70 kilo dan sonra 75 e sonra da en son bu sabah tartıldığıma göre 79.7. olan bir hatun olarak bende varım.özel nedenlerden ötürü 93 kilodan kendi çabalarımla sağlıklı beslenerek 18 kilo verip 75 e sonrada 70 e düşmüştüm.ama vs vs lerden ötürü yine 79.7 oldum .yaza kadar vermem lazım....her ne kadar sözlüm böyle güzelsin desede biliyorum ki beni sevdiği için söylüyor:))))netice de bu kiloların gitmesi lazım yoksa yaza bişi giyemicem çuval gibi şeylerle dolaşıcam((
öncelikle hoşgeldinsözlününde dediği gibi sen her halinle güzelsin .o senin dış görünüşüne değil güzel kalbine bağlanmışbu durumda ölçülerinin değişmemesi gereken tek yerin kalbin yaza gerçekten az bi süre kaldı en fazla 1 ay sonra tiril tiril kıyafetlerle artık gizleyemeyeceğimz yağlarımızla başbaşa olacağız.bu yzden acilen dikkat etmeye başlamamız şart buna karar verdikten sonrak ilk 1-2 hafta gerçekten zor geçiyor ki senden bunu verdiğin 18 kilo ile biliyosun.ama sonrası kendiliğinden geliyor.bir kere başardıysan yine başarırsın sadece kendine tekrar güven
akşam yemeğine bi tanıdığımıza misafirdik.bu geceyi ömrüm boyunca unutmucamşuan hiçbişi hissetmiyorum karnım gözlerimi kapatacak kadar şişti.nefes alamıyorum hareket etmeye mecalim yok.1 hafta yemesem belki 1 hafta sonra midemde bi boşluk oluşur diye düşünmekteyim.nasıl bi boşlukta bulunup her önüme konanı yedim içtim bilmiyorum.acım büyük şuanki ruh halimi zaten hissedemiyorum o ayrı ama bedenen çok tuhaf bi haldeyim
senacım benim hedefi 65 olarak yazmışsın bu haftaki listede ama hedefim 60 kuşum gerçi gitsinde ne giderse gitsin değilmi
bende katılabilirmiyim kızlar.........
gunaydin kizlar
gunaydin kizlar
çoküzüldüm inanki annelik ne kadar kutsal vene kadar zor bunu anneolunca anlıyor insan allah sanasabrını ve sabrın karşılğında mükafatını bol bolversin inşallahaglum epilepsi(sara) hastasi ayni zamanda dravet sendromu suphesi var su anda tahlil sonuclarini bekliyor tahliler 6 ayda anca cikiyr sonuclarin cikmasina az kaldi umarim ds degildir cunku dravet sendromunun henuz bir tedavisi yok sadece sara tedavisi goruyor oglum 4 yasinda konusamiyor disarda elini hayatta birakamayiz kendi ayri dunyasinda gerci gitikce duzeliyor umutlanmaya basladim tuvalete gidemiyor kensisi yemek yiyemiyor sofrada hersey birbirine karisir bir saniye bile durmuyor ama kendisine kizamiyoruzda hemen etkileniyor kiriz yapiyor hata babasiyla tartissak bile etkilenir bazende kiriz gecirir aramiza girer aglamaya baslar ondan elimizden geldikce tartismamaya calisiriz tabi bazen elde olmadan patliyor insan..daha sayamadigim cok sey..
ayrica burda her hastaliga yunelik ayri egitim merkezleri var ama bu hastalik yeni yeni yaygin oldugu icin buna yonelik fazla biçr egitim merkezi yok pariste 2 tane tek var onmlarada basvurduk ama yer yoktu bekleme listelerine alindik ayrica devletinsundugu kisa egitim amacli yere gotruyom oda hafta 45 dakika mayita iki sean olacak bide eve egitimci gelsin diye basvurduk onlarda suan bosluk yok dediler yani yine bekleme listesine alindik arkadaslari ana okuluna gidiyor ama o evde ne yapali canim ona kurban olsun onun icin cabaliyom ama burda cok taktir topluyom oglum icin verdigim mucadelede egitimcilerin , dokturlari ogluma verdigim mucadeleyi taktir ediyorlar yalniz basima cok yol katletim eskiden anlamayan yuzumuze bakmayan oglum simdi yuzumuze bakiyor dedigim herseyi anliyor ama isine geleni yapiyr ve hata conusmaya calisiyor son iki haftadir anne demeye basladi benden taleplerde bulunuyor eskiden aciksa susasa direk aglardi simdi elimden tutup mutfagin kapisina goturuyor ...en buyuk hayalim oglumun ilerde kimseye muhtac olmadan yasamini surdurdugunu gormek .ki eminim basaracak..
günaydınlaaaarrr, öpsün sizi tavşanlarrr :)
bugünkü menümmü yazıyorumm :)
sabah
uno kepekli sandviç ekmeği
1 tane pınar light ücgen peynir
1 çay bardağı şekersiz lipton earl grey
ara
çilekli activia
öğle
uno kepekli sandviç
arasında pınar beyaz light, az tuzlu az yağlı zeytin ezmesi, marul , mısır
ara
1 tane eti form limonlu bisküvi
100ml süt
akşam
3 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk
1 yemek kaşığı light yogurt
1 kase salata ( marul domates narekşisi elma sirkesi )
mönüm nasıll :18::18::18:
Günaydın çıtır olma yolunda hızla ilerleyen yoldaşlarımmmmmmm
ye canim ye bebeginde ihtiyaci var ayrica gizli tarifin cay ha bize yok ha....Herkese günaydın...Pıt pıt damlamaya başladık kürkçü dükkanına...
Sanırım güzel bir kahvaltı yaptım ; keyfim yerinde kızlar..
Bitki çayı (gizli tarifim)
peynir
zeytin
az reçel tehin pekmez (emziriyorum ya farz bana)
salatalık domates
haşlanmış patates az bişey
yumurtadan yarım
nutelladan sadece bıçağı yaladım(çocuklara verdim)
havuç bu elime geldi yedim valla
çoküzüldüm inanki annelik ne kadar kutsal vene kadar zor bunu anneolunca anlıyor insan allah sanasabrını ve sabrın karşılğında mükafatını bol bolversin inşallah
çoküzüldüm inanki annelik ne kadar kutsal vene kadar zor bunu anneolunca anlıyor insan allah sanasabrını ve sabrın karşılğında mükafatını bol bolversin inşallah
kızlar lutfen banada cevap verın
benı gormuyormusnuz bu cısselı hatunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?