umarım tatlım daha 1 hafta olmadı günde 3 kere tartılıyorum
selam kızlar
hiç keyfim yok
çocukluk arkadaşımın annesi vefat etti
moralim çok bozuk yemeklerimi hiç düzenli yemedim
ne yediğime de dikkat etmedim
yarından itibaren toparlanıp devam ederim
selam kızlar
hiç keyfim yok
çocukluk arkadaşımın annesi vefat etti
moralim çok bozuk yemeklerimi hiç düzenli yemedim
ne yediğime de dikkat etmedim
yarından itibaren toparlanıp devam ederim
başın sağolsun canım,allah geride kalanlara sabır versin
menümü yazayım yine de
kahvaltıdan önce form çayı içtim
kahvaltımı normal yaptım abartmadan
arada yarım elma yarım portakal yedim
öğlen bişi yok
akşam 5 gibi makarna ve ızgara köfte ayran
daha da yemem bişi canım istemiyo
aynen cnm evde tarhana çorbası bulgur pilavı var ben akşam nesfit yicem dediğin gibi mide rahat ediyorr.katılıyorum sana yarım yağlı değil light süt önemliii
kızlarrr ben çokmu yanlış yaptım yaaaa:26:akşam yemeğim geç kaldı 19.20 falandı...
kahvaltımı beğendiniz tabiki bi börek hariçç
bide canımın istediğini körelltmem konusuuuu:))arada 1elma var,1bardak yeşilçay ve mate karışımı yaptım
akşammııı işte o ağır oldu ama gerçekten azyedimmm
1kase dünden yoğurt çorbam
patlıcanlı köfteli şiş yaptım fırında ama köfteler yağsız ayrı fırında kızardı
patatesle patlıcan tavada bolyağda..
1dilimde ekmek
2litre su şimdilik..
sizdede oluyomu çok dikkat eder oldum bide size neyazarım sonra diye düşünüp
grup çalışması bu olsa gerekkkk
canım ben bu yarım yağlı yada yağsız sütleri anlamıyorum bence hazır sütlerde yağ çok yok.ısıt bakalım kaymak birikiyo mu sütte yada açık sütler gibi kaymaklı ve sarı sarı duryo mu hayır.bu hazır sütlerin yağını alıyolar tatlım hazır tereyağlar falan nasl yapılıyo sanıyosun.o yüzden light kullanmana gerek yok bence.tabii bi de bi uzmandan duymuştum o yüzden emin konşuyorum.:90:
slmmmm napıyonuz bu gün gezme günümüzdü.bi güzel gezdik bebişimi de gezdirdik.geldimmmm.sizler nasılsınız?
sempatik başın sağolsun tatlım
kılavuzcum sorun hallolmuş heralde.sıkma canını bitanem yaaa.aslında bu teknoloji çok tehlikeli ama olmadan olmuyor işte...
süt konusunda bende sana katılıyorum bende bir uzmandan konuşurken dinlemiştim bide light ürünleri tavsiye etmiyorlar onların normal olanlarını alın ama ölçüyü az tutun diyorlar...çünkü light ürünler ikinci bir kimyasal işleme tabi tutuluyormuş ve buyüzden kimyası değişiyormuş ve vücuda zarar veriyormuş...valla ben onların yalancısıyım,ben light ürün hiç almıyorum normalinden az miktar kullanıyorum ama tabikide herkesin kendi seçeneğidir sadece paylaşmak istedimcanım ben bu yarım yağlı yada yağsız sütleri anlamıyorum bence hazır sütlerde yağ çok yok.ısıt bakalım kaymak birikiyo mu sütte yada açık sütler gibi kaymaklı ve sarı sarı duryo mu hayır.bu hazır sütlerin yağını alıyolar tatlım hazır tereyağlar falan nasl yapılıyo sanıyosun.o yüzden light kullanmana gerek yok bence.tabii bi de bi uzmandan duymuştum o yüzden emin konşuyorum.:90:
slmmmm napıyonuz bu gün gezme günümüzdü.bi güzel gezdik bebişimi de gezdirdik.geldimmmm.sizler nasılsınız?
sempatik başın sağolsun tatlım
kılavuzcum sorun hallolmuş heralde.sıkma canını bitanem yaaa.aslında bu teknoloji çok tehlikeli ama olmadan olmuyor işte...
aynen dediğin gibi bir şekilde otokontrol oluşuyor hesap verme duygusuyla...ister istemez frenliyorsun...ama akşam yemeğin biraz ağır olmuş daha erken yemiş olsaydın belki idare edebilirdide geç olması kötü olmuş
evetttt ama geçmiş geçmiştir yaniiibiraz böyle konularda çabuk pes ederim aslınd amücadeelci bir ruhum var gibi ama olumsuzluk görürsem çabuk yön değiştiryorum inş.burda olmıycakkk
burası tek yön şekerim yön değiştirme gibi bir lüksün yok okey
kızlar benim bugün yediklerim :)
saat 12 gibi kahvaltı öğlenle birleştirdim :))
4 dilim kepek ekmeği
5 yeşil zeytin
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 fincan çay
arada
1 meyveli soda
akşam
1 kase special -k
keçi sütüyle yarım yağlı
VÜCUDUM, İRADESİZLİĞİMİN ÇÖPLÜĞÜ DEĞİLDİR!....
bu sözede bayıldım :)))
gunaydin kizlar ya ben yemek falan yiyemiyorum hee boyle zorla sabahlari ceviz incir sut falan iciyorum oglen yemekten ve kokusundan kaciyorum evde yemekte yapmiyorum hele corba gormeye dayanamiyorum yani bi beterimki sormayin paso sabah aksam uyuyorum...iste oldugum zamanlarda aksami zor ediyorum valla bakmadigim dosya kalmadi uyanik kalayim diye hee bide tatli hic birseyde yiyemiyorum niyedir aceppp deneyimli arkadaslar bir solesinler bakemmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?