aa canın istiyo ve sen içmiyosun ayran çok masumm cnm o kadar kalori yok ben yarımyağlı ayran var dışarda olunca içiyorum süper tok tuutyor en fazla 50 kalori filannn
git ayran al iç hemne bakıyımmm ayran içince zaten simiti yarım yiceksinn
benim baktıgım tam yaglımıydı aceba ya tam 174 klriydi
öğlen light ayran araştırmasında buluncam o zmn
teşekkür ederim
ismim fadimeydi kaptan.. bir kaşık yetiyormu peki. yani doyurucu oluyor mu??? ya bi de böyle şeyleri akşam yiyemememin nedeni eşime mecburen yemek yapıyorum dolu dolu bi sofra. salata çorba yoğurt ana yemek felan.. diyorum e o kadar zahmet etmişken bende yemek yiyeim madem diyorum..
Zayıflamanın en güzel yolu hareketli bir işte çalışmak,,,üstelik para kazanarak zayıflamaktır bu...
selam kızlar ben geldim bugün biraz geciktim ama sabahtan işlerim vardı...
ben sabah kalktığımdan beri tuvalete zor koşuyorumakşam yediğim müsli bana oldu müsil:18:
acaip karın ağrım var senacım napacam dün ilk kez yedim müsliyi napayım bu akşam nesfit yiyim diyom müsli bana müsil oluyor...
hani nerdeeee herkes nerdeeee
ya bayanlarr, regl olunca kilomuza yansıyo demi ödem fln benim reglim yaklaşıyo, patlamaya hazır bomba gibi oluyorum hep, biri bi iğne batırsa sanki kanlar fışkırcak bedenimden gibi hissediyorum
yok canım eve gidiyorum öğle için ama genlde kahvaltılık oluyor. öğleyin besin doyumumu sağlayamayınca akşam güzel şeyler yemek istiyorum. ama bundan sonra öğleyin yemek yiyip gözümü doyurucam.akşam da müsli yicem. ben sana inanıyorum ve tavsiyelerin çok öenmli benim için kaptan...canım o zaman sen öqlen yemeklerini iştemi yiyorsun birde 1 kaşık dediqim kızartma içindi müsliyi 2 yemek kaşıqı koyuyoruz bu arada platesim başlıyor 10.45te görüşürüz
canım genelde simiti yiyenler sabah yarısını arada dadiğer yarısını yiyorlar. böylece tokluk daha fazla oluyor öğleyin gözün dönmüyorcanım simiti bende çok seviyorum hatta cuma bildirim yapınca koşa koşa alıcamama bunu planlı yapmalısın ogün simit yiceksen sabah ekmek yemiceksin yumurta-peynir-domates-salatalık vs..yiceksin dengelemek budur öqlende simit yersin akşama müsli bu iş bu kadar canım neyi nekadar yediqin kadra neyi nezaman yediqinde önemlidir unutma
QUOTE]
kaptanım behn 8bucukta mesaime başlıyorum, evden 7yi 5 gece cıkıyorum.. dolayısıyla kahvaltımı yapamıyorum o saatte.. işyerinde de hemen bi tostla gecistiriyorum işte
şimdi ben simiti yiyiiim mmiiii yemiiiim miiii anlamadım
tebrikler canım. bak valla ne güzel gidiyo kilolar..canim ben aksamlari yapmis ldugum yemekleri genelde birgun sonra oglen saatinde yiyorum gerci dun aksam biraz tozutum musliyi erken yemistim sonra nohutlu tavuklu pirinc yedim biraz aksam icin cok agir bir yemek keske yemeseydim ama buna ragmen dunden beri bir 500gr daha gitmis....
bu ne böyle yaaaa... reklam kokan hereketler bunlar..Zayıflamanın en güzel yolu hareketli bir işte çalışmak,,,üstelik para kazanarak zayıflamaktır bu...
canım bak müsli bu
doktor akşam yemeqi yerine yenildiqinde çok güzel kilo verildiqini söyledi 2 haftadır kullanıyorum sonuçlar müthiş yaklaşık bir bardak süte 2 çorba kaşıqı kadar ekleyip akşam yemeqinin yerine yiyorsun arkasınada 2 bardak su içiyorsun yatana kadar bitki çayı ve su dışında bişey yemiyorsun ve kilolar mucize gibi gidiyor bazen hala inanamıyorum :92::92:
hani nerdeeee herkes nerdeeee
ya bayanlarr, regl olunca kilomuza yansıyo demi ödem fln benim reglim yaklaşıyo, patlamaya hazır bomba gibi oluyorum hep, biri bi iğne batırsa sanki kanlar fışkırcak bedenimden gibi hissediyorum
ben burdayım canım
bugün seni mutlu görmek ne güzel hep böle pozitif ol
evet canım oluyor bende göğüsler bomba oluyor yani 2kilo fazal çıkarım ...sende çok çıkma tartıya bitince ineceksin fıııısssss diye,tabi ödem attırcı çay falanda içmek iyi geliyor diyolar..benim çok sancılı geçtiğinden iştahımd akalmıyoo zatennn
Günaydın kızlar moralım cok bozuk pzt den berı aksama kadar süper gıden menum aksam felakete dönüşüyor.dün evde yemek yoktu guya muslı yıycektım ama dayanamadım neler yedım neler çiğ köfte kuruyemıs fılan.müsliden korkuyorum cok az gıbı gelıyor yani ben iş cıksında yemek krızıne gırıyorum eve gıdene kadar sankı doymuycakmısım gıbı nasıl olcak benım durumum yaa nası vercem bu kıloları 3 ay oldu suna bak:18::26:
günaydınlarrrrr bayanlarr :82:
20.04 çarşamba menüm
sabah
1 tane kepekli - light kaşarlı tost
sekersiz cay
ara
4 altın çilek
yeşil çay
öğlen
1 tane susamları temizlenmiş simit ( ölüyorum günlerdir simit diye)
1 tane light üçgen peynir
sekersiz cay
( ayran içmeye niyetlendim, kücük bardağı 180 kaloriymiş yuaaahhhhh dedim)
ara
elma
akşam
1 su bardağı 0.1 yaglı süt
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı nesfit meyveli
( tartıda bu sabah kendimi artı200 görünce tamam dedim, müsli zamanıdır)
selam tatlımmmm :76:
bugün iiyim dediğin gibi dün bi gudubet ruh halim vardı, toparladım
kizlar sabah kavaltida
1kk beyaz peynir
5 zeytin
yarim kase yogurt
1 dilim ekmek 32 kalori
vede salata yedim
oglen nohutlu pirinc pilavim var yaninda zebze yesemmi bilmiyom
ara 1 form cay
aksam musli dusunuyom
tabi yatana kadar 4 litreye yakin su ve 1 form cay
kizlar oglen yemegi icin yorumlarinizi bekliyom
kizlar sabah kavaltida
1kk beyaz peynir
5 zeytin
yarim kase yogurt
1 dilim ekmek 32 kalori
vede salata yedim
ara 1 form cay
aksam musli dusunuyom
sorma canım yaa bu hafta motıve edemedım kendımı bı türlürakibem naptın böleee
toparlan hemen
geçen hafta ne güzel gitmişti diyetin
bende dayanamayıp müsliye başlıycam bu gidişle hee
o kadar etkisi varsa bize de yarasın bakalım
bende sabah sabah tlfla uyandım suratsız bi halde geziniyorum
kizlar sabah kavaltida
1kk beyaz peynir
5 zeytin
yarim kase yogurt
1 dilim ekmek 32 kalori
vede salata yedim
ara 1 form cay
aksam musli dusunuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?