70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spora 17.30da gdiecemm..canım makarna istiyor cacıkla yesemmm..buarada makaranayı dayanamam ma eski ebkerlıkta kızkardeşimle yediğim kadrada yememm yani dha azayıfkennn

spora 17.30da gdiecemm..canım makarna istiyor cacıkla yesemmm..buarada makaranayı dayanamam ma eski ebkerlıkta kızkardeşimle yediğim kadrada yememm yani dha azayıfkennn

ablacım nacizane fikrim pilavı makarnayı cıkar hayatından...

bak ben 20 gündür pilav, makarna, beyaz ekmek, tatlı şeyler, su ve sekersiz cay dısında hiç bir içeecek yemedim.. 4 kilo vermişim bilee

akşamı ne kadar hafif gecirsen okdr iyi, meyve salatası yap, ton balıklı salata yap, ızgara yap corba iç ama makarna pilav heleki akşamları yeme hiç..

yiyenlere bakma, onlar hedeflerinin %70ini ve fazlasını gerçekleştirmişler... bizde gerçekleştirince bizde yeriz :97::97:

Son düzenleme:

Canım yağlamadan öylece attım
kuru gibi oldu olsun..
diğerlerini normal pişirdim.
sonra hepsinin içini doldurup fırına attım..
dediğin gibi oldu sayılır aslında..

canım sende az vermedin bu hafta..
seni ben canı gönülden tebrik ederim gülüm..
hadi haftaya da verelim ...

ben de vereyim menümü
sabah
1 gün kurusu+su
45 dk yürüyüş+10dk titreşimli kemer+50 mekik

2 tam buğday ekmek
2 haşlanmış yumurta(bayılırımm)
1 zeytin
2 kk peynir
domates rendesi
şekersiz çay

ara yarım küçük kase hurma tatlısı(tarifini yazacağım)

öğle
tarhana çorbası
haşlanmış buğday(3kaşık)

ara
1 minik ısırık börek
1 minik ısırık kurabiye(napim annem yapmış canım çekti)

akşama
müsli+süt yerim herhalde

bugün et pişirmedim..yorum bekliyorum...

gelelim şekersiz avakadolu hurma tatlısına
(tv de izledim yptım fena olmadı..tatlı ihtıyacımı azıcak bastırdı)

10 hurma geceden ısla,çekirdeklerini ayır,ıslama suyu ile birlikte
+
yumuşak 1 avakado
+
yarım çay bard su
+
2 yemek kaşığı kakao
+
istenirse muz(bizde yoktu koymadım)

bunları rondoda parçala ve içine 2 kuru kayısı ve 2 kuru incir (küçük dogranmış)(bunu ben ekledim daha iyi oldu)ilave et.

soğut ve tabi ki abartmadan ye...
afiyet olsunnnn öptüm sizi

Son düzenleme:
ben akşamları pilav ve makarnadan uzak durmaya çalışıyorum canım... gerçi sen de 4 çatal demişsin.. çok değilmiş... közleme ise süper olmuş

sağol canım

bence gayet güzel ve dengeli olmuş canım..
içinde herşey var...buğday tok tutmak içindi muhtemelen..
kız nasıl yapıyorsun da bir ısırıkla duruyorsun..
ben bi ısırıyorum gerisi zaten bitiyor..

yk ya canim ben vere vere 200 grcik verdim ama haftaya idaliyim bomba gibi geliyorum....

ye canim ye afiyet olsun nede olsa bugun kacamak gunu...

aaa benim kacamak olayından haberim yok

yakalanmadan söyliyim size bende kendime şartlı kacamak koydum

eğer ki 28 nisanda tartıda 69,0ı görürseem o cumartesi sabah sevgilimle rumelihisarına kahvaltıya gitcez, sonra öglen yemegimizi burger kingde steakhouse menülerle yapıcaaaazzz

bunları yedikten sonra daha bişi yemicem, bi tek nesfit yerim ama bana ödülüm olcak bu, cünkü eğer 69 cıkarsam 1 ayda 6 kilo vermiş olcam

hadi bakalım

canım mutlaka bir yanlışın olmuştur sadece akşamı hafif geçirmek yetmeyebilir öqün olarak deqilde tam güne bakmak lazım o zaman şöyle yapalım bu hafta akşam yemeqi yemiyosun yerine müsli yiyorsun günlük menülerini burdan takip edemiyebilirm biryere kaydet önümüzdeki hafta cuma günü bana haftalık listeni ver birde ne kadar kilo verdiqine bakıp düzgün bir deqerlendirme yapalım bakalım hatamız nerdeymiş

canım activia ara öqün içindir öqlen düzgün bir menünün olması lazımm ..

merhaba arkdaşlar..benide alrımısınız aranıza???*

tabiki alırız hayatım hoşgeldin aramıza biz deli dolu bir arkadaş kitlesiyiz ama bir konuda çok kararlıyız çıtır olucazzz

canım bugün kaçamak günümüz ye bitanemmm

kilo vermek yas ilerledikce cok zor oluyo, ne yapacagimi bilmiyorum kilom 80,e ulasti:18:

kaç yaşındasın canım..

iste ben bunu yapamiyorum yagli yagiz yemek yapmak, tadini alamiyorum yedigim yemegin az yerim ama normal pisirilmis olsun yeterki

aynı fikirdeyim canım bende hiç ayırmadan yiyorum :13:

canım kaç yıllık evlisin..

ayyy canım benimmm ne kalmış 69a afferim benim tatlımaaa ayy ne özendim şimdi sevgiliyle kahvaltı falann ne yazıkki bende sevgili yok bi tane koçiş varr

valla tuttum kendim.. o kurabiyenin içindeki katı yağı düşünerek..ama biliyo musun hersey beyinde bitiyo..önceden olsa inan bi oturusta 5 tane yerdim ama simdi tadına bakmak yetti..

sena ablaya müsli dediğin ne ? bende karın şişliği vardı doktora gittim bugün ilç verdi 3tane ben yemek yedikten hemen sonra anında yani karnım 7aylık hamileymişim gibi oluyo çok üzülüyorum şişlikte oluyo ağrı yapıyor dr. arka arkaya iki doğum yapınca tabi karın kasların sıkılaşmamış daha gevşak tabi haliyle öyle olucak dedi neyse inşallah geçer off sıkıldım artık yaaa bu evde iice uzak olduğu için sık giremiyorum,annemin evinden,bugün bahane hastaneye geldim diye sizede bi laf atayım dedim yakında görüşürüz canlarımmm
geçmiş olsun canım bilirim kuyruk acısını geçn ay merdivenden düşmüştümde acımıştıya ondan sonunda kurtuldum ben sanki hiç geçmiycek gibi acıyordu ama şimdi iyiyim 1haftadır hiç ağrım yok darısı senin başına canım üzülme burda hepimiz yanındayız biriz merk etme byeee

5sene 7aylık evliyimmm:))inşaalllah çıtır olucam bende ben çok takıntılıyım benimki birazda kafada bitmedğinden gitmedi kiloalrrrr..annem derdi sen taktıkça alırsın valla doğruuu..bi kafadan atsammm bana yardım edinn

ayyy canım benimmm ne kalmış 69a afferim benim tatlımaaa ayy ne özendim şimdi sevgiliyle kahvaltı falann ne yazıkki bende sevgili yok bi tane koçiş varr

holeyyyyy kaptanımdaaaannn afferim aldım
valla ablacımmm herkes kendinde olmayana özenir, bende keşke kocişim var diyebilseydim, sevdiğim adamla yaşayabilseydim, kocişimin koynunda uyuyabilseydim
nese sustum, utandım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…