70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

barkin nekadar zamnda nasıl kilo verdin???ben hala buray adapte olamadım kilo versme belki..spor abaşladım yememem dikkat edicm bukadr başkaa?????

barkin nekadar zamnda nasıl kilo verdin???ben hala buray adapte olamadım kilo versme belki..spor abaşladım yememem dikkat edicm bukadr başkaa?????

cnm hoşgeldin 15 şubatta başladım ilk önce karalı ol tabiki kaçamaklar oluyorr ama dengelemeye çalışıyoruz burda hergün menülerimizi paylaşıp eleştirioruz yanlışlarmızı düzeltiyoruzz sende yaz menünü bize kaptanımız senaergin de sana yardımcı olur her cuma tartılıyouzzz

Merhaba, bende sizlerle aynı dertten muzdaribim.8 ay önce doğum yaptım. Hala doğum kilomdan 8 kilo var ama öncesinde de biraz kilom vardı. şimdi 79 kiloyum. Bu sabahtan itibaren egzersizle başladım güne . Ama kahvaltıyı kaçırdım biraz. Inşallah kısa zamanda kilolar gider. Yaz geliyor.herkese kolay gelsin.

kızlar günaydın
ben hala moral bozuk takılıyorum,hesabıma hala ulaşamıyorum...nolur sakın benim yani derya doğan dan gelen hiç bir çağrıya cevap vermeyin yazmayın ...nasıl sinirim alt üst anlatamam dünden beri evde sağa sola çatıyorum...bu nasıl bir iş anlamadım birde benmiş gibi muhabbet ediyor kimse.....kızlar bu konuda bilgisi olan tanıdık bildik kimse yokmu...çünkü kem msn imi hemde face sayfamı yürütmüş şifreleride değiştirmiş...

cnm çok geçmiş olsun ama herkesin başına gelebiliyor biraz zor geri alman yeniden sayfa aç kendine adres al ekle evet muhabbeti süper sanki tanıyor seni sıkma canını bu kadar stres yapma

canım yardımcı olabilirim bu konuda sana ...bilg programcılığı okudum ben bu hack konulrında az çok bilgim var...özelden konuşalım istersen?

canımmm benim 7. haftada başlamıştı 15 ya da 16. haftaya kadar sürmüştü.ve 5 kilo falan vermiştim.galeta ve ayva dene bulabilirsen.hormonlardan dolyıymış bu 12. haftada biter merek etme.ben dşarıda da evde de hiç bişey yiyemiyodum ve tüm gün bulantı çekiyodum.annelik bitanem kolay değilll

selam arkadaşlar bende sizle aynı derde sahibim fazla kilolar,kızım 21 aylık,71 ile hamile kalmıştım fakat halen 76 kiloyum yaza kadar vermeliyim yoksa yine çok mutsuz bir yaz geçircem desteğinizi bekliyorum.bundan 3-4 ay öncesine kadar 80 küsür kiloydum anca bu kiloya inebildim.size neler yaptığımdan bahsediyim.
sabah nesfit yiyorum sütle evden çıkıyorum saat 8 gibi,öğretmenim ben,ikinci tenefüsümde takribi 10:45 bir elma yiyorum,öğlen 4 köfte ve salata,okul çıkışı 14:30da bir elma ve ordan spora gidiyorum.b fıt belki duymuşsunuzdur neyse orada 45 dakika kadar tepindikten sonra 10 dakikalık bir yürüyüşle eve geliyorum.annemle evim çok yakın ona gidiyorum kızımı almaya kurt gibi aç olduğum için annemde ne varsa 1 kase çorba yada nefsimi köreltecek kadar yemek ondan yiyorum.akşam eşim 7 buçukta geliyo ona ne yapıyorsam ve ne canım çekiyorsa saat 6 gibi yemeye çalışıyorum malum kalorisi çok olan bir yiyecek geç vakit yenmemeli mantığı ile ama tabi ekmek yok hiç.
bu arada günde aklıma geldikçe ve birazda zorlanarak 2 litre oluyodur heralde su içiyorum.
fiziksel aktivitem hiçi 4 gün spor salonu,1-2 günde artı 45 dakika yürüyüş(buna yeni başladım)
bu arada reddedemeyeceğim bir tatlı varsa evde günün erken bir saati olmak üzere az bişey tadıyorum ne yalan söyliyim.
bu arada ben pco hastasıyım belki bileniniz vardır,bizlerin insülin direnci ile ilgili problem olurmuş,bu hastalıkta kilo yaparmış zaten,sanırım o nedenlede çok hızlı veremiyorum yada çok kolay veremiyorum diyeyim.
bana başka ne önerirsiniz arkadaşlar.haftaya cuma bende yazıcam kilomu,geçen cuma 76.4 kg idim.

Son düzenleme:
kılavuzcum geçmiş olsun canım.sen sıkma canını bitanem arkadaşlarını uyar ama.

uyarıyorumda çok sıkıcı bir durum....liseden arkadaşlarımı bulmuştum hepsi sayfada kayıtlıydı ve onlara ulaşamıyorum gıcık tarafıda burda...şimdi nolucak nekadar ayıp bir durum bilmezlerki sayfa çalındı bişey istese onlardan bak diycekler ne yüzsüz kız....nekadar sinir bozucu

canım yardımcı olabilirim bu konuda sana ...bilg programcılığı okudum ben bu hack konulrında az çok bilgim var...özelden konuşalım istersen?

olur özel derken mesaj yeri değilmi...olur girer girmez konuşalım inş.yardımın dokunur arkadaşım çok zor durumdayım

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun ama herkesin başına gelebiliyor biraz zor geri alman yeniden sayfa aç kendine adres al ekle evet muhabbeti süper sanki tanıyor seni sıkma canını bu kadar stres yapma

bak ya..bide muhabbeti uzatmış öylemi...ne konuştu mesela tanıyor seni sanki dedin ya...belki bilen biri konular neydi söylesene bi:26::26:

tünayyyydıııın bayanlarr :)

bu sabah cok mutluyum walla, sabah bi tartıldım 900 gr vermişim 2 günde

bu haftasonu hiiç kacamak yapmadım, aksine işten haftaiçi biraz gec cıktıgım için daha erken yedim akşam yemeklerimi

birde haftaiçi 3 gün akşamları sadece meyvalı nesfit yedim sütle, ondan olabilir mi ki

yaşasın nesfitttt

hoşgeldin arkadaşım...zaten yapılması gerekenleri harfiyen yapıyorsun sana sadece beklemek kalıyor...devam arkadaşım zaten bilinçlisin tebrikler ve hoşgeldin

tebrikler dostum darısı hepimizin başına...çok sevindim

süpersin tatlım gurur duyuyoruz seninle

canımsın, teşekkür ederim
daha da motive ediyor insanı valla, diyete başlayalı bugün tam 20.günüm, 4.9 kilo vermişim inanamıyorum
biraz fazlamı hızlı sanki, sonra 2 katını almaktan korkuorm

tebrikler...bende motiv eolmak sitiyorummmm artııkkkinşaallah almazsın kilonu korursun
nesfiitt
gerçekten başarıya etkisi çokmu???bende alayımda başalyım bariii...akşamalrım hafiif geçsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…