70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçıyorum kızlar kociş 5. uykusunda 7.30 da yattııı :26na noluyosa işe giden yemek yapan bebişe bakan evi toplayan bebişi yatıran ben yorulan o :44::44:bu erkekler çok narin canııımmm bi işe gitti yorulduuu bide bana bakkkk

ya bende sadece benimki öyle sanıyordum oyyyyyyyyy hiç sorma daha kapıdan girerken uyuyacak elinden gelse.

Selam kizlar, nabersiniz bakalim, gerci kimsecikler kalmamis ben gelene kadar herkez gitmis aslinda yatma saati degil ama, herkez nerde, gecmisi cok fazla okuyamadim, hizli bir sekilde goz gecirdim gece artik iyi okurum, bu hafta bende kacamakta cok oldu vede spor hic yapamadim,
Cumartesi bir arkadaslara davetliyiz,
Pazar arkadaslarla piknige gidiyoruz,
Pazartesi yine ama bu sefer ailecek piknige gidiyoruz,
bu hafta cocuklar evdeler tatil var burda,
Sabah kahvalti,
ogle yemek,
aksamda muesli yerim,
ve hergun sporumu aksatmadan yaparim insallah,
bu arada sporuma ip atlamayida ekliyorum,
bu hafta olmadi ama onumuzdeki cuma guzel donmek istiyorum araniza,
bildirimimide yapayim

başlangıç :78 (21 Ocak,2011)
geçen hafta:72.9
bu hafta:73.2
giden:0 gr
gelen 300 gr
toplam giden:4.7kg
hedef:60

bir sorum olacak yaa, ben bu mueslinin icerigini okudumda benden baska hersey var icinde, acaba sabah ogle aksam yesemmi ben bunu, birde uzerinde 4 yemek kasigi muesli, 100gr sut ile yiyin diyor, senacim sen 2 yemek kasigi bir bardak sut demistin degilmi, nasil yesem sence,
bir de arkadaslar ben bu ara cagla ve mangoya takmis durumdayim her aksam mutlaka mango yiyorum gunduzleride cagla yiyorum,
hafta sonu girmeye calisacagim, okurum yazilanlari...
optummm gorusuruz, kolay gelsin...

arkadaşlar ben de uzun süredir takip ediyorum sizi. her gün okuyorum yazdıklarınız ama yeni üye oldum. ben de yediklerime dikkat etmeye başladım. 160 boyunda 71 kiloyum. umarım ben de sizler gibi başarılı olurum

hosgeldin aramiza....

bekledim bekledim bekledim gelen giden olmadi, bende kacar kizlar, esrayi izliyecegim, gorusuruz...

canim aldigin 300 gr moralini bozmasin azimle bu hafta devam et ha bide sana soyleyeyim musli olsun olmasin sabah kavaltini muhakak zebze agirlikli yap bide aksam yemeklerini engec saat 6'da ye bak gorecen yapmis oldugun sporla enaz haftada 1veya 1.5 kilo verirsin bak ben sporsuz biraz ogunlerime dikat etimi gidiyor bu hafta iki gun tek dikat etim diger gunler bos verdim ondan fazla gitmedi bide menulerini muhakak paylas cok onemli....

midem acayip bulanıyo ve doymak bilmiyorum kaç gündür
göğüslerim falanda şişti regl zamanımda değil
noluyo ki bana yaa
bahardan mı ki acep

midem acayip bulanıyo ve doymak bilmiyorum kaç gündür
göğüslerim falanda şişti regl zamanımda değil
noluyo ki bana yaa
bahardan mı ki acep

kız biz hilale derken...sen hamile çıkma sonra şeker...
belirtilerin bir başka hayra alamet...

merhabalr arkadaşlar ben 1.65 21 yaşındayım ve geçen 60-69 arası kilo vermeye çalışan foruma 2 yorum yaptıktan sonra anneme gittim oturmaya ve orda gider ayak tartıldım birde ne görim naman allahm :2: 70 olmuşum
-egzersiz
-yemek
-uyku

nasıl durumda paylaşsın herkeçler lüften

tamam canim, insalllah paylasirim, sen 1 masiyta 67 yazmissin senin kalmamis zaten 2.8 kadar kalmis eminim onuda verirsin, bende 1 mayista 68 olmak istiyordum ama bu gidisle sanirim zor ama deniyecegim, sporumu cogaltip yememe daha cok dikkat edecegim, insallah veririm, haftada 1.5 gitse ne super olur yaa...

Aysebaharcim naber nasilsin, canim ya gecen gunlerde bana yazmissin ama kusuruma bakma inan atlamisim canim ozur dilerim, biz ucluyuz yazdigima yorum yapmissin canim senin yerin farkli, sen topigin baharisin, sen gelince icimiz aciliyor canim...

Bu arada kizlar rakibem olan sevgili trendy, beni gecmis durumda, hihhh hicde kiskanmadim, bende onu gececegim, hadi bakalim canim ilk once hangimiz 68 olacagiz......

kizlar yine bana birseyler oldu kendi kendimi gaza getirdim, hadin bakalim, yarismaya varmisiniz, 73 kilo civarlarinda olup ilk once 68 e kim dusecek bakalim

Güyandin citirlar

benim dun misafirim vardi veeeeee sonuc kacamaklarimi anlatayim: aksam yemyinde soslu spaghetti
biskuvi sayisini bilmiyom tam olarak
cikolata iki kucucuk parca
ve iki tane kurabiye

bugun ne yapmami önerirsiniz sizde sabah aksam musli yesem öglen yemegini normalmi gecirsem neyapmaliyim yada hayata devammi edeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…