çıss o yenmez zararlı. zatende sevmemah aaaaahhh az zamanım geçmedi eskişehirde
çiğ börek canım çekti bak
herkese selam,
b,r süredir menü paylaşımı yapmıyorum çünkü sıkıldım bunaldım biraz elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum arada metebolizmamı şaşırtmaya çalışıyorum ama yok takıldım kaldım olmuyor. hani çok kilolar versem dicemki duraklama dönemi ama nerdeyse 1 aydır aynı kilodayım. pes etmedim hala dikkatli besleniyorum ama kilomu korumaktan ileri gitmiyor. delirmek üzerieyim(
temmuzda görümcemin oğlunun sünneti var o zmana kadar 10 kilo vermeliyim herkesin aa ne kadar kilo almışsın inceciktin nasıl oldu diye sormaları ve bunlara cvp vermek zorunda olmak canımı çok sıkıyor .düşüncesi bile içimi sıkıyor(
çıss o yenmez zararlı. zatende sevmemben abur cubur yemediğim müddetçe yemek pek yemeyen biriyim.bide her öğünümde muhakkak çay olcak çayla yiyebilicem şeyler olmalı yoksa doyduğumu anlamıyorum feci derecede bu şekilde yemeye alıştım.bi yere gittiğimde bunun eksikliğini çekiyorum yeme düzenim tamamen bozuluyor neden bende sena gibi normal bi insan değilim.neden beni leylekler venüsten getirdi
çok dikkat etmene rağmen kilo veremiyosan bunu etkileyen hormanel sorunlar yada başka sağlık sorunları olabilir.bence böyle üzülmedne önce sağlığını düşün .sağlıklı olursan gerisi çorap söküğü gibi gelir canım.herkese selam,
b,r süredir menü paylaşımı yapmıyorum çünkü sıkıldım bunaldım biraz elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum arada metebolizmamı şaşırtmaya çalışıyorum ama yok takıldım kaldım olmuyor. hani çok kilolar versem dicemki duraklama dönemi ama nerdeyse 1 aydır aynı kilodayım. pes etmedim hala dikkatli besleniyorum ama kilomu korumaktan ileri gitmiyor. delirmek üzerieyim(
temmuzda görümcemin oğlunun sünneti var o zmana kadar 10 kilo vermeliyim herkesin aa ne kadar kilo almışsın inceciktin nasıl oldu diye sormaları ve bunlara cvp vermek zorunda olmak canımı çok sıkıyor .düşüncesi bile içimi sıkıyor(
bugün ki menüm
kalkınca
1 baardak su
maydanoz kürü
kahvaltı
1 simit ( simitleri amma da küçültmüşler yaa)
krem peynir
zeytin ezmesi
açık şekersiz çay
arada
4-5 badem
2-3 ceviz
limonlu form çayı
öğlen
patates oturtma ( fırında kızarttım)
pilav
ayran
arada
1 meyve
form çayı
akşam
hellimli salata
ayran
yatmadan
activia yoğurt
akşama kadar anca 2 lt su içerim heralde
inşallah canım. ben artık düzenli sporda yapmıyorum. biraz demoralize durumdayım aklıma estikçe mekik çekiyorum. ama yürüüş falan artık yapmıyorumyalnız değilmişimbende menü bildirimi tapamıyorumtemmuzbaşında bşizdede düğün var ince olmak istiyorum ama hala kalınımvücut şaşırdı ilk defa spor yapıyo düzenli olarak şoku atlatsınincelirinşallah
gayet guzel simit pek iyi olamamis ama arada sirada yemekten birsey olmaz
eskişehirdeyim ben yavrum bide merkezde oturuyorum heryer simitçi kebapçı sandviççikarşımda şuan bi çiğ börekçi bide simitçi var sokağın başında pastane hemen yan ara soğağımda bi simit fırını daha var her yerden kuşatılmış durumdayım
çok şanslıydımki diyetimin ilk dönemi hatta özel günüm zamanı bile canım tatlı istemedi.yalan olmasın ama 2 ay ne abur cubur nede tatlı bişi yedim.ilk 15-20 gün dışında maşallah çok sorunsuz ve rahat bi diyet dönemi geçirdim.geçen haftalarda bi yokluk dönemim olduya ozamanda çok kaçırdığım zamnalar oldu tatlı tuzlu ekmekabur cuburu kim sevmeeezz
ama hakkaten çok zararlı
bizim iş yerinde ki kız
baya yiyodu abur cuburu
onları kesiti 1 haftada 2 kilosu gitmiş
çay zararlı bişi değil ama yanında yenen şeyler hep pasta börek
onları da yeme sakııııınnn
benim canım bu ara çok tatlı çekiyo mesela ama cuma akşamını bekliyorum
bildirimimi yapayım sonra yiycem kutlamak için
herkese selam,
canım benim ben haşimato hastasıyım troitlerim çalışmıyor. doğumdan sonra ortaya çıktı doğuma 68 kilo girmiştim şimdikinden daha zayıf yaniçok dikkat etmene rağmen kilo veremiyosan bunu etkileyen hormanel sorunlar yada başka sağlık sorunları olabilir.bence böyle üzülmedne önce sağlığını düşün .sağlıklı olursan gerisi çorap söküğü gibi gelir canım.
