canım simiti bende çok seviyorum hatta cuma bildirim yapınca koşa koşa alıcamama bunu planlı yapmalısın ogün simit yiceksen sabah ekmek yemiceksin yumurta-peynir-domates-salatalık vs..yiceksin dengelemek budur öqlende simit yersin akşama müsli bu iş bu kadar canım neyi nekadar yediqin kadra neyi nezaman yediqinde önemlidir unutma
QUOTE]
kaptanım behn 8bucukta mesaime başlıyorum, evden 7yi 5 gece cıkıyorum.. dolayısıyla kahvaltımı yapamıyorum o saatte.. işyerinde de hemen bi tostla gecistiriyorum işte
şimdi ben simiti yiyiiim mmiiii yemiiiim miiii anlamadım
bence bugün simit yeme cuma günü ye hem kilon etkilenmez...
arzucum kutunun üstünde yazıyor bir porsiyona kaç gram koyulacaqı ama ben ona baqlı kalmıyorum öqlen çok iyi yediysem akşam çok az müsli yediqimde oluyor onu szi kendinize göre ayarlamalısınız cnmsenacım peki bu müsliyi 1 bardak süte 2 kasık sen mı ayarladın onudamı doktor soyledı
selam kızlar ben geldim bugün biraz geciktim ama sabahtan işlerim vardı...
ben sabah kalktığımdan beri tuvalete zor koşuyorumakşam yediğim müsli bana oldu müsil:18:
acaip karın ağrım var senacım napacam dün ilk kez yedim müsliyi napayım bu akşam nesfit yiyim diyom müsli bana müsil oluyor...
canım bence içindeki kalıntılar çıkmıştır müslinin en büyük özelliqi fazlalıkları dışarı atmaktır bence 1-2 gün daha dene baktın şikayetlerin geçmiyor kullanmazsın
yok canım eve gidiyorum öğle için ama genlde kahvaltılık oluyor. öğleyin besin doyumumu sağlayamayınca akşam güzel şeyler yemek istiyorum. ama bundan sonra öğleyin yemek yiyip gözümü doyurucam.akşam da müsli yicem. ben sana inanıyorum ve tavsiyelerin çok öenmli benim için kaptan...
a çok güzel ozaman canım.. akşam yaptıqın yemekten sen öqlen ye akşama canın istemez her akşam müsli yemek zorunda deqilsiniz arada deqişiklikte yaparız hafif menülerlede geçiştirebiliriz
süper o zaman valla acaip gaza gelmiş durumdayım..çok pis hırs yaptım bu sefer.başaracağımbide her markette bulabilirmiyim bu müsli yi acaba burası küçük bi şehir
canım ben carrefourdan alıyorum bak bakalım sizin oralarda varmı..
iyi günlerrrrrr kızlarrrr
sabah uyandım yani 9.30 ılıkballı limonlu su
kahvaltı
tere,dereotu vedomates üçlüsü bol limonlu yağsız
peynir çok değildi,ölçmedim
yeşil+biberiye çayım
1beyaz,1tamtahıllı ekmek
1kaşık kuşbumru ezme(bunu tercih ediyorum içinde şeker var ama evyapımı başka tatlılar canım istemesin diyeee)
ARA:1PORTAKAL
ÖĞLENE KADAR 1LİTRE SU İÇERİM
ÖĞLEN:tavuk haşlama,salata,ayran ,1küçük dilim ekmek
ARA:YEŞİL ÇAY+matee
SPORA GİTMEDEN 1KİVİ OLABİLİR
spordan sonra
akşam:nesfit tam tahıllı
suuu,suuu,çayyyyyyyyyyy......
nasıl menüm,senacım seni dinliycem diyorum ya zor oturdu düzenim zaten2kişiyiz(
SABAH TARTILDIM WCDEN SONRA HALAA 76..HALA BELALI.....HALA SEVDALIIIII
bi75 olsa devamı geelcekkkkbeynim beni şartladımı neeeee:84:
canım öqlen ekmek yeme bence tavuk zaten tok tutar..
kizlar sabah kavaltida
1kk beyaz peynir
5 zeytin
yarim kase yogurt
1 dilim ekmek 32 kalori
vede salata yedim
oglen nohutlu pirinc pilavim var yaninda zebze yesemmi bilmiyom
ara 1 form cay
aksam musli dusunuyom
tabi yatana kadar 4 litreye yakin su ve 1 form cay
kizlar oglen yemegi icin yorumlarinizi bekliyom
erginsenacım
yanlış anladın...
