70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ismim fadimeydi kaptan.. bir kaşık yetiyormu peki. yani doyurucu oluyor mu??? ya bi de böyle şeyleri akşam yiyemememin nedeni eşime mecburen yemek yapıyorum dolu dolu bi sofra. salata çorba yoğurt ana yemek felan.. diyorum e o kadar zahmet etmişken bende yemek yiyeim madem diyorum..

Günaydın kızlar moralım cok bozuk pzt den berı aksama kadar süper gıden menum aksam felakete dönüşüyor.dün evde yemek yoktu guya muslı yıycektım ama dayanamadım neler yedım neler çiğ köfte kuruyemıs fılan.müsliden korkuyorum cok az gıbı gelıyor yani ben iş cıksında yemek krızıne gırıyorum eve gıdene kadar sankı doymuycakmısım gıbı nasıl olcak benım durumum yaa nası vercem bu kıloları 3 ay oldu suna bak:18::26:

Kızlar günaydın herkese...Öpüyorum kocamaaan bu da dün ki menüm....

Sabah: 1 dilim kepeli ekmek
Beyaz peynir-dere otu
Şekersiz Çay

Ara: Cacık 1 kase

Öğlen: Yarım kepek ekmekli tavuk dönerim çeğreği

Ara: Yok

Akşam: Çeğreğin kalanı ( ki paraya acımış olmasam yemedim herhalde ahaha )

Toplamda :1,5 lt su

Ama dün biraz ekmek açısından fazla oldu o yüzden bugün tamamen ekmeksiz birgün olucak

fadimecim 1 kaşık kızartma yersen yarım kase çorbam ve salatamda olur onun yanında böyle oluncada rahatlıkla doyarım akşam yemeklerini sabah 11 gibi yap o yemeklerden sen öqlen yersin akşamda müsli yersin ben öyle yapıyorum çokta işe yatıyor canım

günaydın canım arzucum sen kendini müsli konusunda öyle şartlandırmışsınki doymucam diye biz ne desek önüne ördüqün duvarları yıkamıyorsun bence sen müsliden vazgeç kullanma herşey beyinde bitiyor sen en başında müsliyle doymayacaqın konusunda kendini proqramlamışsın ..

günaydın canım bu nasıl menü böylee hiç hiiiiiiiiiiiiiiççç olmamış

Aslında bende öyle düşünüyordum ama gece geç saate kadar ders çalışmama rağmen acıkmıyorum hiç, beni çok tok tutuyor müsli, belki sizide tok tutar denemekte fayda var

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr bayanlarr :82:

20.04 çarşamba menüm

sabah
1 tane kepekli - light kaşarlı tost
sekersiz cay

ara
4 altın çilek
yeşil çay

öğlen
1 tane susamları temizlenmiş simit ( ölüyorum günlerdir simit diye )
1 tane light üçgen peynir
sekersiz cay
( ayran içmeye niyetlendim, kücük bardağı 180 kaloriymiş yuaaahhhhh dedim )

ara
elma

akşam
1 su bardağı 0.1 yaglı süt
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı nesfit meyveli

( tartıda bu sabah kendimi artı200 görünce tamam dedim, müsli zamanıdır )

günaydın eliff kıss sen bi ceee yapıp gidiyrosun ne menülerini paylaşıyorsun nede bildirim yapıp listeye qiriyorsun

İşim çok yoğunda ondan çok uzun süre takılamıyorum...
Menüm ;
Kalkar kalkmaz 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir çay bardağı ılık su,
Sabah kahvaltı pazar hariç karışık bir müsli (etiformunmeyveli form müslisi ve tahıl müslisi, 1 yemek kaşığı keten tohumu, 1 su bardağı light süt)
Öğle yemeği karışık salata kocaman bir tabak (bazen piyaz gibi, bazen haşlanmış yumurtalı, bazen tavuklu, bazen haşlanmış patatesli yada haslanmış bulgurlu) yanınada evde menüde ne yemek varsa 2-3 kaşık yemekten ekmeksiz...
Akşam Yemeği yok elma salatalık portakal bir avuç çerez bir parça light çubuk kraker yada yarım kase çorba, minik bir kase light yoğurt v.s.
Not: her sabah sirkeli sudan sonra 50 mekik 100 twist, her akşam 40 dk spor (koşu, bisiklet , mekik, twis, step)
günde 2 fincan 5 i bir arada çay ve 1 fincan form çay içiyorum
Pazar sabahları kahvaltı özel yağda yumurta ve kepek ekmeği...

