ben kaçıyorum kızlar kociş 5. uykusunda7.30 da yattııı :26 na noluyosa işe giden yemek yapan bebişe bakan evi toplayan bebişi yatıran ben yorulan o :44::44:bu erkekler çok narin canııımmm bi işe gitti yorulduuu bide bana bakkkk
hoşgeldin canımm.hergün menünü yaz buraya .cumları kilo bildirimi var.kaptanımız sena.tekrar hoşgeldin
arkadaşlar ben de uzun süredir takip ediyorum sizi. her gün okuyorum yazdıklarınız ama yeni üye oldum. ben de yediklerime dikkat etmeye başladım. 160 boyunda 71 kiloyum. umarım ben de sizler gibi başarılı olurum
Selam kizlar, nabersiniz bakalim, gerci kimsecikler kalmamis ben gelene kadar herkez gitmis aslinda yatma saati degil ama, herkez nerde, gecmisi cok fazla okuyamadim, hizli bir sekilde goz gecirdim gece artik iyi okurum, bu hafta bende kacamakta cok oldu vede spor hic yapamadim,
Cumartesi bir arkadaslara davetliyiz,
Pazar arkadaslarla piknige gidiyoruz,
Pazartesi yine ama bu sefer ailecek piknige gidiyoruz,
bu hafta cocuklar evdeler tatil var burda,
Sabah kahvalti,
ogle yemek,
aksamda muesli yerim,
ve hergun sporumu aksatmadan yaparim insallah,
bu arada sporuma ip atlamayida ekliyorum,
bu hafta olmadi ama onumuzdeki cuma guzel donmek istiyorum araniza,
bildirimimide yapayim
başlangıç :78 (21 Ocak,2011)
geçen hafta:72.9
bu hafta:73.2
giden:0 gr
gelen 300 gr
toplam giden:4.7kg
hedef:60
bir sorum olacak yaa, ben bu mueslinin icerigini okudumda benden baska hersey var icinde, acaba sabah ogle aksam yesemmi ben bunu, birde uzerinde 4 yemek kasigi muesli, 100gr sut ile yiyin diyor, senacim sen 2 yemek kasigi bir bardak sut demistin degilmi, nasil yesem sence,
bir de arkadaslar ben bu ara cagla ve mangoya takmis durumdayim her aksam mutlaka mango yiyorum gunduzleride cagla yiyorum,
hafta sonu girmeye calisacagim, okurum yazilanlari...
optummm gorusuruz, kolay gelsin...
ay senin ki de mi...bunların hepsi aynı o zaman...ya bende sadece benimki öyle sanıyordum oyyyyyyyyy hiç sorma daha kapıdan girerken uyuyacak elinden gelse.
midem acayip bulanıyo ve doymak bilmiyorum kaç gündür
göğüslerim falanda şişti regl zamanımda değil
noluyo ki bana yaa
bahardan mı ki acep
kız biz hilale derken...sen hamile çıkma sonra şeker...
belirtilerin bir başka hayra alamet...
olmamam lazım diye düşünüyorum ama :18::18:
biraz daha zaman geçsinde devam ederse test yaparım
olmamam lazım diye düşünüyorum ama :18::18:
biraz daha zaman geçsinde devam ederse test yaparım
hadi hayırlısı bi de uykun geliyo sa tamamdır
canim aldigin 300 gr moralini bozmasin azimle bu hafta devam et ha bide sana soyleyeyim musli olsun olmasin sabah kavaltini muhakak zebze agirlikli yap bide aksam yemeklerini engec saat 6'da ye bak gorecen yapmis oldugun sporla enaz haftada 1veya 1.5 kilo verirsin bak ben sporsuz biraz ogunlerime dikat etimi gidiyor bu hafta iki gun tek dikat etim diger gunler bos verdim ondan fazla gitmedi bide menulerini muhakak paylas cok onemli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?