Kızlar!! çok önemli birşey sorucam...Ben spor yapamıyorum ama yine de kilo verebiliyorum sağlıklı beslendiğimde diyen kaç kişi var ??
ya yürüyüş fln yapmak istemiyorum ama yürüyüş yapmadığımda kendi kendime "kızım zaten sporda yapmıoyorsun ye şunu yarın sporla başlarsın" modunda oluyorum...ama ertesi sabah yine gitmek istemiyorum...
ayy naapcam ya ?? dahası daha kötü birşey söyleyeyim..benim eski tartı 77 gösteriyordu...bugün elektronik tartım geldi...80.8 gösterdi sabah aç karnına ....biraz daha böyle giderse bu başlıktan da ayrılırım artık
moralim çoook bozuk...resmen ağlıyorum şu anda
merhaba ben gecen yılda bu yarışmalara katılıp 5 kilo falan vermiştim ama kış ayları malum yine kilo aldım ve vermem gerekiyor sizinle daha kolay kilo verebileceğimi motivasyonumu yüksek tutacagımı biliyorum o yuzden benide aranıza alırsanız çok sevinecegim boyum 174 kilom 75 yaşım 22 10 kilo vermem lazım inşalah hepimiz vereceğiz şu kiloları:)
kıs değiştir şu avatarını ya bana kızıp koymuştun dha duruyo haha.aylar geçti....Canım hoşgeldin geri...
Gitme tamam mı artık?
Canım ben aralıkta doğmuşum...
Kış günü... Tek başıma Atlas okyanusu kenarında bir ülkede...
Burcum yay...
İstikrar benim göbek adım..
Günaydın Serpilim...Nasılsın?
ay bu kocalar neti kıskanıyo bence biz onlardan çok netle ilgilenıyoz yabenım esımde bana deyıp duruyordu kapattırcam dıye ve bı gun eve geldıgımde evde ne ınternet ne de telefon vardı7-8 ay boyle gectı 2 ay once kendı baglattırdı netı telefon yıne yok ama arada kızıyo kapattırırım dıye bende dıyorum actırmasaydın haha
1 ayda 5 kilo verdim:))
boyum 1.70.1 ay önce 74.2 kiloydum ve bu sabah tartıldığımda tam 69.2 kiloydum. çok mutluyum hemen sizlerle paylaşmak istedim. öncelikle şunu belirteyim bir sürü yol denedim ama hiçbiri etkili olmamıştı. 1-2 kilo verip geri alıyordum. doğum sonrası kilolarıyla başım dertteydi. kızım şu an 2.5 yaşında ve ben daha yeni kilo vermeye başladım.tabi ki eşimin desteğiyle. bu senenin sonunda ikinci çocuğuma hamile kalmayı planlıyorum . bu yüzden en azından 60 kiloya düşmek istiyorum. sizlere 1 ay içerisinde neler yaptığımı tek tek anlatacağım. çok bi zorluğu yok emin olun iş biraz da beyinde bitiyor. pozitif düşünün ve yaptıklarımı siz de yapın işte yaptıklarım:)
Sabah kahvaltıdan 45-60 dakika önce:1 büyük fincan kaynar suyun içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp içtim
Sabah egzersizi:30 tane mekik ,bacak hareketleri, 45-50 dakika kondisyon bisikleti sonra kahvaltı( EN AZ 800 KALORİ GİDİYOR)
Kahvaltı:2 dilim çavdarlı kepek ekmeği, 1 tane haşlanmış yumurta(1 gün yumurta 1 gün peynir), 1 tane salatalık, 1 tane yeşil dolmalık biber, 1 tane küçük domates, 1 tutam maydonoz, 1 çay kaşığı bal, 2-3 tane zeytin, 1 fincan şekersiz yeşil çay(ben kalorisiz tatlandırıcı kullanıyorum)
Ara:1 kase light yoğurt ya da 1 elma(portakal armut da olabilir) ya da 1 avuç tuzsuz leblebi
Öğle Yemeği: 1 tabak light sütle hazırlanmış müsli, ya da 1 tabak sebze yemeği 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği ve 1 kase light yoğurt ile beraber( ben sebze yemeği yiyorsam mutlaka yanında acı biber turşusu da yiyorum) size kalmış ızgara et de yiyebilirsiniz.tabiki salatayı unutmayın. dereotunu ve maydonozu unutmayın.makarna ya da pilav yemek istiyorsanız bunu salatayla tek başına yiyin.
