bende bır ara lıght ürünleri cok kullanıyordum ama türkiyede lıght ürünü bile dogru dürüst beceremıyorlarmıs o yuzden sımdı bende pek almıyorum gecen süt almıstım onund atarıhı gecmıs ıcemedım.ama gercektende dıger sütlerde de pek yag yok heralde ben ogluma günlük sütten yogurt yapıyorum üzerinde kaymak bıle olmuyor ıncecık bısey yanı.1 kere köysütünden yapmıstım nası kaymak tutmustu.
ya kızlar bırde ben korktum bu deryanın basına gelenlerden dolayı oncelıkle gecmıs olsun dıyorum benden de istedi dün kontor pekı bu kısı sımdı bızımde arkadas lıstelerımızı almıs olabılrı bızede aynısı olursa ya
Bugün yine sinirim bozuldu.Bizim sınıftan arkadaşlarla fotoğrafımız vardı facete.4 kişyiz.3 kişiye herkes çok güzel şeyler yazmış.Tabi onlar fstık.Ben şişkoya kimse birşey yazmamış.Pöf.Normaldede öyle zaten onları herkes beğenir beni kimse beğenmez.Hiç zayıflayamayacakmışım gibi geliiyor:84::84:
bende yatıyorum kızlar görüşürüzkendınıze ıyı bakın kacamak yapmayın (diyene bak)
kimsenin seni beğenmesine gerek yok canım ...sen kendin ve sağlığın için bunu başarmalısın zaten bunu başarırsan otomatikman beğenilerde peşinden gelicek merak etme...ÖNCE CAN SONRA CANAN bunu unutma sen kendine değer verirsen başkalarıda sana değer verir kuşum
haftaya bende bu listede olmak istiyorum canım :)))
Bugün yine sinirim bozuldu.Bizim sınıftan arkadaşlarla fotoğrafımız vardı facete.4 kişyiz.3 kişiye herkes çok güzel şeyler yazmış.Tabi onlar fstık.Ben şişkoya kimse birşey yazmamış.Pöf.Normaldede öyle zaten onları herkes beğenir beni kimse beğenmez.Hiç zayıflayamayacakmışım gibi geliiyor:84::84:
kızlar sabah girdiqimde acelem vardı paylaşamadım bu sabah baskülde 65.9u gördüm müsli bana çok yaradı kızlar cumadan buyana 800qr gitti çok mutluyummm
negüzell erken yatıyosunuz ben eşimin sayesinde çok geç yatıytorum düzenimiz böyle((erken kalkmak çok faydalı farkındayım erken den kalkıp bişeyle ryeyince sat 10dan önce boşaltım yapıyorum ama bir ara başlıyorum sonra yine değişiyor düzenim..hele tedavide 1ayımnı çoğu keyifle geçti sabhta uyudum ama kiloda almadım bide davamı gelseee...SENAAA KAPTANNN BENİDE LİSTEY ALLL,BELKİ KORKUMDAN DİKKATTE EDERİM YAAA YARIN HEMEN müslü alıyorummm bendeeee tebrikler sanaaaaa
KIZLAR bu haftasonu bence kimseye iyi gelmemis ben kendim sahsen kacamak ardindan kacamak yaptim öyle kötü bi ruh halim varki suan anlatamam kendimi sismis gibi hisediyom sanki iki gun boyunca yediklerim bana uc dört kilo olarak döndü gibiama olsun yarin ola hayir ola vazgecmiyem asla :2:
SENNAAA kaptan ben bu hafta bildirim yapamicam galiba cunku haftasonu almanyaya dugunegidiyoruz persembeden itibaren bana bu haftalik izin versen ama listeden cikarma cunku hafta aynen burdayim lütfeeeen
Kaptanımıza bak beee
bende alıcam müsliden..her markette var mı bu kaptanım
hoşbulduk canım teşekkür ederim bu arada nasıl güzel kilo vermişsin sen öyle,maşallah 41 kerehoşgeldin arkadaşım...zaten yapılması gerekenleri harfiyen yapıyorsun sana sadece beklemek kalıyor...devam arkadaşım zaten bilinçlisin tebrikler ve hoşgeldin
ee annelik böle canımmm aynı bende senin gibiydim o günler aklıma geldiiii işyerinde resmen uyuyodummbiraz sabret geçiyorrr taze sıkılmış meyva sularıyla atlatmıştım o dönemi ben sende bi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?