70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu bele bağlanan titreşimli kemerlerden deneyen var mı kızlar? işe yarıyo mu ? benim göbek felaket. doğum yapalı 6 ay oldu daha duruyor çoğu.. sizin de öyle mi?

tesekurler canim alah hepimize bol sabir versin....
sen gaza getir bakalım beni...ama bugün regl oldum geç dalganı allah büyüktür kuşum

kiz sen beni yanlis anlamissin ben sayfanin altinda kulanici isimleri varya yani o anda sayfaya girenlerin ismini yazmistim o anda listenin sonuna kalanlar sayfaya girmis tesadufe bak.....

şu bele bağlanan titreşimli kemerlerden deneyen var mı kızlar? işe yarıyo mu ? benim göbek felaket. doğum yapalı 6 ay oldu daha duruyor çoğu.. sizin de öyle mi?

bende yürüme bandının içinde sabit olan motorlusundan var ve benim yanları ve basenleri bayağı inceltti faydasını gördüm ki günde 20 dk. yukardan aşağı kaydırarak kullanıyorum düzenli kullanımda faydası var canım

tesekurler canim alah hepimize bol sabir versin....

kiz sen beni yanlis anlamissin ben sayfanin altinda kulanici isimleri varya yani o anda sayfaya girenlerin ismini yazmistim o anda listenin sonuna kalanlar sayfaya girmis tesadufe bak.....

seni seni çevir kazı yanmasınyok kız şaka yapıyorum alınmadımben diyete başlayalı ilk defa artıya geçtimde onun moral çöküntüsü var ama oda belli olduki 7 gün erken regl oldum ondanmış canımcım seninkide üstüne gelince bir an hırs yaptım yoksa niye alınayım kuşum hepimiz aynı saftayız canımın içi

canim bende gecenlerde artiya gecmistim ama oluyor iste ne yaparsin ustelik seninkinin sebebide belli oldu hadi haftaya bomba gibi gel...

menüm:

kahvalti:
yagli yumurta... cok kücük parca ekmek bandirdim

ara:
3 altin cilek

ögle:
1 dilim pizza

ara:
4 cilek, 2 altin cilek, yesil cay

aksam:
müsli

spor:
30 dk yürüyüs

su 1 litre simdilik

aysecim hiç ummadıqım anda bazen bileqim çok zorlanıyor acısı içime işliyor ama çoqunlukla hiç acı hissetmiyorum yara iziyse olduqu gibi duruyor sanırım öylede kalıcak..

kızlar şu special k zayıflatıyor mu qerçekten?
deneyen yada yiyen var mı:26:

hayatım ben onu bilmiyorumda akşam yemeqi yerine müsli yediqimde kilo verdiqimi görüyorum nasılmı görüyorum ertesi gün tartıdaa

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
elektriklerimiz yoktu bütün gün giremedim
merak ettim valla

ablam benimmm iyiyiz ablacım sen nasılsın hiç onlıne olamaz olduk ösledim canımıııı

Son düzenleme:
AÇIKLAMA
Arkadaşlar listemizde bazı arkadaşların verdikleri kilo aynı oluyor mesela 4 kişi 100qr vermiş oluyor kim bildirimini ilkönce yaptıysa listeye o arkadaşımızı önce yazıyorum bilginize...

menüm
sabah:
1 dilim ekmek
az yağda yumurta
peynir
zeytin 3 tane
yeşil çay
ara:
yok
öğle.
yine gözleme malum işteyim ve başka bişey yok
ayran
ara:
yok
akşam:
yarım tabakta kabak patates ve çok az et haşlama
yarım kase yoğurt
1.5 litre su
bol yürüyüş ve alış veriş

gözde tatlım benim adımda
ilk gün fena değil
değişk bişi yapmadım aslında
sadece bitki çaylarını arttırdım
bide maydanoz kürüne başladım

kahvaltını geçiştirmişsin canım rsmen
kahvaltını daha sağlam yaparsan günün daha i geçer

ben de bu gün regl oldum kııı cumadan etkiler mi dadlum kuuuu canım çok sıkılmıştı.

topik açacam bu gidişle
1 bardak su içince kaç kez tuvalete gidiyosunuz diye

2 lt su içtiysem içtikten fazlasını çıkarttım

hadi kuzucuklarımm saat 10 yataqa kon uyku saatiii herkes yataqaaa bakimmm topiqi kapatıyomm rüyanızda beni görün emii elimde merdane sizi kovalıyormuşum yatınn diyee iyigecelerr tatlı rüyalarrrrr ve tatlı muhabbetlerrrrr

ben de bu gün regl oldum kııı cumadan etkiler mi dadlum kuuuu canım çok sıkılmıştı.

tabiki etkiliyor kuşum reglin 1 hafta öncesinden başlayıp bitimine kadar vücut su tutuyor yani ödem yapıyor:89nun için diyorum ya bu cuma korkun bizden diye

akşam yemeğine bi tanıdığımıza misafirdik.bu geceyi ömrüm boyunca unutmucam şuan hiçbişi hissetmiyorum karnım gözlerimi kapatacak kadar şişti.nefes alamıyorum hareket etmeye mecalim yok.1 hafta yemesem belki 1 hafta sonra midemde bi boşluk oluşur diye düşünmekteyim.nasıl bi boşlukta bulunup her önüme konanı yedim içtim bilmiyorum.acım büyük şuanki ruh halimi zaten hissedemiyorum o ayrı ama bedenen çok tuhaf bi haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…