- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
5sene 7aylık evliyimmm:))inşaalllah çıtır olucam bende ben çok takıntılıyım benimki birazda kafada bitmedğinden gitmedi kiloalrrrr..annem derdi sen taktıkça alırsın valla doğruuu. .bi kafadan atsammm bana yardım edinn
hiç merak etme kafada bitirmek zor biraz ama imkansız değil sen kilo vericene inan gerisi gelir takıl buraya çok ii motive olursun
buarada ben tuğba 23 olucam mayısta 3yıllık evliyim bir erkek bir kız iki çocuk annesiyim batuhan 22aylık gözde 9aylık oldu.ev hanımıyım ekmek elden su gölden misali yaşıyorum mutluyum sağlığımız ii çok şükür 79.8kg'le başladığım kararlı kilo verme azmiyle bugün 72.5kg'le devam etmekteyim görüldüğü üzere böyle işte kısaca kendimi tanıttım yeni gelenlerde tanımış olur böylece beni diye görüşürüz canlarım:81::81:
selam kizlar nasilsiniz, aksama girip hem bildirim yapacagim hemde gecmisi okurum, bir sey aklima takildi onun icin hemen yazip cikacagim, ben bugun muesli aldim ama emein olamadim acaba dogrumu aldim sizinkide boylemi, senacim ozellikle sen kullaniyorsun bi bakarmisin Eki Görüntüle 178139
oldumu bilmiyorum resimini eklemeye calistim ama....
kızlar hepimiz 68.6 yız. varmısınız haftaya kadar yarışa
az kaldı evet cnm boyum 1.70 olduğu için öle 55 kilo falan olmam kemiklerim iri zaten
sena ablaya müsli dediğin ne ? bende karın şişliği vardı doktora gittim bugün ilç verdi 3tane ben yemek yedikten hemen sonra anında yani karnım 7aylık hamileymişim gibi oluyo çok üzülüyorum şişlikte oluyo ağrı yapıyor dr. arka arkaya iki doğum yapınca tabi karın kasların sıkılaşmamış daha gevşak tabi haliyle öyle olucak dedi neyse inşallah geçer off sıkıldım artık yaaa bu evde iice uzak olduğu için sık giremiyorum,annemin evinden,bugün bahane hastaneye geldim diye sizede bi laf atayım dedim yakında görüşürüz canlarımmm
geçmiş olsun canım bilirim kuyruk acısını geçn ay merdivenden düşmüştümde acımıştıya ondan sonunda kurtuldum ben sanki hiç geçmiycek gibi acıyordu ama şimdi iyiyim 1haftadır hiç ağrım yok darısı senin başına canım üzülme burda hepimiz yanındayız biriz merk etme byeee
5sene 7aylık evliyimmm:))inşaalllah çıtır olucam ben
de ben çok takıntılıyım benimki birazda kafada bitmedğinden gitmedi kiloalrrrr..annem derdi sen taktıkça alırsın valla doğruuu. .bi kafadan atsammm bana yardım edinn
holeyyyyy kaptanımdaaaannn afferim aldım
valla ablacımmm herkes kendinde olmayana özenir, bende keşke kocişim var diyebilseydim, sevdiğim adamla yaşayabilseydim, kocişimin koynunda uyuyabilseydim
nese sustum, utandım :26:
selam kizlar nasilsiniz, aksama girip hem bildirim yapacagim hemde gecmisi okurum, bir sey aklima takildi onun icin hemen yazip cikacagim, ben bugun muesli aldim ama emein olamadim acaba dogrumu aldim sizinkide boylemi, senacim ozellikle sen kullaniyorsun bi bakarmisin Eki Görüntüle 178139
oldumu bilmiyorum resimini eklemeye calistim ama....
selam müsli ne işe yarıyor rica etsem anlatırmısın
kızlar başbelanız geldi
bu hafta menülerim çok güzel değildi ve hiç spor yapmamıştım
bunlara rağmen verebilmişim ucundan accıkta olsa
başlangıç:86
geçen hafta:69.2
bu hafta:68.9
giden:300 gr.
toplam giden:17.1
hedef:60
veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen ve yerinde sayanlar üzülmeyin hep beraber alt edicez kiloları
saten 60 kilo ALTINDA olursan cok zayif olursun vücut kitle endexsin de onu gösteri
kızlar başbelanız geldi
bu hafta menülerim çok güzel değildi ve hiç spor yapmamıştım
bunlara rağmen verebilmişim ucundan accıkta olsa
başlangıç:86
geçen hafta:69.2
bu hafta:68.9
giden:300 gr.
toplam giden:17.1
hedef:60
veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen ve yerinde sayanlar üzülmeyin hep beraber alt edicez kiloları
Arkadaşlar listemde olup sadece buraya bildirim yapan özelime bildirim yapmayı unutan arkadaşlar var yarın sabah 8e kadar bildirim yapmazsanız isminizi listede göremezsiniz artık söyletmeyin arkadaşlar...
sporumu yaptım geldim
duşumuda alıcam ohhhhhşimdiede çay içmek istiyorummm,çayın yanında ne y,iyeyim yaa
ligh bisküviler olabilir tatlım.Eğer açsan hafif bir kahvaltı olabilir akşam için
saat 16.30gibi yedim yemek..bugünnmkarar veredim akşam yemeklerimi azaltcam dedim çünkü böyel başaran çok zayıflamyı....bide zaten spordan gelince yemesem iyiolur ama öyle bir açlık geliyoki eve gelince orda anlamıyorum..bakalım biraz,ceviz peynir yda domatesmi...yada bakalımmm:26:
ama ben çok merak ederim.kilo verenleri görünce çok seviniyorum.KIZLAR ASLINDA BİLDİRİMLERİN HEPSİ ÖZELDEN KAPTANA YAPILSA VE LİSTEYİ GÖRDÜĞÜMÜZDE HEPİMİZE SÜPRİZ OLSA ??? yani kimse buraya yazmasa ve birincyi fln hep beraber öğrensek???
canım bizdede 2şer tane sevgili var.kuzularımız varya........onlardan daha güzel sevgilimi olur.ayyy canım benimmm ne kalmış 69a afferim benim tatlımaaa ayy ne özendim şimdi sevgiliyle kahvaltı falann ne yazıkki bende sevgili yok bi tane koçiş varr
ayyyyyyyyyy kıyamam kız bir an önce yapalım şurda bir düğün.holeyyyyy kaptanımdaaaannn afferim aldım
valla ablacımmm herkes kendinde olmayana özenir, bende keşke kocişim var diyebilseydim, sevdiğim adamla yaşayabilseydim, kocişimin koynunda uyuyabilseydim
nese sustum, utandım :26:
gel canım sende bizimle... hadi bakalım haftaya ne olacak.başlangıç :80
geçen hafta:69.6
bu hafta:68.6
giden:1 kg
toplam giden:11.4
hedef:65
:82:çookk mutluuuuuuu
beni de alınnn ben de aynıyım sizinleeee
ben söyleyim bu hafta bildirim yapmıyorum,yeni başladığımdan kilo vermedim
asu ikimiz varız sadece kız
arkadaşlar ben de uzun süredir takip ediyorum sizi. her gün okuyorum yazdıklarınız ama yeni üye oldum. ben de yediklerime dikkat etmeye başladım. 160 boyunda 71 kiloyum. umarım ben de sizler gibi başarılı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?