çok şanslıydımki diyetimin ilk dönemi hatta özel günüm zamanı bile canım tatlı istemedi.yalan olmasın ama 2 ay ne abur cubur nede tatlı bişi yedim.ilk 15-20 gün dışında maşallah çok sorunsuz ve rahat bi diyet dönemi geçirdim.geçen haftalarda bi yokluk dönemim olduya ozamanda çok kaçırdığım zamnalar oldu tatlı tuzlu ekmekakşam eşim eve dumanı üstünde ekmekle geliyodu ama sanırım artık toparladım kendimi.daha çok irademe sahibim eski halime döndüm gibi.belki kendime güvenim gelirse yarın tartılabilirim bile ama yinede çok çıkmaktan ve yine motivasyonumun bozulmasından korkuyorum.çok dikkat ettiğim halde 1 kilo fazla çıktığımı gördüğümde tüm motivasyonum altüst olmuştu çünkü
bende pzt günü öğlen yemegınde damlasakızlı meyvelı muhallebı cıkcak ondan yıcem2 aydır hıc tatlı almıyom ısyerınde
canım benim ben haşimato hastasıyım troitlerim çalışmıyor. doğumdan sonra ortaya çıktı doğuma 68 kilo girmiştim şimdikinden daha zayıf yani( 55 kilıydum kızlarımın 40 ı çıktığında. ve ne olduysa ondan sonra oldu. iki ayda 20 kilo aldım ( sonra doktora gittim haşimato teşhisi konuldu. ilaç kullanmaya başladım kilo alımım durdu ama ocak ayından beri çok dikkat etmeme rağmen sadece 5 kilo verebildim ve artık veremiyorumda ( pes etmiyorum ama moralim bozuluyor..
geçmiş olsun canım ama sanırım geçebilicek bi durum değil herhalde bununla yaşayacaksın.ama yinede hertürlü rahatsızlıkta olduğu gibi bundada moral önemli.ne bu durumu nede kilo verme durumunnu kafaya takma biraz beynini boşalt.elbette alışmadığın bi durumda olmak insanı mutlu etmşiyor ama kendinle barışık ol.insanların gözünde ne olduğun değil senin gözünde nasıl olduğun önemli.bedenin zaman zaman değişebilir önemli olan içinin değişmemesi neşenin kaybolmaması.canım benim ben haşimato hastasıyım troitlerim çalışmıyor. doğumdan sonra ortaya çıktı doğuma 68 kilo girmiştim şimdikinden daha zayıf yani( 55 kilıydum kızlarımın 40 ı çıktığında. ve ne olduysa ondan sonra oldu. iki ayda 20 kilo aldım ( sonra doktora gittim haşimato teşhisi konuldu. ilaç kullanmaya başladım kilo alımım durdu ama ocak ayından beri çok dikkat etmeme rağmen sadece 5 kilo verebildim ve artık veremiyorumda ( pes etmiyorum ama moralim bozuluyor..
bende pzt günü öğlen yemegınde damlasakızlı meyvelı muhallebı cıkcak ondan yıcem2 aydır hıc tatlı almıyom ısyerınde
bencede katılıyorumaslında biz bayanların ortak hatası bu
moral bozukken kısadan hemen toparlanmak yerine iyice kendimizi yemeğe veriyoruz
sanki yemek yiyince moral düzelecek
iyice kötü oluyoruz
çıkmaz sokak bu işler
moral bozuk yemek ye iyice moralin bozulsun
geçen cuma mesela ben bildirimde bulunduğumda 78.1dim
haftasonu yemeğeim şey kalmadı heralde
pazartesi 78.5dim
bugün tartıldım 77.9 çıktım ve istediğim her şeyide yedim aslında
tatlı hariç
onu da yarına saklıyorum
keyifle yiycem
sende artık toparlan kızıyorum baaakk
yapman gerekn her şeyi biliyosun ama yapmıyosun
afiyet olsun canimda istersen hepsini yeme yarisini ye ama sutlu tatli birkerelik oladabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?