70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çoooook doğruuuuarkdaşım zaten yazarken burda başaranlara utandım cnaım istedi diyee:hem zayıflamak iste hem canım deeeeeolmaz tabiki...bak gaza geldimmm haaaasorma ya onalrı yiyipte kilo almayanda var işte napalımmm sağlık olsun demi ama zayıf sağlık olsunnn

menüüüüüüm :)

sabah
1 dilim pınar beyaz light sürülmüş tam bugday ekmegi
1 dilim tahin-pekmez sürülmüş tam bugday ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 domates

ara
yok

öğlen
light ton balıklı salata ( nar ekşili ve sirkeli )

ara
1 dilim light pasta ( tarif verebilirim isteyene )

akşam
3 yemek kaşıgı zyaglı pırasa
2 yemek kaşıgı light yogurt

sevgilerrr :)

öğle yemeğimi az önce yedim ama çok açııım
akşama kadar nasıl dayanacağım bilm,iyorum ama ağlasamda zırlasam da dayanıcam...
bugün miğde nedense beni baya zorluyor :26:

light pastamı alalım cnm hemen tarifi topik bayram etsinnn

allahım insallah sana cook güzel bir melek verir en kısa sürede ablacım :)

öğle yemeğimi az önce yedim ama çok açııım
akşama kadar nasıl dayanacağım bilm,iyorum ama ağlasamda zırlasam da dayanıcam...
bugün miğde nedense beni baya zorluyor :26:

hafif at ağzına bişeyler ya canım...üzüldümmöyle bri diyet yapmalıyzki bzii mutsuz etmesin haytımıza yayılan bir beslenmemiz olsun yaaaa:84:

aynen cnm evde tarhana çorbası bulgur pilavı var ben akşam nesfit yicem dediğin gibi mide rahat ediyorr.katılıyorum sana yarım yağlı değil light süt önemliii

wala napalım kilo werene kdr sabredizez :)
sabah da erkek arkım geldi bana kahvaltıya bide sipariş veriyo sucuklu yumurta istiyomus tereyagında
ona bölleee en güzelinde yaptım bitane kendime de yumurta hasladım
önceden olsa 1 ekmegi yerdim wala cıtır cıtır o yumurtayla

allahım insallah sana cook güzel bir melek verir en kısa sürede ablacım :)

abalcım derkennnnçok küçüküsn galiba:)))şaka yaa....aminnnnnnn alalhım kimseye aratmasın.kuzm meleğim gelsin artık inşaallah işte bende ona yer açıyım değilmi rahatca büyüsün içimde

hepmiizn canı bişiler istiyo ablacım kendini kötü hissetme hiç , öenmli olan yenik düşmemek nefsimize

o kilo almayanlar insan üstü varlıklar biz mecbur dikkat edicez

gaza gel, motive ol holeyyy

ohhh siparişe bakkk tereyağındaaaaa en güzeli cnm haşla yumurtayı daha tok tutarrrr bak bazen çok canın isterse 4-5 dilim sucuk bi yumurta hani yağlı kağıtlar varya onu tavanın yuvarlağı kadar kes koy sucuğu yumurtayı öle pişir yağsız güzel oluyorrr istersen dene sucuk 5 dilimi geçmesinn

abalcım derkennnnçok küçüküsn galiba:)))şaka yaa....aminnnnnnn alalhım kimseye aratmasın.kuzm meleğim gelsin artık inşaallah işte bende ona yer açıyım değilmi rahatca büyüsün içimde

ay sen 36 yasında degilmiydin ben karıstırdım gali,ba
24 yasındayım ben

hafif at ağzına bişeyler ya canım...üzüldümmöyle bri diyet yapmalıyzki bzii mutsuz etmesin haytımıza yayılan bir beslenmemiz olsun yaaaa:84:

Canım evdeyim ya bu aralar zorlanıyorum...Bu açlıktan değil..Eskiden zamanımı yiyerek doldururdum alışkalnlık olmuş işte...Aç gibi hissediyorum ama aç olamaaaaaaam
ben en iyisi ben salatamı hazırlayayım bari...

light pastamı alalım cnm hemen tarifi topik bayram etsinnn

peki :)

5 paket eti form limonlu bisküvi
1 paket dr oetker light puding
5 su bardağı 0.1 yaglı süt

hem yapımı kolay hem malzemesi az

eti formlar tepsiye bi kat dizilir. pişirilen pudingin 1/3ü üstüne 1 katman krema gibi dökülür aynı islem bidaha yapılır etiformlar dizilir kalan 2/3lük puding bisküvülerin üstüne dökülür. 2 tane bisküvi ayrılır, ezilmiş fındık gibi ufalanır pastanın üstüne süs mayeetinde dökülür

1 gün buzdolabında bekletilir :) sonra yemeye doyama hem hafif hemde süper lezzetli

ohhh eleerine saglık barkinim
insallah bende senin kilona inene kadar yiyesim gelmez

saol cnm light puding hiç dikkatimi çekmemişti markette bakıcammm mozaik pasta gibide yapılabilir denicem mutlaka saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…