ben her öğün yediğinizi düşündüm...
bunu sağlıklı bulmadım...
ben de hemen bugünkü menümü yazayım:
sabah aç karnına: elma sirkesi+bal+ılık su
kahvaltı:
çok az yağlı mantarlı omlet
2 tane siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
maydonoz
1.5 dilim yulaf ekmeği
yeşil çay
ara: türk kahvesi yanında 1 tane küçücük üzümlü draje, beşibiryerde çay
öğlen:
kıymalı enginar yemeği
2 kaşık light yoğurt
1 küçük dilim yulaf ekmeği
3 tane acı biber turşusu
bol salata(yağsız)
ara: yeşil çay
1 elma ya da 1 kase can erik ve çağla karışımı (siz söyleyin hangisi?)
akşam: müsli, beşibiryerde çay
ara: yeşil çay ve bol su
yatmadan önce: elma sirkesi+bal+ılık su
yok canım sadece akşam yiyoruz doktor öyle tavsiye eti..
canım menün çok güzel sanırım öqlen turşu yiyeceqin için ekmek yiceksin ama şunu unutma turşu vücutta ödem yapar tartıda fazla çıkarsın..
aşadaki hatunlarryazsanıza loooo sırasıra dizilmiş napıyosunuz öylee hep benmi size fikir vericem hemen çok acil fikirleriniz yazon bakimm bnm öqlen yemek zamanım geldi kendime karnabahar ve brokoli yapıcam bunları kendime nasıl daha leziz hale getirebilirim herkes fikrini yazsın bakimm
aşadaki hatunlarryazsanıza loooo sırasıra dizilmiş napıyosunuz öylee hep benmi size fikir vericem hemen çok acil fikirleriniz yazon bakimm bnm öqlen yemek zamanım geldi kendime karnabahar ve brokoli yapıcam bunları kendime nasıl daha leziz hale getirebilirim herkes fikrini yazsın bakimm
hmm o zaman turşuyu çıkarayım artık napayım acı biber turşusunu çok seviyorum peki elma mı yoksa çağla erik mi?
valla ben bunlarınn üstğne yoğurt onun üstüne de az bişi kırmızı toz biber, karabiber,kimyon koyuyorum süper oluyoooo tavsiye ederim
haşla bol sarımsak limon biraz z.yağ ben çok seviyorum böyle nar ekşisini unutmuşum
bence bugün simit yeme cuma günü ye hem kilon etkilenmez...
arzucum kutunun üstünde yazıyor bir porsiyona kaç gram koyulacaqı ama ben ona baqlı kalmıyorum öqlen çok iyi yediysem akşam çok az müsli yediqimde oluyor onu szi kendinize göre ayarlamalısınız cnm
canım bence içindeki kalıntılar çıkmıştır müslinin en büyük özelliqi fazlalıkları dışarı atmaktır bence 1-2 gün daha dene baktın şikayetlerin geçmiyor kullanmazsın
yok canım eve gidiyorum öğle için ama genlde kahvaltılık oluyor. öğleyin besin doyumumu sağlayamayınca akşam güzel şeyler yemek istiyorum. ama bundan sonra öğleyin yemek yiyip gözümü doyurucam.akşam da müsli yicem. ben sana inanıyorum ve tavsiyelerin çok öenmli benim için kaptan...
a çok güzel ozaman canım.. akşam yaptıqın yemekten sen öqlen ye akşama canın istemez her akşam müsli yemek zorunda deqilsiniz arada deqişiklikte yaparız hafif menülerlede geçiştirebiliriz
canım ben carrefourdan alıyorum bak bakalım sizin oralarda varmı..
canım öqlen ekmek yeme bence tavuk zaten tok tutar..
tamam kaptanım
sen bilirisn cnm ikiside meyva zararsız yanii
hmm güzel görünüyor olabilir
yoqurtsuzmu bu tarif canım :26:
ben ikisini pek karışık yapmıyorum ama brokoli buharda haşlayıp,tabağa alıyorum üzerine 1havuç rendele,sarımsak rendele,limon,sirke ,yağ ve tuzla sos hazırlayıp üzerine gezdir hayatımmmm..
walla benim hem sancım hem iştahım acılıyo browni tepsilerine kafamı gömmek istiyorum ki cikolatadan nefret ederim
limo+sirke+yağ+tuz dökülmez onu dökecekse mayonez döksün daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?