70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin oturmayalım ozaman hepimiz halaya

sen kendine dikkat et yeni evine alış stresten kurtul ozaman takılıp kalan kilo kalmaz çabuk dön emi

halay bile zor kurtarir beni...
fadimenin düğününede gideriz
2 tabak kısır yedim bol yeşillikli falan ama çok sevdiğim bişi olduğu için kesmiyo beni.halbuki tıka basa doluyum şuan ama gözüm aç.tek kurtarıcım eşim en kısa zamanda gelip kalanını yerse bana büyük iyilik yapmış olcak

hoşgeldinizzz :)
ben de 1 hafta oldu buraya katılalı
kilolarımız aynı hedeflerimiz aynııı, yarışalım mııııııı

koşan varmı kızlar ben hergün 2 saat yürüyerek_koşarak zayıflıycam inş
kendimi koşarken düşünemiyorum toto arkadan hoppidi hoppdi bikaç arkadaş aksatmadan bikaç arkadaş sürekli yürüyor.bi çok kişide evinde aletle spor yapıyor

benim sadece göbiş war (ayva göbişi)ha haaaaa
çok aşırı değil kilon zaten.oturmaktan bölgesel sorun yaşıyosundur.aslında mekik falan yeterli gelir senin için yürüyüş yada koşu sürekli yapıldığında faydalı bırakıldığında zararlı etkinlikler bence

canım light olanınımı kullandın eqer miden bulanıyorsa akşam yemeqinden sonra ara öqün olarak tüket bnm yediqim müsli çok güzeldi midem falan bulanmadı emzirme konusunda doktoruna danış derim tatlım

bilmiorm ki kaptanım ya ben bildiğin kendi işime bakıyorum burda..
kimseyle bi alıp veremediğim yok ama battık demekki..
teşekkür ederim güzel desteğin ve motivasyonun için

ben gidiyorum canlarrr,,yarın görüşmek üzeree

akşama yemekte light ton balıklı salata varrr hemide ekmeksizz

sevgilerr

istanbuldamı yaşıyorsunuz ben ist yaş 40 . kilolar gidince kutlayalımm

istanbul benimde, 24 yasındayım :)
kutlamamızı burger kingde yapmayı teklif ediyorum

bende istanbulda oturuyorum buyrun gelin olıvıuma tanışıp sohbet ederiz iskender falan yeriz tanışmak için kiloların gitmesinimi beklicez bnmde yaşım 36

Son düzenleme:
menüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çok tahıllı ekmek
krem peynir
beyaz ve kaşar peynir
sucuklu yumurta
form çay

ara
3 günkurusu
5 fındık

öqlen
havuçlu pırasa
yeşilçay

ara
1 elma

akşam
fırında sebzeli tavuk

ara
müsli
kayısılı form

3 litre su
vee platess....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…