herkesin bi tatlısı gelmiş sanırım
canım bende hergün ilaç alıyorum. haşimato troitinde vücuttaki antikorlar troit bezlerini yabancı bir madde gibi algılıyor ve saldırıya geçiuor. ve troit bezlerinde küçlme şekil bzuklukları ortaya çıkıyor. tsh t3 t4 normal sınırlara gelse bile anti tpo lar hep yüksek oluyor. bağışıklık sistemi çöktüğü zamanlarda ortaya çıkıyormuş o da beni buldu ömür boyu benimle.ilk defa duydum bu hastalığı
benimde troid sorunum var
troidim çalışmıyo benim
her gün ilaç alıyorum
seninkide öyle bişey mi yoksa daha mı farklı acaba
geçmiş olsun canım ama sanırım geçebilicek bi durum değil herhalde bununla yaşayacaksın.ama yinede hertürlü rahatsızlıkta olduğu gibi bundada moral önemli.ne bu durumu nede kilo verme durumunnu kafaya takma biraz beynini boşalt.elbette alışmadığın bi durumda olmak insanı mutlu etmşiyor ama kendinle barışık ol.insanların gözünde ne olduğun değil senin gözünde nasıl olduğun önemli.bedenin zaman zaman değişebilir önemli olan içinin değişmemesi neşenin kaybolmaması.
ben moralim bozulmasın diye haftada 1 tartılıyodum.ama bu sefer epey oldu.20 günü geçmiştir belkide 1 ayaslında biz bayanların ortak hatası bu
moral bozukken kısadan hemen toparlanmak yerine iyice kendimizi yemeğe veriyoruz
sanki yemek yiyince moral düzelecek
iyice kötü oluyoruz
çıkmaz sokak bu işler
moral bozuk yemek ye iyice moralin bozulsun
geçen cuma mesela ben bildirimde bulunduğumda 78.1dim
haftasonu yemeğeim şey kalmadı heralde
pazartesi 78.5dim
bugün tartıldım 77.9 çıktım ve istediğim her şeyide yedim aslında
tatlı hariç
onu da yarına saklıyorum
keyifle yiycem
sende artık toparlan kızıyorum baaakk
yapman gerekn her şeyi biliyosun ama yapmıyosun
şuan hastalığın verdiği psikolojinin baskının altındasın birazda o yüzden veremiyosundur.öenmli olan sağlığın kilo almış olabilirsin ama bunun sebebi pis boğazlığın değil sağlık sorunların.bunun kimseye hesabını vermek zorunda değilsin.sen kendini mutlu pozitif hissetmeye başlayıp birazda dikkat edince gerisi gelecektir zaten.evet canım ölene kadar benimle olacak . haklısın canım benliğim benimle dış görünüş önemli değil ama insan mutsuz oluyor. ben elimden geleni yapıyorum. olmazsada napalım etli butluda güzel olunabiliyor dimi ama
ay yok kıs keşke çok yiyen biri olsam yok nerde. çok iyi geldin bana canım çok saol ben gidip azcuk spor yapayım gaz geldimşuan hastalığın verdiği psikolojinin baskının altındasın birazda o yüzden veremiyosundur.öenmli olan sağlığın kilo almış olabilirsin ama bunun sebebi pis boğazlığın değil sağlık sorunların.bunun kimseye hesabını vermek zorunda değilsin.sen kendini mutlu pozitif hissetmeye başlayıp birazda dikkat edince gerisi gelecektir zaten.
yap bakalım burda hava bozacak ama yemek için alışverişe cıkıcam şimdi sende hop 1-2 koş bakalımay yok kıs keşke çok yiyen biri olsam yok nerde. çok iyi geldin bana canım çok saol ben gidip azcuk spor yapayım gaz geldim
ben istanbulda oturuyorum ve öğlenden beri fırtın yağmur hava birden değişti.. hop hop leslie ablaya gidiyom ben..yap bakalım burda hava bozacak ama yemek için alışverişe cıkıcam şimdi sende hop 1-2 koş bakalım
geçmiş olsun son alınan kilolar rahat veriliyo takma kafanı ikizler galibacanım benim ben haşimato hastasıyım troitlerim çalışmıyor. doğumdan sonra ortaya çıktı doğuma 68 kilo girmiştim şimdikinden daha zayıf yani( 55 kilıydum kızlarımın 40 ı çıktığında. ve ne olduysa ondan sonra oldu. iki ayda 20 kilo aldım ( sonra doktora gittim haşimato teşhisi konuldu. ilaç kullanmaya başladım kilo alımım durdu ama ocak ayından beri çok dikkat etmeme rağmen sadece 5 kilo verebildim ve artık veremiyorumda ( pes etmiyorum ama moralim bozuluyor..
burdada belki yağmur yağıyo henüz bakmadım camdan ama hava kapalı ve fırtınalı burda da.ben istanbulda oturuyorum ve öğlenden beri fırtın yağmur hava birden değişti.. hop hop leslie ablaya gidiyom ben..
topmu attında pas vercem sanakız bana nıye pas vermıyon grenn mısın yeşim misin hilal misin
burdada belki yağmur yağıyo henüz bakmadım camdan ama hava kapalı ve fırtınalı burda da.
topmu attında pas vercem sanahem şimdi alışverişe gidiyorum gelince yemek falan hazırlarım .1 saat sonra pas atarım anca sana
yaptım yedimhala erimedidün kuzucuklarıma tatlı yaptım kocişe sütlaç yaptım eee canım çekti akşam yemedim sabah yedim :78::78: karnım hala tok ara mara hak getire direk akşam yemeği heralde cuma öncesi olurmu bu yaaa
öglen yemeyinde firinda soslu tavuk ve bol maydonozlu salata var isteyen gelsin buyursun
kız bu saatte ogle yemegı mı olur ben yedım sana afıyet olsunnerdeyse ara ogunumu yapcam ben
çıtırlar menüm
uyanınca
2 bardak yeşil çay
kahvaltı
2 dilim tam bugday ekmeği
yumurta
domates
yarım közlenmiş kırmızı biber (konserve)
maydanoz-yeşil soğan
ara
kuru incir
bi avuç yaban mersini
öğlen
ezogelin çorba
yoğurtlu brokoli
ara
kivi
akşam
nesfit yicem
su ve çaylara devam
akşam kuru fasulye-pilav yapcamm ama yemicemmmmmmmçok severimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?