arkadaslar ne der bılmem ama bence cok deıl bende makarna yıcem bı tabak evde baska yemek yok cunku yanında salatayla
spora 17.30da gdiecemm..canım makarna istiyor cacıkla yesemmm..buarada makaranayı dayanamam ma eski ebkerlıkta kızkardeşimle yediğim kadrada yememm yani dha azayıfkennn
canim oncelikle seni tebrik ediyorum
bol yagli karni yarik demisin aslinda yagdan kizarmadan patlicanlarin iri ise ikiye bolup fircayla yaglayip firindan yumusayincaya kadar pisirip sonra icinin sosunu ekleyip tekrar firinlayabilirsin ben oyle yapiyom hem guzel oluyor hemde hafif oluyor...
ben akşamları pilav ve makarnadan uzak durmaya çalışıyorum canım... gerçi sen de 4 çatal demişsin.. çok değilmiş... közleme ise süper olmuş
ben de vereyim menümü
sabah
1 gün kurusu+su
45 dk yürüyüş+10dk titreşimli kemer+50 mekik
2 tam buğday ekmek
2 haşlanmış yumurta(bayılırımm)
1 zeytin
2 kk peynir
domates rendesi
şekersiz çay
ara yarım küçük kase hurma tatlısı(tarifini yazacağım)
öğle
tarhana çorbası
haşlanmış buğday(3kaşık)
ara
1 minik ısırık börek
1 minik ısırık kurabiye(napim annem yapmış canım çekti)
akşama
müsli+süt yerim herhalde
bugün et pişirmedim..yorum bekliyorum...
Canım yağlamadan öylece attım
kuru gibi oldu olsun..
diğerlerini normal pişirdim.
sonra hepsinin içini doldurup fırına attım..
dediğin gibi oldu sayılır aslında..
canım sende az vermedin bu hafta..
seni ben canı gönülden tebrik ederim gülüm..
hadi haftaya da verelim ...
haftalık kaçamağımı yaptııımm
küçük bi parça çikolata yedim 2 saat önce
ye canim ye afiyet olsun nede olsa bugun kacamak gunu...
aaa benim kacamak olayından haberim yok
yakalanmadan söyliyim size bende kendime şartlı kacamak koydum
eğer ki 28 nisanda tartıda 69,0ı görürseem o cumartesi sabah sevgilimle rumelihisarına kahvaltıya gitcez, sonra öglen yemegimizi burger kingde steakhouse menülerle yapıcaaaazzz
bunları yedikten sonra daha bişi yemicem, bi tek nesfit yerim ama bana ödülüm olcak bu, cünkü eğer 69 cıkarsam 1 ayda 6 kilo vermiş olcam
ben özele yapamıyorum ya canım...
başlangıç 19 mart:kilo 76.8
geçen hafta:71.3
bu hafta:71.4
moralim bozuldu azcık..bu hafta daha da dikkat etmiştim oysa yediklerime..özellikle akşam yemeklerini hafif yemiştim:2:
15/04/2011 menüm
sabah bir tane kepek ekmeğine tost 1 fincan çay
ara yarım elma
öğlen 1 tane activia kahvaltı zamanı
akşama 1 kase çorba ve biraz ıspanak yemeyi düşünüyorum
şimdilik 1 litre su içtim 3 litreye tamamlayacağım.
kıslar menülerimi tekrar paylaşmaya başlıyorum bana fikirlerinizi söylerseniz seviirim.
merhaba arkdaşlar..benide alrımısınız aranıza???*
Fıstıklar
Akşam adamıma karnıyarık yapıyorum..bol yağda kızarmış...
patatesler de bol yağda kızamış.. ben 1 tane fırına attım kendime..
bende yiyeceğim ama kendiminkini ayrı yaptım közledim
Sebzeli pilav yapacağım az sonra
tarhana çorbasıda yaptım öğlen..
Yanında salata..
Fazla yemeyeceğim..
