70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gözdecım basınız saolsun

kızlar yaa ben haftasonu gene cortladım dün gene neysede bugun felakettı hep hamurişi sarma fılan offf aslında cok rahatsız oldum ama yıycek baska bısye yoktu bırd ebugunku yedıklerım hep dogaldı köye gittik te o yüzden bıdaha bulamam dıye yedım :84::84::84::84:

yarından ıtıbaren + kılolarla ugrasmaya devam:18:

kızlar eşim gözümün önünde bulgur pilavını patlıcan yemegini götürdü valla içim gitti yaaa (( ama yemedim :)))) azimliyim bu sefer

yediklerin çok ağır değil ama düzensiz olmuş canım
çok takma yarından itibaren telafi edersin

Eğer geç kalktıysan problem değil ama kahvaltı ne kadar erken yapılırsa o kadar iyidir çünkü metabolizma ya sporla yada kahvaltıyla tam olarak çalışmaya başlar...
Bu arada bütün kızlar akşamları specal k'larla takılıyoruz

sağol canım

bende bugün çok saçma yedim
kendi kendime dedim hatta kızlar ne güzel verdikleri kiloları almadılar ben kedin hafta sonu 200 300 gr almışımdır diyodum
ama yalnız değilmişim
haftasonu eşlerde işin içine girince düzenimiz kalmıyo
bide geç kalkıyoruz öğünler şaşıyo

yediklerin çok ağır değil ama düzensiz olmuş canım
çok takma yarından itibaren telafi edersin

evet canım kötü bir menüydü farkındayım ama dedim ya moral bu haftasonu sıfır ve benim kafa bozukken yemek yiyemiyorum ve çok düzensiz aralıklı yiyiyorum ama yarın tamgaz başlıyorum ve sporada başlıyorum 2-3 haftadır sallamıştım bakalım yeni hafta yeni umutlar

evet canım ya hafta sonu böyle oluyor sabah 5 gibi yattım 11 gibi kalktım:)) evet ben sabahlarıda specal k yiyorum canım işe giderken kolay oluyor hem öğlen dışardan yediğim için dengelemeye çalışıyorum bu 2 ci hafta kullanmaya başlayalı sonuca bakmadım:))

umut dünyası be canım naparsın

yağ oranından değil tercihim light süt normal süte göre calsiyum ve protein oranı daha fazla direk vucuduma onları almış oluyorum.yağ yakımını kolaylaştırıyor vucutta benim bildiğim böle
hımmm barkinimm bilmiyodum bunu.
ben de kullanmıyorum canım.normal alıp içiyorumm.hamileyken aile hekimim kolestirolün fazla demişti o zamn sütün yağından mı acaba diye light kullandım ama değişmedi.aslında hamileyken kolestirol yükselirmiş doktor sağolsun takmıştı buna yanii beni de strese sokmuştu.o zaman öğrenmiştim hazır sütlerin çok yağı olmadığını.

canım ben gec kalkıyorum malum bebiş var erkenden ayaktayız ama dısarı gıtme olayı benım dıyetımı mahvedıyor cok yogun bı hafatsonuydu yoruldum gercekten dün yürüyüşte yaptım yeme ısını 6 olmadan kapattım ama agırdı ıste menüler.birde ben 200-300 gr deıl bugun 600 gr artıda cıktım yarın olurum allah bilir:26::18::84::84:

bende dün sabah çok sevindirik olmuştum 200 gr daha verdim diye
ama bugün almışımdır sanırım
yarın sabah bi aç karnına tartılayım bakayım ne çıkacak sonuç
spora benimde gitmem lazım ama tık yok bende
hiç azim istek gelmiyo

bu hafta dikkat edersen en kötü ihtimalle aynı kilonu korursun tatlım
bozma moralini

bende bır ara lıght ürünleri cok kullanıyordum ama türkiyede lıght ürünü bile dogru dürüst beceremıyorlarmıs o yuzden sımdı bende pek almıyorum gecen süt almıstım onund atarıhı gecmıs ıcemedım.ama gercektende dıger sütlerde de pek yag yok heralde ben ogluma günlük sütten yogurt yapıyorum üzerinde kaymak bıle olmuyor ıncecık bısey yanı.1 kere köysütünden yapmıstım nası kaymak tutmustu.

ya kızlar bırde ben korktum bu deryanın basına gelenlerden dolayı oncelıkle gecmıs olsun dıyorum benden de istedi dün kontor pekı bu kısı sımdı bızımde arkadas lıstelerımızı almıs olabılrı bızede aynısı olursa ya

hadi gözdecim(inş.yanlış değildir)sirkelenelim senlebende 2-3 haftadır uyuşmuştum ama yarın başlıyorum yoksa yaza cicileri nasıl giyicez şurda nekaldıki değilmi

Bugün yine sinirim bozuldu.Bizim sınıftan arkadaşlarla fotoğrafımız vardı facete.4 kişyiz.3 kişiye herkes çok güzel şeyler yazmış.Tabi onlar fstık.Ben şişkoya kimse birşey yazmamış.Pöf.Normaldede öyle zaten onları herkes beğenir beni kimse beğenmez.Hiç zayıflayamayacakmışım gibi geliiyor:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…