70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aysebaharcim naber nasilsin, canim ya gecen gunlerde bana yazmissin ama kusuruma bakma inan atlamisim canim ozur dilerim, biz ucluyuz yazdigima yorum yapmissin canim senin yerin farkli, sen topigin baharisin, sen gelince icimiz aciliyor canim...

Canımsın benim ben iyiyim canım çocuklar hasta...
Önemli değil canım ya...
Sağol ya baharım değil mi ben?

Kızlar oğlum fena hasta..
nesi var anlamadım..
Ama gerçekten kötü..
dualarınıza ihtiyacım var...
Giremezsem beni merak etmeyin...

canim cok gecmis olsun, allah sifasini versin insallah, cocuklar hasta olunca cok zor oluyor, acil sifalar dilerim...

Menümü yazayım canlar.Bkalım bugün neler yemişim?
Sabah
Kepek Ekmeğine Kaşarlı Domatesli Sandviç
Ara
10 fındık
2 kuru kayısı
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
8 yk barbunya
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yarım simit
1 dilim kaşar
Ayran
Akşam
Tavuk ızgara anırım

ya bende sadece benimki öyle sanıyordum oyyyyyyyyy hiç sorma daha kapıdan girerken uyuyacak elinden gelse.

piişşştt kıslar napıyonuss

ay senin ki de mi...bunların hepsi aynı o zaman...
atyyyy bu kocişler hep aynı heee
valla o da var
bahardan demiştim ama :18:
sabahları zor kalkıyorum yataktan
gün içinde uyuyasım gelmiyo ama sabahları zor kalkıyorum
kızzz bi test yap bakemmm tüm belirtiler doğru ama bahardan da olabilir bi ihtimal hayırlısıııı:90:
bak o zaman hepimiz demiştik sana demiii sen kendini harap ettin bebekim daha yaşın kaç dur bakalım.ama bi abla tavsiyesi buna da hemen atlayıp da sonra üzülme dur bakalım yavaşşş sakinn.şimdi de aşığım diye sağlıksız beslenmeee olur muuu tatlımmmm

ayyyy çok yoruldum kızlarr temizlik yemek bebişi gezdir dıaşarda çamaşırrrr derkennn kendimi zor attım buraya naber bakalım nasılsınız ohhh mis gibi tatil günüüüü çokk seviyorum tatiliiiiii

ayyyy çok yoruldum kızlarr temizlik yemek bebişi gezdir dıaşarda çamaşırrrr derkennn kendimi zor attım buraya naber bakalım nasılsınız ohhh mis gibi tatil günüüüü çokk seviyorum tatiliiiiii

kalorilerde yakılmıştır ama güzel güzel :)
HAklısın shryvz, demiştiniz ama bende sanki dünyanın sonuymuş gibi bir yandan ağlayıp bir yandan yemek yemiştim...BU sefer de evet güzel başlıyor ama dediğin gibi sakin sakin olması gerek, kendimi kaptırmamalıyım Çok güzel besleniyorum canım ama bugün benim resmi olarak ilk günüm...Taze ekmeğe saldırmamak için zor duruyorum ama HAYIR!...yemeyeceğim işte

kahrolsun karbonhidrat

canım çok geçmiş olsun Rabbim acşl şifalar versin merak ederiz biz arada oqlumuz hakkında bilgi ver bizee :26:

canım kepek ekmeqi kansızlık yapıyor onun yerine tahıllı çavdar yada buqday ekemqi yemelisin..

canım bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz bana ögretin yavv:))

ben gelene kadar yapmışsın canım hayırlı olsun çizelqen

kızlar çizelgemizi yapıcam burdayım merak etmeyin

valla canım bende sabahtan beri oturmak nedir bilmedim bebek koca ev hepsiyle uğraşmak çok çok zor.. bana tatil değil iş günü oldu valla

kızlar müsli nedir ya??
menülerinizde yazıyor öldüm meraktan
canım marketlerde var meyveli felan oluyor ya.. ama tam içeriğini bilmiyorum herhalde gevreklere benziyordur. ben baktım arada kalori farkı yok mısır gevreği ve müsli arasında.. ama lif oranlarıtok tutma düzeyleri nasıldır bilmem

canım bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz bana ögretin yavv:))

yapmışsın bileeeee

ay evet canım yaptım resimli anlatımını buldum yaptım ama kilo verince nasıl degiştirecem onu anlamadım artık verince ögrenicez onuda :)) cumaya sorarım artık :))))

sen verince o kendi değişiyor dermişim.... canım bu çizelgeyi unut ki,lo verince.. sıfırdan yapıyorsun

kızlar bugün eşimle ilkkez tuzda tavuk deniycez.. netten tariflerine baktık ama tecrübe ile söyleyeceğiniz püf noktalar varsa deyin de çok güzel olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…