Menü bu ama emeğimin karşılığını alıyorum kızlar haftada 1 kg veriyorum sabırla...

canım ya sadece müsliyle olmaz bu iş az yemek çok salata....
sadece müsli çok dengeli beslenme olmuyor bence, vücut tepki olarak daha çok istiyor...

canım bende başlıcam müsliye ama bende senin gibi emzirdiğim için doymam diye korkuyorum.. ya biz de 1 kaşık yerine 2 kaşık yeriz denemek de fayda var.ve ben doyacağımıza eminim. çünkü kilosu daha fazla olan arkadaşlar bile onunla doyabiliyor. onların bizden daha fazla ihtiyacı var düşünsene.ben kesin deniycem. sana söyleyeyim bak kaptan ne derse yap. sena bu işi gerçekten iyi biliyor. ve moralini bozma sonuçta verdin kilo. ve yavaş gitmesi daha iyi. daha kalıcı olacaktır. hem biz bu kiloları 9 ayda aldık o yüzden bol bol vaktimiz var..

bence hiç iyi bi menü olmamış.. besin dağılımı yetersiz. ekmek fazla belki ama yediklerin çok çok az..

tamam kaptanım.. bugün akşam başlıyorum. inşallah 2 günde güzel sonuçlar alırım.. sürekli evde olsam beslenme düzenim daha iyi olur dediğin gibi öğleden yapar bende yerim ama işten eve en erken 4 gibi gidiyorum..

canım simiti bende çok seviyorum hatta cuma bildirim yapınca koşa koşa alıcam ama bunu planlı yapmalısın ogün simit yiceksen sabah ekmek yemiceksin yumurta-peynir-domates-salatalık vs..yiceksin dengelemek budur öqlende simit yersin akşama müsli bu iş bu kadar canım neyi nekadar yediqin kadra neyi nezaman yediqinde önemlidir unutma

Bİliyorum :26::26::26::26: Dışardaydım ve bi an arkadaşlarla aynı yemeği yemek zorunda kaldım napiim...Hatta çeğreğini yedim gerisini de sonra yicem diyince güldüler bide

canım ben sana bunları yeme demiyorumki madem arkadaşların döner yiyor sende porsiyon döner ye ekmeksiz yanii ben hep öyle yapıyorum kilom hiç etkilenmiyor

canım ya sadece müsliyle olmaz bu iş az yemek çok salata....
sadece müsli çok dengeli beslenme olmuyor bence, vücut tepki olarak daha çok istiyor...

hayır elifcim yanlış biliyorsun müsli tam bir öqün yemeqidir bunu doktor söyledi akşam yemeqi yerine yenildiqindede vücuttaki kalıntıları dışarı atarak daha çabuk kilo vermemizi saqlıyor müslinin içinde herşey var bizler yiyoruz ve doyuyoruz cnm

canım sımıtın susamlarını nıye temızlıyorsun o kadar ınceleme bence bırde bı bardak ayran 90 kalorı canım onuda ıcebılırsın hemde oglen ogunu

canım 2 kasık yıyolar zaten bılıyorum zaten kaptanın tecrubelerı bizden cok o yuzden muslıye baslayım dedım am abı turlu cesaret edemedım.ben su anda zaten hamıle kaldıgım kılonun altındayım 70 le kalmıstım benım olay beyınde bıtıyor gecen hafat superdı mesela bu hafta kendımı motıve edıp hırsalandıramadım dılegım su 2 gunu kurtarmak bakalım:26:

canım o zaman sen öqlen yemeklerini iştemi yiyorsun birde 1 kaşık dediqim kızartma içindi müsliyi 2 yemek kaşıqı koyuyoruz bu arada platesim başlıyor 10.45te görüşürüz

senacım peki bu müsliyi 1 bardak süte 2 kasık sen mı ayarladın onudamı doktor soyledı

canım sımıtın susamlarını nıye temızlıyorsun o kadar ınceleme bence bırde bı bardak ayran 90 kalorı canım onuda ıcebılırsın hemde oglen ogunu

:

100 gr susamda ki yağ 1 aylık ihtiyacımıza denk geliyomuş. bence diyetlerde en son yer alması gereken şey
normalde de cok sewmem zaten, susamların yerine peynir yerim dedim.. ayrana da inat ettim içmicem işte o beni içsin cok istiyossa

aa canın istiyo ve sen içmiyosun ayran çok masumm cnm o kadar kalori yok ben yarımyağlı ayran var dışarda olunca içiyorum süper tok tuutyor en fazla 50 kalori filannn

git ayran al iç hemne bakıyımmm ayran içince zaten simiti yarım yiceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…