70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
hiç keyfim yok
çocukluk arkadaşımın annesi vefat etti
moralim çok bozuk yemeklerimi hiç düzenli yemedim
ne yediğime de dikkat etmedim
yarından itibaren toparlanıp devam ederim

selam kızlar
hiç keyfim yok
çocukluk arkadaşımın annesi vefat etti
moralim çok bozuk yemeklerimi hiç düzenli yemedim
ne yediğime de dikkat etmedim
yarından itibaren toparlanıp devam ederim

başın sağolsun canım,allah geride kalanlara sabır versin

menümü yazayım yine de

kahvaltıdan önce form çayı içtim
kahvaltımı normal yaptım abartmadan
arada yarım elma yarım portakal yedim
öğlen bişi yok
akşam 5 gibi makarna ve ızgara köfte ayran
daha da yemem bişi canım istemiyo

kızlar bugün çok gergindim o yüzden menüm iğrenç beslendim
uyanınca 3 altın çilek
sabah ve öğlen bir gibi oldu
2 dilim çavdarlı ekmek ekmek kızartmada kızarmış,üzerine beyaz peynir sürülmüş,5 zeytin,domates salatık biber
ara
bir dilim taze ananas,3 tane badem,1 ceviz,1 fındık
akşam
1 subardağı süt,1 su bardağı meyveli müsli ve yulaf ezmesi karışımı
gün boyu 2 bardak yeşil çay,1 litre su
yorum alayım kötü bir menüde neyse

kızlarrr ben çokmu yanlış yaptım yaaaa:26:akşam yemeğim geç kaldı 19.20 falandı...
kahvaltımı beğendiniz tabiki bi börek hariçç
bide canımın istediğini körelltmem konusuuuu:))arada 1elma var,1bardak yeşilçay ve mate karışımı yaptım
akşammııı işte o ağır oldu ama gerçekten azyedimmm
1kase dünden yoğurt çorbam
patlıcanlı köfteli şiş yaptım fırında ama köfteler yağsız ayrı fırında kızardı
patatesle patlıcan tavada bolyağda..
1dilimde ekmek
2litre su şimdilik..
sizdede oluyomu çok dikkat eder oldum bide size neyazarım sonra diye düşünüp
grup çalışması bu olsa gerekkkk

aynen cnm evde tarhana çorbası bulgur pilavı var ben akşam nesfit yicem dediğin gibi mide rahat ediyorr.katılıyorum sana yarım yağlı değil light süt önemliii

canım ben bu yarım yağlı yada yağsız sütleri anlamıyorum bence hazır sütlerde yağ çok yok.ısıt bakalım kaymak birikiyo mu sütte yada açık sütler gibi kaymaklı ve sarı sarı duryo mu hayır.bu hazır sütlerin yağını alıyolar tatlım hazır tereyağlar falan nasl yapılıyo sanıyosun.o yüzden light kullanmana gerek yok bence.tabii bi de bi uzmandan duymuştum o yüzden emin konşuyorum.:90:
slmmmm napıyonuz bu gün gezme günümüzdü.bi güzel gezdik bebişimi de gezdirdik.geldimmmm.sizler nasılsınız?
sempatik başın sağolsun tatlım
kılavuzcum sorun hallolmuş heralde.sıkma canını bitanem yaaa.aslında bu teknoloji çok tehlikeli ama olmadan olmuyor işte...

bugün spor yapmadım yarın akşam gidicem..
evsüpürdüm tabi bu spor agirmez ama hareketliydim,zaten oturma odamla mutfak salonda pcye uzak biruçta arada burdada yürüy
üş yaptımmmm sayenizde
birde mutfakta uğraştım ama yatmadna biraz tepinirimmmm

aynen dediğin gibi bir şekilde otokontrol oluşuyor hesap verme duygusuyla...ister istemez frenliyorsun...ama akşam yemeğin biraz ağır olmuş daha erken yemiş olsaydın belki idare edebilirdide geç olması kötü olmuş

yağ oranından değil tercihim light süt normal süte göre calsiyum ve protein oranı daha fazla direk vucuduma onları almış oluyorum.yağ yakımını kolaylaştırıyor vucutta benim bildiğim böle

