşallahgüzel yorgunluklar bunlar zayıf fit ve yorulmuş güzel bi anne olacaksın
oh canıma deysin sen beni görmezden gelirsne yerisnpastaları börekleri oturursun böylebu nedemek oluyo ben bi süre daha tartıya yaklaşmim zira sendeki bu değişim bukadarsa bendekini düşünmek bile istemiyorum
durmak yok yola devam
ooo bebeğim harikasın maşallah.
dün akşam 21.30da mantı yedim, ne dersiniz buna(((((((((((
28.03.2011 pazartesi
diyetime başladım..
kilo 75
11.04.2011 pazartesi
kilo 71.8
giden 3200 gr
tartıyı da aynı model ve marka aldım ki kandırık olmasın
28.03.2011 pazartesi
diyetime başladım..
kilo 75
11.04.2011 pazartesi
kilo 71.8
giden 3200 gr
tartıyı da aynı model ve marka aldım ki kandırık olmasın
yani haklısın o 2 kilo fazlalık olmasa tartı neden göstermesin değilmi var olmayan ağırlığı.yok yok onunki doğru olsunki 2 kilo fazla vereyim.
sen burdasın ben burda olmam tartılırsamhiç heveslenme cnm ben sen gibi tartılmaktan korkmuyum burdayımm hodri meydannnn...
kızlar ben ekmek olarak light tüketiyodum tam bugday ekmeği aldım acayip tok tutuyomuşkalorisi light göre fazla ama acıktırmıyoooo
çıtır olmuyo o kurabiye çok katı oluncada içi pişmiyo çok kötü oluyor anca içine farklı bi malzeme konursa belki olur nişasta gibi mesela.o çıtır bisküvi kıvamı verebilir sanırım.muazzez nbr kuzuuuukıss yedirdin bana kurabiyeleri bak ne hale geldimm kıss o kurabiyeleri biraz daha çıtır yapalım kek gibi yumuşak oluyooo
muazzez nbr kuzuuuukıss yedirdin bana kurabiyeleri bak ne hale geldimm kıss o kurabiyeleri biraz daha çıtır yapalım kek gibi yumuşak oluyooo
fıstıqım buqday ekmeqi tok tutar ama en çok tok tutan tam yada çok tahıllıdır bitince bunlarıda dene
bak gördün mü canım demiştim sana sabah en az 3 kilo gidr diye.. sen bi de aç karna sabah tartılsan daha fazla gitmiştir eminim. tebriklerrrr
yani haklısın o 2 kilo fazlalık olmasa tartı neden göstermesin değilmi var olmayan ağırlığı.
sen burdasın ben burda olmam tartılırsamo pisikolojiyle 80 hatta 90 üstü topiğine geçiş bile yaparım.en iisi bilmemem bu ara ben zayıf halkayım hemen moralim bozuluyor sen hep çekiştir beni hiç kanatlarına alıp okşama emi
kurabiyelerimmm masummmmcnm çok az zeytinyağı koyarsan daha kıtır olurrrrrr
tam bugday benimki bitince tahıllı alıyımmm bu kadar tok tutcağını hiç tahmin etmiyodumm öğle yemeğini zorla yedim öğün kaçmasın diyee
psikolojik manada kendimi çok zayıf hissettiğim bi 15 gün geçirdim bazı çok mühim olmayan sorunlarda oldu falan fısık.pc konusundada eşimle bi paylaşamamazlık durumu yaşadık vs. bi kopukluk oldu bu tarz psikolojik durumlar senenin belli zamanları ban aoluyor.desene neyin normalki psikolojik durumda normal olsunbak yeşim...
sen benim için çok özelsin burdaki birkaç kişide öyle...hissettirmesemde içimideki yeriniz çok başka..burda bizler kilo alırız veririz ama hep paylaşırız.. sende bnm kadar biliyosun bunları..ama sen naptın kilo aldım diye çektin gittin...listede izinli olarak gösterdim ama yine gelmedin..ben sana farklı bir deqer verdiqim için burda seni göremek beni çok üzdü..msndende yazmadın..cidden çok kırıldım...kilo vermen artık senin şahsınla ilgili deqil çünkü burdasın bnm listemdesin herşey bir yana burda bir arkadaşlıqımız var en azından buna sayqın olmalıydı..sen canın istediqinde gelip istemediqinde gelmiyorsun bizede sayqı duymaktan bakşa bişey düşmez.. aklına ne eserse onu yap zaten yapıyorsunda..sana bildirimlerini yap dedim dinlemedin birdahada demem...o zaman herkes sen gibi yapsın kilo alan herkes eski kilosuna gelene kadar gelmesin bende aldım bende gelmiyim burdaki arkadaşlıqı hiçe sayalım.. bumudur yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?