- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
canım ismin neydi senin :26: açıçası ben kızartmada yiyorum bünyem etkilenmiyor mesela en fazla 1 kaşık yiyorum tadını alacak kadar ve başka yemiyorum müsli gerçekten mucize gibi geçen pazartesi 69.6yken bu hafta 64 küsürlere düştüm bunu adı mucize deqilde nedir diiiimi amaaa
ismim fadimeydi kaptan.. bir kaşık yetiyormu peki. yani doyurucu oluyor mu??? ya bi de böyle şeyleri akşam yiyemememin nedeni eşime mecburen yemek yapıyorum dolu dolu bi sofra. salata çorba yoğurt ana yemek felan.. diyorum e o kadar zahmet etmişken bende yemek yiyeim madem diyorum..
Günaydın kızlar moralım cok bozuk pzt den berı aksama kadar süper gıden menum aksam felakete dönüşüyor.dün evde yemek yoktu guya muslı yıycektım ama dayanamadım neler yedım neler çiğ köfte kuruyemıs fılan.müsliden korkuyorum cok az gıbı gelıyor yani ben iş cıksında yemek krızıne gırıyorum eve gıdene kadar sankı doymuycakmısım gıbı nasıl olcak benım durumum yaa nası vercem bu kıloları 3 ay oldu suna bak:18::26:
Kızlar günaydın herkese...Öpüyorum kocamaaan bu da dün ki menüm....
Sabah: 1 dilim kepeli ekmek
Beyaz peynir-dere otu
Şekersiz Çay
Ara: Cacık 1 kase
Öğlen: Yarım kepek ekmekli tavuk dönerim çeğreği
Ara: Yok
Akşam: Çeğreğin kalanı ( ki paraya acımış olmasam yemedim herhalde ahaha)
Toplamda :1,5 lt su
Ama dün biraz ekmek açısından fazla oldu o yüzden bugün tamamen ekmeksiz birgün olucak
Günaydın kızlar moralım cok bozuk pzt den berı aksama kadar süper gıden menum aksam felakete dönüşüyor.dün evde yemek yoktu guya muslı yıycektım ama dayanamadım neler yedım neler çiğ köfte kuruyemıs fılan.müsliden korkuyorum cok az gıbı gelıyor yani ben iş cıksında yemek krızıne gırıyorum eve gıdene kadar sankı doymuycakmısım gıbı nasıl olcak benım durumum yaa nası vercem bu kıloları 3 ay oldu suna bak:18::26:
günaydın eliff kıss sen bi ceee yapıp gidiyrosun ne menülerini paylaşıyorsun nede bildirim yapıp listeye qiriyorsun
günaydın canımbu nasıl menü böylee hiç hiiiiiiiiiiiiiiççç olmamış
canım bende başlıcam müsliye ama bende senin gibi emzirdiğim için doymam diye korkuyorum.. ya biz de 1 kaşık yerine 2 kaşık yeriz denemek de fayda var.ve ben doyacağımıza eminim. çünkü kilosu daha fazla olan arkadaşlar bile onunla doyabiliyor. onların bizden daha fazla ihtiyacı var düşünsene.ben kesin deniycem. sana söyleyeyim bak kaptan ne derse yap. sena bu işi gerçekten iyi biliyor. ve moralini bozma sonuçta verdin kilo. ve yavaş gitmesi daha iyi. daha kalıcı olacaktır. hem biz bu kiloları 9 ayda aldık o yüzden bol bol vaktimiz var..Günaydın kızlar moralım cok bozuk pzt den berı aksama kadar süper gıden menum aksam felakete dönüşüyor.dün evde yemek yoktu guya muslı yıycektım ama dayanamadım neler yedım neler çiğ köfte kuruyemıs fılan.müsliden korkuyorum cok az gıbı gelıyor yani ben iş cıksında yemek krızıne gırıyorum eve gıdene kadar sankı doymuycakmısım gıbı nasıl olcak benım durumum yaa nası vercem bu kıloları 3 ay oldu suna bak:18::26:
Kızlar günaydın herkese...Öpüyorum kocamaaan bu da dün ki menüm....
Sabah: 1 dilim kepeli ekmek
Beyaz peynir-dere otu
Şekersiz Çay
Ara: Cacık 1 kase
Öğlen: Yarım kepek ekmekli tavuk dönerim çeğreği
Ara: Yok
Akşam: Çeğreğin kalanı ( ki paraya acımış olmasam yemedim herhalde ahaha)
Toplamda :1,5 lt su
Ama dün biraz ekmek açısından fazla oldu o yüzden bugün tamamen ekmeksiz birgün olucak
fadimecim 1 kaşık kızartma yersen yarım kase çorbam ve salatamda olur onun yanında böyle oluncada rahatlıkla doyarım akşam yemeklerini sabah 11 gibi yap o yemeklerden sen öqlen yersin akşamda müsli yersin ben öyle yapıyorum çokta işe yatıyor canım
günaydın canım arzucum sen kendini müsli konusunda öyle şartlandırmışsınki doymucam diye biz ne desek önüne ördüqün duvarları yıkamıyorsun bence sen müsliden vazgeç kullanma herşey beyinde bitiyor sen en başında müsliyle doymayacaqın konusunda kendini proqramlamışsın ..