Ara: ilk arayla aynı( ben bazen 1 dilim kek yiyip 1 fincan yeşil çay içiyorum)
Akşam Yemeği: kendinizi içerik açısından çok kasmayın. yalnız şuna dikkat edin eğer öğlen et yediyseniz akşam sebze, eğer öğlen sebze yediyseniz akşam et yemeye özen gösterin tabiki 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği 1 kase light yoğurt ve yine biber turşusu.(acı biberin etkisini anlatmama gerek yok herhalde)ve tabiki bol salata
Ara:ben genelde akşam yemeğinden sonra ya 1 elma ya da 1 bardak yeşil çay içiyorum size kalmış....
Yatmadan önce:sabah kahvaltıdan önce içtiğim elma sirkesini içiyorum
günde en az 8-10 bardak su içmeyi unutmayın.
günde en az 3 fincan yeşil çay içmeyi unutmayın.
sabah kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce elma sirkesini unutmayın
yemeklerinizde zeytinyağı kullanın
UNUTMAYIN EGZERSİZ OLMADAN KİLO VERİLMEZ
1 ayda 5 kilo verdim:))
boyum 1.70.1 ay önce 74.2 kiloydum ve bu sabah tartıldığımda tam 69.2 kiloydum. çok mutluyum hemen sizlerle paylaşmak istedim. öncelikle şunu belirteyim bir sürü yol denedim ama hiçbiri etkili olmamıştı. 1-2 kilo verip geri alıyordum. doğum sonrası kilolarıyla başım dertteydi. kızım şu an 2.5 yaşında ve ben daha yeni kilo vermeye başladım.tabi ki eşimin desteğiyle. bu senenin sonunda ikinci çocuğuma hamile kalmayı planlıyorum . bu yüzden en azından 60 kiloya düşmek istiyorum. sizlere 1 ay içerisinde neler yaptığımı tek tek anlatacağım. çok bi zorluğu yok emin olun iş biraz da beyinde bitiyor. pozitif düşünün ve yaptıklarımı siz de yapın işte yaptıklarım:)
Sabah kahvaltıdan 45-60 dakika önce:1 büyük fincan kaynar suyun içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp içtim
Sabah egzersizi:30 tane mekik ,bacak hareketleri, 45-50 dakika kondisyon bisikleti sonra kahvaltı( EN AZ 800 KALORİ GİDİYOR)
Kahvaltı:2 dilim çavdarlı kepek ekmeği, 1 tane haşlanmış yumurta(1 gün yumurta 1 gün peynir), 1 tane salatalık, 1 tane yeşil dolmalık biber, 1 tane küçük domates, 1 tutam maydonoz, 1 çay kaşığı bal, 2-3 tane zeytin, 1 fincan şekersiz yeşil çay(ben kalorisiz tatlandırıcı kullanıyorum)
Ara:1 kase light yoğurt ya da 1 elma(portakal armut da olabilir) ya da 1 avuç tuzsuz leblebi
Öğle Yemeği: 1 tabak light sütle hazırlanmış müsli, ya da 1 tabak sebze yemeği 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği ve 1 kase light yoğurt ile beraber( ben sebze yemeği yiyorsam mutlaka yanında acı biber turşusu da yiyorum) size kalmış ızgara et de yiyebilirsiniz.tabiki salatayı unutmayın. dereotunu ve maydonozu unutmayın.makarna ya da pilav yemek istiyorsanız bunu salatayla tek başına yiyin.
Ara: ilk arayla aynı( ben bazen 1 dilim kek yiyip 1 fincan yeşil çay içiyorum)
Akşam Yemeği: kendinizi içerik açısından çok kasmayın. yalnız şuna dikkat edin eğer öğlen et yediyseniz akşam sebze, eğer öğlen sebze yediyseniz akşam et yemeye özen gösterin tabiki 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği 1 kase light yoğurt ve yine biber turşusu.(acı biberin etkisini anlatmama gerek yok herhalde)ve tabiki bol salata
Ara:ben genelde akşam yemeğinden sonra ya 1 elma ya da 1 bardak yeşil çay içiyorum size kalmış....