1 tane közlenmiş karnıyarık patlıcan
4 çatal sebzeli pilav
salata
yiyeceğim kızlar..
az mı çok mu sizce..
dün malum kaçırdım mecimekli bulgur pilavını
kilo vermek yas ilerledikce cok zor oluyo, ne yapacagimi bilmiyorum kilom 80,e ulasti:18:
iste ben bunu yapamiyorum yagli yagiz yemek yapmak, tadini alamiyorum yedigim yemegin az yerim ama normal pisirilmis olsun yeterki
teşekkürler canımmm..valla zor mor başarmAK İSTİYORUM ARTIKKKKK YETERben 4yıldır bu kiloya indim çıktım ama 68leri göremdim,çook zayıfken bile takıntılıydım sevmezdim kiloyu korkARDIM KORKTUĞUM BAŞIMA GELDİ ((annem kilolu herkes ssende ona bernzersin dedikçe dlirirdim...iştah olayım çoo yok,hatta 2yıl önce diyetisyen gitim yediklerimi anltınca çok azyiyosun dedi tabi metobolizmam çook ağı rçalışıyo..ve kronik kabızlıkkk..hersene 2ay spor agidyorum kışan çıldırdığım anda yazları yürüme falan..ama sonuççç yok,iradeszmiyim neee çenemde sadece zayıflasam kendimi beğenmemelerrrr,,,kabullenmedim buhalimiii hiçbirzaman..neyse şuanda 2.5ay önce spor başladım 1ya gitim,2 ay ara verdim tüpbeebk denemem oldu ve nagtif yinede buarada ilkkez b,rtedavimde kilo almadım vermişim 2kiloo bana tek hatıra bukaldı keşke bebeğim kalsaydı şimdi yeniden spor abaşladım şöyle sizlerle gaza gelipppp dikkat edeyimde artık gitsin kilolarımmmm tedavilerden önceeee başınız ağrıttım kusura bakmayınn yaa bide bunu deneyim burda sizlerle baklım neolcakkkkkkkkkkk
aaa benim kacamak olayından haberim yok
yakalanmadan söyliyim size bende kendime şartlı kacamak koydum
eğer ki 28 nisanda tartıda 69,0ı görürseem o cumartesi sabah sevgilimle rumelihisarına kahvaltıya gitcez, sonra öglen yemegimizi burger kingde steakhouse menülerle yapıcaaaazzz
bunları yedikten sonra daha bişi yemicem, bi tek nesfit yerim ama bana ödülüm olcak bu, cünkü eğer 69 cıkarsam 1 ayda 6 kilo vermiş olcam
sağol canım
bence gayet güzel ve dengeli olmuş canım..
içinde herşey var...buğday tok tutmak içindi muhtemelen..
kız nasıl yapıyorsun da bir ısırıkla duruyorsun..
ben bi ısırıyorum gerisi zaten bitiyor..
canım mutlaka bir yanlışın olmuştur sadece akşamı hafif geçirmek yetmeyebilir öqün olarak deqilde tam güne bakmak lazım o zaman şöyle yapalım bu hafta akşam yemeqi yemiyosun yerine müsli yiyorsun günlük menülerini burdan takip edemiyebilirm biryere kaydet önümüzdeki hafta cuma günü bana haftalık listeni ver birde ne kadar kilo verdiqine bakıp düzgün bir deqerlendirme yapalım bakalım hatamız nerdeymiş
tamam güzelim bi de öyle deneyelim.sağolasın
sena ablaya müsli dediğin ne ? bende karın şişliği vardı doktora gittim bugün ilç verdi 3tane ben yemek yedikten hemen sonra anında yani karnım 7aylık hamileymişim gibi oluyo çok üzülüyorum şişlikte oluyo ağrı yapıyor dr. arka arkaya iki doğum yapınca tabi karın kasların sıkılaşmamış daha gevşak tabi haliyle öyle olucak dedi neyse inşallah geçer off sıkıldım artık yaaa bu evde iice uzak olduğu için sık giremiyorum,annemin evinden,bugün bahane hastaneye geldim diye sizede bi laf atayım dedim yakında görüşürüz canlarımmmcanım light olanınımı kullandın eqer miden bulanıyorsa akşam yemeqinden sonra ara öqün olarak tüket bnm yediqim müsli çok güzeldi midem falan bulanmadı emzirme konusunda doktoruna danış derim tatlım
canım iltifat etmek için asla söylemiyorum resminde gayet iyisin hani o malum şahısın diline düşecek kadar kesinlikle bir kilon yok bence sen ona pas falan vermediysen hırsını bu şekilde almaya çalışmıştır yada çekemediqi başka şeyler vardır..
