- 30 Kasım 2010
- 9.756
- 19.771
- 448
hemde koca bi kayık tabak kızartma off diyorummmmsonra kilolar yapıştı kaldııı
hoşgeldin gülüm o vakit aramıza....
canım eskiden bu kilondaysan uzun süre...
vücüd direniyor...
ama sende diren...
ben 69 da tam 2 ay süründüm...
gözünü korkutmak gibi olmasın ama..
bi de 61 den korkuyorum o ayrı...
inceden inceden...
hemde koca bi kayık tabak kızartma off diyorummmmsonra kilolar yapıştı kaldııı
o zamanlar pıt pıt et olmuş hralde ama şimdi yapıştıklarına pişman olmuşlardır eminim
kız bende evlenmeden önce çiçek gibi yapardım sosisleri..
üzerine ketçap....
yanına kızartma patatees....
selam kızlar..
çocuklardan ancak fırsat buldum ...
benim menüm..
bi de bana yorum yazın kızlar......
sabah
2 kk peynir
jambonlu sandviç (ekmeği az jambonu çok)
bitki çayı
ara
125 gr tam yağlı yoğurt
öğle
tavuklu şehriyeli corba
ara
2 gün kurusu
5 badem
aksam
6 kasık mercimekli bulgur pilavı
8 kasık yogurt
4 kasık tas kebabı
sayısız kaşık salata
ara
meyve
çilek yiyeceğim 5 tane
gece
tarçınlı süt
suyu eklemeyi unuttum kızlar...
yaklaşık 2 lt geceye dek 3 olur
sussssssuuuuuuuun konusmayincanim cekiyo simdi kalkip yapacam sizin yuzunuzden
Kızlar günaydın. Yarın misafirim gelceği için bugün rapor veriyim belki yarın veremem diye düşündüm. Diyetime elimden geldiğince devam ediyorum ama 3 gündür hastalıktan geberiyorum, yemeden içmeden kesildim, penisilin oldum, antibiyotik kullanıyorum filanSanırım biraz da o yüzden kilo verdim bilmiyorum. Yoksa bu kadar hızlı verebileceğimi zannetmiyorum yani:
Diyete başladığım gün:8 Nisan
Diyete başladığım kilo: 70.2
Şu anki kilo: 68.4
Boy: 181
Hedef kilo: 65-61 aralığı
O gün verdiğiniz kurabiye tarifini de denedim, harika oldu tek kelimeyleDaha hafif bir atıştırmalık olamaz, hepiniz deneyin mutlaka.
Kızlar!! çok önemli birşey sorucam...Ben spor yapamıyorum ama yine de kilo verebiliyorum sağlıklı beslendiğimde diyen kaç kişi var ??
ya yürüyüş fln yapmak istemiyorum ama yürüyüş yapmadığımda kendi kendime "kızım zaten sporda yapmıoyorsun ye şunu yarın sporla başlarsın" modunda oluyorum...ama ertesi sabah yine gitmek istemiyorum...
ayy naapcam ya ?? dahası daha kötü birşey söyleyeyim..benim eski tartı 77 gösteriyordu...bugün elektronik tartım geldi...80.8 gösterdi sabah aç karnına ....biraz daha böyle giderse bu başlıktan da ayrılırım artık
moralim çoook bozuk...resmen ağlıyorum şu anda
merhaba ben gecen yılda bu yarışmalara katılıp 5 kilo falan vermiştim ama kış ayları malum yine kilo aldım ve vermem gerekiyor sizinle daha kolay kilo verebileceğimi motivasyonumu yüksek tutacagımı biliyorum o yuzden benide aranıza alırsanız çok sevinecegim boyum 174 kilom 75 yaşım 22 10 kilo vermem lazım inşalah hepimiz vereceğiz şu kiloları:)
1 ayda 5 kilo verdim:))
boyum 1.70.1 ay önce 74.2 kiloydum ve bu sabah tartıldığımda tam 69.2 kiloydum. çok mutluyum hemen sizlerle paylaşmak istedim. öncelikle şunu belirteyim bir sürü yol denedim ama hiçbiri etkili olmamıştı. 1-2 kilo verip geri alıyordum. doğum sonrası kilolarıyla başım dertteydi. kızım şu an 2.5 yaşında ve ben daha yeni kilo vermeye başladım.tabi ki eşimin desteğiyle. bu senenin sonunda ikinci çocuğuma hamile kalmayı planlıyorum . bu yüzden en azından 60 kiloya düşmek istiyorum. sizlere 1 ay içerisinde neler yaptığımı tek tek anlatacağım. çok bi zorluğu yok emin olun iş biraz da beyinde bitiyor. pozitif düşünün ve yaptıklarımı siz de yapın işte yaptıklarım:)
Sabah kahvaltıdan 45-60 dakika önce:1 büyük fincan kaynar suyun içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp içtim
Sabah egzersizi:30 tane mekik ,bacak hareketleri, 45-50 dakika kondisyon bisikleti sonra kahvaltı( EN AZ 800 KALORİ GİDİYOR)
Kahvaltı:2 dilim çavdarlı kepek ekmeği, 1 tane haşlanmış yumurta(1 gün yumurta 1 gün peynir), 1 tane salatalık, 1 tane yeşil dolmalık biber, 1 tane küçük domates, 1 tutam maydonoz, 1 çay kaşığı bal, 2-3 tane zeytin, 1 fincan şekersiz yeşil çay(ben kalorisiz tatlandırıcı kullanıyorum)
Ara:1 kase light yoğurt ya da 1 elma(portakal armut da olabilir) ya da 1 avuç tuzsuz leblebi
Öğle Yemeği: 1 tabak light sütle hazırlanmış müsli, ya da 1 tabak sebze yemeği 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği ve 1 kase light yoğurt ile beraber( ben sebze yemeği yiyorsam mutlaka yanında acı biber turşusu da yiyorum) size kalmış ızgara et de yiyebilirsiniz.tabiki salatayı unutmayın. dereotunu ve maydonozu unutmayın.makarna ya da pilav yemek istiyorsanız bunu salatayla tek başına yiyin.
