70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım kek harıcı guzel menu aksama salata yada yogurt ta ekleyebılırdın hatta afıyet olsun

menü uzmanı kısmına gırmesemde yorumlayım ablacım süper menü sanada dıyım aksama salata yada corba da ekleyebılırdın afıyet olsun

Sempatik ismini nilmiyom rakibem ben arzu ama nasıldı dıyettekı ılk gunun bakalım benı sorarsan eh ıste süper olmasada ebnım ıcın fena deıldı şöyle ki

sabah

4 kuru pasta
2 bardak çay

ara
1 kayısılı activia

öğle

yarım kase corba
4-5 kasık patlıcan musakka
cacık
az salata

ara
7-8 çilek, 2 tane çağla
8-10 leblebi

aksam
1 porsıyon zeytınyaglı pırasa
tavuk
salata

güzel canım
menünü beğendim

süpersin arzu akşam da dayan en fazla meyve ye ben de pırasayı geç yedim akşam yürüyüşten önce bezelyeyi aradan çıkardım işte oturup yiyemedim salata yapan da olmadı bana

kavaltiyi saymiyom gerisi harika canim senin eski menulerinle simdikiler baya degisti....

kızlar şu special k zayıflatıyor mu qerçekten?
deneyen yada yiyen var mı:26:

shryvz,arcak81,KILAVUZ,barkinim,
kizlar yavas yavas dizilmeye basladiniz asagiya...

kaptan ben bu hafta elektrik ve su kesiktiii ondan veremedimmm

ödev yapmayan çocuklar gibiii
haha ben bıkac haftadır mahrumıyet bölgesind eyasıyorum o zaman
barkınımın atak yapacagı kesınde bakalım bende elımden gelen gayretı gosterecem
süpersin arzu akşam da dayan en fazla meyve ye ben de pırasayı geç yedim akşam yürüyüşten önce bezelyeyi aradan çıkardım işte oturup yiyemedim salata yapan da olmadı bana

oo kıyamam gel ben sana vereyım dunkü yaptıgım salata kaldı bıle ali yemedi.bende baska bısey yemıycem ınsallah süper deılsemde öğrenecem bu işi

slm fıstıkklarr ben geldimm çok yorgunummmm.bayağı ilerlemiş sayfalar.çizelgemiz yapılmış senacımmm elleine sağlık.ama çizelgeyi göünce aklım başıma geldi.ama bu gün regl oldum napcam yaaa:18::18::18:
dün akşam yazamamıştım alaca canım Rabbim sabrını artırsın ve şifa versin inş.anneler cenneti boşuna hak etmiyor hele de sen .azmine ve sabrına hayran kaldım.canım eşine de takılma.inan benimki de öyle ben de çalışıyorum ama sağolsun bazen o kadar duyarsız oluyoki ben çocukla yorgunluktan ölüyorum.yapıları böyle.anne gibi ya da kadın gibi olmaları beklenemez.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
bu hafta kilo vermem lazım yaaa hedefe yaklaştıkça laçkalaştım heee silkelen ve kendine gelllll

hiç merak etme..allah yardım eder.. ayrıca zayıflarsan moralin düzelir.. duyduğum kadarıyla moral çok önemli tedavide.. rabbim gönlüne göre versin

bu gün çok mutluyum=) daha önce önlerinde 1 karış açıklık olan bacağımdan girmeyen pantolonlarım oluyor bana.bugün onlardan bitanesini giydim üstünede bir kazak giyip çıktım evden zayıfladıkça insan daha rahat giyiniyor.bıkmıştım artık pantolonun üstüne uzun bol bişeyler giymekten
zaten kimse 75 olduğuma inanmıyor 70 yoksun sen diyorlar.en fazla 65 gösteriyorum.buda benim bi şansım sanırım.çok mutlu oluyorum zayıfladıkça kendime güveniyorum.

senacım ellerine sağlık çok güzel hazırlamışsın listeyi
bu arada 100 gram almamım sebebi : bugün regl oldum
oyüzden 100 gramla kurtardığıma seviniyorum ama cezam neyse çekicem artık...hop bir ki üç başladım bilebu cuma görüşücez bakalım ha gayret bana ve bize
verenleri kutluyorum,yerinde sayanlar ve veremeyenler ise üzülmeyin çünkü bizde bu hafta coşucaz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
elektriklerimiz yoktu bütün gün giremedim
merak ettim valla

çoook sevindimmmmmmmmmm
ellerine sağlık güzelimmmmmmm
insan böyke daha da hırslanıyoo

kızlar bugünkü menümü vereyim
uyanınca:
2 gün kurusu,1 bardak su
sabah
1 haşl.yumurta,1 dilim beyaz peynir,4 siyah zeytin,1 domates,1 sivri biber,2 dilim tam tahıllı ekmek,1 kupa tamek kahvaltım m.suyu
ara
3 ceviz,2 badem,4 kuru üzüm
öğlen
az pors.sebzeli köfte,1 bardak ayran
ara
2 kuru kayısı,1 kuru incir
akşam
az pors tavuklu sebzeli kuru fasülye,1 kase cacık,çoban salata ve 3 çatal sebzeli bulgur pilavı
ara
1 bardak çubuk tarçınlı süt,3 altın çilek,2 kupa yeşil çay
gün boyu 2 lt. suvede bitki ve form çayları

Son düzenleme:
saol canım sabah kahvaltıyı yetıstıremedım evde yanımda bu vardı ondan oyle oldu ınsallah daha da değişecek ya değişecek ya değişecek yani

hepimiz deneyerek öğrendik canikom kızma kendine..ben ekimden beri diyetteyim şurda vücut metabolizmamı neyin hızlandırıp neyin yavaşlattığını nelerden kilo aldığımı veya verdiğimi 2-2.5 aydır keşfettim tabi bunda burdaki kızların çok büyük etkisi var...onların yorumları ve deneyimlerinden faydalanarak kendime uyarladım ve başarmaya başladımo yüzden sabır ve azim kuşumcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…