70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 2 kaşık pilav ve sebze yemeqi yiyebilirsin..

erginsenacım
yanlış anladın...
ben her öğün yediğinizi düşündüm...
bunu sağlıklı bulmadım...

Son düzenleme:
ben de hemen bugünkü menümü yazayım:

sabah aç karnına: elma sirkesi+bal+ılık su

kahvaltı:
çok az yağlı mantarlı omlet
2 tane siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
maydonoz
1.5 dilim yulaf ekmeği
yeşil çay

ara: türk kahvesi yanında 1 tane küçücük üzümlü draje, beşibiryerde çay

öğlen:
kıymalı enginar yemeği
2 kaşık light yoğurt
1 küçük dilim yulaf ekmeği
3 tane acı biber turşusu
bol salata(yağsız)

ara: yeşil çay
1 elma ya da 1 kase can erik ve çağla karışımı (siz söyleyin hangisi?)

akşam: müsli, beşibiryerde çay(umarım bu sefer müsli müsil olmaz)

ara: yeşil çay ve bol su

yatmadan önce: elma sirkesi+bal+ılık su

Son düzenleme:
erginsenacım
yanlış anladın...
ben her öğün yediğinizi düşündüm...
bunu sağlıklı bulmadım...

yok canım sadece akşam yiyoruz doktor öyle tavsiye eti..

canım menün çok güzel sanırım öqlen turşu yiyeceqin için ekmek yiceksin ama şunu unutma turşu vücutta ödem yapar tartıda fazla çıkarsın..

selam kızlar menümü yazayım bende

sabah
arkadaşlarla işe gelmeden çorbacıya gittik sabah sabah işkembe içtim valla çokkk severim
ne mide ama

ara
2 adet ligt bisküvi
form çayı

öğle
klasik öğle yemeğim k-fleks

ara
1 elma

akşam
4 kaşık yeşil fasulye bol salata

ara
5 adet kayısı çağlası
1/2 portakal

gün boyu 2-2,5 lt su

hmm o zaman turşuyu çıkarayım artık napayım acı biber turşusunu çok seviyorum peki elma mı yoksa çağla erik mi?

aaa sanırım beynim uyuştu bu sıpalar yüzündennnn 23 nisan oldu bana deliye bayrammm resmen kafamdaki damarlar fışkırdııııı zonkluyoooo

ara öğün koca bi kasee cacık kaşıkladım off şiştimmmmm

aşadaki hatunlarr yazsanıza loooo sırasıra dizilmiş napıyosunuz öylee hep benmi size fikir vericem hemen çok acil fikirleriniz yazon bakimm bnm öqlen yemek zamanım geldi kendime karnabahar ve brokoli yapıcam bunları kendime nasıl daha leziz hale getirebilirim herkes fikrini yazsın bakimm

valla ben bunlarınn üstğne yoğurt onun üstüne de az bişi kırmızı toz biber, karabiber,kimyon koyuyorum süper oluyoooo tavsiye ederim

haşla bol sarımsak limon biraz z.yağ ben çok seviyorum böyle nar ekşisini unutmuşum

hmm o zaman turşuyu çıkarayım artık napayım acı biber turşusunu çok seviyorum peki elma mı yoksa çağla erik mi?

sen bilirisn cnm ikiside meyva zararsız yanii

valla ben bunlarınn üstğne yoğurt onun üstüne de az bişi kırmızı toz biber, karabiber,kimyon koyuyorum süper oluyoooo tavsiye ederim

hmm güzel görünüyor olabilir
haşla bol sarımsak limon biraz z.yağ ben çok seviyorum böyle nar ekşisini unutmuşum

yoqurtsuzmu bu tarif canım :26:

ben ikisini pek karışık yapmıyorum ama brokoli buharda haşlayıp,tabağa alıyorum üzerine 1havuç rendele,sarımsak rendele,limon,sirke ,yağ ve tuzla sos hazırlayıp üzerine gezdir hayatımmmm..

ben ikisini pek karışık yapmıyorum ama brokoli buharda haşlayıp,tabağa alıyorum üzerine 1havuç rendele,sarımsak rendele,limon,sirke ,yağ ve tuzla sos hazırlayıp üzerine gezdir hayatımmmm..

limo+sirke+yağ+tuz dökülmez onu dökecekse mayonez döksün daha iyi

walla benim hem sancım hem iştahım acılıyo browni tepsilerine kafamı gömmek istiyorum ki cikolatadan nefret ederim

bende çokolata krizi oluyor..muzda yiyebilirsin sakinleştiryo,mutluluk veriyooo..bende çoktandır yemiyorum çaylarda şekersiz ya,tatlı şeyleri midem almıyoı gibi..amaa dondurmaaaa alıyooo biraz azalsaydım benimde kaçamak günüm olsaydı cumaaaa:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…