çok güzel bir söz çok beğendim mikkemmmel bir laf(abiye kuzu-2)
kızlar bugün çok gergindim o yüzden menüm iğrenç beslendim
uyanınca 3 altın çilek
sabah ve öğlen bir gibi oldu
2 dilim çavdarlı ekmek ekmek kızartmada kızarmış,üzerine beyaz peynir sürülmüş,5 zeytin,domates salatık biber
ara
bir dilim taze ananas,3 tane badem,1 ceviz,1 fındık
akşam
1 subardağı süt,1 su bardağı meyveli müsli ve yulaf ezmesi karışımı
gün boyu 2 bardak yeşil çay,1 litre su
yorum alayım kötü bir menüde neyse
kızlar benim bugün yediklerim :)
saat 12 gibi kahvaltı öğlenle birleştirdim :))
4 dilim kepek ekmeği
5 yeşil zeytin
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 fincan çay
arada
1 meyveli soda
akşam
1 kase special -k
keçi sütüyle yarım yağlı
VÜCUDUM, İRADESİZLİĞİMİN ÇÖPLÜĞÜ DEĞİLDİR!....
bu sözede bayıldım :)))
gözdecım basınız saolsun
kızlar yaa ben haftasonu gene cortladım dün gene neysede bugun felakettı hep hamurişi sarma fılan offf aslında cok rahatsız oldum ama yıycek baska bısye yoktu bırd ebugunku yedıklerım hep dogaldı köye gittik te o yüzden bıdaha bulamam dıye yedım :84::84::84::84:
yarından ıtıbaren + kılolarla ugrasmaya devam:18:
kızzlar iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr yarın güzel bi haftaya başlarız inşşşşşşşşş
yediklerin çok ağır değil ama düzensiz olmuş canım
çok takma yarından itibaren telafi edersin
Eğer geç kalktıysan problem değil ama kahvaltı ne kadar erken yapılırsa o kadar iyidir çünkü metabolizma ya sporla yada kahvaltıyla tam olarak çalışmaya başlar...
Bu arada bütün kızlar akşamları specal k'larla takılıyoruz
Eğer geç kalktıysan problem değil ama kahvaltı ne kadar erken yapılırsa o kadar iyidir çünkü metabolizma ya sporla yada kahvaltıyla tam olarak çalışmaya başlar...
Bu arada bütün kızlar akşamları specal k'larla takılıyoruz
hımmm barkinimm bilmiyodum bunu.yağ oranından değil tercihim light süt normal süte göre calsiyum ve protein oranı daha fazla direk vucuduma onları almış oluyorum.yağ yakımını kolaylaştırıyor vucutta benim bildiğim böle
ben de kullanmıyorum canım.normal alıp içiyorumm.hamileyken aile hekimim kolestirolün fazla demişti o zamn sütün yağından mı acaba diye light kullandım ama değişmedi.aslında hamileyken kolestirol yükselirmiş doktor sağolsun takmıştı buna yanii beni de strese sokmuştu.o zaman öğrenmiştim hazır sütlerin çok yağı olmadığını.süt konusunda bende sana katılıyorum bende bir uzmandan konuşurken dinlemiştim bide light ürünleri tavsiye etmiyorlar onların normal olanlarını alın ama ölçüyü az tutun diyorlar...çünkü light ürünler ikinci bir kimyasal işleme tabi tutuluyormuş ve buyüzden kimyası değişiyormuş ve vücuda zarar veriyormuş...valla ben onların yalancısıyım,ben light ürün hiç almıyorum normalinden az miktar kullanıyorum ama tabikide herkesin kendi seçeneğidir sadece paylaşmak istedim
sorunda halloldu gibi canım ya bakalım yarın 19 da hesabınızı kontrol edin diye mesaj geldi mesajda kronometrede geri sayım sayacı aktif hale geldi bakalım yarın görücezde hala msn adresine ulaşamıyorum gelen mesajda yeni msn adresi ve şifrenizle bu sayfada olun diyorduda acaba yeni msn hesabımı açmam gerekiyor onu anlamadım ...neyse en azından facebooku kurtardık önemli olanda oydu çünkü arkadaşlarımın hepsi ordaydı ve mağdur olmuşlardı
sağol canım
bende bugün çok saçma yedim
kendi kendime dedim hatta kızlar ne güzel verdikleri kiloları almadılar ben kedin hafta sonu 200 300 gr almışımdır diyodum
ama yalnız değilmişim
haftasonu eşlerde işin içine girince düzenimiz kalmıyo
bide geç kalkıyoruz öğünler şaşıyo
evet canım kötü bir menüydü farkındayım ama dedim ya moral bu haftasonu sıfır ve benim kafa bozukken yemek yiyemiyorum ve çok düzensiz aralıklı yiyiyorum ama yarın tamgaz başlıyorum ve sporada başlıyorum 2-3 haftadır sallamıştım bakalım yeni hafta yeni umutlar
canım ben gec kalkıyorum malum bebiş var erkenden ayaktayız ama dısarı gıtme olayı benım dıyetımı mahvedıyor cok yogun bı hafatsonuydu yoruldum gercekten dün yürüyüşte yaptım yeme ısını 6 olmadan kapattım ama agırdı ıste menüler.birde ben 200-300 gr deıl bugun 600 gr artıda cıktım yarın olurum allah bilir:26::18::84::84:
hımmm barkinimm bilmiyodum bunu.
ben de kullanmıyorum canım.normal alıp içiyorumm.hamileyken aile hekimim kolestirolün fazla demişti o zamn sütün yağından mı acaba diye light kullandım ama değişmedi.aslında hamileyken kolestirol yükselirmiş doktor sağolsun takmıştı buna yanii beni de strese sokmuştu.o zaman öğrenmiştim hazır sütlerin çok yağı olmadığını.
bende dün sabah çok sevindirik olmuştum 200 gr daha verdim diye
ama bugün almışımdır sanırım
yarın sabah bi aç karnına tartılayım bakayım ne çıkacak sonuç
spora benimde gitmem lazım ama tık yok bende
hiç azim istek gelmiyo
bu hafta dikkat edersen en kötü ihtimalle aynı kilonu korursun tatlım
bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?