amanda neleri düşünürmüş bizim kaptanımız şekercim sahne almıycaz nasılsa ne farkeder kim önce kim sonra.AÇIKLAMA
Arkadaşlar listemizde bazı arkadaşların verdikleri kilo aynı oluyor mesela 4 kişi 100qr vermiş oluyor kim bildirimini ilkönce yaptıysa listeye o arkadaşımızı önce yazıyorum bilginize...
ilk üye ben olayım lütfen gözdecim.sena yazıyorya 3 lt su diye tabi bilmiyor biz okadar içince kaç kere gidiyoruz.ben çarşılardaki mağazaları bilmem ama bütün wc leri bilirim.hatta hangisi daha hijyenik onu bile biliyorum.topik açacam bu gidişle
1 bardak su içince kaç kez tuvalete gidiyosunuz diye
2 lt su içtiysem içtikten fazlasını çıkarttım
AÇIKLAMA
Arkadaşlar listemizde bazı arkadaşların verdikleri kilo aynı oluyor mesela 4 kişi 100qr vermiş oluyor kim bildirimini ilkönce yaptıysa listeye o arkadaşımızı önce yazıyorum bilginize...
akşam yemeğine bi tanıdığımıza misafirdik.bu geceyi ömrüm boyunca unutmucamşuan hiçbişi hissetmiyorum karnım gözlerimi kapatacak kadar şişti.nefes alamıyorum hareket etmeye mecalim yok.1 hafta yemesem belki 1 hafta sonra midemde bi boşluk oluşur diye düşünmekteyim.nasıl bi boşlukta bulunup her önüme konanı yedim içtim bilmiyorum.acım büyük şuanki ruh halimi zaten hissedemiyorum o ayrı ama bedenen çok tuhaf bi haldeyim
akşam yemeğine bi tanıdığımıza misafirdik.bu geceyi ömrüm boyunca unutmucamşuan hiçbişi hissetmiyorum karnım gözlerimi kapatacak kadar şişti.nefes alamıyorum hareket etmeye mecalim yok.1 hafta yemesem belki 1 hafta sonra midemde bi boşluk oluşur diye düşünmekteyim.nasıl bi boşlukta bulunup her önüme konanı yedim içtim bilmiyorum.acım büyük şuanki ruh halimi zaten hissedemiyorum o ayrı ama bedenen çok tuhaf bi haldeyim
ay ne yemedimkiyavrum napin sen böleeee accık dur de kendineebu kadar şişkinlik yediğin lezzeti unutturucak gızz neler yedin bakim sen
miden küçüldüğü için öyle hissediyorsundur canım takma 1 saate rahatlarsın
ay ne yemedimkidüşünemiyomda beynime kadar doldummu ne az patates kızartması az köfte kaşarlı mantar kaşarlı domates eşimin bitiremediği parça kalan yuvarlak değişik bi ekmek sonra çerez badem leblebi fındık falan filan dondurma çay sonra kendi elcazımla yaptığım çkolata soslu çikolatalı tatlım bunlar aklımda kalanlar sanırım hepsi bukadar daha ne olsun ki dimi.remen düm düz bi göbekle gittim dönüşte bira göbeği yaptım
ah deli kızzz form çayı iç dicem onada yer yokturr .ama iç sen hatta rezene iyi gelirrrr
kaç gündürde tualete çıkmamıyorum üzerine bide busana dediğim ilaçtan aldım anca onu içebileceğim kadar yerim vardı yarına wc ile müzakerelere başlamayı planlamaktayım.hadi hayırlısı
sabah öğrenci gelcek o gelmeden başlarsa seans ii olur.yazık çocuk evde bomba mı patlıyo falan deyip kaçar falansabaha karşı başlar seansların wc ile
bende yürüme bandının içinde sabit olan motorlusundan var ve benim yanları ve basenleri bayağı inceltti faydasını gördüm ki günde 20 dk. yukardan aşağı kaydırarak kullanıyorum düzenli kullanımda faydası var canım
titresimli kemerlerde aynı şeyi yapıyo kaşındırıyo ve bulunduğu bölgede kızarıklık oluşturuyor ama geçiciBenim kosu bandının da öyle bir parçası var ama ben pek kullanmadım. Çok sesli ve kaşıntı yapiyo sanki. Bir de yaptıktan sonra derim kırmızı oluyo senin de öyle mi
kızlar şu special k zayıflatıyor mu qerçekten?
deneyen yada yiyen var mı:26:[/Qb
bende bugün aldım yarın başlıyorum ilerleyen günlerde bildiririm :)
elbette hoşgeldinbende katılabilirmiyim kızlar.........
iyi geceler :92:iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?