70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o sorunu çözdük arkadaşım inş.yarın saat 19 itibarıyla facemi tekrar alıyorum ama tanıdıklarımdan aldığım bilgiye göre reklam bile olsa bilmediğiniz hiçbir maili(msn de)bakayım ne indirimdeymiş vs. gibi sakın açmayın içindeki virüsle mailinizi alıp bağlantılı hesaplara giriyorlarmış...bana acı bir ders oldu dikkatli olun her maili açmayın bide şifrelerimizi düzenli aralarla değiştirmemiz gerekiyormuş uzun süre aynı şifreyi kullanmıycakmışız

Son düzenleme:

kimsenin seni beğenmesine gerek yok canım ...sen kendin ve sağlığın için bunu başarmalısın zaten bunu başarırsan otomatikman beğenilerde peşinden gelicek merak etme...ÖNCE CAN SONRA CANAN bunu unutma sen kendine değer verirsen başkalarıda sana değer verir kuşum

:76: çok sağol ablacım.Aslında çok salakça ama kafama takıyorum işte

kızlar bende yatıyorum hepinize iyi geceler güzel bir hafta diliyorum

KIZLAR bu haftasonu bence kimseye iyi gelmemis ben kendim sahsen kacamak ardindan kacamak yaptim öyle kötü bi ruh halim varki suan anlatamam kendimi sismis gibi hisediyom sanki iki gun boyunca yediklerim bana uc dört kilo olarak döndü gibi ama olsun yarin ola hayir ola vazgecmiyem asla :2:

SENNAAA kaptan ben bu hafta bildirim yapamicam galiba cunku haftasonu almanyaya dugune gidiyoruz persembeden itibaren bana bu haftalik izin versen ama listeden cikarma cunku hafta aynen burdayim lütfeeeen

Son düzenleme:
kızlar sabah girdiqimde acelem vardı paylaşamadım bu sabah baskülde 65.9u gördüm müsli bana çok yaradı kızlar cumadan buyana 800qr gitti çok mutluyummm

haftaya bende bu listede olmak istiyorum canım :)))

canım cuma günü bildirim yaparsan ilk hafta listenin altına ikinci haftaya listeye ekliyoruz..

canım senin kilon 75 ben 90 kiloyla başladım bu maratona o onu demiş bu bunu demiş boşver zayıflayarak zaten herkese en iyi cevabı vereceksin..

negüzell erken yatıyosunuz ben eşimin sayesinde çok geç yatıytorum düzenimiz böyle((erken kalkmak çok faydalı farkındayım erken den kalkıp bişeyle ryeyince sat 10dan önce boşaltım yapıyorumama bir ara başlıyorum sonra yine değişiyor düzenim..hele tedavide 1ayımnı çoğu keyifle geçti sabhta uyudum ama kiloda almadım bide davamı gelseee...SENAAA KAPTANNN BENİDE LİSTEY ALLL,BELKİ KORKUMDAN DİKKATTE EDERİM YAAA YARIN HEMEN müslü alıyorummm bendeeeetebrikler sanaaaaa

canım dikkat ettiysen listemizin altında yazdıqım yazılar var o yazılarda haftaya listeye eklenecek olanların isimleri bulunuyor ve haftaya sadece onlar listeye ekleniyor cuma günü özelime bildirim yaparsan ismini aşada görürsün ve diqer hafta listeye eklenirsin buraya gelen bütün arkadaşlar bu şekilde listeye eklendi onlara haksızlık olmasın diye seninde 1 hafta beklemede kalman gerekiyor

tamam cnm izinlisin
Kaptanımıza bak beee
bende alıcam müsliden..her markette var mı bu kaptanım

ben carrefourdan alıyorum cnm

ee annelik böle canımmm aynı bende senin gibiydim o günler aklıma geldiiii işyerinde resmen uyuyodumm biraz sabret geçiyorrr taze sıkılmış meyva sularıyla atlatmıştım o dönemi ben sende bi dene

valla gunluk icmeye calisiyorum ama resmen uyuyunca bayiliyorum..esim dalga geciyorum zannetti herseyi ona yaptiriyodum bakcam dedi internetten sonra tamam canim sen uyu olabiliyormus ne istiyorsun..nese yedigime ictigime dikkat ediyorum ama balik yiyemedim buralarda her balik yok ne yiycemki simdi ben

selam kızlar :79: soquk karanlık ve yaqmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydınlarrr bas
lde çok güzel rakamlar görüyorum ama artık şukadar verdim demicem süpriz cumaya kadarr :76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…