70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç merak etme kafada bitirmek zor biraz ama imkansız değil sen kilo vericene inan gerisi gelir takıl buraya çok ii motive olursun

buarada ben tuğba 23 olucam mayısta 3yıllık evliyim bir erkek bir kız iki çocuk annesiyim batuhan 22aylık gözde 9aylık oldu.ev hanımıyım ekmek elden su gölden misali yaşıyorum mutluyum sağlığımız ii çok şükür 79.8kg'le başladığım kararlı kilo verme azmiyle bugün 72.5kg'le devam etmekteyim görüldüğü üzere böyle işte kısaca kendimi tanıttım yeni gelenlerde tanımış olur böylece beni diye görüşürüz canlarım:81::81:

maaşallah genç yaşta 2çocuk annesi,allah bağışlasın..peşpeşe olmuşlar allah yardımcın olsun..bende 30 yaşındayım 24de evlendim ama genç anne olamadım,inş.brirgün oluruz ortayaştada olsa..doğumd ayapamdık ama kilolar geldiişte,tedaviler ,düşükler falan neyse...,içiniz karartmayım bari zayıfalsam artıkda motive olsam..neyse ben sppora giderrrr

selam kizlar nasilsiniz, aksama girip hem bildirim yapacagim hemde gecmisi okurum, bir sey aklima takildi onun icin hemen yazip cikacagim, ben bugun muesli aldim ama emein olamadim acaba dogrumu aldim sizinkide boylemi, senacim ozellikle sen kullaniyorsun bi bakarmisin
oldumu bilmiyorum resimini eklemeye calistim ama....

selam müsli ne işe yarıyor rica etsem anlatırmısın

kızlar başbelanız geldi
bu hafta menülerim çok güzel değildi ve hiç spor yapmamıştım
bunlara rağmen verebilmişim ucundan accıkta olsa
başlangıç:86
geçen hafta:69.2
bu hafta:68.9
giden:300 gr.
toplam giden:17.1
hedef:60
veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen ve yerinde sayanlar üzülmeyin hep beraber alt edicez kiloları

canım benim çok geçmiş olsun bitanem inşallah en kısa zamanda şifa bulursun müsliyi bir arkadaş daha sormuş aşada anlattım oku canım

inşallah canım çıtır olacaksın Allahın izniyle bak bnm annemle babamında çocuqu olmamış tam 7 sene sonra ben 7 aylık dünyaya gelmişim elle tutulmucak kadar cılızmışım sonra 90 kilo oldum o zamanlar 7 aylık doqanlar yaşamıyormuş babaanemler beşik bile almamışlar bana ölücem diye 1 yaşına girmeden bir beşiqim olmamış Rabbimiz herşeye kadir inşallah seninde hayırlı ve saqlıklı bebişlerin olur canım bolbol dua et Rabbimiz bir kulum benden bişey istemek için kapıma geldiqinde onun duasını geri çevirmekten haya ederim buyuruyor vaktini zamanını ayarlamıştır Mevlam dua edip tevekkül etmek düşüyor bize tatlım

canım beniimmmm inşallah gönlündeki beyaz atlı prensinle güsel ve hayırlı bir yuva kurarsın Rabbim gönlüne göre versin tatlımmm

evet canım müsli bu ben başka bir marka kullandım ama sen orda burdaki markaları bulamazsın dene bakalım akşam yemeqi yerine yersen daha iyi sonuç alırsın

selam müsli ne işe yarıyor rica etsem anlatırmısın

canım tvde dinlediqim bir doktor diyet yaparken mantı bile yiyebilirsiniz ama mantıyı öqlen yiyip akşam müsli yerseniz mantının bir etkisi kalmaz dedi bizde artık akşamları akşam yemeqi yerine müsli yemeqe karar verdik ben bu hafta denedim hafta sonu kaçamak yaptım cuma günü 67ydim pazartesi 69.6yla güne başladım ve ogün itibariyle akşam yemeqi yerine müsli yedim ve bugün 66.7yim 2.900gitti sizlerde deneyin bakalım aynı sonucu alabilecekmisiniz ben meyvalı olanı kullandım çikolatalı olanlar kilo verdirmez bilginize..

canım benim 300qram gayet iyi bir rakam tebrik ederimm

saten 60 kilo ALTINDA olursan cok zayif olursun vücut kitle endexsin de onu gösteri

evet cnm beden kitle endeksimde zayıfa geçiyoo o yüzden hedefim az kaldı ve ben çok mutluyumm

kuzucum hoşgeldinnnnn maşallah topik azimle verdi kilolarıııııııı

Arkadaşlar listemde olup sadece buraya bildirim yapan özelime bildirim yapmayı unutan arkadaşlar var yarın sabah 8e kadar bildirim yapmazsanız isminizi listede göremezsiniz artık söyletmeyin arkadaşlar...

sporumu yaptım geldim
duşumuda alıcam ohhhhhşimdiede çay içmek istiyorummm,çayın yanında ne y,iyeyim yaa

ligh bisküviler olabilir tatlım.Eğer açsan hafif bir kahvaltı olabilir akşam için

saat 16.30gibi yedim yemek..bugünnmkarar veredim akşam yemeklerimi azaltcam dedim çünkü böyel başaran çok zayıflamyı....bide zaten spordan gelince yemesem iyiolur ama öyle bir açlık geliyoki eve gelince orda anlamıyorum..bakalım biraz,ceviz peynir yda domatesmi...yada bakalımmm:26:

hmm o zaman kahvaltı olabilir tatlım.Çokta aç kalma gece miden kazınır sonra(kendımden bılırım)

KIZLAR ASLINDA BİLDİRİMLERİN HEPSİ ÖZELDEN KAPTANA YAPILSA VE LİSTEYİ GÖRDÜĞÜMÜZDE HEPİMİZE SÜPRİZ OLSA ??? yani kimse buraya yazmasa ve birincyi fln hep beraber öğrensek???
ama ben çok merak ederim.kilo verenleri görünce çok seviniyorum.

ayyy canım benimmm ne kalmış 69a afferim benim tatlımaaa ayy ne özendim şimdi sevgiliyle kahvaltı falann ne yazıkki bende sevgili yok bi tane koçiş varr
canım bizdede 2şer tane sevgili var.kuzularımız varya........onlardan daha güzel sevgilimi olur.

ayyyyyyyyyy kıyamam kız bir an önce yapalım şurda bir düğün.
başlangıç :80
geçen hafta:69.6
bu hafta:68.6
giden:1 kg
toplam giden:11.4
hedef:65
:82: çookk mutluuuuuuu

beni de alınnn ben de aynıyım sizinleeee
gel canım sende bizimle... hadi bakalım haftaya ne olacak.
ben söyleyim bu hafta bildirim yapmıyorum,yeni başladığımdan kilo vermedim

kilo vermesen hatta alsan da bildirim yapman gerekiyor canım.yoksa listede olamıyorsun.

arkadaşlar ben de uzun süredir takip ediyorum sizi. her gün okuyorum yazdıklarınız ama yeni üye oldum. ben de yediklerime dikkat etmeye başladım. 160 boyunda 71 kiloyum. umarım ben de sizler gibi başarılı olurum

arkadaşlar ben de uzun süredir takip ediyorum sizi. her gün okuyorum yazdıklarınız ama yeni üye oldum. ben de yediklerime dikkat etmeye başladım. 160 boyunda 71 kiloyum. umarım ben de sizler gibi başarılı olurum

hoşgeldin canımm.hergün menünü yaz buraya .cumları kilo bildirimi var.kaptanımız sena.tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…