barkin nekadar zamnda nasıl kilo verdin???ben hala buray adapte olamadım kilo versme belki..spor abaşladım yememem dikkat edicm bukadr başkaa?????
kızlar günaydın
ben hala moral bozuk takılıyorum,hesabıma hala ulaşamıyorum...nolur sakın benim yani derya doğan dan gelen hiç bir çağrıya cevap vermeyin yazmayın ...nasıl sinirim alt üst anlatamam dünden beri evde sağa sola çatıyorum...bu nasıl bir iş anlamadım birde benmiş gibi muhabbet ediyor kimse.....kızlar bu konuda bilgisi olan tanıdık bildik kimse yokmu...çünkü kem msn imi hemde face sayfamı yürütmüş şifreleride değiştirmiş...
kızlar günaydın
ben hala moral bozuk takılıyorum,hesabıma hala ulaşamıyorum...nolur sakın benim yani derya doğan dan gelen hiç bir çağrıya cevap vermeyin yazmayın ...nasıl sinirim alt üst anlatamam dünden beri evde sağa sola çatıyorum...bu nasıl bir iş anlamadım birde benmiş gibi muhabbet ediyor kimse.....kızlar bu konuda bilgisi olan tanıdık bildik kimse yokmu...çünkü kem msn imi hemde face sayfamı yürütmüş şifreleride değiştirmiş...
gunaydin kizlar ya ben yemek falan yiyemiyorum hee boyle zorla sabahlari ceviz incir sut falan iciyorum oglen yemekten ve kokusundan kaciyorum evde yemekte yapmiyorum hele corba gormeye dayanamiyorum yani bi beterimki sormayin paso sabah aksam uyuyorum...iste oldugum zamanlarda aksami zor ediyorum valla bakmadigim dosya kalmadi uyanik kalayim diye hee bide tatli hic birseyde yiyemiyorum niyedir aceppp deneyimli arkadaslar bir solesinler bakemmm :)))
kılavuzcum geçmiş olsun canım.sen sıkma canını bitanem arkadaşlarını uyar ama.
canım yardımcı olabilirim bu konuda sana ...bilg programcılığı okudum ben bu hack konulrında az çok bilgim var...özelden konuşalım istersen?
cnm çok geçmiş olsun ama herkesin başına gelebiliyor biraz zor geri alman yeniden sayfa aç kendine adres al ekle evet muhabbeti süper sanki tanıyor seni sıkma canını bu kadar stres yapma
selam arkadaşlar bende sizle aynı derde sahibim fazla kilolar,kızım 21 aylık,71 ile hamile kalmıştım fakat halen 76 kiloyum yaza kadar vermeliyim yoksa yine çok mutsuz bir yaz geçircem desteğinizi bekliyorum.bundan 3-4 ay öncesine kadar 80 küsür kiloydum anca bu kiloya inebildim.size neler yaptığımdan bahsediyim.
sabah nesfit yiyorum sütle evden çıkıyorum saat 8 gibi,öğretmenim ben,ikinci tenefüsümde takribi 10:45 bir elma yiyorum,öğlen 4 köfte ve salata,okul çıkışı 14:30da bir elma ve ordan spora gidiyorum.b fıt belki duymuşsunuzdur neyse orada 45 dakika kadar tepindikten sonra 10 dakikalık bir yürüyüşle eve geliyorum.annemle evim çok yakın ona gidiyorum kızımı almaya kurt gibi aç olduğum için annemde ne varsa 1 kase çorba yada nefsimi köreltecek kadar yemek ondan yiyorum.akşam eşim 7 buçukta geliyo ona ne yapıyorsam ve ne canım çekiyorsa saat 6 gibi yemeye çalışıyorum malum kalorisi çok olan bir yiyecek geç vakit yenmemeli mantığı ile ama tabi ekmek yok hiç.
bu arada günde aklıma geldikçe ve birazda zorlanarak 2 litre oluyodur heralde su içiyorum.
fiziksel aktivitem hiçi 4 gün spor salonu,1-2 günde artı 45 dakika yürüyüş(buna yeni başladım)
bu arada reddedemeyeceğim bir tatlı varsa evde günün erken bir saati olmak üzere az bişey tadıyorum ne yalan söyliyim.
bu arada ben pco hastasıyım belki bileniniz vardır,bizlerin insülin direnci ile ilgili problem olurmuş,bu hastalıkta kilo yaparmış zaten,sanırım o nedenlede çok hızlı veremiyorum yada çok kolay veremiyorum diyeyim.
bana başka ne önerirsiniz arkadaşlar.haftaya cuma bende yazıcam kilomu,geçen cuma 76.4 kg idim.
olur özel derken mesaj yeri değilmi...olur girer girmez konuşalım inş.yardımın dokunur arkadaşım çok zor durumdayım
tünayyyydıııın bayanlarr :)
bu sabah cok mutluyum walla, sabah bi tartıldım 900 gr vermişim 2 günde
bu haftasonu hiiç kacamak yapmadım, aksine işten haftaiçi biraz gec cıktıgım için daha erken yedim akşam yemeklerimi
birde haftaiçi 3 gün akşamları sadece meyvalı nesfit yedim sütle, ondan olabilir mi ki
yaşasın nesfitttt
tünayyyydıııın bayanlarr :)
bu sabah cok mutluyum walla, sabah bi tartıldım 900 gr vermişim 2 günde
bu haftasonu hiiç kacamak yapmadım, aksine işten haftaiçi biraz gec cıktıgım için daha erken yedim akşam yemeklerimi
birde haftaiçi 3 gün akşamları sadece meyvalı nesfit yedim sütle, ondan olabilir mi ki
yaşasın nesfitttt
tebrikler dostum darısı hepimizin başına...çok sevindim
süpersin tatlım gurur duyuyoruz seninle
canımsın, teşekkür ederim
daha da motive ediyor insanı valla, diyete başlayalı bugün tam 20.günüm, 4.9 kilo vermişim inanamıyorum
biraz fazlamı hızlı sanki, sonra 2 katını almaktan korkuorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?