70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bnım lıstemde sabah kepeklı sandviç ekmeği ve normal gün içinde 4 dilim ekmek var.Arada bazen totta olabilir.Çok mu acaba? Diyetisyenım normal dedi yaşın için :S

canımsın, teşekkür ederim
daha da motive ediyor insanı valla, diyete başlayalı bugün tam 20.günüm, 4.9 kilo vermişim inanamıyorum
biraz fazlamı hızlı sanki, sonra 2 katını almaktan korkuorm

ilk ay hepimiz 3 veya 4 kilo verdik...çünkü vücuttaki ödem ve şişlki gidiyor...bundan sonraki aylarda veya haftalarda daha yavaş bir ivmeyle vericeksin ve bazende 2-3 hafta duraksayıp sonra yeniden vericeksin...sakın moralini bozup pes etme aynı sistem devam et sonucunu alıcaksın öpüyorum

bak ya..bide muhabbeti uzatmış öylemi...ne konuştu mesela tanıyor seni sanki dedin ya...belki bilen biri konular neydi söylesene bi:26::26:

ya ne oldu diyorum böle eşimin haberi filan olmasın gibi konuşuyorr .etrafımdaki arkadaşlarımdan istedim kimsede yok filan yani ben sana kuzu diyorum ya oda bana kuzu diyo cnm filan çok kşbar konuştu ay sinir oldummm şimdi sen sıkma canını bende iyiki yollamamışım dedimki oğlum uyanınca gidip alıyım knt diyorum olsun evde bırak onu al dedi bende diyorum ne olduuuu bu kıza:26: :26: :26:

varya cinim tepemde...bu nasıl iş anlamadım ...profil resmimide değiştirmiş kendimi hiç göremiyorum oğlanlarınkindende resim ne koymuş sende ekliyse bi baksana profilimde ne resim var

bnım lıstemde sabah kepeklı sandviç ekmeği ve normal gün içinde 4 dilim ekmek var.Arada bazen totta olabilir.Çok mu acaba? Diyetisyenım normal dedi yaşın için :S

canım tabiki iişin uzmanı daha iyi bilir ama yan yana koysan nerdeyse yarım kepekli ekmeğe yakın oluyorlar...eğer doyabiliyorsan azalt derim, akşam zaten yeme bence :)

varya cinim tepemde...bu nasıl iş anlamadım ...profil resmimide değiştirmiş kendimi hiç göremiyorum oğlanlarınkindende resim ne koymuş sende ekliyse bi baksana profilimde ne resim var

canım sildim ben çünkü listendeki kişilerede zarar verir. muhtemelen kapadı senin face şuanda veya hesabını dondurdu.bende anlamadım ne ilginç bişey

baktım cnm resmin duruyo en son koyduğun resmin görünüyorrr arama motorunda

Son düzenleme:
kızlar menüm

uyanınca
2 bardak yeşil çay
500ml su

kahvaltı
2 dilim tam bugday ekmeği
peynir
domates
biber
5 zeytin
yeşillik

ara
elma

öğlen
yarımdanda az hatta çeyrek tost şimdilik bu kadarrrrrrr devamı az sonra az sonraa

masallah de kiz nazar degecen kendine cilgin

bende yazayım bari:)))

sabah uyanınca 1bardak lıkl limonlu azballı su
kahvaltıda
2dilim çavdar ekmeği birisi tereyağlı canım çok istedi azsürdüm üstüne peynir
1tane zeytin
1domates,1biber
komşu börek verdi ama içi boldu ıspanaklı,yani yufkası azdı 1tane rulo börekkkk
şekersiz 2bardak çay
1tatlı kaşığı kuşburnu ezmesii

geçkahvaltı sonrası sadece 500ml su içtim şuandada çoook acıktımm neyeesemmm

yeşil çayı çok oluyo bırakmıştımmtedavi zamnı şimdi başalyım 1bardak onun yanına neyiyeyimm?

