70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

AÇIKLAMA
Arkadaşlar listemizde bazı arkadaşların verdikleri kilo aynı oluyor mesela 4 kişi 100qr vermiş oluyor kim bildirimini ilkönce yaptıysa listeye o arkadaşımızı önce yazıyorum bilginize...
amanda neleri düşünürmüş bizim kaptanımız şekercim sahne almıycaz nasılsa ne farkeder kim önce kim sonra.
topik açacam bu gidişle
1 bardak su içince kaç kez tuvalete gidiyosunuz diye

2 lt su içtiysem içtikten fazlasını çıkarttım
ilk üye ben olayım lütfen gözdecim.sena yazıyorya 3 lt su diye tabi bilmiyor biz okadar içince kaç kere gidiyoruz.ben çarşılardaki mağazaları bilmem ama bütün wc leri bilirim.hatta hangisi daha hijyenik onu bile biliyorum.

AÇIKLAMA
Arkadaşlar listemizde bazı arkadaşların verdikleri kilo aynı oluyor mesela 4 kişi 100qr vermiş oluyor kim bildirimini ilkönce yaptıysa listeye o arkadaşımızı önce yazıyorum bilginize...

senacım benim hedefi 65 olarak yazmışsın bu haftaki listede ama hedefim 60 kuşum gerçi gitsinde ne giderse gitsin değilmi

Son düzenleme:

yavrum napin sen böleeee accık dur de kendinee bu kadar şişkinlik yediğin lezzeti unutturucak gızz neler yedin bakim sen

miden küçüldüğü için öyle hissediyorsundur canım takma 1 saate rahatlarsın

kızlar bende yatıyorum hadi öptüm hepinizi byyyyyyyyyyy:92::92::92::92:

yavrum napin sen böleeee accık dur de kendinee bu kadar şişkinlik yediğin lezzeti unutturucak gızz neler yedin bakim sen
ay ne yemedimki düşünemiyomda beynime kadar doldummu ne az patates kızartması az köfte kaşarlı mantar kaşarlı domates eşimin bitiremediği parça kalan yuvarlak değişik bi ekmek sonra çerez badem leblebi fındık falan filan dondurma çay sonra kendi elcazımla yaptığım çkolata soslu çikolatalı tatlım bunlar aklımda kalanlar sanırım hepsi bukadar daha ne olsun ki dimi.remen düm düz bi göbekle gittim dönüşte bira göbeği yaptım

ah deli kızzz form çayı iç dicem onada yer yokturr .ama iç sen hatta rezene iyi gelirrrr

ah deli kızzz form çayı iç dicem onada yer yokturr .ama iç sen hatta rezene iyi gelirrrr

kaç gündürde tualete çıkmamıyorum üzerine bide bu sana dediğim ilaçtan aldım anca onu içebileceğim kadar yerim vardı yarına wc ile müzakerelere başlamayı planlamaktayım.hadi hayırlısı

Benim kosu bandının da öyle bir parçası var ama ben pek kullanmadım. Çok sesli ve kaşıntı yapiyo sanki. Bir de yaptıktan sonra derim kırmızı oluyo senin de öyle mi

Benim kosu bandının da öyle bir parçası var ama ben pek kullanmadım. Çok sesli ve kaşıntı yapiyo sanki. Bir de yaptıktan sonra derim kırmızı oluyo senin de öyle mi
titresimli kemerlerde aynı şeyi yapıyo kaşındırıyo ve bulunduğu bölgede kızarıklık oluşturuyor ama geçici

70 kilo dan sonra 75 e sonra da en son bu sabah tartıldığıma göre 79.7. olan bir hatun olarak bende varım.özel nedenlerden ötürü 93 kilodan kendi çabalarımla sağlıklı beslenerek 18 kilo verip 75 e sonrada 70 e düşmüştüm.ama vs vs lerden ötürü yine 79.7 oldum .yaza kadar vermem lazım....her ne kadar sözlüm böyle güzelsin desede biliyorum ki beni sevdiği için söylüyor:))))netice de bu kiloların gitmesi lazım yoksa yaza bişi giyemicem çuval gibi şeylerle dolaşıcam((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…