günaydınlarrrrr bayanlarr :82:
20.04 çarşamba menüm
sabah
1 tane kepekli - light kaşarlı tost
sekersiz cay
ara
4 altın çilek
yeşil çay
öğlen
1 tane susamları temizlenmiş simit ( ölüyorum günlerdir simit diye)
1 tane light üçgen peynir
sekersiz cay
( ayran içmeye niyetlendim, kücük bardağı 180 kaloriymiş yuaaahhhhh dedim)
ara
elma
akşam
1 su bardağı 0.1 yaglı süt
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı nesfit meyveli
( tartıda bu sabah kendimi artı200 görünce tamam dedim, müsli zamanıdır)
Bİliyorum :26::26::26::26: Dışardaydım ve bi an arkadaşlarla aynı yemeği yemek zorunda kaldım napiim...Hatta çeğreğini yedim gerisini de sonra yicem diyince güldüler bide
canım ya sadece müsliyle olmaz bu iş az yemek çok salata....
sadece müsli çok dengeli beslenme olmuyor bence, vücut tepki olarak daha çok istiyor...
canım sımıtın susamlarını nıye temızlıyorsun o kadar ınceleme bence bırde bı bardak ayran 90 kalorı canım onuda ıcebılırsın hemde oglen ogunugünaydınlarrrrr bayanlarr :82:
20.04 çarşamba menüm
sabah
1 tane kepekli - light kaşarlı tost
sekersiz cay
ara
4 altın çilek
yeşil çay
öğlen
1 tane susamları temizlenmiş simit ( ölüyorum günlerdir simit diye)
1 tane light üçgen peynir
sekersiz cay
( ayran içmeye niyetlendim, kücük bardağı 180 kaloriymiş yuaaahhhhh dedim)
ara
elma
akşam
1 su bardağı 0.1 yaglı süt
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı nesfit meyveli
( tartıda bu sabah kendimi artı200 görünce tamam dedim, müsli zamanıdır)
canım bende başlıcam müsliye ama bende senin gibi emzirdiğim için doymam diye korkuyorum.. ya biz de 1 kaşık yerine 2 kaşık yeriz denemek de fayda var.ve ben doyacağımıza eminim. çünkü kilosu daha fazla olan arkadaşlar bile onunla doyabiliyor. onların bizden daha fazla ihtiyacı var düşünsene.ben kesin deniycem. sana söyleyeyim bak kaptan ne derse yap. sena bu işi gerçekten iyi biliyor. ve moralini bozma sonuçta verdin kilo. ve yavaş gitmesi daha iyi. daha kalıcı olacaktır. hem biz bu kiloları 9 ayda aldık o yüzden bol bol vaktimiz var..
bence hiç iyi bi menü olmamış.. besin dağılımı yetersiz. ekmek fazla belki ama yediklerin çok çok az..
tamam kaptanım.. bugün akşam başlıyorum. inşallah 2 günde güzel sonuçlar alırım.. sürekli evde olsam beslenme düzenim daha iyi olur dediğin gibi öğleden yapar bende yerim ama işten eve en erken 4 gibi gidiyorum..
canım bende başlıcam müsliye ama bende senin gibi emzirdiğim için doymam diye korkuyorum.. ya biz de 1 kaşık yerine 2 kaşık yeriz denemek de fayda var.ve ben doyacağımıza eminim. çünkü kilosu daha fazla olan arkadaşlar bile onunla doyabiliyor. onların bizden daha fazla ihtiyacı var düşünsene.ben kesin deniycem. sana söyleyeyim bak kaptan ne derse yap. sena bu işi gerçekten iyi biliyor. ve moralini bozma sonuçta verdin kilo. ve yavaş gitmesi daha iyi. daha kalıcı olacaktır. hem biz bu kiloları 9 ayda aldık o yüzden bol bol vaktimiz var..
bence hiç iyi bi menü olmamış.. besin dağılımı yetersiz. ekmek fazla belki ama yediklerin çok çok az..
tamam kaptanım.. bugün akşam başlıyorum. inşallah 2 günde güzel sonuçlar alırım.. sürekli evde olsam beslenme düzenim daha iyi olur dediğin gibi öğleden yapar bende yerim ama işten eve en erken 4 gibi gidiyorum..
canım simiti bende çok seviyorum hatta cuma bildirim yapınca koşa koşa alıcamama bunu planlı yapmalısın ogün simit yiceksen sabah ekmek yemiceksin yumurta-peynir-domates-salatalık vs..yiceksin dengelemek budur öqlende simit yersin akşama müsli bu iş bu kadar canım neyi nekadar yediqin kadra neyi nezaman yediqinde önemlidir unutma
QUOTE]
kaptanım behn 8bucukta mesaime başlıyorum, evden 7yi 5 gece cıkıyorum.. dolayısıyla kahvaltımı yapamıyorum o saatte.. işyerinde de hemen bi tostla gecistiriyorum işte
şimdi ben simiti yiyiiim mmiiii yemiiiim miiii anlamadım
hayır elifcim yanlış biliyorsun müsli tam bir öqün yemeqidir bunu doktor söyledi akşam yemeqi yerine yenildiqindede vücuttaki kalıntıları dışarı atarak daha çabuk kilo vermemizi saqlıyor müslinin içinde herşey var bizler yiyoruz ve doyuyoruz cnm
canım sımıtın susamlarını nıye temızlıyorsun o kadar ınceleme bence bırde bı bardak ayran 90 kalorı canım onuda ıcebılırsın hemde oglen ogunu
:
100 gr susamda ki yağ 1 aylık ihtiyacımıza denk geliyomuş. bence diyetlerde en son yer alması gereken şey
normalde de cok sewmem zaten, susamların yerine peynir yerim dedim.. ayrana da inat ettim içmicem işte o beni içsin cok istiyossa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?