bence meyva ye cnm bugun meyva tüketmemişsin yada fındık badem gibi

bence meyva ye cnm bugun meyva tüketmemişsin yada fındık badem gibi

ya canım ekmek istedi küçük dilim yedim birde cevizkırılımış vardı dayanamam cevize çok faydalı ama yağlı azyememm lazım biliyorum2tane yedim zatenn..neyse evi süpürcem birazdan elma yerim canım..düzeni oturtamadım ya çokta kurallara bağlanmıyorum zatennn

yoksa benden bişey olmazmıııolsun başarmak istiyorum psikoljik ve fizyolojik olarak çok yorgun bidönemden çıktım spor abaşladım bide yeme düzenim olsaa yavaşta olsa versem bana yeterrr:84:

canım ara öğünlerini iyi ayarla zaten ara öğün yapıyosun sonra bidaha yapma bitki çayı filan iç eğer çok acıkırsan elma yeki akşama çok acıkmaa zamanla düzene gircektir

tebrikler...bende motiv eolmak sitiyorummmm artııkkkinşaallah almazsın kilonu korursun
nesfiitt
gerçekten başarıya etkisi çokmu???bende alayımda başalyım bariii...akşamalrım hafiif geçsinnn

insallah canım ya valla hiç bu kadar dikkat etmemiştim daha önceki diyetlerimde :)
valla, nesfitten mi baska bişiden mi bilemiyorum ama sabah ve öğlen daha zengin yiyip akşamları nesfitle hafif gecirince kendimi daha hafif hissediyorum. şişkinlik olmuyo, bide acıkmıyorum da yatana kadar. mesela cogu arkadaş yatmadan ara ögünler koyuyo ama ben özellikle 7den sonra kesinlikle bişi yemiyorum. bilmiyorum ne kadar dogru ama zaten 11 gibi yatıyorum cok zorlamıyo.
bide nesfitte muhakkak bu pınarın 0.1 yaglı light sütünü kullan, yarım yaglı bile olmasın bence.
sade nesfit cok lezzetli deil ama meyvelisi cok güzel, içinde jelibon varmış gibi
bide cikolatalı nesfit yeme bence

haftada bi kilo bence cok ideal de ilk 20 günde nerdeyse 5 kilo olunca bi an korktum :)
tavsiyelerin için teşekkür ederim, pes etmeyeceğime dair söz verebilirim ama moralim kesin bozulcak diye düşünüyorum ama ne mutlu ki sen varsın

canım ara öğünlerini iyi ayarla zaten ara öğün yapıyosun sonra bidaha yapma bitki çayı filan iç eğer çok acıkırsan elma yeki akşama çok acıkmaa zamanla düzene gircektir

evetvbönemli araöğün 3ay önce diyetisyen listemde var uygulamamıştım ama çokta kişiye özele gelmedi bana netten indirdi kiloma göre2yıl önce gittim daha uzman birine ozaman spor bile yapmamıştım 2hafta 2kilo verdim ben zor veriyorum yapısal ,hormonal,metobolizma derken ama artık bunlarıda yenicemm bana destek olmanıza çok seviniyourmmmerken kakalrsam yolunda gidiyor saatlere uyarım ama bakalım onud ayapıcam....öncek,i hallerime göre kilo vermesemde çok şey öğrendim uygulamaya çalışıyorum mesela su içmek 3yıldır artırdım eskiden çoookmaziçerdimki kabızlık problemimde var yaniidiyetisyenler kadar bilgiye sahibimdermişim ama yanlışlarımdA varrrr

canımızın her istediğini o cana vermemeliyiz bence
nefsi köreltmek lazım, körelmeyeni de dinlememek lazım
ben su an canımı dinlersem bir koşu burger kingde bir steakhouse menüyü hüpletirdim ki kendisi 1950 kaloridir
ben 1950 kaloriyi 3 günde alıyorum su an hemide ac kalmadan

bende arada çok diyetler denedim herdefasında pes ettim sabırsız davrandım yapım gereği:44:ama artık hem sağlığım için hem ben böyle mutlu değilim yaaa onun için hemde bebeğim için başarmak istiyorum hem doğumd ayapmadım daha buarada hamile kalırsam tabiki daha güzel ama tedaviye yeniden başlamadan vermem lazımmmmmbazı alışkanlıklar değişmiyo birz erken kalkıp akşam yemeğimde hazır olsa ve öğlen yesem eşimde akşma yesin değilmi????bende nesfite başlayım çokta severim öle şeyleriiii ayy çikolatalısı harika ama kilo verdirmezz sadece mutlulukkkk

aynen cnm evde tarhana çorbası bulgur pilavı var ben akşam nesfit yicem dediğin gibi mide rahat ediyorr.katılıyorum sana yarım yağlı değil light süt önemliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…