Yatmadan önce:sabah kahvaltıdan önce içtiğim elma sirkesini içiyorum
günde en az 8-10 bardak su içmeyi unutmayın.
günde en az 3 fincan yeşil çay içmeyi unutmayın.
sabah kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce elma sirkesini unutmayın
yemeklerinizde zeytinyağı kullanın
UNUTMAYIN EGZERSİZ OLMADAN KİLO VERİLMEZ
hanımlar günaydııınn
dün çok yorulmuşum
hiç durmadan 2 saatten fazla çarşı pazar gezdim
o arada bi simit hüplettim
sıcak sıcak dayanamadım ankara simidine
akşamda ızgara köfte ve ayran yedim
çok kaçırmadım gibi geliyo amaa bakalım tartı ne dicek bana yarın
ben geldim :)KK'da Birlikte Zayıflayanlar
kızlar facedekı grubun adı aratıp bulabılırsınız ısteyenı alırız
Günaydın güzel hamişimiz.........
Amin canım sana da günaydın......
Günaydın kaptan...Müsli kerametine ben de mi dalsam?
İlk Kendine 'Günaydın' De Uyanırken..
Ve İlk Kendine Gülümse Aynalarda..
Bir Tatlı Söz Söyle Tebessüm Et..
Ve Umursa Kendini, Teşekkür Et..
Güneşin Sadece Gökyüzünde Değil,
İçinizde de Açtığı Bir Gün Olsun Adeta!
Benliğinizde Bol Güneşli Günler Olsun
Günaydın Günaydın Herkese....
günaydın kızlarrrbirazdan kursa gidicem çıkmadan bi selam vereyim dedim ben geçmişi okuyana kadar muazzez gitmişş neyse hemen bişey paylaşıcam dün akşam normal yemek yedim müsliyide ara öqünde yedim bu sabah sadece 300qr gitmiş yani 67.2yim demekki akşam yemeqinin yerine yenildiqine daha fazla veriliyor bugün kursta öqlen yine börakler çörekler olucak bende yememek için oqlumla dışarda bişeyler yemek istiyorum akşam eve gelirkende müsli alıcam öbürü bitti ve akşam yemeqi yerine onu yicem bu seferde görümceme gidicez sabah 67nin altına düşmek istiyorsam görümcemde hiçbişey yememem lazımm kızlar size söz veriyorum sıfır kayıpla dönücem eve ve yarın 66lı rakamlara selam vericem inşallah..
günaydın tatlımm
günaydın cnm ben geçmişi okuyana kadar uçmuşsun artık akşama görüşürüz
Valla ben fazla birşey de yemiyorum aslında ama yeşil çay içmeye başladım bakalım 1 ay içinde 10 kilo verebilecekmiyim...
kızlar ben sporsuz ve gayet saglıksız bır sekılde bır haftada 6 kılo vrmıstım bı sefer :) anlatayım: sabah ve aksam nesfıt yıyordum sadece bır bardak lıght sutle, onun dısında gun boyunca sadece meyve ve ıcecek alıyordum. o kdr. ne ekmek, ne sebze, ne baklagıl, ne et. gunde toplam 2 elma, 1 kase erık fln yıyodum ıste gıde gele. ve bolca sıgara ıcıyordum bı de :) sıgara ıstahı ınanılmaz kapatıyor, sıgara kahve sıgara kahve :)) gunde 1.5 pakete yakın sıgara ıcmıstım o bır hafta boyunca. ve delı gıbı zayıfladım halıyle :))
sporsuz elbette zayıflanıyor ama vucut cok deforme oluyo. hele bı de benım gıbı yenı dogum yapmıssanız vucudunuz yercekımı yonunde ılerlıyo demektır kı bu felaket bısı. bi zamanlar manken gıbıydım. herhangı bısı denedıgımde bı magazada, butun tezgahtarlar yanıma gelırdı, olaganustu, kımseye bu kdr yakısmadı fln dıye, hatta dıger musterıler sınır olurdu bana :) yenıden o gunlere donemıem belkı ama spor yapmazsam vazıyet cok fena gorunuyor
ohh afiyet olsun, yaramasın insalllaaaahhhh
çok sağlıksız kilo kaybıı olurrr dikkat et bence
1 haftada 6 kilo mu??? ya pardon sen bizle dalgamı geçiyorsun yoksa ay yerine hafta felan mı yazdın.. bi de sigara ile ilgili yazdıklarını hiç beğenmedim.. sanki zayıflama nedenin oymuş gibi gösteriyorsun..belki zayıfladın ama ciğerlerine ne kadar zarar verdin bi düşün..biz burda çocuklara sigara içmeyin derken sen çıkıp kerametlerinden bahsediyorsun aklım almıyor.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?