ya sorma aile ekonomisine acayip katkım var şuan.ben yemedimmi baya iktisat yapıyoruzben pisboğazım sımdı önüme 4 hafta koydum ya o 4 haftasonunda bırde canımın cektıgı yiyeceklerden olusan alacaklarım listesi oluşuyo şu anda
kızlar öğl eyemeğinde karısık kızartma vardı yogurtlu onun yerınde mevsım salata aldım içiçm gitti:
ya işte dedimya sen onun seviyesine inersin inmiş kabul edilirsin herzamanolacağı ne en fazla farklı yerlere görevlendirilirsiniz
sen beni takip et yavrum beni dinle sözümden çıkma
ya böyle zarif hatunları görünce dövesim geliyobiz resim koymuyosak popomuz büyüktür ondan niye eziyonuz bizi maşallah çok güzelsin biraz simitler var ama olsun ben simit severim
canım green4 arkadasımıza katılıyorum kılom senden az olsada senden daha ırı kılolu duruyorum bende masallah cok ıyı gorunuyorsun senınde boyun uzun heralde.gercı ben uzunum da işime mi yarıyo
ya şimdi ayıp olcak sorcam ama okadar kalabalığız ki bazen karıştırıyorumaynen canım simitler var dediğin gibi
deli ediyo onlar beni
ve spor olmadan gitmiyo maalesef
ya şimdi ayıp olcak sorcam ama okadar kalabalığız ki bazen karıştırıyorumgeçen günlerde 40 beden pantolon aldım falan oldu çok sevindim falan diyen sendin dimi.bizde inanamıştık falan o sendin dimi resimle bunu bize kanıtlamış oldun.valla az kassasn 38 bile olur gibi duruyo bence maşallah maşallah
lequimden özendim bende kendi fotomu koyuyorum
az önce çektik arkadaşımla taze tazeeee
Eki Görüntüle 176415
tekrar teşekkür ederim hepinize...
ailem gibi beni önemsediniz, anne gibi nasihat verdiniz, abla gibi teselli ettiniz, kardeş gibi cici şeyler söylediniz...
allah razı olsun hepinizden
boş durmayıp bugün ki manümü yazayım bende
kalkınca 1 bardak su
maydanoz kürü
yeşil çay
kahvaltı
peynir domates maydanozlu sandviç
açık şekersiz çay
arada
bi kaç badem ve ceviz
öğren (birazdan gidip yiycem)
fırında kızartma
sarımsaklı yoğurtla yiycem
1 dilim çavdar ekmeği
arada
dışarda olcam o yüzden
diyet bisküvi yerim yarım paket
akşam
arkdaşlarımla yemekte olcam o yüzden ızgara falan yerim sanırım
yatmadan
şu activalardan yemeyi düşünüyorum hem metobolizmam çalışır hemde zararsız
ya herzaman giydiğim kotum oldukça bollaştı ama sanki üst bedenim genişledi gibi geliyo banaoff ya popomdan kaçıp midememi sızıyı yağlarım acaba
lequimden özendim bende kendi fotomu koyuyorum
az önce çektik arkadaşımla taze tazeeee
Eki Görüntüle 176415
canım bende kızartma yiycem az sonra ama hepsini fırında kızarttım ve tat olarak hiç bi farkı yok emin olabilirsin
sende çok canın isterse öyle yap canım
ogünde dedimya insan kendisiyle kıyaslıyo herzaman.ama hepimiz farklı beden tiplerindeyiz.armutta elmada olsan deveci armudu var normal armut var dimievet canım o bendim
hatta pantolonda o gün aldığım pantolon
38 çok kasar canım simitler izin vermez
bizde genciz amagözde kız bende sneı merak edıyodum gecen 40 beden pantolon aldım yazınca ben senın kılondayken senın 2 katın gıbı gözüküyodum.maşallah fit bi vücudun var tabi birde genc kızsın sen daha ondan dıye kendımı avutuyorum.
Allahım bu ınsanların bu topıkte ne işi var ya da ben yanlıs topıktemıyım 80-89 a mı gırsem ya moralım cok bozuluyo
ama gerçekten öyleay cook guldurdun ya beni
seninde kiloların orantılı canım, aldığımız 1*2 kilo belli olmaz ki bu kötü haberimiz olmaaz, verdiğimiz kilolarda hemen belli olmaz ki bu da kötü
maşallahın var, yüzün cok güzel canım, kalbin yansımış yüzüne
ay canim kendini uzme biliyorum böyle insanlari benide gören ay sana ne oldu sen böyle degildin bir cocuk sen degistirmis ee tabi kocam bunlari duyunca dururmu oda basliyordu nezaman yemeye otursak biraz az ye yetmezmi bu sana daha doymadinmi gibi laflar etmeye ama ben neyaptim hepsinin agzinin payini kilo vererek verdim simdi beni gören hic birsey demiyo cunku cekemiyorlar bizi cekemeyen anten taktirsin canikom
masallah fistik gibisin
gözde kız bende sneı merak edıyodum gecen 40 beden pantolon aldım yazınca ben senın kılondayken senın 2 katın gıbı gözüküyodum.maşallah fit bi vücudun var tabi birde genc kızsın sen daha ondan dıye kendımı avutuyorum.
Allahım bu ınsanların bu topıkte ne işi var ya da ben yanlıs topıktemıyım 80-89 a mı gırsem ya moralım cok bozuluyo
gözde kız bende sneı merak edıyodum gecen 40 beden pantolon aldım yazınca ben senın kılondayken senın 2 katın gıbı gözüküyodum.maşallah fit bi vücudun var tabi birde genc kızsın sen daha ondan dıye kendımı avutuyorum.
ama gerçekten öyleneyse az sabır ne kaldıki 1 mayısa :44: öğreniriz ilerimi gelişiyoz gerimi
ay canim kendini uzme biliyorum böyle insanlari benide gören ay sana ne oldu sen böyle degildin bir cocuk sen degistirmis ee tabi kocam bunlari duyunca dururmu oda basliyordu nezaman yemeye otursak biraz az ye yetmezmi bu sana daha doymadinmi gibi laflar etmeye ama ben neyaptim hepsinin agzinin payini kilo vererek verdim simdi beni gören hic birsey demiyo cunku cekemiyorlar bizi cekemeyen anten taktirsin canikom
masallah fistik gibisin
ogünde dedimya insan kendisiyle kıyaslıyo herzaman.ama hepimiz farklı beden tiplerindeyiz.armutta elmada olsan deveci armudu var normal armut var dimi:60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?