SLM KIZLAR hepinize iyi hafta sonlari diliyorum burda hava fena durmuyor hazirligimi yaptim kocisi bekliym izgara yapmaya gidiyok umarim fazla kacirmam.....
oh afiyet olsun sefanız bol olsun
ben de kocayı kandırırsam gezmeye gidecez...
valla kimsecikler yok herhalde bu arada listeye ne oldu ne zaman açıklanacak bu sayfadan açıklanır di mi ben yeniyim de daha...
Aysebaharcim naber nasilsin, canim ya gecen gunlerde bana yazmissin ama kusuruma bakma inan atlamisim canim ozur dilerim, biz ucluyuz yazdigima yorum yapmissincanim senin yerin farkli, sen topigin baharisin, sen gelince icimiz aciliyor canim...
SLM KIZLAR hepinize iyi hafta sonlari diliyorum burda hava fena durmuyor hazirligimi yaptim kocisi bekliym izgara yapmaya gidiyok umarim fazla kacirmam.....
Canımsın benim ben iyiyim canım çocuklar hasta...
Önemli değil canım ya...
Sağol ya baharım değil mi ben?
Kızlar oğlum fena hasta..
nesi var anlamadım..
Ama gerçekten kötü..
dualarınıza ihtiyacım var...
Giremezsem beni merak etmeyin...
ya bende sadece benimki öyle sanıyordum oyyyyyyyyy hiç sorma daha kapıdan girerken uyuyacak elinden gelse.
atyyyy bu kocişler hep aynı heeepiişşştt kıslar napıyonuss
ay senin ki de mi...bunların hepsi aynı o zaman...
kızzz bi test yap bakemmm tüm belirtiler doğru ama bahardan da olabilir bi ihtimal hayırlısıııı:90:valla o da var
bahardan demiştim ama :18:
sabahları zor kalkıyorum yataktan
gün içinde uyuyasım gelmiyo ama sabahları zor kalkıyorum
bak o zaman hepimiz demiştik sana demiii sen kendini harap ettin bebekim daha yaşın kaç dur bakalım.ama bi abla tavsiyesi buna da hemen atlayıp da sonra üzülme dur bakalım yavaşşş sakinn.şimdi de aşığım diye sağlıksız beslenmeee olur muuu tatlımmmmAma kendime kızıyorum bir konuda...Zamanında benim kıymetimi bilmeyip beni terkeden pisliğin arkasından kendimi unutup, bunalıma girip, hızla kiloları geri almasaydım, şimdi hem sizin gibi 60larda hemde aşık olacaktım..mutluluğum belki 5-10 katı olacaktı...
neysea sağlık olsun
Önemli değil canım ya...
nesi var anlamadım..
Ama gerçekten kötü..
ayyyy çok yoruldum kızlarr temizlik yemek bebişi gezdir dıaşarda çamaşırrrr derkennn kendimi zor attım buraya naber bakalım nasılsınız ohhh mis gibi tatil günüüüü çokk seviyorum tatiliiiiii
en keyif aldıqım şeyi yapıcam şimdii çizelgemi deqiştiricemm
yapmışın bebişim eminim benim kadar zorlanmamışındırcanım bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz bana ögretin yavv:))
Önemli değil canım ya...
nesi var anlamadım..
Ama gerçekten kötü..
Menümü yazayım canlar.Bkalım bugün neler yemişim?
Sabah
Kepek Ekmeğine Kaşarlı Domatesli Sandviç
Ara
10 fındık
2 kuru kayısı
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
8 yk barbunya
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yarım simit
1 dilim kaşar
Ayran
Akşam
Tavuk ızgara anırım
canım bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz bana ögretin yavv:))
yapmışın bebişim eminim benim kadar zorlanmamışındır
valla canım bende sabahtan beri oturmak nedir bilmedim bebek koca ev hepsiyle uğraşmak çok çok zor.. bana tatil değil iş günü oldu vallaayyyy çok yoruldum kızlarr temizlik yemek bebişi gezdir dıaşarda çamaşırrrr derkennn kendimi zor attım buraya naber bakalım nasılsınız ohhh mis gibi tatil günüüüü çokk seviyorum tatiliiiiii
canım marketlerde var meyveli felan oluyor ya.. ama tam içeriğini bilmiyorum herhalde gevreklere benziyordur. ben baktım arada kalori farkı yok mısır gevreği ve müsli arasında.. ama lif oranlarıtok tutma düzeyleri nasıldır bilmemkızlar müsli nedir ya??
menülerinizde yazıyor öldüm meraktan
canım bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz bana ögretin yavv:))
Sena baciiii dunki yazdiklarimi gordunmuuu....
ay evet canım yaptım resimli anlatımını buldum yaptım ama kilo verince nasıl degiştirecem onu anlamadım artık verince ögrenicez onuda :)) cumaya sorarım artık :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?