ay şımardııımm
teşekkür ederim canım güzel sözlerin için
aynen öyle oluyo canım
benim etlerimde sıkı dediğin gibi kilo alınca belli olmuyo verincede
ay canim kendini uzme biliyorum böyle insanlari benide gören ay sana ne oldu sen böyle degildin bir cocuk sen degistirmis ee tabi kocam bunlari duyunca dururmu oda basliyordu nezaman yemeye otursak biraz az ye yetmezmi bu sana daha doymadinmi gibi laflar etmeye ama ben neyaptim hepsinin agzinin payini kilo vererek verdim simdi beni gören hic birsey demiyo cunku cekemiyorlar bizi cekemeyen anten taktirsin canikom
ben begendim
ay cook guldurdun ya beni
masallah fistik gibisin
evet bende birazdan köfte yapacam ama yagda kizartmiyacam firinda atacam tabi kocisss biraz burun kiviriri ama neyapalim saglikli besleniyoruz demi ama
herkesin dediği gibi sona yaklaştıkça baştaki azim olmuyoya bizde bu azim ve bu topik olduktan sonra yaglar bizden korksun canim benim yaglara hucummmmm
çatlak yaa
şımarrrrr bebeeek şımaaarrr
buarada bizim işyerinde bazı siteler yasaklı, kilo cetvelini göremiyorum..
kilon neydi, ne oldu, hedefin ne, ne kadar sürede verdin
cok sordum
herkesin dediği gibi sona yaklaştıkça baştaki azim olmuyoherzaman elimizdekinin fazlasını isterizya.aslında benim şuanki halim benim standartlarıma göre gerçekten iyi ama memnun değilim.işte illa daha fazlasını istiyorum.
evet bende farkettim vucut kitle indexsin normal kilonda olgunu gösteriyo yani senin bi fazlan yok aslinda senin psikolojik (dogru yazmisimdir umarim )
hemen yediklerimi yazayim
sabah
bir dilim kepek ekmek
bir dilim yagsiz peynir
uc tane ceviz
domates
zeytin
ara:
muz
öglen:
corba
4 tane köfte ( firinda)
salata
ayran
tatlım menün güzel
ama meyve olarak muz tercih etmemeye çalış
hem kabızlık yapar hemde biraz daha kalorili
bi dei çtiklerini de yaz canım bitki çayı su vs
tez vurun kellesinievet bende farkettim vucut kitle indexsin normal kilonda olgunu gösteriyo yani senin bi fazlan yok aslinda senin psikolojik (dogru yazmisimdir umarim )
aha bak bak benimde bakmam lazım ama hiç tarzıma uygun beğenebilicem keseme görede bişicik yokkızlar ben çıkıyorum
gidip elbise bakayım kuzenimin düğünü için
akşama görüşürüüüüzz
bende kısır yaptım kısır yiyomof ya kizlar oglen bir tabak dolusu makarna yedim kendim cok kotu hisediyom aksami nasi gecirsem acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?