öğle yemeğimi az önce yedim ama çok açııım
akşama kadar nasıl dayanacağım bilm,iyorum ama ağlasamda zırlasam da dayanıcam...
bugün miğde nedense beni baya zorluyor :26:
tarifi yazdım, ben aksam yemeginden sonra hiçbişi yemiyorum.. aksam yemegi de hafif yiyorum hep.. anlıcagın okdrcık
valla özür dilerim ya bilemedim :18:
cıtırsın daa maşallah hayatta abla demem
kızlar napıyonuz yaaa...canım çok sıkılıyor deliricem
sena beni listeye eklememişsin.... dün özeline mesaj yazamadım çünklü mesaj kutun dolu olduğu için göndermiyordu ve topikte belirttim işim var bir daha giremem bildirimi buraya yapıyorum deiye ama görmedin herhalde
gunaydin kizlar ya ben yemek falan yiyemiyorum hee boyle zorla sabahlari ceviz incir sut falan iciyorum oglen yemekten ve kokusundan kaciyorum evde yemekte yapmiyorum hele corba gormeye dayanamiyorum yani bi beterimki sormayin paso sabah aksam uyuyorum...iste oldugum zamanlarda aksami zor ediyorum valla bakmadigim dosya kalmadi uyanik kalayim diye hee bide tatli hic birseyde yiyemiyorum niyedir aceppp deneyimli arkadaslar bir solesinler bakemmm :)))
canım halamında başına gelmişti savcılıqa bildirdi hemn icabına bakıldı...kızlar günaydın
ben hala moral bozuk takılıyorum,hesabıma hala ulaşamıyorum...nolur sakın benim yani derya doğan dan gelen hiç bir çağrıya cevap vermeyin yazmayın ...nasıl sinirim alt üst anlatamam dünden beri evde sağa sola çatıyorum...bu nasıl bir iş anlamadım birde benmiş gibi muhabbet ediyor kimse.....kızlar bu konuda bilgisi olan tanıdık bildik kimse yokmu...çünkü kem msn imi hemde face sayfamı yürütmüş şifreleride değiştirmiş...
selam arkadaşlar bende sizle aynı derde sahibim fazla kilolar,kızım 21 aylık,71 ile hamile kalmıştım fakat halen 76 kiloyum yaza kadar vermeliyim yoksa yine çok mutsuz bir yaz geçircem desteğinizi bekliyorum.bundan 3-4 ay öncesine kadar 80 küsür kiloydum anca bu kiloya inebildim.size neler yaptığımdan bahsediyim.
sabah nesfit yiyorum sütle evden çıkıyorum saat 8 gibi,öğretmenim ben,ikinci tenefüsümde takribi 10:45 bir elma yiyorum,öğlen 4 köfte ve salata,okul çıkışı 14:30da bir elma ve ordan spora gidiyorum.b fıt belki duymuşsunuzdur neyse orada 45 dakika kadar tepindikten sonra 10 dakikalık bir yürüyüşle eve geliyorum.annemle evim çok yakın ona gidiyorum kızımı almaya kurt gibi aç olduğum için annemde ne varsa 1 kase çorba yada nefsimi köreltecek kadar yemek ondan yiyorum.akşam eşim 7 buçukta geliyo ona ne yapıyorsam ve ne canım çekiyorsa saat 6 gibi yemeye çalışıyorum malum kalorisi çok olan bir yiyecek geç vakit yenmemeli mantığı ile ama tabi ekmek yok hiç.
bu arada günde aklıma geldikçe ve birazda zorlanarak 2 litre oluyodur heralde su içiyorum.
fiziksel aktivitem hiçi 4 gün spor salonu,1-2 günde artı 45 dakika yürüyüş(buna yeni başladım)
bu arada reddedemeyeceğim bir tatlı varsa evde günün erken bir saati olmak üzere az bişey tadıyorum ne yalan söyliyim.
bu arada ben pco hastasıyım belki bileniniz vardır,bizlerin insülin direnci ile ilgili problem olurmuş,bu hastalıkta kilo yaparmış zaten,sanırım o nedenlede çok hızlı veremiyorum yada çok kolay veremiyorum diyeyim.
