uyanır uyanmaz ılık limonlu su
06,30 yürüyüş ve 08,00 e kadar yürüyüş egzersız
sonra duş
10,00 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
12,00 şekersiz beşi biyerde
14,00 yoğurt
arlarda yeşilçay
ılık su sürekli içiyorum
17,00 olmdan akşma ne yemek yaptysm 2 3 kaşık alıyorum bol salata yiyorum
doğru 1 saat yürüyüşeeee
gelince itki çayı
akşammeyve
yatmadn
ılılk limolusu
sizce nasıl arkdaşlr
yardmcı olurmsnz
slm kızlarrr yeni girebildimm yaaa.yine yazılı dönemi başladı.daha geçmişi okuyamadım.nasılsınız umarım keyifler yerindedir.ben birazsorulara bakim vakit kalırsa geçmişi okucam.görüşürüz...
benim menüm..
sabah 8:30 special k
saat 9:30 iki kayısı kurusu
saat 10 da ebruli ile plates
saat 11 yeşil çay
saat 12 ıspanak kavurma
saat 14 bir tane elma
saat 16 special k
arkasından 45 dk..tempolu yürüyüş..(5 km yürüdüm 410 kcal)
saat 18 bir tanecik tavuk kanat
saat19 portakal...ve yeşil çay..
nasıl iyimi sizce yeni başladım vermem lazım..:84:bu kiloları
bende katılmak istiyorum 75 kiloyum.
bugun itibari ile bende basladim musliye, bakalim cuma ne olacak....
Musli yiyen arkadaslar siz musliyi yedikten sonra karniniz agriyormu, sanki wc ye gidecekmisim gibi ama birsey yok....
ya bi alışamadım tam gün yazmaya..neyse kahvaltımı yazmıştım
sonra 5ooml su
yeşil çay birazda mate
kahvaltı geç olunca geç acıktım
1tane kivi sat 15 gibi dışarı çıktım hem alışveriş hem hızlı yürüyüş oldu hava soğuktu
tabi endayanamadığım dondurmmaaaaa bi al dedim bi alma dedim veee çubuklardan aldım
kutu almıyorum beni buzlukta dürtüyooo
eve gedlim ohhh yedimmmm
üsütüne bool su içtim
akşam
tavuk haşlanmış içinde 2parça patates 1dilim tamtahıllı ekmek8YENİ ALDIM NEFİSTİ)
1BARDAK AYRAN
BOLTERE 2KÜÇÜK ÇERİ DOMATES
bukaadaaarrr
akşam eşim maça gidecekti türk kahvesi baya acıydı
yanında 1incir
su,yeşil çay+biberiyeyle
ve suuuuuuuuuuu...yookk böle olmaz senaaa beni takıma almadan çıkartırda.... yarın tamgün hemen liste hazır kaptannnn ismimş mnereye yazıcaktım ya
bende aldım yarın akşam başlıycam ama sporum var 17.30da oraya gitmedenmi yesem ..ama gelince 8den sonra çook aç oluyorum ozamanmı yeyim arkadaşalrımmmmmspora gitmeden 1.5ssat öncede normal yemek olurmu??
selam kizlar sozuumde pek duramadim bugun menumu yazayim,
kahvalti, 3kasik musli, bir cay bardagi sut ile,
Bir bardak form cay,
Ara, bir dilim hindi salam,
Ogle, 3 kasik musli, bir cay bardagi sut ile,
Ara, bir kase salata,
Aksam, bir kase etli bamya,
bir bardak form cay,
Ara, meyve salatasi,
Gun boyu 3 lt su,
spor yok bugun temizlik, camasir gunumdu, bir de alisverise gittim, umarim yarin telafi ederim, cocukkar tatilde hergun parka gidecektik, bugun yagmurluydu, yarinda yagmur var, yarin gorusuruz....
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrr bir müsli başarısı dahaaaaaaaa dün +800 olan bennn sabah 700 gr gitmiş olarak uyandımmm
senaaaaaa süpersinnnn acayip motive oldummmmmmmmm
firmalara mail ataldımda satış patlamasını biz yaptıkkk bize koliyle göndersinnn
günaydııınnn..canım ben sekiz km ile yürüyorum biraz tempolu yani..arada birde 9.5 ile koşup tekrar 8 e düşüyorum..ama diyetim biraz ağır olmuş..Canim cok sevindim, gozun aydin
Bence mutlu ol canim super gidiyorsun, bir ayda 4 kilo tam ideal...
Canim cok guzel sporlarinda harika...
Canim cok guzel birseyi cok merak ettim, 45 dk kostunmusen, cunki ben 7 km yari kosu yari tempolu yuruuyus seklinde 470 cl anca yakiyorum...
bugun itibari ile bende basladim musliye, bakalim cuma ne olacak....
