70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın herkeseee...
Kızlar ben aşık oooldum aşıııkk
Nasıl heyecanlı ve kararlıyım bu kilo konusunda anlatamam...tam gaz geliyorum bekleyin beni hemen inmeyin 60laraa ay şaka tabi bu arada yakında yeni gelenler bir bakıcak herkes 60larda
öptüm hepinizi kocamaaaan...dünkü menüm pek güzel değildi ama bugn zaten special K programına başladım 2 hafta sürücek...ne çok konuştum yaaa....çok seviyorum beee

kiz gercekten mi asik oldun

hadi hayırlısı bi de uykun geliyo sa tamamdır

valla o da var
bahardan demiştim ama :18:
sabahları zor kalkıyorum yataktan
gün içinde uyuyasım gelmiyo ama sabahları zor kalkıyorum

süper zayıflarsın şimdi
ben aşık olduğumda 1 hafta sadece çorba yiyebilmiştim 65 kilodan 58 kiloya kadar düşmüştüm
evlenince geri geldi gerçi kilolar

selan kızlarr herkese günaydınnnnuçuyorum sevinçten dün topik olarak kaçamak günümüzdü sabah ve öqlen kurabiye yedim ara öqünde tam öqün gibi çorba ve makarna yedim akşamada tabiki müsliiiiiiiiii ve bu sabah 600qr daha gitmiş yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

arkadaşlar ben de uzun süredir takip ediyorum sizi. her gün okuyorum yazdıklarınız ama yeni üye oldum. ben de yediklerime dikkat etmeye başladım. 160 boyunda 71 kiloyum. umarım ben de sizler gibi başarılı olurum

hoşgeldin canım bizden ayrılma nasıl kilo verdiqini sende anlamıcaksın

midem acayip bulanıyo ve doymak bilmiyorum kaç gündür
göğüslerim falanda şişti regl zamanımda değil
noluyo ki bana yaa
bahardan mı ki acep

kıss bebişmi geliyo yoksamm :26:

canım hoşgeldin aramıza

sadece akşam müsli yemen yeterli canım

misafirim geldi cnm yazıcaktım ve hatta listeyide yapacaktım ama ıkmak zorundayım akşama gelirim öptüm kızlar

cumaları hepimizin kaçamak günü canım. merak etme bir günden bişi olmaz.bende dün müthiş yedim ama bugün özüme döndüm.

Ama kendime kızıyorum bir konuda...Zamanında benim kıymetimi bilmeyip beni terkeden pisliğin arkasından kendimi unutup, bunalıma girip, hızla kiloları geri almasaydım, şimdi hem sizin gibi 60larda hemde aşık olacaktım..mutluluğum belki 5-10 katı olacaktı...
neysea sağlık olsun

merhaba arkdaşalr..ben geldimm,sabah uyanınca birbardak lmonlu azda ballı su içtim,bir bardakta ıklı su8KABIZLIK problemime iyi geliyor zaten kabız olmasam daha rahat eriycem)birsaat sonra rahtlattı beni kahvaltı sonrası
kahvaltıda 1haşlanmış yumurta
1domates,1salatalık,biraz maydanoz
biraz peynir
2.5 zeytinnbirisi çoookk küçkütüü
2tatlı kaşığı kuşburnu ezmesi
2dilim çavdar ekmek
yani bide şekersiz çay...sonra kursa gittim
arkdaş hurma getirmiş kaynansı umreden getirmiş çok kalorili, a
ma dyaanmam çok seveiyorum 4tane götürdüm su eşilğindee..gelirkende marketten unonun çıtır kıtır diye küçük paketlerde ekemk leri çıkmış ince fırınlanmış merka ettim aldım..hem yürüdüm hem yedimmmm araöğün yaniiii.

şimdide çorba yapğıcam buğdaylı yoğurt çorbası..az kurufasulye,pilav var dünden...iyicd motive olmak istiyorum ..bugün ekstra gün hoca yok ama akşam azspora gidip gelsemmiii:18:tembellik yapmasam değilmi?

canım çok iyi olmuş sabah mmennün. Eğer halin varsa sporunu yap bence

aslında çoğu zamn böyle kahvaltım demiştim ya çook iştahlı değilim ama kabızlık,metobolizam ağır derken ve başka yanlışlarım yüüznden kiloalrı aldım veremdim bazen aburcubur kaçırıyorum eşim çook düşkündeğil çok pasta faland ayapmam misafir olmadıkça çocuğumda yok zaten bide bebek tedavilerim 5yıldırkızkardeşim hep takılır bana senn zayıf olmayı hakediyosunnn haksızlık diye

hafta sonu ya herke smeşgul çocuklar kocişler heralde...:44:bende geldimki eşim evden çıkmış arkdaşalrına.neyse bende çıkyorum yemeğimi,iişlerimi yaapyımda akşam doğru spora gideyim bariii..artık yarında eşimle gezerim belki bulursam onuuuu

selam kızlar ben geldim bi bakayım dedim malum hafta sonu ev yoğunluğu. ben dün hiç kaçamak yapmadım akşam 4 tane ızgara köfte bolca salata light yoğurt yedim bi de eşimin tabağından küçük bir çatal bulgur pilavı aldım. bu kaçamak sayılmaz di mi nefis köreltme
bugünkü menümü yazayım hemen sonra gidecem işler ütüler beni bekler
kahvaltıdan önce: elma sirkesi+bal+ılık su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 12,5 gr light peynir(karper), 2 dilim kepekli ekmek, domates, yeşil biber, maydonoz, şekersiz çay
ara: canım türk kahvesi çekti şekersiz içtim ( ondan sonra tuvalete zor koştum)
öğlen: 1 adet haşlanmış havuçla 1 tabak haşlanmış karnıbahar üzerine iki kaşık light yoğurt onun üzerine toz kırmızı biber,1 küçük dilim kepekli ekmek, acı biber turşusu, bol salata
ara: size yazarken yeşil çayımı içiyorum şu anda bi yarım saat sonra falan 1 tane elma yerim

akşam:herhalde meyveli nesfit yiyecem (ya da siz ne önerirsiniz?)

iyi olmuş mu bugünkü menüm?

Merhaba canım...Bence menü süpeeer
ay haftasonları kimse olmuyor ben bunalımdan kendimi eve kapattım sıkılıyorum,özlüyorum hepinizi
1-2 haftaya kalmaz bende haftasonları gezerim herhalde....akşam meyveli nesfit süper fikir bence

valla kimsecikler yok herhalde bu arada listeye ne oldu ne zaman açıklanacak bu sayfadan açıklanır di mi ben yeniyim de daha...

SLM KIZLAR hepinize iyi hafta sonlari diliyorum burda hava fena durmuyor hazirligimi yaptim kocisi bekliym izgara yapmaya gidiyok umarim fazla kacirmam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…