70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sağlıksız kilo kaybıı olurrr dikkat et bence

Olursa olsun valla ne giyeceğimi şaşırdım bak sana bişey anlatayım birgün pantolon almaya gittim bir mağazaya pantolon bakıyorum dedidiğimde "biz büyük beden pantolon satmıyoruz" diye bir cevapla karşılaştım daha halen etkisindeyim,kıyafet almak bile zoruma gidiyor anlıyormusun...

anlıyorum moralin bozulmuş ama 10 kilo yağdan gitmez kas ve su kaybı yaşarsın o mutlluğunda çok kısa sürer 5 kilo ver kalıcı olsun anlaştıkmııı

bugün ki menüm

kalkınca
1 baardak su
maydanoz kürü

kahvaltı
1 simit ( simitleri amma da küçültmüşler yaa )
krem peynir
zeytin ezmesi
açık şekersiz çay

arada
4-5 badem
2-3 ceviz
limonlu form çayı

öğlen
patates oturtma ( fırında kızarttım)
pilav
ayran

arada
1 meyve
form çayı

akşam
hellimli salata
ayran

yatmadan
activia yoğurt
akşama kadar anca 2 lt su içerim heralde

bende ilk diyete başladığımda sanırım eskisi kadar rahat kilo veremiyorum diyerek yürüyüşe başlamıştım 15 gün kadar haftada 5 gün yürüyüş ve aletli jimlastik yaptım ama öyle ahım şahım bi kilo kaybım olmamıştı.diyet dönemim 1 ayı tamamladıktan sonra azda yesem çokta yesem haftada 1 kilo veriyodum.eski arkadaşlar bilirler adım venüslü diye çıkmıştı herkes grla verirken ben her hafta kiloyla veriyodum.bununda sebebi artık düzenli yaşıyodum.midemi çok yormuyordum abur cuburu hayatımdan tamamen atmıştım.geç vakit mecbur kalmadıkça bişi yemiyodum. vs. ama bunlar 1 ay geçtikten ve düzeni kurduktan sonra oldu bebikim.yani sen 3 gün yapıp 4 gün diyeti bırakırsan 1 ileri 2 geri yaparsın sürekli.kendine güven ve yolun başlangıcının uzun ama geri kalanının kısa oldunun farkına var.ve iradene sahip çık.

şikayetçiyim bende simitler küçüldü kendi simitlerimiz büyürkene piyasadaki susamlı simitler küçülüyo.hiç sevmezmişim gibi bu hafta itibariyle allah bereket hayırlı işler versin karşımda simit fırını açıldı bi o eksikti zaten bi arada onun ölçülerini teftişe gideyim bari :82:
bu arada menün gayet güzel

valla ya
kız resmen 2 lokmada bitti
kandil simitleri olur ya onlar kadar nerdeyse
doyurmadı bile düşün yani

hakkaten karşıya simitçi açılması kötü olmuş hee
ama sen iradeli kadınsın yemezsin onlardan
cııs cıss onlar

Valla ben fazla birşey de yemiyorum aslında ama yeşil çay içmeye başladım bakalım 1 ay içinde 10 kilo verebilecekmiyim...
1 ayda 10 kilo verebilmek için en az 90 kilo falan olman lazım.oda vucudunda çok fazla ödem falan oluşmuşsa diyelimki verdin ayda 10 sağlıklı yada sağlıksız onu tartışmıyalım ama o 10 kiloyu en fazla 2 ay sonra 15 kilo olarak geri alırsın ve tekrar tekrar diyet yapar verir sonra alırsın.eğer kilo vermek form kazanmak istiyosan bunu sağlıklı olarak bidaha geri almamak üzere yapman lazım.

eskişehirdeyim ben yavrum bide merkezde oturuyorum heryer simitçi kebapçı sandviççi karşımda şuan bi çiğ börekçi bide simitçi var sokağın başında pastane hemen yan ara soğağımda bi simit fırını daha var her yerden kuşatılmış durumdayım

Ben bi kereseinde akşam yemeklerinden önce 1 yudum elma sirkesi içerek ayda 8 kilo vermiştim,ama halen emzirdiğim için çocuğu etkiler diye korkuyorum

Ben bi kereseinde akşam yemeklerinden önce 1 yudum elma sirkesi içerek ayda 8 kilo vermiştim,ama halen emzirdiğim için çocuğu etkiler diye korkuyorum
imkansız değil ama bu kısır döngü devam eder tüm hayatın boyunca bende çok kilolar verdim ama sonrasında hep geri aldım.sen bi anne olarak önce sağlığını düşünmek zorundasın artık kendin için değil evladın için sağlıklı yaşamalısın

hosgeldin canim ins veriririz saglikli sekilde

ah aaaaahhh az zamanım geçmedi eskişehirde
çiğ börek canım çekti bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…