Son düzenleme:
süt konusunda bende sana katılıyorum bende bir uzmandan konuşurken dinlemiştim bide light ürünleri tavsiye etmiyorlar onların normal olanlarını alın ama ölçüyü az tutun diyorlar...çünkü light ürünler ikinci bir kimyasal işleme tabi tutuluyormuş ve buyüzden kimyası değişiyormuş ve vücuda zarar veriyormuş...valla ben onların yalancısıyım,ben light ürün hiç almıyorum normalinden az miktar kullanıyorum ama tabikide herkesin kendi seçeneğidir sadece paylaşmak istedim
sorunda halloldu gibi canım ya bakalım yarın 19 da hesabınızı kontrol edin diye mesaj geldi mesajda kronometrede geri sayım sayacı aktif hale geldi bakalım yarın görücezde hala msn adresine ulaşamıyorum gelen mesajda yeni msn adresi ve şifrenizle bu sayfada olun diyorduda acaba yeni msn hesabımı açmam gerekiyor onu anlamadım ...neyse en azından facebooku kurtardık önemli olanda oydu çünkü arkadaşlarımın hepsi ordaydı ve mağdur olmuşlardı

evetttt ama geçmiş geçmiştir yaniiibiraz böyle konularda çabuk pes ederim aslınd amücadeelci bir ruhum var gibi ama olumsuzluk görürsem çabuk yön değiştiryorum inş.burda olmıycakkk

evetttt ama geçmiş geçmiştir yaniiibiraz böyle konularda çabuk pes ederim aslınd amücadeelci bir ruhum var gibi ama olumsuzluk görürsem çabuk yön değiştiryorum inş.burda olmıycakkk

burası tek yön şekerim yön değiştirme gibi bir lüksün yok okey

burası tek yön şekerim yön değiştirme gibi bir lüksün yok okey

:84::84:eyvahhhh paçayı nasıl kurtarıcam..i,çim yandı ee geç yeyince çaymı yapsam ,kahvemi??yalnız olsam farklı olurdu,zaten evde 2kişiyzi çocuk olmayınca eşimde öğretmen sat 9da 10da dersleri ben erken kalksam ondan önce yiyecem,akşam beklemiyorrum spor günlerinde onu yemek yiyorum spordan 1ssat önce..akşamlarıda beraber yemezsek olmaz yaaabiryolunu bulmalıyımmmmzaten bir o birde ben varızama olsun o yemek yerken bende yanınd amüsli yiyeyi demiii

kızlar benim bugün yediklerim :)

saat 12 gibi kahvaltı öğlenle birleştirdim :))
4 dilim kepek ekmeği
5 yeşil zeytin
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 fincan çay

arada
1 meyveli soda

akşam
1 kase special -k
keçi sütüyle yarım yağlı

VÜCUDUM, İRADESİZLİĞİMİN ÇÖPLÜĞÜ DEĞİLDİR!....
bu sözede bayıldım :)))

çok güzel bir söz çok beğendim mikkemmmel bir laf(abiye kuzu-2)

canım bende hamılelıgın baslarında senın gıbıydım hatta hamılelıgım boyunca dogru dürüst yemek yapmadım yapsamda ıstekle yıyemedım sırf doymak ıcın ıgrenııyordum resmen cok komık zeytınyagından bıle tıksınmıstım yenı yenı kullanmaya basladım o kadar yanı.ben ılk baslarda hep meyve yıyordum bırde kuruyemıstarzı bebek ıcınde onemlı cevız fılan bunları aksatma sonralarda balıkta ye belkı sımdı yıyemezsın de bırde ben bılmeden ayva aşerdım oglusum gamzelı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…