gözde tatlım benim adımda
ilk gün fena değil
değişk bişi yapmadım aslında
sadece bitki çaylarını arttırdım
bide maydanoz kürüne başladım
kahvaltını geçiştirmişsin canım rsmen
kahvaltını daha sağlam yaparsan günün daha i geçer
bayanlar size bir danışayım dedim..
benim bildiğim çok sık tartılmak vücudu strese sokarak vücudun bir hormon salgılamasına neden oluyormuş ve bu hormon kilo vermeyi yavaşlatıyormuş..
normalde ben önceki diyetlerimde günde milyon kere tartının tepesine cıkardım. ama şimdi haftada bir gün tartılmayı planlıyorum..
sizler nasıl yapıyorsunuz.. sizce günlük çetele tutmak mı yoksa haftalık tutmak mı daha iyi..
buarada bildirimleri cuma mı yapıoduk pazartesi mi :44:
teşekkürlerr
canim yeni gordum sende zayiflama kervanimiza hosgeldin bize takilirsan kilolarindan daha cabuk kurtulursun....
ay ne yemedimkidüşünemiyomda beynime kadar doldummu ne az patates kızartması az köfte kaşarlı mantar kaşarlı domates eşimin bitiremediği parça kalan yuvarlak değişik bi ekmek sonra çerez badem leblebi fındık falan filan dondurma çay sonra kendi elcazımla yaptığım çkolata soslu çikolatalı tatlım bunlar aklımda kalanlar sanırım hepsi bukadar daha ne olsun ki dimi.remen düm düz bi göbekle gittim dönüşte bira göbeği yaptım
gunaydin fistiklar ve bomba geliyoooooor sonunda 6'li rakami kiyidanda olsa gordum cok mutluyom.... vede 69.9 olmusum ya dun diyordum anca telafi ederim artilari dun 70.8 dim farka bakinya superim degilmi....
bayanlar size bir danışayım dedim..
benim bildiğim çok sık tartılmak vücudu strese sokarak vücudun bir hormon salgılamasına neden oluyormuş ve bu hormon kilo vermeyi yavaşlatıyormuş..
normalde ben önceki diyetlerimde günde milyon kere tartının tepesine cıkardım. ama şimdi haftada bir gün tartılmayı planlıyorum..
sizler nasıl yapıyorsunuz.. sizce günlük çetele tutmak mı yoksa haftalık tutmak mı daha iyi..
teşekkürlerr
haha gözdecım alıntı yapmısım yazmayı unutmusum afedersin tanıstıgıma memnun oldum canım kahvaltıyı eved yapamayınca kuru pastayıda fazla kacırmayım dedım ama bugunde kahvaltı yapamadım oglum gece uyutmadı sabahta 5 te kalktı esımde yoktu yalnızdım bugun yıne sımıte talim yapmak zorunda kaldım:18::26:
senanın bana yaptığı yorumu sana yapıcam
benide yeseydin
tebrik ederim canım
gözün aydın
ilk adımı attın devamı gelir inşallah
canım aslında haftada 1 tartılmak en iyisi
dediğin gibi her gün değişik sonuçlar çıkaiblyo ve insanın morali bozuluyo
yani en azından benim öyle
günüm günümü tutmuyo
simit yine neyse tok tutan bişi
bende çok dikkat edemiyorum iş yerinde olduğum için
evet, bende öyle yapıcam ve haftada bir tartılcam artık
buarada ben de haftasonu evdeyken sürekkli yiyesim geliyo, keendimi zor tutuyorum
işyerindeyken de yediklerime daha cok dikkat edebiliyorum
hosgeldın canım
tünaydınnnnn kızlrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sana da tünaydınben alttaki tikırı yapamıyorum yaaa imdattttttt:84::84::84:
kızlar selam bişey yazacağım hep unutuyorun menülere bakıyorum kahvaltıda zeytinle yumurta genelde beraber yeniyor diyetisyen bana beraber olmaz diyor sebebini sormadım birdaha gidişimde sorarım ama ben yumurta yediğim günler zeytin yok.
kızlar selam bişey yazacağım hep unutuyorun menülere bakıyorum kahvaltıda zeytinle yumurta genelde beraber yeniyor diyetisyen bana beraber olmaz diyor sebebini sormadım birdaha gidişimde sorarım ama ben yumurta yediğim günler zeytin yok.
aaaaaa oylemı canımmm bende aynı anda yıyordum
neyse ozman bende daha yemımde sende sebebını yazarsan daha emın gıderız madem cok sagol yarencımm
partnerininde yapılı olması bi avantaj yavrum.benim eşim gayet uzun ve ince yapılı bi bey bense orta boylu kuvarlak halı zayıfta olsa iri gösteren bi hatunum.dolayısyla belli kiloların üzerine çıkınca edi büdü gibi bir ikili oluyoruz.yazdıklarında haklısın ama her nekadar bir bayan olarak içgüzelliğimin beğenilmesi egomu tatmin etmiyor.tabi beğenilmek güzel ama hem iç hem dış beğensin canım fazla mal göz çıkarmaz diip sözlüm eskiden boksör olduğu için onda bir pazu ve üçgen vücut haliyle balkon göbeği fazla göze çarpmıyor.gerçi bende kum saati tipli ve geniş omuzlu bir bayan olarak hafif simit olayından ve tabi içgüzelliğimle gülüşümden yırtıyorum galiba:))))ama işte flaşlara yakalanıyorum napiim...ekran bir 5 kilo fazla gösteriyor:))birde şu fotolarda adamakıllı çıksam :))))
aferin bana sefam olsun dimiyuhhhhhhhh yeşimmmmmsözde bizim kız toparlanmaya çalışıyorr :84::84: inanmıyorum yaaaaa :84::84::84::84::84:
afiyet olsunHerkese günaydın...Pıt pıt damlamaya başladık kürkçü dükkanına...
Sanırım güzel bir kahvaltı yaptım ; keyfim yerinde kızlar..
Bitki çayı (gizli tarifim)
peynir
zeytin
az reçel tehin pekmez (emziriyorum ya farz bana)
salatalık domates
haşlanmış patates az bişey
yumurtadan yarım
nutelladan sadece bıçağı yaladım(çocuklara verdim)
havuç bu elime geldi yedim valla
neye cevap verelim yavrum sor söyleyelim.kızlar lutfen banada cevap verın
benı gormuyormusnuz bu cısselı hatunu
herkeste aynı horman salgılanmıyo bazıları hergün her saniye gelişmeyi gördükçe motive olup gerilemeyi görüncede hırslanıyor.ama ben tam tersi sonucu görüncebayanlar size bir danışayım dedim..
teşekkürlerr
olaydın herhalde ortada kaynar baldır bacak bi köşeden yerdim kesinsenanın bana yaptığı yorumu sana yapıcam
benide yeseydin
yeni imajını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruzkuaföre gidiyorum cicişlerr güzelleşmeye değişmeyeeeee:92: :92: :92: :92: :92: :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?