hoşgeldin:16ark adaşlar kilolarıma sawaş açtım. Ama motiveyle daha iyi zayıflayacağımı umduğum için aranıza katıldım. Ben 72 kilo yum hedefim 63 . 2 ayda wermeyi düşünüyorum. butik dükkanım var. oturmak kilo yapıyor neyazıkki işte böyle.............
sen kendine dikkat et yeni evine alış stresten kurtul ozaman takılıp kalan kilo kalmazselam kızlar ben geldim tekrar yeni gelenler olmuş kızlar sizlerde hoşgeldiniz:79::79:
valla ben sizlersiz çok kötüyüm kızlar ya kilolar takıldı bi ara aldım bu aralar yine verdim ama olmuyo 4 gündür şuanki kiloma takılı kaldım ya insan 100grmda olsa vermezmiya gıcıklığıma 4gündür hergün tartılıyorum 73.5te kazık çaktım önümde 2günüm var napıcam bilmiyorum offfff neyse bizim net yakında açılıcak dönücem aranıza,,şuan kardeşimin pcden yazıyorumda inşallah yakında birlikte olcazsena abla valla sanada tekrar teşekkür ederim beni kaç haftadır idare ediyorsun valla saol ama hiç tadı yok böyle ne öyle boş boş ne kilo verebiliyorum pehh neyse düzelticem inşallah görüşürüz
hoşgeldinoturmayalım ozaman hepimiz halaya
fadimenin düğününede giderizhalay bile zor kurtarir beni...
:16ark adaşlar kilolarıma sawaş açtım. Ama motiveyle daha iyi zayıflayacağımı umduğum için aranıza katıldım. Ben 72 kilo yum hedefim 63 . 2 ayda wermeyi düşünüyorum. butik dükkanım var. oturmak kilo yapıyor neyazıkki işte böyle.............
koşan varmı kızlar ben hergün 2 saat yürüyerek_koşarak zayıflıycam inş
kesinlikle warım yarışmaya süper olur
kendimi koşarken düşünemiyorum toto arkadan hoppidi hoppdi bikaç arkadaş aksatmadan bikaç arkadaş sürekli yürüyor.bi çok kişide evinde aletle spor yapıyor
çok aşırı değil kilon zaten.oturmaktan bölgesel sorun yaşıyosundur.aslında mekik falan yeterli gelir senin içinbenim sadece göbiş war (ayva göbişi)ha haaaaa
tamam o zaman başladık :) şahit olun bayanlarrr şahiiiiittt
ben de burada duyunca doğanın keten tohumlu üzümlü olanından aldım(keten tohumu metabolizmayı hızlandırıyo diye söylemişti diyetisyenim..kilo vermem durunca onu önermişti) ama benim midemi bulandırdı sanki. zaten öyle karışık şeyleri içim pek almaz.. sen de bi dene bakalım belki beğenirsin.. ben de paket bitene kadar zorlucam bakalım..alışırsam iyi..öğlen iyi beslenip akşam müsli yemek mantıklı gibi geliyo bana da...emzirmemizi de olumsuz etkilemez herhalde?
istanbuldamı yaşıyorsunuz ben ist yaş 40 . kilolar gidince kutlayalımm
canım light olanınımı kullandın eqer miden bulanıyorsa akşam yemeqinden sonra ara öqün olarak tüket bnm yediqim müsli çok güzeldi midem falan bulanmadı emzirme konusunda doktoruna danış derim tatlım
canım iltifat etmek için asla söylemiyorum resminde gayet iyisin hani o malum şahısın diline düşecek kadar kesinlikle bir kilon yok bence sen ona pas falan vermediysen hırsını bu şekilde almaya çalışmıştır yada çekemediqi başka şeyler vardır..
kimse sana bakmıyor rahat ol tatlım bütün bunlar psikolojik havalar az daha ısınsın daha büyük bir istekle yürücez bu arada yeni baskülün hayırlı uqurlu olsun güzel rakamlar görürsün inşallah
bence öqlen karışık kızartma yemenin hiçbir mahsuru yok tek salatayla öqlen doyulmaz keşke kızartmayı öqlen yiyip akşamı hafif geçirseydin..
canım kepek ekmeqi kansızlık yapıyor buqday, çavdar yada tahıllı ekmek kullanıyoruz..
müsli ye hayatım kaçamaklar için müsli birebir sihirli deqnek gibi
hoşgeldin cnm aramızabutik dükkanın nerde istanbuldamı
hoşgeldin canımıniçi özledik seni biraz önce seni burda görmek istiyoruz canım akşamları müsli ye kilo milo kalmıyor tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır
istanbuldamı yaşıyorsunuz ben ist yaş 40 . kilolar gidince kutlayalımm
istanbul benimde, 24 yasındayım :)
kutlamamızı burger kingde yapmayı teklif ediyorum
bende istanbulda oturuyorum buyrun gelin olıvıuma tanışıp sohbet ederiz iskender falan yeriz tanışmak için kiloların gitmesinimi beklicez bnmde yaşım 36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?