çok sağlıksız kilo kaybıı olurrr dikkat et bence
Olursa olsun valla ne giyeceğimi şaşırdım bak sana bişey anlatayım birgün pantolon almaya gittim bir mağazaya pantolon bakıyorum dedidiğimde "biz büyük beden pantolon satmıyoruz" diye bir cevapla karşılaştım daha halen etkisindeyim,kıyafet almak bile zoruma gidiyor anlıyormusun...
arkadaşlar bu tickerfactory i buraya nasıl ekliyorsunuz? yardımcı olursanız sevinirim...
kopyaladığın linki kontrol panelinde profil kısmına yapıştırcann
birsürü link var hangisi bi de profilimde nereye yapıştıracam?
bende ilk diyete başladığımda sanırım eskisi kadar rahat kilo veremiyorum diyerek yürüyüşe başlamıştım 15 gün kadar haftada 5 gün yürüyüş ve aletli jimlastik yaptım ama öyle ahım şahım bi kilo kaybım olmamıştı.diyet dönemim 1 ayı tamamladıktan sonra azda yesem çokta yesem haftada 1 kilo veriyodum.eski arkadaşlar bilirler adım venüslü diye çıkmıştıKızlar!! çok önemli birşey sorucam...Ben spor yapamıyorum ama yine de kilo verebiliyorum sağlıklı beslendiğimde diyen kaç kişi var ??
ya yürüyüş fln yapmak istemiyorum ama yürüyüş yapmadığımda kendi kendime "kızım zaten sporda yapmıoyorsun ye şunu yarın sporla başlarsın" modunda oluyorum...ama ertesi sabah yine gitmek istemiyorum...
ayy naapcam ya ?? dahası daha kötü birşey söyleyeyim..benim eski tartı 77 gösteriyordu...bugün elektronik tartım geldi...80.8 gösterdi sabah aç karnına ....biraz daha böyle giderse bu başlıktan da ayrılırım artık
moralim çoook bozuk...resmen ağlıyorum şu anda
şikayetçiyim bende simitler küçüldübugün ki menüm
kalkınca
1 baardak su
maydanoz kürü
kahvaltı
1 simit ( simitleri amma da küçültmüşler yaa)
krem peynir
zeytin ezmesi
açık şekersiz çay
arada
4-5 badem
2-3 ceviz
limonlu form çayı
öğlen
patates oturtma ( fırında kızarttım)
pilav
ayran
arada
1 meyve
form çayı
akşam
hellimli salata
ayran
yatmadan
activia yoğurt
akşama kadar anca 2 lt su içerim heralde
şikayetçiyim bende simitler küçüldükendi simitlerimiz büyürkene piyasadaki susamlı simitler küçülüyo.hiç sevmezmişim gibi bu hafta itibariyle allah bereket hayırlı işler versin karşımda simit fırını açıldı bi o eksikti zaten bi arada onun ölçülerini teftişe gideyim bari :82:
bu arada menün gayet güzel
1 ayda 10 kilo verebilmek için en az 90 kilo falan olman lazım.oda vucudunda çok fazla ödem falan oluşmuşsaValla ben fazla birşey de yemiyorum aslında ama yeşil çay içmeye başladım bakalım 1 ay içinde 10 kilo verebilecekmiyim...
eskişehirdeyim ben yavrum bide merkezde oturuyorum heryer simitçi kebapçı sandviççivalla ya
kız resmen 2 lokmada bitti
kandil simitleri olur ya onlar kadar nerdeyse
doyurmadı bile düşün yani
hakkaten karşıya simitçi açılması kötü olmuş hee
ama sen iradeli kadınsın yemezsin onlardan
cııs cıss onlar
Bu arada ilk 4 gün, sabahları 40 dakika gymstickle sporumu da yaptım, ama şimdi hasta olduğum için enerjim yok yapamıyorum
imkansız değil ama bu kısır döngü devam eder tüm hayatın boyuncaBen bi kereseinde akşam yemeklerinden önce 1 yudum elma sirkesi içerek ayda 8 kilo vermiştim,ama halen emzirdiğim için çocuğu etkiler diye korkuyorum
merhaba ben gecen yılda bu yarışmalara katılıp 5 kilo falan vermiştim ama kış ayları malum yine kilo aldım ve vermem gerekiyor sizinle daha kolay kilo verebileceğimi motivasyonumu yüksek tutacagımı biliyorum o yuzden benide aranıza alırsanız çok sevinecegim boyum 174 kilom 75 yaşım 22 10 kilo vermem lazım inşalah hepimiz vereceğiz şu kiloları:)
eskişehirdeyim ben yavrum bide merkezde oturuyorum heryer simitçi kebapçı sandviççikarşımda şuan bi çiğ börekçi bide simitçi var sokağın başında pastane hemen yan ara soğağımda bi simit fırını daha var her yerden kuşatılmış durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?