70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam ne güzel kaynatıyorsunuz bende arada girip bakıyorum .
Tartılar arasında fark oluyor gerçektende c.tesi diyetisyendeydim onların tartısı ile benim tartım arasında 2 kg fark var. Ben kendiminkini doğru kabul ediyorum hastaneninki 2 kg eksik benimkinden .

menüm
sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
maydonoz

ara
4 adet sunta bisküvi

öğle
1 bardak kfleks
1 bardak ligt süt

ara
nescafe
2 ceviz

akşam
5 kaşık z.y.pırasa
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara
5 adet kuru kayısı

sen ne zaman geldin nasıl gidiyor burda gibi gözüksemde okuyamıyorum malum iş ortamı
3-5 gün oldu .gelen yoğun istekleri kıramadım geldim aranıza tekrardan.daha nasıl gidiyor gidiyormu geliyormu bilmiyorum. tartıyla küsüm 1 mayısta bi müzakere yapcaz bakalım
bu arada alemsin senin tartı yanlıştır boşver sen diyetisyeninki ne gösteriyosa odur

yok yok onunki doğru olsunki 2 kilo fazla vereyim.

selammmmm sevgili çıtırlarımmmm öqleden sonraki işlerimi iptal ettim ve burdayımm şimdi özelimi açıp bildirimleri deqerlendireceqim ve listemizi yapıcamm

tünaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartı bana gülücük verdi mutluyummm cumaya güzel olcak hepimiz içinnnn:92: :92: :92: :92: :92:

hiççççççççççççççççç kıskanmıyommm

hoşgeldin cnm ben sena

sende hoşgeldin cnm e tabi arada dursun kilo vermen hergün kilo versen iskelet kalırsın

ayy ayyyyy benim tatlı hamişim gelmişşşş bizi unutmamışşşşş nasımışş benim bitanem bakimmm bebeqimiz nasıl kaç haftalık oldu cinsiyeti bellimi adını düşündünüzmü isterseniz ben koyayım adını nerde doqum yapıcaksın normalmi sezaryanmıııııııı senaa yeterrr :84::84:

hiç heveslenme cnm ben sen gibi tartılmaktan korkmuyum burdayımm hodri meydannnn...

dün akşam 21.30da mantı yedim, ne dersiniz buna (((((((((((

afiyet olsun...

28.03.2011 pazartesi
diyetime başladım..
kilo 75

11.04.2011 pazartesi
kilo 71.8

giden 3200 gr

tartıyı da aynı model ve marka aldım ki kandırık olmasın

hoşgeldin cnm tebriklerrrr..

Son düzenleme:
28.03.2011 pazartesi
diyetime başladım..
kilo 75

11.04.2011 pazartesi
kilo 71.8

giden 3200 gr

tartıyı da aynı model ve marka aldım ki kandırık olmasın

bak gördün mü canım demiştim sana sabah en az 3 kilo gidr diye.. sen bi de aç karna sabah tartılsan daha fazla gitmiştir eminim. tebriklerrrr

kızlar ben ekmek olarak light tüketiyodum tam bugday ekmeği aldım acayip tok tutuyomuş kalorisi light göre fazla ama acıktırmıyoooo

muazzez nbr kuzuuuu kıss yedirdin bana kurabiyeleri bak ne hale geldimm kıss o kurabiyeleri biraz daha çıtır yapalım kek gibi yumuşak oluyooo

yok yok onunki doğru olsunki 2 kilo fazla vereyim.
yani haklısın o 2 kilo fazlalık olmasa tartı neden göstermesin değilmi var olmayan ağırlığı.

hiç heveslenme cnm ben sen gibi tartılmaktan korkmuyum burdayımm hodri meydannnn...
sen burdasın ben burda olmam tartılırsam o pisikolojiyle 80 hatta 90 üstü topiğine geçiş bile yaparım.en iisi bilmemem bu ara ben zayıf halkayım hemen moralim bozuluyor sen hep çekiştir beni hiç kanatlarına alıp okşama emi

muazzez nbr kuzuuuu kıss yedirdin bana kurabiyeleri bak ne hale geldimm kıss o kurabiyeleri biraz daha çıtır yapalım kek gibi yumuşak oluyooo
çıtır olmuyo o kurabiye çok katı oluncada içi pişmiyo çok kötü oluyor anca içine farklı bi malzeme konursa belki olur nişasta gibi mesela.o çıtır bisküvi kıvamı verebilir sanırım.

