70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğimi az önce yedim ama çok açııım
akşama kadar nasıl dayanacağım bilm,iyorum ama ağlasamda zırlasam da dayanıcam...
bugün miğde nedense beni baya zorluyor :26:

ağzına hafif bişeyler at,mesela bir elma ve bir bardak süt gibi...yada bir avuç çerez gibiyada kuru kayısı incir gibi

selam kızlar akşama lcm görüşürğz acelem var

bnm adıma yazsaydın dikkate alırdım cnm..

geçmiş olsuun cnm...
canım halamında başına gelmişti savcılıqa bildirdi hemn icabına bakıldı...

hoşgeldin cnm

tebrikelr cnm demekki müsli ve nesfit gibi ürünelrin hepsi akşam yendiqinde sonuç veriyor
bnım lıstemde sabah kepeklı sandviç ekmeği ve normal gün içinde 4 dilim ekmek var.Arada bazen totta olabilir.Çok mu acaba? Diyetisyenım normal dedi yaşın için :S
bence çok fazla hayatta okadar ekmek yemem onu yiceme başka bişey yerim

valla ben oturuom :)
temizligimi yaptım, ütülerimi yaptım, kaşımı başımı aldım ölee takılıyorum

valla o dediklerini bende yaptım bide çocukların performans ödevlerinide yaptıkta şu face olayı beni alt üst etti nasıl sinirlerim bozuk anlatamam nerdeyse deliricem hırsımdan birtürlü şikayet edecek yerde bulamaDIM KAYIT YAPARKEN HERŞEYİ ÖNÜNE SUNUYORLAR AMA İŞ ŞİKAYET ETMEYE GELİNCE TÜM KAPILAR DUVAR BİDE AÇIK ADRES BULUP ŞİKAYET YAPABİLECEĞİN BİR KÖŞE BİLE YOK bu nasıl iş anlamadım ...

valla cok zor bi durum.. benide eski erkek arkım cok rahatsız ediyodu o siteden, kapattım daha da kullanmıyorum vallaa

valla cok zor bi durum.. benide eski erkek arkım cok rahatsız ediyodu o siteden, kapattım daha da kullanmıyorum vallaa

girebilsem kapatıcamda ahhh bi girebilsem ...kafayı yiyicem var ya...ne yaptıysam bulamıyorum yolunu

canımsın, teşekkür ederim
daha da motive ediyor insanı valla, diyete başlayalı bugün tam 20.günüm, 4.9 kilo vermişim inanamıyorum
biraz fazlamı hızlı sanki, sonra 2 katını almaktan korkuorm

VAWWWWW süpersin valla kız sen...

tebrikler...bende motiv eolmak sitiyorummmm artııkkkinşaallah almazsın kilonu korursun
nesfiitt
gerçekten başarıya etkisi çokmu???bende alayımda başalyım bariii...akşamalrım hafiif geçsinnn
ben nesfit değil special k yiyorum harika bence.. zayıflatmaya etkisi varmı bilmem ama yağlı sütle bile tüketsen en fazla 210 cal. alırsın.. bi de çok tok tutuyor hafiflik verişyo insana

sen kendini kandır ıspanak çok yufka az diye... börek börektir

kız sende ne diyet aklı var.. bak şu tarife ya demek yağlı kağıtta sucuk ha.. kesinlikle denciem harikasın...

canım senin adına yazmıştım ama demekki dikkatinden kaçtı.. beni bi daha eklemede sorıyım sana

girebilsem kapatıcamda ahhh bi girebilsem ...kafayı yiyicem var ya...ne yaptıysam bulamıyorum yolunu

canım geçmiş olsun dünden beri msj görüyorum da hani çok anladığım bir şey değil keşke yardımım olsa sana.....ama baktımda face te fotoların kilitli değil görülebiliyor.oraya yapana mesaj yaz bari.yada arkadaşın olan kızlar senin arkadaşlarına mesaj yazabilir çalındığına dair.

yazıyorum be canım daha doğrusu ulaşabildiklerime duvarlarına yazsınlar diye uyardımda genede insanın siniri bozuluyor...benim adım altında neler yapıp yapamıyacağını kim garanti edebilirki değilmi...çok can sıkıcı insanlar nediycekler şimdi

İşte MEnüm...
ayy bugün çok zor geçti çoook

Sabah : 2 dilim kepekli ekmek
Beyaz Peynir
Dere otu, maydanoz
Şekersiz Çay

Ara: Yok
Öğlen: 1 kase yoğurtla yulaf ezmesi

ara: 1 adet armut
Yeşil çay

Akşam:3 kaşık kavrulmuş et
Koca bir kase yeşil salata
2 adet kepekli çubuk
Salatayı biraz çok yedim aman ne olcak yağsızdı zaten

Ay cuma gelsede zayıflamış olsam da çizelgemi değiştirsem
Menüm nasıl kızlar yaa...önceki menülerimi hiç beğenmiyordunuz, geri alırsın kiloları demiştiniz ve aldım da

haftaya bende bu listede olmak istiyorum canım :)))

kızlar galiba facebook sayfamı geri alabilicem...deminden beri sağı solu kurcaladım bir yerlere bişeyler yazdım gönderdim birden mesaj geldi...size ulaşabileceğimiz e posta verin diye verdim ve cevap geldi hesap kurtarmaservisinden yanıt geldi yeni şifre oluşturup gönderdim ve tekrar cevap geldi 24 saat sonra yeni e posta ve şifrenizle tekrar bu sayfaya gelin dedi...şimdi sorun çözülmüş oluyor değilmi yarın 19 da girip hesabımı geri alıcam değilmi...ama hala msn hesabıma giremiyorum ...ne düşünüyorsunuz doğrumu anlamışım facebook hesabımı geri verecek değilmi...çünkü hesab kilitleme merkezinden cevap geldi:26::26:

evet face'i halletmişsin...gizli sorunun cevabını hatırlasan msn i de geri alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…