70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay şımardııımm
teşekkür ederim canım güzel sözlerin için

aynen öyle oluyo canım
benim etlerimde sıkı dediğin gibi kilo alınca belli olmuyo verincede

şımarrrrr bebeeek şımaaarrr
buarada bizim işyerinde bazı siteler yasaklı, kilo cetvelini göremiyorum..
kilon neydi, ne oldu, hedefin ne, ne kadar sürede verdin
cok sordum

sağol tatlım
sarımsaklı yoğurdu yedim otobüste kimse yanıma oturmaz artık

canım köfteyi fırında yapmak zor gelirse
yağlı kağıt üzerinde tost makinesinde de yapabilirsin
aynı şey oluyo

ya bizde bu azim ve bu topik olduktan sonra yaglar bizden korksun canim benim yaglara hucummmmm
herkesin dediği gibi sona yaklaştıkça baştaki azim olmuyo herzaman elimizdekinin fazlasını isterizya.aslında benim şuanki halim benim standartlarıma göre gerçekten iyi ama memnun değilim.işte illa daha fazlasını istiyorum.

şımarrrrr bebeeek şımaaarrr
buarada bizim işyerinde bazı siteler yasaklı, kilo cetvelini göremiyorum..
kilon neydi, ne oldu, hedefin ne, ne kadar sürede verdin
cok sordum

başlangıç79:6
c.tesi günki bildirimde:78.1 dim
bugün tartıldım ama sölemeeeeemm cuma gününe süprüüüzz
hedef şimdilik 70 sonrasında da 60 olsam tam süper olur

hemen yediklerimi yazayim

sabah
bir dilim kepek ekmek
bir dilim yagsiz peynir
uc tane ceviz
domates
zeytin

ara:
muz

öglen:
corba
4 tane köfte ( firinda)
salata
ayran

hemen yediklerimi yazayim

sabah
bir dilim kepek ekmek
bir dilim yagsiz peynir
uc tane ceviz
domates
zeytin

ara:
muz

öglen:
corba
4 tane köfte ( firinda)
salata
ayran

tatlım menün güzel
ama meyve olarak muz tercih etmemeye çalış
hem kabızlık yapar hemde biraz daha kalorili
bi dei çtiklerini de yaz canım bitki çayı su vs

tatlım menün güzel
ama meyve olarak muz tercih etmemeye çalış
hem kabızlık yapar hemde biraz daha kalorili
bi dei çtiklerini de yaz canım bitki çayı su vs

evet canim haklisin ama tatliya biraz tatli ihtiyacimi gideriyo sanki

su bir bir litreden fazla su ictim
ve uc fincan bitki cayi ( form, mate, yesil caylar )

kızlar ben çıkıyorum
gidip elbise bakayım kuzenimin düğünü için
akşama görüşürüüüüzz

evet bende farkettim vucut kitle indexsin normal kilonda olgunu gösteriyo yani senin bi fazlan yok aslinda senin psikolojik (dogru yazmisimdir umarim )
tez vurun kellesini
beden kitle endeksim normalde beden kütle endeksim anormal dünyada kapladığım yer oldukça büyük.ne haddime benim bukadar yer kaplamak

kızlar ben çıkıyorum
gidip elbise bakayım kuzenimin düğünü için
akşama görüşürüüüüzz
aha bak bak benimde bakmam lazım ama hiç tarzıma uygun beğenebilicem keseme görede bişicik yok bi elbise beğendim bi dizide günlerdir hayranlıkla o aklımda öyle bi kumaş bulup diktirsemmi diye kara kara düşünmekteyim.aceleside yok bana taa eylülde lazım ama fikir edinmek güzel olur

of ya kizlar oglen bir tabak dolusu makarna yedim kendim cok kotu hisediyom aksami nasi gecirsem acaba...

:16ark adaşlar kilolarıma sawaş açtım. Ama motiveyle daha iyi zayıflayacağımı umduğum için aranıza katıldım. Ben 72 kilo yum hedefim 63 . 2 ayda wermeyi düşünüyorum. butik dükkanım var. oturmak kilo yapıyor neyazıkki işte böyle.............

selam kızlar ben geldim tekrar yeni gelenler olmuş kızlar sizlerde hoşgeldiniz:79::79:
valla ben sizlersiz çok kötüyüm kızlar ya kilolar takıldı bi ara aldım bu aralar yine verdim ama olmuyo 4 gündür şuanki kiloma takılı kaldım ya insan 100grmda olsa vermezmiya gıcıklığıma 4gündür hergün tartılıyorum 73.5te kazık çaktım önümde 2günüm var napıcam bilmiyorum offfff neyse bizim net yakında açılıcak dönücem aranıza,,şuan kardeşimin pcden yazıyorumda inşallah yakında birlikte olcaz sena abla valla sanada tekrar teşekkür ederim beni kaç haftadır idare ediyorsun valla saol ama hiç tadı yok böyle ne öyle boş boş ne kilo verebiliyorum pehh neyse düzelticem inşallah görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…