bak gördün mü canım demiştim sana sabah en az 3 kilo gidr diye.. sen bi de aç karna sabah tartılsan daha fazla gitmiştir eminim. tebriklerrrr

teşekkürr ederimmmm, seninkiler daaa fazla gitsin insalllaaahhhhh :)

diyete yeni başlamış olmamın da etkisi var tabi, vücut alışmış karbonhidrata yağa bi anda noluuuuuyo nan dedi heralde

bak yeşim...
sen benim için çok özelsin burdaki birkaç kişide öyle...hissettirmesemde içimideki yeriniz çok başka..burda bizler kilo alırız veririz ama hep paylaşırız.. sende bnm kadar biliyosun bunları..ama sen naptın kilo aldım diye çektin gittin...listede izinli olarak gösterdim ama yine gelmedin..ben sana farklı bir deqer verdiqim için burda seni göremek beni çok üzdü..msndende yazmadın..cidden çok kırıldım...kilo vermen artık senin şahsınla ilgili deqil çünkü burdasın bnm listemdesin herşey bir yana burda bir arkadaşlıqımız var en azından buna sayqın olmalıydı..sen canın istediqinde gelip istemediqinde gelmiyorsun bizede sayqı duymaktan bakşa bişey düşmez.. aklına ne eserse onu yap zaten yapıyorsunda..sana bildirimlerini yap dedim dinlemedin birdahada demem...o zaman herkes sen gibi yapsın kilo alan herkes eski kilosuna gelene kadar gelmesin bende aldım bende gelmiyim burdaki arkadaşlıqı hiçe sayalım.. bumudur yani...

kurabiyelerimmm masummmm cnm çok az zeytinyağı koyarsan daha kıtır olurrrrrr

z.yaqı koydum cnm yaaa yoqurdumu az koysak :26:

tam bugday benimki bitince tahıllı alıyımmm bu kadar tok tutcağını hiç tahmin etmiyodumm öğle yemeğini zorla yedim öğün kaçmasın diyee

hayatım ilk yemeqe başladıqın zaman öyle oluyor ama bünye alışınca normale dönüyosun aynı şeyleri bende yaşadım ..

psikolojik manada kendimi çok zayıf hissettiğim bi 15 gün geçirdim bazı çok mühim olmayan sorunlarda oldu falan fısık.pc konusundada eşimle bi paylaşamamazlık durumu yaşadık vs. bi kopukluk oldu bu tarz psikolojik durumlar senenin belli zamanları ban aoluyor.desene neyin normalki psikolojik durumda normal olsun tartıda değişik sayılar görmek nedense beni etkiliyo.şimdi kendi kendime 65 olmuşumdur diyorum ama bunu tartıda görsem bukadar rahat olamam hemen çöküntüye uğrarım.bu yüzden tartılmıyorum.yoksa herkese kilo vermediğimi aksine büyük ölçüde aldığımı söylüyorum moralim kötü olduğunda bunu paylaşmak yerine kendimle başbaşa kalmayı yeyliyorum huyum kurusun işte.resmen hayata herşeye küsüyorum bi anda

kızlar ben diyet yaparken sürekli uykum oluyo
acaba kan şekerim mi düşüyo?

bugünkü menümü yazıyım bendee...

sabah
2 dilim uno denge ekmeği ( tanesi 39 kalori )
üzerlerine pınar beyaz lightt

öğle
ton balıklı salata
yarım dilim kepekli ekmek

ara
2 tane eti form limonlu lifli bisküvi
100 mil süt ( tam yaglı var işyerinde sadece, o yüzden yarım kutu içicem )

akşam
4 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk ( 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile pişirdim )
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…