Ara: ilk arayla aynı( ben bazen 1 dilim kek yiyip 1 fincan yeşil çay içiyorum)
Akşam Yemeği: kendinizi içerik açısından çok kasmayın. yalnız şuna dikkat edin eğer öğlen et yediyseniz akşam sebze, eğer öğlen sebze yediyseniz akşam et yemeye özen gösterin tabiki 1 dilim çavdarlı kepek ekmeği 1 kase light yoğurt ve yine biber turşusu.(acı biberin etkisini anlatmama gerek yok herhalde)ve tabiki bol salata
Ara:ben genelde akşam yemeğinden sonra ya 1 elma ya da 1 bardak yeşil çay içiyorum size kalmış....
Yatmadan önce:sabah kahvaltıdan önce içtiğim elma sirkesini içiyorum
günde en az 8-10 bardak su içmeyi unutmayın.
günde en az 3 fincan yeşil çay içmeyi unutmayın.
sabah kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce elma sirkesini unutmayın
yemeklerinizde zeytinyağı kullanın
UNUTMAYIN EGZERSİZ OLMADAN KİLO VERİLMEZ
Bende 79 kiloyum hamileliğe 60 kiloyla başladım doğum yaptığımda 75 kiloydum sonra 84 kiloya kadar çıktım 2 senede 79 kiloya düştüm fakat ne kilo alıyorum ne de veriyorum ben eski zayıf günlerimi özledim ya
kızlar ben sporsuz ve gayet saglıksız bır sekılde bır haftada 6 kılo vrmıstım bı sefer :) anlatayım: sabah ve aksam nesfıt yıyordum sadece bır bardak lıght sutle, onun dısında gun boyunca sadece meyve ve ıcecek alıyordum. o kdr. ne ekmek, ne sebze, ne baklagıl, ne et. gunde toplam 2 elma, 1 kase erık fln yıyodum ıste gıde gele. ve bolca sıgara ıcıyordum bı de :) sıgara ıstahı ınanılmaz kapatıyor, sıgara kahve sıgara kahve :)) gunde 1.5 pakete yakın sıgara ıcmıstım o bır hafta boyunca. ve delı gıbı zayıfladım halıyle :))
sporsuz elbette zayıflanıyor ama vucut cok deforme oluyo. hele bı de benım gıbı yenı dogum yapmıssanız vucudunuz yercekımı yonunde ılerlıyo demektır kı bu felaket bısı. bi zamanlar manken gıbıydım. herhangı bısı denedıgımde bı magazada, butun tezgahtarlar yanıma gelırdı, olaganustu, kımseye bu kdr yakısmadı fln dıye, hatta dıger musterıler sınır olurdu bana :) yenıden o gunlere donemıem belkı ama spor yapmazsam vazıyet cok fena gorunuyor
bende aranızdamıyım şimdi kızlarr:)
kız bana nıye pas vermıyon grenn mısın yeşim misin hilal misin
arkidişlerrr
mecidiyeköy, gaziosmanpaşa yada eyüpte bildiğiniz iyi ve uydun bir diyetisyen var mııııı
benimki de tutturdu çıkıp tatlı alalım diye
zaten canım istiyo
:18::18: hayir gitme yarin tarti gunu bak bir anlik zevk ugrana yarin butun gunun zehir olabilir biliyorum cok zor bir durum ama neyapalim kaderkader utansin
barkınım şu kurabiye tarifini bidaha verirmisin
herkes öve öve bitiremedi bi de ben yapayım
evde yulaf ezmem varmış unuttum onu değerlendireyim
selam kızlar..
çocuklardan ancak fırsat buldum ...
benim menüm..
bi de bana yorum yazın kızlar......
sabah
2 kk peynir
jambonlu sandviç (ekmeği az jambonu çok)
bitki çayı
ara
125 gr tam yağlı yoğurt
öğle
tavuklu şehriyeli corba
ara
2 gün kurusu
5 badem
aksam
6 kasık mercimekli bulgur pilavı
8 kasık yogurt
4 kasık tas kebabı
sayısız kaşık salata
ara
meyve
çilek yiyeceğim 5 tane
gece
tarçınlı süt
suyu eklemeyi unuttum kızlar...
yaklaşık 2 lt geceye dek 3 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?