canımsın, teşekkür ederim
daha da motive ediyor insanı valla, diyete başlayalı bugün tam 20.günüm, 4.9 kilo vermişim inanamıyorum
biraz fazlamı hızlı sanki, sonra 2 katını almaktan korkuorm
bak ya..bide muhabbeti uzatmış öylemi...ne konuştu mesela tanıyor seni sanki dedin ya...belki bilen biri konular neydi söylesene bi:26::26:
ya ne oldu diyorum böle eşimin haberi filan olmasın gibi konuşuyorr .etrafımdaki arkadaşlarımdan istedim kimsede yok filan yani ben sana kuzu diyorum ya oda bana kuzu diyo cnm filan çok kşbar konuştu ay sinir oldummm şimdi sen sıkma canını bende iyiki yollamamışım dedimki oğlum uyanınca gidip alıyım knt diyorum olsun evde bırak onu al dedi bende diyorum ne olduuuu bu kıza:26: :26: :26:
bnım lıstemde sabah kepeklı sandviç ekmeği ve normal gün içinde 4 dilim ekmek var.Arada bazen totta olabilir.Çok mu acaba? Diyetisyenım normal dedi yaşın için :S
varya cinim tepemde...bu nasıl iş anlamadım ...profil resmimide değiştirmiş kendimi hiç göremiyorum oğlanlarınkindende resim ne koymuş sende ekliyse bi baksana profilimde ne resim var
tünayyyydıııın bayanlarr :)
bu sabah cok mutluyum walla, sabah bi tartıldım 900 gr vermişim 2 günde
bu haftasonu hiiç kacamak yapmadım, aksine işten haftaiçi biraz gec cıktıgım için daha erken yedim akşam yemeklerimi
birde haftaiçi 3 gün akşamları sadece meyvalı nesfit yedim sütle, ondan olabilir mi ki
yaşasın nesfitttt
bende yazayım bari:)))
sabah uyanınca 1bardak lıkl limonlu azballı su
kahvaltıda
2dilim çavdar ekmeği birisi tereyağlı canım çok istedi azsürdüm üstüne peynir
1tane zeytin
1domates,1biber
komşu börek verdiama içi boldu ıspanaklı,yani yufkası azdı 1tane rulo börekkkk
şekersiz 2bardak çay
1tatlı kaşığı kuşburnu ezmesii
geçkahvaltı sonrası sadece 500ml su içtim şuandada çoook acıktımm neyeesemmm
yeşil çayı çok oluyo bırakmıştımmtedavi zamnı şimdi başalyım 1bardak onun yanına neyiyeyimm?
bence meyva ye cnm bugun meyva tüketmemişsin yada fındık badem gibi
ya canım ekmek istedi küçük dilim yedim birde cevizkırılımış vardı dayanamam cevize çok faydalı ama yağlı azyememm lazım biliyorum2tane yedim zatenn..neyse evi süpürcem birazdan elma yerim canım..düzeni oturtamadım ya çokta kurallara bağlanmıyorum zatennn
tebrikler...bende motiv eolmak sitiyorummmm artııkkkinşaallah almazsın kilonu korursun
nesfiitt
gerçekten başarıya etkisi çokmu???bende alayımda başalyım bariii...akşamalrım hafiif geçsinnn
ilk ay hepimiz 3 veya 4 kilo verdik...çünkü vücuttaki ödem ve şişlki gidiyor...bundan sonraki aylarda veya haftalarda daha yavaş bir ivmeyle vericeksin ve bazende 2-3 hafta duraksayıp sonra yeniden vericeksin...sakın moralini bozup pes etme aynı sistem devam et sonucunu alıcaksın öpüyorum
masallah de kiz nazar degecen kendine cilgin
canım ara öğünlerini iyi ayarla zaten ara öğün yapıyosun sonra bidaha yapma bitki çayı filan iç eğer çok acıkırsan elma yeki akşama çok acıkmaa zamanla düzene gircektir
ya canım ekmek istedi küçük dilim yedim birde cevizkırılımış vardı dayanamam cevize çok faydalı ama yağlı azyememm lazım biliyorum2tane yedim zatenn..neyse evi süpürcem birazdan elma yerim canım..düzeni oturtamadım ya çokta kurallara bağlanmıyorum zatennn
insallah canım ya valla hiç bu kadar dikkat etmemiştim daha önceki diyetlerimde :)
valla, nesfitten mi baska bişiden mi bilemiyorum ama sabah ve öğlen daha zengin yiyip akşamları nesfitle hafif gecirince kendimi daha hafif hissediyorum. şişkinlik olmuyo, bide acıkmıyorum da yatana kadar. mesela cogu arkadaş yatmadan ara ögünler koyuyo ama ben özellikle 7den sonra kesinlikle bişi yemiyorum. bilmiyorum ne kadar dogru ama zaten 11 gibi yatıyorum cok zorlamıyo.
bide nesfitte muhakkak bu pınarın 0.1 yaglı light sütünü kullan, yarım yaglı bile olmasın bence.
sade nesfit cok lezzetli deil ama meyvelisi cok güzel, içinde jelibon varmış gibi
bide cikolatalı nesfit yeme bence
insallah canım ya valla hiç bu kadar dikkat etmemiştim daha önceki diyetlerimde :)
valla, nesfitten mi baska bişiden mi bilemiyorum ama sabah ve öğlen daha zengin yiyip akşamları nesfitle hafif gecirince kendimi daha hafif hissediyorum. şişkinlik olmuyo, bide acıkmıyorum da yatana kadar. mesela cogu arkadaş yatmadan ara ögünler koyuyo ama ben özellikle 7den sonra kesinlikle bişi yemiyorum. bilmiyorum ne kadar dogru ama zaten 11 gibi yatıyorum cok zorlamıyo.
bide nesfitte muhakkak bu pınarın 0.1 yaglı light sütünü kullan, yarım yaglı bile olmasın bence.
sade nesfit cok lezzetli deil ama meyvelisi cok güzel, içinde jelibon varmış gibi
bide cikolatalı nesfit yeme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?