70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben pisboğazım sımdı önüme 4 hafta koydum ya o 4 haftasonunda bırde canımın cektıgı yiyeceklerden olusan alacaklarım listesi oluşuyo şu anda
ya sorma aile ekonomisine acayip katkım var şuan.ben yemedimmi baya iktisat yapıyoruz

ya işte dedimya sen onun seviyesine inersin inmiş kabul edilirsin herzaman olacağı ne en fazla farklı yerlere görevlendirilirsiniz

sen beni takip et yavrum beni dinle sözümden çıkma

dediğin gibi de oldu sanırım ama umrumda bile değil şu anda, cok da tın yani alır cantamı cıkarım en kötü.. 3 kuruş maaş için madara olamam

ya böyle zarif hatunları görünce dövesim geliyo biz resim koymuyosak popomuz büyüktür ondan niye eziyonuz bizi maşallah çok güzelsin biraz simitler var ama olsun ben simit severim

aynen canım simitler var dediğin gibi
deli ediyo onlar beni
ve spor olmadan gitmiyo maalesef

canım green4 arkadasımıza katılıyorum kılom senden az olsada senden daha ırı kılolu duruyorum bende masallah cok ıyı gorunuyorsun senınde boyun uzun heralde.gercı ben uzunum da işime mi yarıyo

cok tşeekkür ederimm.. benim avantajım etlerim sıkı, bide yüzüme kolay kolay kilo almam.. o yüzden pek göstermiyorm kilomu ama bende de bir ayak bileği var ki sormayın dizimin altıyla bileğimin arasında heralde 3 cm fark vardır
boyum 1.66, sitelerde fln olmam gereken kilo 57 cıkıyo, ben hedefimi 62 koydum iilk olarak.. başarılı olursam 60 bile yapabilirim
hiç okdr zayıf olmadım ama nasıl görünürüm nasıl olurum hiç bilmiorm

aynen canım simitler var dediğin gibi
deli ediyo onlar beni
ve spor olmadan gitmiyo maalesef
ya şimdi ayıp olcak sorcam ama okadar kalabalığız ki bazen karıştırıyorum geçen günlerde 40 beden pantolon aldım falan oldu çok sevindim falan diyen sendin dimi.bizde inanamıştık falan o sendin dimi resimle bunu bize kanıtlamış oldun.valla az kassasn 38 bile olur gibi duruyo bence maşallah maşallah

evet canım o bendim
hatta pantolonda o gün aldığım pantolon
38 çok kasar canım simitler izin vermez

lequimden özendim bende kendi fotomu koyuyorum
az önce çektik arkadaşımla taze tazeeee
Eki Görüntüle 176415

seninde kiloların orantılı canım, aldığımız 1*2 kilo belli olmaz ki bu kötü haberimiz olmaaz, verdiğimiz kilolarda hemen belli olmaz ki bu da kötü
maşallahın var, yüzün cok güzel canım, kalbin yansımış yüzüne

gözde kız bende sneı merak edıyodum gecen 40 beden pantolon aldım yazınca ben senın kılondayken senın 2 katın gıbı gözüküyodum.maşallah fit bi vücudun var tabi birde genc kızsın sen daha ondan dıye kendımı avutuyorum.

Allahım bu ınsanların bu topıkte ne işi var ya da ben yanlıs topıktemıyım 80-89 a mı gırsem ya moralım cok bozuluyo

tekrar teşekkür ederim hepinize...

ailem gibi beni önemsediniz, anne gibi nasihat verdiniz, abla gibi teselli ettiniz, kardeş gibi cici şeyler söylediniz...

allah razı olsun hepinizden

ay canim kendini uzme biliyorum böyle insanlari benide gören ay sana ne oldu sen böyle degildin bir cocuk sen degistirmis ee tabi kocam bunlari duyunca dururmu oda basliyordu nezaman yemeye otursak biraz az ye yetmezmi bu sana daha doymadinmi gibi laflar etmeye ama ben neyaptim hepsinin agzinin payini kilo vererek verdim simdi beni gören hic birsey demiyo cunku cekemiyorlar bizi cekemeyen anten taktirsin canikom

ben begendim

ya herzaman giydiğim kotum oldukça bollaştı ama sanki üst bedenim genişledi gibi geliyo bana off ya popomdan kaçıp midememi sızıyı yağlarım acaba

ay cook guldurdun ya beni

lequimden özendim bende kendi fotomu koyuyorum
az önce çektik arkadaşımla taze tazeeee
Eki Görüntüle 176415

masallah fistik gibisin

canım bende kızartma yiycem az sonra ama hepsini fırında kızarttım ve tat olarak hiç bi farkı yok emin olabilirsin
sende çok canın isterse öyle yap canım

evet bende birazdan köfte yapacam ama yagda kizartmiyacam firinda atacam tabi kocisss biraz burun kiviriri ama neyapalim saglikli besleniyoruz demi ama

evet canım o bendim
hatta pantolonda o gün aldığım pantolon
38 çok kasar canım simitler izin vermez
ogünde dedimya insan kendisiyle kıyaslıyo herzaman.ama hepimiz farklı beden tiplerindeyiz.armutta elmada olsan deveci armudu var normal armut var dimi

bizde genciz ama

ay şımardııımm
teşekkür ederim canım güzel sözlerin için

aynen öyle oluyo canım
benim etlerimde sıkı dediğin gibi kilo alınca belli olmuyo verincede

tebrik ederim ablacım, hedefine yaklaştıkça hepsi çatır çatır çatlasınnnn inşallahhhh
çıtır annesin sen , ohhh miss

gitmeeee noluyyyyyyyy

dediğin gib icanım genç olduğum için daha sıkı görünüyorum
beni bi de doğum yaptıktan sonra gör
sen çocuk doğurmuşsun çok normal yani
takma kafana
az biraz spor yapsan toparlanırsın kesin

hedefine yaklaştıkça hepsi çatır çatır çatlasınnnn inşallahhhh
çıtır annesin sen , ohhh miss
azmini tebrik ederiiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…