Günaydın herkeseee...
Kızlar ben aşık oooldum aşıııkk
Nasıl heyecanlı ve kararlıyım bu kilo konusunda anlatamam...tam gaz geliyorum bekleyin beni hemen inmeyin 60laraaay şaka tabi bu arada yakında yeni gelenler bir bakıcak herkes 60larda
öptüm hepinizi kocamaaaan...dünkü menüm pek güzel değildi ama bugn zaten special K programına başladım 2 hafta sürücek...ne çok konuştum yaaa....çok seviyorum beee
hadi hayırlısı bi de uykun geliyo sa tamamdır
belirtiler o yönde ya hayırlısı canım...
küçük anne mi olacak bizim kuzumuz?
canım tez vakit test et...
olsa süper olur valla
düşünüyoruz zaten
hemen şimdi değil ama yaz sonu gibi planlamıştık
hayırlısı bakalım
Günaydın herkeseee...
Nasıl heyecanlı ve kararlıyım bu kilo konusunda anlatamam...tam gaz geliyorum bekleyin beni hemen inmeyin 60laraaay şaka tabi bu arada yakında yeni gelenler bir bakıcak herkes 60larda
öptüm hepinizi kocamaaaan...dünkü menüm pek güzel değildi ama bugn zaten special K programına başladım 2 hafta sürücek...ne çok konuştum yaaa....çok seviyorum beee
arkadaşlar ben de uzun süredir takip ediyorum sizi. her gün okuyorum yazdıklarınız ama yeni üye oldum. ben de yediklerime dikkat etmeye başladım. 160 boyunda 71 kiloyum. umarım ben de sizler gibi başarılı olurum
midem acayip bulanıyo ve doymak bilmiyorum kaç gündür
göğüslerim falanda şişti regl zamanımda değil
noluyo ki bana yaa
bahardan mı ki acep
merhabalr arkadaşlar ben 1.65 21 yaşındayım ve geçen 60-69 arası kilo vermeye çalışan foruma 2 yorum yaptıktan sonra anneme gittim oturmaya ve orda gider ayak tartıldım birde ne görim naman allahm :2: 70 olmuşum
-egzersiz
-yemek
-uyku
nasıl durumda paylaşsın herkeçler lüften
Güyandin citirlar
benim dun misafirim vardi veeeeee sonuc kacamaklarimi anlatayim: aksam yemyinde soslu spaghetti
biskuvi sayisini bilmiyom tam olarak
cikolata iki kucucuk parca
ve iki tane kurabiye
bugun ne yapmami önerirsiniz sizde sabah aksam musli yesem öglen yemegini normalmi gecirsem neyapmaliyim yada hayata devammi edeyim
Günaydın herkeseee...
Güyandin citirlar
benim dun misafirim vardi veeeeee sonuc kacamaklarimi anlatayim: aksam yemyinde soslu spaghetti
biskuvi sayisini bilmiyom tam olarak
cikolata iki kucucuk parca
ve iki tane kurabiye
bugun ne yapmami önerirsiniz sizde sabah aksam musli yesem öglen yemegini normalmi gecirsem neyapmaliyim yada hayata devammi edeyim
kiz gercekten mi asik oldun
merhaba arkdaşalr..ben geldimm,sabah uyanınca birbardak lmonlu azda ballı su içtim,bir bardakta ıklı su8KABIZLIK problemime iyi geliyor zaten kabız olmasam daha rahat eriycem )birsaat sonra rahtlattı beni kahvaltı sonrası
kahvaltıda 1haşlanmış yumurta
1domates,1salatalık,biraz maydanoz
biraz peynir
2.5 zeytinnbirisi çoookk küçkütüü
2tatlı kaşığı kuşburnu ezmesi
2dilim çavdar ekmek
yani bide şekersiz çay...sonra kursa gittim
arkdaş hurma getirmiş kaynansı umreden getirmiş çok kalorili, a
ma dyaanmam çok seveiyorum 4tane götürdüm su eşilğindee..gelirkende marketten unonun çıtır kıtır diye küçük paketlerde ekemk leri çıkmış ince fırınlanmış merka ettim aldım..hem yürüdüm hem yedimmmm araöğün yaniiii.
şimdide çorba yapğıcam buğdaylı yoğurt çorbası..az kurufasulye,pilav var dünden...iyicd motive olmak istiyorum ..bugün ekstra gün hoca yok ama akşam azspora gidip gelsemmiii:18:tembellik yapmasam değilmi?
selam kızlar ben geldim bi bakayım dedim malum hafta sonu ev yoğunluğu. ben dün hiç kaçamak yapmadım akşam 4 tane ızgara köfte bolca salata light yoğurt yedim bi de eşimin tabağından küçük bir çatal bulgur pilavı aldım. bu kaçamak sayılmaz di mi nefis köreltme
bugünkü menümü yazayım hemen sonra gidecem işler ütüler beni bekler
kahvaltıdan önce: elma sirkesi+bal+ılık su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 12,5 gr light peynir(karper), 2 dilim kepekli ekmek, domates, yeşil biber, maydonoz, şekersiz çay
ara: canım türk kahvesi çekti şekersiz içtim ( ondan sonra tuvalete zor koştum)
öğlen: 1 adet haşlanmış havuçla 1 tabak haşlanmış karnıbahar üzerine iki kaşık light yoğurt onun üzerine toz kırmızı biber,1 küçük dilim kepekli ekmek, acı biber turşusu, bol salata
ara: size yazarken yeşil çayımı içiyorum şu anda bi yarım saat sonra falan 1 tane elma yerim
akşam:herhalde meyveli nesfit yiyecem (ya da siz ne önerirsiniz?)
iyi olmuş mu bugünkü menüm?
Merhaba canım...Bence menü süpeeer
ay haftasonları kimse olmuyor ben bunalımdan kendimi eve kapattım sıkılıyorum,özlüyorum hepinizi
1-2 haftaya kalmaz bende haftasonları gezerim herhalde....akşam meyveli nesfit süper fikir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?