70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk defa duydum bu hastalığı
benimde troid sorunum var
troidim çalışmıyo benim
her gün ilaç alıyorum
seninkide öyle bişey mi yoksa daha mı farklı acaba
canım bende hergün ilaç alıyorum. haşimato troitinde vücuttaki antikorlar troit bezlerini yabancı bir madde gibi algılıyor ve saldırıya geçiuor. ve troit bezlerinde küçlme şekil bzuklukları ortaya çıkıyor. tsh t3 t4 normal sınırlara gelse bile anti tpo lar hep yüksek oluyor. bağışıklık sistemi çöktüğü zamanlarda ortaya çıkıyormuş o da beni buldu ömür boyu benimle.

evet canım ölene kadar benimle olacak . haklısın canım benliğim benimle dış görünüş önemli değil ama insan mutsuz oluyor. ben elimden geleni yapıyorum. olmazsada napalım etli butluda güzel olunabiliyor dimi ama

ben moralim bozulmasın diye haftada 1 tartılıyodum.ama bu sefer epey oldu.20 günü geçmiştir belkide 1 ay günler ne çabuk geçiyo ya.zar zor sığdığım 31 beden bi kotum var geçen yine zar zor giydim ve dışarı çıktım.hatta en son çok yediğim gün onu giyiyodum kemeri sıkınca sanırım karnım o yüzden okadar şiştiydi resmen göğsümü geçmişti hani göğüslerimde yok ama normalde düz duran göbek mide birden öne fırladıydı bu ara havalar serin bizde kalorferi falan yakmıyoruz soğuk hissetmiyoruz evde ama sanırım anlamıyorum üşütüyorum bu ara şiş göbeğim falan bide wc sorunuda üzerine eklendi bu yüzden havaların ısınmasını bekliyorum.

kızlar aklıma gelmişken canınız çok tatlı istediğinde yeni keşfettim activia'nın kahvaltı zamanı diye bir ürünü çıkmış. üzerinde mısır gevrekleri çilek parçacıkları var tadı hafif tatlı. prebiyorik olduğu için ara öünlerde tüketilebilr diye düşünüyorum hem tatlı ihtiyaınıda karşılıyor. ben öğlen yemekleri yerine iki gündür onu yiyorum. bakalım birde bu şekilde deneyelim:))

şuan hastalığın verdiği psikolojinin baskının altındasın birazda o yüzden veremiyosundur.öenmli olan sağlığın kilo almış olabilirsin ama bunun sebebi pis boğazlığın değil sağlık sorunların.bunun kimseye hesabını vermek zorunda değilsin.sen kendini mutlu pozitif hissetmeye başlayıp birazda dikkat edince gerisi gelecektir zaten.

ay yok kıs keşke çok yiyen biri olsam yok nerde. çok iyi geldin bana canım çok saol ben gidip azcuk spor yapayım gaz geldim

ay yok kıs keşke çok yiyen biri olsam yok nerde. çok iyi geldin bana canım çok saol ben gidip azcuk spor yapayım gaz geldim
yap bakalım burda hava bozacak ama yemek için alışverişe cıkıcam şimdi sende hop 1-2 koş bakalım

geçmiş olsun son alınan kilolar rahat veriliyo takma kafanı ikizler galiba ne kadar güzel ne kadar özel bi annesin allah bağışlasın 6-7 yıl önce banada aynı teşhis konulmştu ilaçını düzenli iç bide lahana ve türevlerini tüketme drlar söylüyo

ben istanbulda oturuyorum ve öğlenden beri fırtın yağmur hava birden değişti.. hop hop leslie ablaya gidiyom ben..
burdada belki yağmur yağıyo henüz bakmadım camdan ama hava kapalı ve fırtınalı burda da.

kız bana nıye pas vermıyon grenn mısın yeşim misin hilal misin
topmu attında pas vercem sana hem şimdi alışverişe gidiyorum gelince yemek falan hazırlarım .1 saat sonra pas atarım anca sana

öyle olsun bakalım illa top atmak lazım yanı yazıyazdım yorum bılem yapmadın al sana top oyna benımde yemegım yok aksama gıdınce alıp yapcam bende taze fasulye 5 tl den asagıya ındıyse

yaptım yedimhala erimedidün kuzucuklarıma tatlı yaptım kocişe sütlaç yaptım eee canım çekti akşam yemedim sabah yedim :78::78: karnım hala tok ara mara hak getire direk akşam yemeği heralde cuma öncesi olurmu bu yaaa

afiyet olsun balim iyi yapmissin sabah yemekle ama sen yine de ara ögunlerini atlama aksam cok az ye onun yerine

çıtırlar menüm

uyanınca
2 bardak yeşil çay

kahvaltı
2 dilim tam bugday ekmeği
yumurta
domates
yarım közlenmiş kırmızı biber (konserve)
maydanoz-yeşil soğan

ara
kuru incir
bi avuç yaban mersini

öğlen
ezogelin çorba
yoğurtlu brokoli

ara
kivi

akşam
nesfit yicem

su ve çaylara devam

akşam kuru fasulye-pilav yapcamm ama yemicemmmmmmm çok severimmm

güzel menü olmuş canım
canım köz biber çekti bak
üzerine de az mısır ve yağ döküp yiycen
bugün aşeriyorum sanırım ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…