kimse sana bakmıyor rahat ol tatlım bütün bunlar psikolojik havalar az daha ısınsın daha büyük bir istekle yürücez bu arada yeni baskülün hayırlı uqurlu olsun güzel rakamlar görürsün inşallah
bence öqlen karışık kızartma yemenin hiçbir mahsuru yok tek salatayla öqlen doyulmaz keşke kızartmayı öqlen yiyip akşamı hafif geçirseydin..
canım kepek ekmeqi kansızlık yapıyor buqday, çavdar yada tahıllı ekmek kullanıyoruz..
müsli ye hayatım kaçamaklar için müsli birebir sihirli deqnek gibi
hoşgeldin cnm aramızabutik dükkanın nerde istanbuldamı
hoşgeldin canımıniçi özledik seni biraz önce seni burda görmek istiyoruz canım akşamları müsli ye kilo milo kalmıyor tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır
geçmiş olsun canım bilirim kuyruk acısını geçn ay merdivenden düşmüştümde acımıştıya ondan sonunda kurtuldum ben sanki hiç geçmiycek gibi acıyordu ama şimdi iyiyim 1haftadır hiç ağrım yok darısı senin başına canım üzülme burda hepimiz yanındayız biriz merk etme byeeekizlar nasilsiniz. bir kacgundur gorusemedik, beni hic sormayin, cumartesi pazar soylemistim misafirlerim vardi pazartesi ben bir arkadasimin dogum gunune gittim 4 gibi eve geldim gelis o gelis, yatiyorum, belimdeki agri yine basladi, bu arada bel agrisi degil kuyruk sokumu agrisiymis, anliyacaginiz kizlar berbat durumdayim, kendime acimak istemiyorum ama kendimide hic iyi hissetmiyorrum, yiyip icip yatiyorum, soylemesi ayip 10 dakikada bir wc icin kalkiyorum, dun gun boyu 4 lt su ictim, esrayi izlerken saat tuttum her reklam arasinda wc ye gittim, kizlar acaba ben cokmu iciyorum, 4lt su arti 2 buyuk bardak form cay,aksamlari fazla yuklenmiyorum, ama kahvaltimi krallar gibi yapiyorum...
senacim sana birsey soracagim, ben yurt disindayim yaa, markette baktim musli diye birsey goremedim, muesli diye birsey var nette arastirdim gorunusleri ayni gozukuyor bende aksamlari acaba ondanmi yesem, birde sen 2 kasik bir bardak sute koyup yiyorum demissin,oylemi yapayim bende, spor yapamadim bu hafta cunki kuyruk sokumum cok kotu agriyor,
verme yerine bi boy aliyorum kilolari yine, cizelgemi bu sabah tartildigim kiloya gore degistiriyorum, cuma bir degisiklik olursa yine degistiririm,
bu hafta sonuda planlar var ama pazartesi gunu siki bir spora basliyorum, bu cumartesiden itibaren 11 gun cocuklarin okulu tatil, havalarda cok guzel cocuklari hergun parka goturecegim, ve hergun ip atliyacagim,
evdede 1 saat yuruyus,
30 dk eliptik bisiklet,
50 mekik,
100 er de bel ve kalca hareketi yapacagim
kizlar yanimda olun lutfen beni motive edin,
bu arada klavuzcum ve barkinim, gozumden kacamadi sanmayin kac gundur yoktum hic merak etmediniz, ben iyi bir 3 lu oldugumuzu dusunmustum oysa((
gorusmek uzere hepimize kolay gelsin....
ayyy canım benimmm ne kalmış 69a afferim benim tatlımaaa ayy ne özendim şimdi sevgiliyle kahvaltı falann ne yazıkki bende sevgili yok bi tane koçiş varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?