tesekurler canim alah hepimize bol sabir versin....slm fıstıkklarr ben geldimm çok yorgunummmm.bayağı ilerlemiş sayfalar.çizelgemiz yapılmış senacımmm elleine sağlık.ama çizelgeyi göünce aklım başıma geldi.ama bu gün regl oldum napcam yaaa:18::18::18:
dün akşam yazamamıştım alaca canım Rabbim sabrını artırsın ve şifa versin inş.anneler cenneti boşuna hak etmiyor hele de sen .azmine ve sabrına hayran kaldım.canım eşine de takılma.inan benimki de öyle ben de çalışıyorum ama sağolsun bazen o kadar duyarsız oluyoki ben çocukla yorgunluktan ölüyorum.yapıları böyle.anne gibi ya da kadın gibi olmaları beklenemez.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
bu hafta kilo vermem lazım yaaa hedefe yaklaştıkça laçkalaştım heee silkelen ve kendine gelllll
sen gaza getir bakalım beni...ama bugün regl oldum geç dalganı allah büyüktür kuşum
şu bele bağlanan titreşimli kemerlerden deneyen var mı kızlar? işe yarıyo mu ? benim göbek felaket. doğum yapalı 6 ay oldu daha duruyor çoğu.. sizin de öyle mi?
tesekurler canim alah hepimize bol sabir versin....
kiz sen beni yanlis anlamissin ben sayfanin altinda kulanici isimleri varya yani o anda sayfaya girenlerin ismini yazmistim o anda listenin sonuna kalanlar sayfaya girmis tesadufe bak.....
seni seni çevir kazı yanmasın yok kız şaka yapıyorum alınmadım ben diyete başlayalı ilk defa artıya geçtimde onun moral çöküntüsü var ama oda belli olduki 7 gün erken regl oldum ondanmış canımcım seninkide üstüne gelince bir an hırs yaptım yoksa niye alınayım kuşum hepimiz aynı saftayız canımın içi
Ellerine sağlık Sena..canım ellerin dert görmesin.....
Yoruldun yine bizim için..
Bu arda elin nasıl oldu? yazmadın sonra?
Alaca tebrik ederim canım 1. liğin hayırlı olsun...Hak etmiştin canım arkadaşım sen bunu
Aycin4 2. liğin hayırlı olsun seninde azmedince neler oluyor bak..
Durusuu ve Yaren 38 canlarım sizlerde mi 2. oldunuz maşallah size..
Üçünüzde 1000 gr vermişsiniz.. Devam devam canlarım..
triendy21, fdm , mektupp , serpilim, erginsena ve bende; 800 -700- 600 diye geri sayım gibi gitmişiz bizde
barkınım arcak81 ewavyden ben bu hafta korkuyorum kızlar.. Bu üçlüye dikkat..
Sessiz atın tekmesi pek olur derler.. Atak yapacaklar bunlar
Kılavuz sempatik gözdem seherim sizde alanlardan mısın kız?
Benim gidişat o yöne kayıyor ya hayırlı olsun hepimize...
Siz üçünüzde geçen hafta bayağı vermiştiniz azcık geri aldınız sanki...
Bu hafta ha gayret plates kızlar plates..
kızlar şu special k zayıflatıyor mu qerçekten?
deneyen yada yiyen var mı:26:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
elektriklerimiz yoktu bütün gün giremedim
merak ettim valla
Sempatik ismini nilmiyom rakibem ben arzu ama nasıldı dıyettekı ılk gunun bakalım benı sorarsan eh ıste süper olmasada ebnım ıcın fena deıldı şöyle ki
sabah
4 kuru pasta
2 bardak çay
ara
1 kayısılı activia
öğle
yarım kase corba
4-5 kasık patlıcan musakka
cacık
az salata
ara
7-8 çilek, 2 tane çağla
8-10 leblebi
aksam
1 porsıyon zeytınyaglı pırasa
tavuk
salata
senacım ellerine sağlık çok güzel hazırlamışsın listeyi
bu arada 100 gram almamım sebebi : bugün regl oldum
oyüzden 100 gramla kurtardığıma seviniyorum ama cezam neyse çekicem artık...hop bir ki üç başladım bilebu cuma görüşücez bakalım ha gayret bana ve bize
verenleri kutluyorum,yerinde sayanlar ve veremeyenler ise üzülmeyin çünkü bizde bu hafta coşucaz
topik açacam bu gidişle
1 bardak su içince kaç kez tuvalete gidiyosunuz diye
2 lt su içtiysem içtikten fazlasını çıkarttım
ben de bu gün regl oldum kııı cumadan etkiler mi dadlum kuuuu canım çok sıkılmıştı.
dün akşam 21.30da mantı yedim, ne dersiniz buna(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?