Musli yiyen arkadaslar siz musliyi yedikten sonra karniniz agriyormu, sanki wc ye gidecekmisim gibi ama birsey yok....
günaydın hanımlar...
az kaldı az, çoğu gitti azı kaldı sabır sabır...
Bende yeni kullanmaya başladım ama bende öyle birşey olmadı :26: Tuvalet problemim vardı 1 hafta bu problemi yaşadığımı biliyorum şimdi onun sayesinde oda ortadan kalktı ama ben akşam yemeği yerine yiyorum, sende öyle dene istersen bi
evet bu benim hazırladığım diyetti artık uzman ellerde hazırlandı:97:günaydın fıstıklarımmmhepinize güzel ve az kalorili birgün diliyorum cumaya az kaldı kaçamakları keselim hatunlarrr
sehercim şöylee rahat bir vakitte gelmiyorsun hiç sohbet edemiyoruz öslüyoruss yaa
menünü hiç beqenmedim cnm sabha akşam special k yenirmi doqru düzgün bir kahvaltı yapsana hani yumurta peynir domates salatalık ekmekspeciali akşam ye cnm..
hoşgeldin cnm buraya çok kişi gelir ama herkes süreklilik saqlayamaz inşallah uzun zaman bizlerle olursun
sütü çok soquk içtiysen belki o karnını aqrıtmıştır ben sütü yarım saat önce dolaptan çıkarıyorum müsli karnını aqrıtmaz cnm..
akşama hiç bukadar yüklenilirmi bunları öqlen ye akşamı hafif geçir canım
8den sonra çok geç cnm gitmeden ye ve spordan gelince bitki çayını iç yatana kadarda su içersin
canım müsliyi akşam yemelisin doktor öyle söyledi..
günaydın kankammoooooo habere bak süpermiş canımm akşam müsli yediqiniz takdirde hep bu sonucu alıcaksınız cumaya güzel rakamlarla geliyoruz oleyyyyy
canım benimde herşeyim düzene girdi mucize ürün diyprum başka bişey demiyorum öqlen kaçamak bile yapsam biliyorumki akşama müsli beni bekliyor ve kilom etkilenmiyor müsliyle ayrılmaz ikili olduk
evet bu benim hazırladığım diyetti artık uzman ellerde hazırlandı:97:
önerin için teşekkürler canımya bi şey sorucam müsli ne oluyo..nerden alırız nasıl tüketiriz ?
Normalde bu hafta sonu çok kaçamağım olmuştu ve tartım 71.8 tartıyordu beni, kilomda durduğu için cumartesi pazar sabahı hep 71.8 çıkıyordum ama şuanda 70.2 çıkıyor kilom ve regl dönemim yaklaştıGerçekten mucize gibi birşeymiş Sanırım benimde artık ayrılmaz ikilim olacak
merhaba kızlarrr bende geldim ben 70 kiloyum.boyum 170 ama şişko oldumşimdi diyetteyim.benim tek sorunum iştahım çok açık.ama onuda içtiğim ilaçla kestim bakalım inş veririm.sabahları k-fleks yiyorum.öğlen çorba salata eet veya tavuk akşamlarıda bır tabak sebze yemegi tam diyet sayılmaz ama böyle yapıyorum.herkeze kolay gelsin :))
bende katılmak istiyorum 75 kiloyum.
ya valla bende yazılanlardan sonra kesinlikle deniycem. inanılmaz harika bişey gibi duruyor bu.. demekki bağırsaklar iyi çalıştırıyor..bugun itibari ile bende basladim musliye, bakalim cuma ne olacak....
günaydın hanımlar...
az kaldı az, çoğu gitti azı kaldı sabır sabır...
merhaba kızlarrr bende geldim ben 70 kiloyum.boyum 170 ama şişko oldumşimdi diyetteyim.benim tek sorunum iştahım çok açık.ama onuda içtiğim ilaçla kestim bakalım inş veririm.sabahları k-fleks yiyorum.öğlen çorba salata eet veya tavuk akşamlarıda bır tabak sebze yemegi tam diyet sayılmaz ama böyle yapıyorum.herkeze kolay gelsin :))
hoşgeldin sefalar getirdin canımmm
ya valla bende yazılanlardan sonra kesinlikle deniycem. inanılmaz harika bişey gibi duruyor bu.. demekki bağırsaklar iyi çalıştırıyor..
oooo çizelgeye baksana. ne güzel canım 68 olduğunda gayet ideal oluyorsun.. işte boy avantajı bu...
herkese günaydın kızlar...
kızlar her sayfda bir müsli mucizesi var. bugün bende başlıyorum. çünkü 4 haftadır yerimde sayıyor gibi bişeyim valla..
hergün en az yarım saat yürüyorum,eskisinden az ekmek yiyorum. kızartma vs. yok. ama yinede olduğum yerde kaldım. bu haşhimato beni rahat bırakmıyor anlaşılan.. neyse sabır ... almamak da güzel bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?