70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bildirimleri cuma yapıyoruz canım.en mantıklısı haftada bır tartılmak ben hergun tartılmıyorum ama duruma gore haftada 2 veya 3 oluyor

haha gözdecım alıntı yapmısım yazmayı unutmusum afedersin tanıstıgıma memnun oldum canım kahvaltıyı eved yapamayınca kuru pastayıda fazla kacırmayım dedım ama bugunde kahvaltı yapamadım oglum gece uyutmadı sabahta 5 te kalktı esımde yoktu yalnızdım bugun yıne sımıte talim yapmak zorunda kaldım:18::26:

canim yeni gordum sende zayiflama kervanimiza hosgeldin bize takilirsan kilolarindan daha cabuk kurtulursun....

merhaba canımmmmmmmm sagolasın yaa
masalalh sen cok ıstıkrarlı bır sekılde gıdıyorsun allahım hedefıne ulasmanı nasıp etsın vede sabıt kılsın:)
bızıde ınsallah
ınsalalh sızlere takılmaya calısıyorum yazılarınızı okuyup bılgı almaya calısıyrumm

işyerimde bazı siteler ve imgeler yasaklı olduğu için sizlerin kilo tablolarını göremiyorum ne yazık ki

ne kadar sürelerde kaç kilo verdiğinizi merakk ediyoruummmm

senanın bana yaptığı yorumu sana yapıcam
benide yeseydin
gunaydin fistiklar ve bomba geliyoooooor sonunda 6'li rakami kiyidanda olsa gordum cok mutluyom.... vede 69.9 olmusum ya dun diyordum anca telafi ederim artilari dun 70.8 dim farka bakinya superim degilmi....

tebrik ederim canım
gözün aydın
ilk adımı attın devamı gelir inşallah

canım aslında haftada 1 tartılmak en iyisi
dediğin gibi her gün değişik sonuçlar çıkaiblyo ve insanın morali bozuluyo
yani en azından benim öyle
günüm günümü tutmuyo

simit yine neyse tok tutan bişi
bende çok dikkat edemiyorum iş yerinde olduğum için

evet, bende öyle yapıcam ve haftada bir tartılcam artık
buarada ben de haftasonu evdeyken sürekkli yiyesim geliyo, keendimi zor tutuyorum
işyerindeyken de yediklerime daha cok dikkat edebiliyorum

evet, bende öyle yapıcam ve haftada bir tartılcam artık
buarada ben de haftasonu evdeyken sürekkli yiyesim geliyo, keendimi zor tutuyorum
işyerindeyken de yediklerime daha cok dikkat edebiliyorum

benimde aksine yiyesim gelmiyo tek başına
o yüzden de ara öğün falan hak getire

kızlar selam bişey yazacağım hep unutuyorun menülere bakıyorum kahvaltıda zeytinle yumurta genelde beraber yeniyor diyetisyen bana beraber olmaz diyor sebebini sormadım birdaha gidişimde sorarım ama ben yumurta yediğim günler zeytin yok.

aaaaaa oylemı canımmm bende aynı anda yıyordum
neyse ozman bende daha yemımde sende sebebını yazarsan daha emın gıderız madem cok sagol yarencımm

canım tam bılmıyorum ama sundan olabılır zeytınle yumurtanın besın degerelrı aynı sanırım hep derler ya su kadar (8 mi 9 mu)zeytın yersen 1 yumurta yerıne gecer dıye.ondan olabılır

sempatikcim ben özelden yazamıyorum henüz.. bnm çalıştığım banka sınavla almıyor. 3 aşamalı mülakat sadece..

partnerininde yapılı olması bi avantaj yavrum.benim eşim gayet uzun ve ince yapılı bi bey bense orta boylu kuvarlak halı zayıfta olsa iri gösteren bi hatunum.dolayısyla belli kiloların üzerine çıkınca edi büdü gibi bir ikili oluyoruz. daha önce 18 kilo vermişsin ki bu büyük bi başarı demek oluyoki bunu bir kez daha başarabilirsin.ama işte işin önemli olan kısmı o kiloyu korumak ve yaptığın yanlışları tekrar tekrar yapmamak.hadi hoşgeldin aramıza

yuhhhhhhhh yeşimmmmm sözde bizim kız toparlanmaya çalışıyorr :84::84: inanmıyorum yaaaaa :84::84::84::84::84:
aferin bana sefam olsun dimi ya bende anlamadım halbuki yemeği normal yedim aşırıya kesinlikle kaçmadım ama o badem leblebi fazlı başlayınca ay bana bişiler oldu anam darırırın darırırn darırırın darırın

afiyet olsun

kızlar lutfen banada cevap verın
benı gormuyormusnuz bu cısselı hatunu
neye cevap verelim yavrum sor söyleyelim.

herkeste aynı horman salgılanmıyo bazıları hergün her saniye gelişmeyi gördükçe motive olup gerilemeyi görüncede hırslanıyor.ama ben tam tersi sonucu görünce motivasyon vs gidiyo hepsi benden.bilmedimmi daha iyiyim hayallerimle yaşıyorum ne hayal edersem o oluyorum

senanın bana yaptığı yorumu sana yapıcam
benide yeseydin
olaydın herhalde ortada kaynar baldır bacak bi köşeden yerdim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…