70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle hoşgeldin sözlününde dediği gibi sen her halinle güzelsin .o senin dış görünüşüne değil güzel kalbine bağlanmışbu durumda ölçülerinin değişmemesi gereken tek yerin kalbin yaza gerçekten az bi süre kaldı en fazla 1 ay sonra tiril tiril kıyafetlerle artık gizleyemeyeceğimz yağlarımızla başbaşa olacağız.bu yzden acilen dikkat etmeye başlamamız şart buna karar verdikten sonrak ilk 1-2 hafta gerçekten zor geçiyor ki senden bunu verdiğin 18 kilo ile biliyosun.ama sonrası kendiliğinden geliyor.bir kere başardıysan yine başarırsın sadece kendine tekrar güven

yazdıklarında haklısın ama her nekadar bir bayan olarak içgüzelliğimin beğenilmesi egomu tatmin etmiyor.tabi beğenilmek güzel ama hem iç hem dış beğensin canım fazla mal göz çıkarmaz diip sözlüm eskiden boksör olduğu için onda bir pazu ve üçgen vücut haliyle balkon göbeği fazla göze çarpmıyor.gerçi bende kum saati tipli ve geniş omuzlu bir bayan olarak hafif simit olayından ve tabi içgüzelliğimle gülüşümden yırtıyorum galiba:))))ama işte flaşlara yakalanıyorum napiim...ekran bir 5 kilo fazla gösteriyor:))birde şu fotolarda adamakıllı çıksam :))))

günaydın kızlarrr haftada bir kursa gidiyordum 2ye çıkardım en azından bu hafta böyle gidicem ve birazdan evden çıkıcam tedbirliyim öqlen dışardan fasdfood yemiyim diye fırında sebzeli tavuk yaptım yanımda götürücem ve öqlen onu yicem hepinizi öpüyorum akşama Allah nasip ederse görüşürüz canlarım sizleri seviyorummmmmmmmmm :76::76::76:

yuhhhhhhhh yeşimmmmm sözde bizim kız toparlanmaya çalışıyorr :84::84: inanmıyorum yaaaaa :84::84::84::84::84:

senacım benim hedefi 65 olarak yazmışsın bu haftaki listede ama hedefim 60 kuşum gerçi gitsinde ne giderse gitsin değilmi

canım özeldeki bildirimleri önce ajandaya geçiriyorum şimdi baktımda bildiriminde 65 yazmışsın yada ben yanlış geçirmişimdir neyse haftaya düzeltiriz tatlım

bende katılabilirmiyim kızlar.........

tabiki katılabilirsin tatlım hoşgeldin ben takım kaptanıyım cuma günü bildirimini yaparsan 2. haftaya listeye eklerim seni

günaydın tatlımmm ayy seni gördükçe ben heyecanlanıyorum fıstıqım benimmm

Son düzenleme:
Herkese günaydın...Pıt pıt damlamaya başladık kürkçü dükkanına...
Sanırım güzel bir kahvaltı yaptım ; keyfim yerinde kızlar..
Bitki çayı (gizli tarifim)
peynir
zeytin
az reçel tehin pekmez (emziriyorum ya farz bana)
salatalık domates
haşlanmış patates az bişey
yumurtadan yarım
nutelladan sadece bıçağı yaladım(çocuklara verdim)
havuç bu elime geldi yedim valla

çoküzüldüm inanki annelik ne kadar kutsal vene kadar zor bunu anneolunca anlıyor insan allah sanasabrını ve sabrın karşılğında mükafatını bol bolversin inşallah

günaydınlaaaarrr, öpsün sizi tavşanlarrr :)

bugünkü menümmü yazıyorumm :)

sabah
uno kepekli sandviç ekmeği
1 tane pınar light ücgen peynir
1 çay bardağı şekersiz lipton earl grey

ara
çilekli activia

öğle
uno kepekli sandviç
arasında pınar beyaz light, az tuzlu az yağlı zeytin ezmesi, marul , mısır

ara
1 tane eti form limonlu bisküvi
100ml süt

akşam
3 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk
1 yemek kaşığı light yogurt
1 kase salata ( marul domates narekşisi elma sirkesi )

mönüm nasıll :18::18::18:

gunaydınnnnn
masallah yaaaaaaaaa cok azımlı bır gruptayım
ayyyy boyle oldumu ınsallah 65 ı gorucem dıye kendımde cok guc buluyorum
ınsalalh sızlerın vesılesıyle bu 5 yılda almıs oldugum kıloyu cok hızlı olmadan vermek ıstıyorum ama nekadarda verırsem sızce almam bayanlarr
aksam spora gıttım cokkkkkk kalabalıktı
hoca kımınle ılgılenecegını sasırdı
sabah kalktım rutın kahvaltımı yaptım
ara ogunumde meyve var daha yemedım erken sanırım acıkmadım hıccc
cunku kahvaltıyı guzel yapıyorum

almanların bır sozu varmıs
sabah kahvaltısını kral gıbı
ogle yemegını zengın gıbı
aksam yemegını fakır gıbı yapıcakmıssınbende alman oldum sanırım

güzel canım ben beğendim menünü

ye canim ye bebeginde ihtiyaci var ayrica gizli tarifin cay ha bize yok ha....
çoküzüldüm inanki annelik ne kadar kutsal vene kadar zor bunu anneolunca anlıyor insan allah sanasabrını ve sabrın karşılğında mükafatını bol bolversin inşallah

gunaydin fistiklar ve bomba geliyoooooor sonunda 6'li rakami kiyidanda olsa gordum cok mutluyom.... vede 69.9 olmusum ya dun diyordum anca telafi ederim artilari dun 70.8 dim farka bakinya superim degilmi....

bayanlar size bir danışayım dedim..

benim bildiğim çok sık tartılmak vücudu strese sokarak vücudun bir hormon salgılamasına neden oluyormuş ve bu hormon kilo vermeyi yavaşlatıyormuş..

normalde ben önceki diyetlerimde günde milyon kere tartının tepesine cıkardım. ama şimdi haftada bir gün tartılmayı planlıyorum..

sizler nasıl yapıyorsunuz.. sizce günlük çetele tutmak mı yoksa haftalık tutmak mı daha iyi..

buarada bildirimleri cuma mı yapıoduk pazartesi mi :44:

teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…