bana başka ne önerirsiniz arkadaşlar.haftaya cuma bende yazıcam kilomu,geçen cuma 76.4 kg idim.
tebrikelr cnm demekki müsli ve nesfit gibi ürünelrin hepsi akşam yendiqinde sonuç veriyortünayyyydıııın bayanlarr :)
bu sabah cok mutluyum walla, sabah bi tartıldım 900 gr vermişim 2 günde
bu haftasonu hiiç kacamak yapmadım, aksine işten haftaiçi biraz gec cıktıgım için daha erken yedim akşam yemeklerimi
birde haftaiçi 3 gün akşamları sadece meyvalı nesfit yedim sütle, ondan olabilir mi ki
yaşasın nesfitttt
bence çok fazla hayatta okadar ekmek yemem onu yiceme başka bişey yerimbnım lıstemde sabah kepeklı sandviç ekmeği ve normal gün içinde 4 dilim ekmek var.Arada bazen totta olabilir.Çok mu acaba? Diyetisyenım normal dedi yaşın için :S
valla ben oturuom :)
temizligimi yaptım, ütülerimi yaptım, kaşımı başımı aldım ölee takılıyorum
valla o dediklerini bende yaptım bide çocukların performans ödevlerinide yaptıkta şu face olayı beni alt üst etti nasıl sinirlerim bozuk anlatamam nerdeyse deliricem hırsımdan birtürlü şikayet edecek yerde bulamaDIM KAYIT YAPARKEN HERŞEYİ ÖNÜNE SUNUYORLAR AMA İŞ ŞİKAYET ETMEYE GELİNCE TÜM KAPILAR DUVAR BİDE AÇIK ADRES BULUP ŞİKAYET YAPABİLECEĞİN BİR KÖŞE BİLE YOK bu nasıl iş anlamadım ...
valla cok zor bi durum.. benide eski erkek arkım cok rahatsız ediyodu o siteden, kapattım daha da kullanmıyorum vallaa
canımsın, teşekkür ederim
daha da motive ediyor insanı valla, diyete başlayalı bugün tam 20.günüm, 4.9 kilo vermişim inanamıyorum
biraz fazlamı hızlı sanki, sonra 2 katını almaktan korkuorm
ben nesfit değil special k yiyorum harika bence.. zayıflatmaya etkisi varmı bilmem ama yağlı sütle bile tüketsen en fazla 210 cal. alırsın.. bi de çok tok tutuyor hafiflik verişyo insanatebrikler...bende motiv eolmak sitiyorummmm artııkkkinşaallah almazsın kilonu korursun
nesfiitt
gerçekten başarıya etkisi çokmu???bende alayımda başalyım bariii...akşamalrım hafiif geçsinnn
bende yazayım bari:)))
sabah uyanınca 1bardak lıkl limonlu azballı su
kahvaltıda
2dilim çavdar ekmeği birisi tereyağlı canım çok istedi azsürdüm üstüne peynir
1tane zeytin
1domates,1biber
komşu börek verdiama içi boldu ıspanaklı,yani yufkası azdı 1tane rulo börekkkk
şekersiz 2bardak çay
1tatlı kaşığı kuşburnu ezmesii
geçkahvaltı sonrası sadece 500ml su içtim şuandada çoook acıktımm neyeesemmm
yeşil çayı çok oluyo bırakmıştımmtedavi zamnı şimdi başalyım 1bardak onun yanına neyiyeyimm?
kız sende ne diyet aklı var.. bak şu tarife ya demek yağlı kağıtta sucuk ha.. kesinlikle denciem harikasın...ohhh siparişe bakkk tereyağındaaaaa en güzeli cnm haşla yumurtayı daha tok tutarrrr bak bazen çok canın isterse 4-5 dilim sucuk bi yumurta hani yağlı kağıtlar varya onu tavanın yuvarlağı kadar kes koy sucuğu yumurtayı öle pişir yağsız güzel oluyorrr istersen dene sucuk 5 dilimi geçmesinn
selam kızlar akşama lcm görüşürğz acelem var
bnm adıma yazsaydın dikkate alırdım cnm..
geçmiş olsuun cnm...
canım halamında başına gelmişti savcılıqa bildirdi hemn icabına bakıldı...
