70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkesee selamm

menümü yazıp kacıyorum, sevgili bekler :)

sabah
2 dilim tam bugday ekmeği
1 kk pınar beyaz light
1 domates
2 çk tahin-pekmez

ara
1 tane pikooooo :)

öğlen
4 yemek kasıgı zyaglı pırasa

ara
yok

aksam
5 yemek kasıgı zyaglı pırasa
1 domates
2 yemek kasıgı light yogurt

bukdr :)

bende menümü paylaşıyım
kahvaltı/öqlen
1 bardak su
2 dilim çok tahıllı ekmekten tost
1 yumurta
acuka
salam
peynir
5i1 yerde çay

ara
2 yulaflı kurabiye
kayısılı form

öqleden sonra
bir ısırık poça
1 küçük börek
2 kaşık patates salatası
mate çayı

akşam
müsli
form çay

3 litre su..

Kızlar çok önemli bir duyurum var
benim adıma kayıtlı facebook hesabım ve msn hesabım hacker tarafından çalınmış bulunuyor ve bu kişi kimse benim hesaplarımı kullanarak listemdeki kişilerden kontör ve bazı isteklerde bulunmuş ...kesinlikle inanıp bişey yollamayın,itibar etmeyin...çünkü hesaplarımı kullanamıyorum yani şu an o kişi ben değilim bilginiz olsun
Hesaplarım derya doğan adına kayıtlı

bende diyorum ne olduuuu nası yalvırıyooo kontur diye 50 tl sonra 20 tl istedi ay neler neler bende nasıl kızdımmm bu kız böle yapmaz diyorummmm

aaa derya yoksa sabah benimle konusandami sen degildin...

bende diyorum ne olduuuu nası yalvırıyooo kontur diye 50 tl sonra 20 tl istedi ay neler neler bende nasıl kızdımmm bu kız böle yapmaz diyorummmm

evet kızlar ben değildim...sabah tekirdağa gezmeye gittik güya rezil oldu birsürü arkadaş aradı hatta biri 60 tl yollamış nasıl oldum varya günüm rezil oldu sakın cevap vermeyin kızlar kusura bakmayın yaaa halada hesabıma ulaşamıyorum şifreyi değiştirmiş ben size buraya halloldu hesabı aldım diye yazana kadar o kişi ben değilim cevap vermeyin kızlar

ya ben bu listeye girememmi şimdinapıcaz yaa bende sizler gibi versemmmm negüzelllkahvaltımı yazmıştım,2kase yoğurt çorbası içtim çok severimde buğdaylınohutlu:))spor agitim akşam
gelince eşimşle yemek yedik çünkü çookk açtım akşam yemkelrimi kessem bi güzle olucak bendemi müsliye başlayım?azyedim ama şimdide çay içiyorumm
..

ayyy cok gecmis olsun canim yaa tuh cok kotu olmus, bende hic denk gelmemisti dedim seninle gorusmek, guzel guzel konustum, ilk konustugumuzda isteyim diye yazdi, bende dedim cumartesi pazar izin gunun degilmiydi. bugun nobetmi var dedim oda evet dedi, aradan bir saat sonra konustuk eve geldim dedi, bende alisverise gidiyordum, sonra gorusuruz dedim ciktim, hatta bana video konusma yapmak istedi, bende o sirada annemle konusuyordum kabul edemedim...

sena beni listeye eklememişsin.... dün özeline mesaj yazamadım çünklü mesaj kutun dolu olduğu için göndermiyordu ve topikte belirttim işim var bir daha giremem bildirimi buraya yapıyorum deiye ama görmedin herhalde

dualarımız sizinle canım çok geçmiş olsun habersiz bırakma bizi

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum :81::81:
haftayada aynen devam
kilo veremeyen arkadaşlarda morallerini bozmasın dahada hırslanıp haftaya süper giriş yapsınlar

bende bugün akşama kadar biraz kaçırdım ama akşam yemeğini ızgara tavukla kapadım
yarın aynen devam

gecmis olsun canim uzuldum ya ....

ellerine saglik kaptan senaaaA EVET GECEN HAFTA GUZEL VERMISTIM GALIBA BIRAZ SIMARDIM IKI GUNDUR HIC DIKKAT EDEMIYORUM AMA KARAR VERDIM BUGUN YENIDEN BASLIYACAM

gunaydin kizlar ya ben yemek falan yiyemiyorum hee boyle zorla sabahlari ceviz incir sut falan iciyorum oglen yemekten ve kokusundan kaciyorum evde yemekte yapmiyorum hele corba gormeye dayanamiyorum yani bi beterimki sormayin paso sabah aksam uyuyorum...iste oldugum zamanlarda aksami zor ediyorum valla bakmadigim dosya kalmadi uyanik kalayim diye hee bide tatli hic birseyde yiyemiyorum niyedir aceppp deneyimli arkadaslar bir solesinler bakemmm :)))

ee annelik böle canımmm aynı bende senin gibiydim o günler aklıma geldiiii işyerinde resmen uyuyodumm biraz sabret geçiyorrr taze sıkılmış meyva sularıyla atlatmıştım o dönemi ben sende bi dene

tünaydınnn tünaydınnnn kızlarrrrrr güzel bir pazar geçirelimmm

dün gece 2 de yediğim koca bir çubuk kraker var tartılmadımmmm inş çok olmamıştırrr.bugun diyete devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…