hoşgeldin cnm
tebrikelr cnm demekki müsli ve nesfit gibi ürünelrin hepsi akşam yendiqinde sonuç veriyor
bence çok fazla hayatta okadar ekmek yemem onu yiceme başka bişey yerim
girebilsem kapatıcamda ahhh bi girebilsem ...kafayı yiyicem var ya...ne yaptıysam bulamıyorum yolunu
canım geçmiş olsun dünden beri msj görüyorum da hani çok anladığım bir şey değil keşke yardımım olsa sana.....ama baktımda face te fotoların kilitli değil görülebiliyor.oraya yapana mesaj yaz bari.yada arkadaşın olan kızlar senin arkadaşlarına mesaj yazabilir çalındığına dair.
Birincimiz CleOpaTRayı tekrar tekrar kutlar başarılarının devamını dilerim0 | isim | bşlnqç | qçn hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | CleOpaTRa | 80 | 75 | 72.6 | 2.400 | 7.400 | 58 |
2 | şeker_şey | 72 | 72 | 70.5 | 1.500 | 1.500 | 60 |
3 | serpi | 82.5 | 70 | 68.6 | 1.400 | 13.900 | 65 |
4 | mektupp | 78 | 69.7 | 68.6 | 1.100 | 9.400 | 65 |
5 | yaren38 | 78.2 | 74.1 | 73 | 1.100 | 5.200 | 60 |
6 | barkinim | 71.3 | 64.1 | 63.1 | 1000 | 8.200 | 60 |
7 | aysebahar | 90 | 64.9 | 63.9 | 1000 | 26.100 | 58 |
8 | shryvz | 80 | 69.6 | 68.6 | 1000 | 11.400 | 65 |
9 | trendy21 | 79.8 | 73.5 | 72.5 | 1000 | 7.300 | 65 |
10 | ebru32 | 73 | 73 | 72 | 1000 | 1000 | 60 |
11 | arcak81 | 74 | 69.3 | 68.6 | 700 | 5.400 | 62 |
12 | SemPatiK | 79.6 | 78.1 | 77.6 | 500 | 2000 | 70 |
13 | erginsena | 90 | 67 | 66.7 | 300 | 23.300 | 60 |
14 | KILAVUZ | 86 | 69.2 | 68.9 | 300 | 17.100 | 60 |
15 | alaca | 82.5 | 70 | 69.8 | 200 | 12.700 | 60 |
16 | wavy | 75 | 69.8 | 69.8 | 0 | 5.200 | 65 |
17 | aycin4 | 76.8 | 71.3 | 71.4 | artı100 | 5.400 | 65 |
18 | durusuuuu | 79.3 | 72.4 | 72.5 | artı100 | 6.800 | 65 |
19 | nigdelim | 78 | 72.9 | 73.2 | artı300 | 4.800 | 60 |
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarıma sevgilerimi gönderirim
ismi kırmızı ile yazılanlar 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir
ismi mavi ile yazılanlar 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir
wavy arkadaşımız yerinde saydıqı için 100 mekik ile ödüllendirilmiştir
Veremedikleri gibi üstüne kilo alan arkadaşlarımız aycin4 durusuuuu ve nigdelim arkadaşlarımız 150 mekikle şereflendirilmiştir
seanymph lequim papatya_77 ve Pj_Muguet arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır :79::79::79:
Haftaya daha güzel bir listede görüşmek dileqiyle
kaptan SENAAAA
kızlar galiba facebook sayfamı geri alabilicem...deminden beri sağı solu kurcaladım bir yerlere bişeyler yazdım gönderdim birden mesaj geldi...size ulaşabileceğimiz e posta verin diye verdim ve cevap geldi hesap kurtarmaservisinden yanıt geldi yeni şifre oluşturup gönderdim ve tekrar cevap geldi 24 saat sonra yeni e posta ve şifrenizle tekrar bu sayfaya gelin dedi...şimdi sorun çözülmüş oluyor değilmi yarın 19 da girip hesabımı geri alıcam değilmi...ama hala msn hesabıma giremiyorum ...ne düşünüyorsunuz doğrumu anlamışım facebook hesabımı geri verecek değilmi...çünkü hesab kilitleme merkezinden cevap geldi:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?