70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hamur kızartması işi bozsa da akşam ki müslicilere sende katılıyorsun bu güzel
o zaman ne diyoruz
kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah

evet canım yaaa kızartma hiiiiçç olmadı çok çok iyi biliyorum amma velakin oldu bi kere
spor ve akşamla telafi olur diye düşünmüştüm

muazzezzz hiç laf atmıyon kuuuu

bak gene özlemin kabardı bana cnm net kopuyo sürekli ondan yazamadım

gözünaydın cnm inş tamamen düzelirlerrr

kızlar menüm

sabah
1.5 dilim tam bugday ekmeği
3 zeytin
peynir
domates
yeşillik

ara
cacık lıght yoğurtla

öğlen
yoğurtlu kabak salatası
dayanamadım bi tane kabak dolması yedim
domates

ara
kivi
incir

akşamm
veee müsliiiiii sahnedeeeeee

su ve çaylara devamm

bak bak bak dün yediğin 1 tane kabak dolmasından sonra sana dikkat et demiştim di mi
neyse müslicilere hoşgeldin sen de gidecek gidecek kilolar başka yolu yok

lequim nerdesin canım hiç sesin soluğun çıkmıyor yedin mi simidini?

buydayııııımmmm
işler biraz yogundu bakamadım, geçmişi okuyodum

simidi yedim, sindirdim bile heralde ki hafiften canlar calmaya başladı midemde :86:

elma yicektim ara öğün, elmam bozulmuş cıkıp alamıyorum da :18: bnde yarım paket k-bar yedim vişneli

artık yeme fasıllarım bitti şuana kadar1.5 su içtim....ohhh spora gideceğimmmincelmeye devam artık bende tartıd azalmak sitiyorum sizleir okuyunca daha çook istiyorum sabırsızlığımdan kafama takamdan veremebilirimdebendaha yeni başaldım sayılır acele etmeyim demi arkdaşalrrrrrrtartıya takmayım kafayııııı..zaten bugünde nbir sonuçaldım yeterlilik sınavım 55..70 almak lazımdı tedavideyken çalışmadım yaaa 1aydır sonuçlar hastalılar yorduu benii

ablacım geçmiş olsun tekrardan, meleklerin cok sanslı senin gibi bi anneleri olduğu için
öperim kocaman, senide melekleri de

bir şey sormak istiyorum müsliyi nasıl yiyorsunuz ? Diyetisyenim yoğurtla ye demişti ama başka çaresi yokmu ki tadı tahta gibi

bir şey sormak istiyorum müsliyi nasıl yiyorsunuz ? Diyetisyenim yoğurtla ye demişti ama başka çaresi yokmu ki tadı tahta gibi

sütle daha lezzetli benceyoğurt tüketmen gerekiyosa öğlen yemeklerle yada araöğünde tüket..yinede daha deneyimliler var onlar neder bakalımmm

Ben light sütle yiyorum meyvelis ve tahıllı karıştırıyorum azda keten tohumu ekliyorum hafif tatlı bir tadı oluyor hoş oluyor...

sabah: nesfit
ara: 1 elma
öğlen:1 tane dürüm çiğ köfte (ekmek çok inceydi ) 1 ayran
ara: 1 tane salatalık
akşam:müsli yicem

spor :yarım saat plates yaptım akşam da yürüyüş yapıcam bir de 50 tane mekik çektim

slm kizlar sizinle son zamanlarda aldigim iyi ve kotu tepkileri paylasmak istedim evet yaklasik 4 ay once
83kg.... olmustum magazalardan nefret ediyrdum esim bile yedigim lokmalari sayar olmustu yani anlayacaginiz cok huzursuzdum ama bu sabah tartildigimda 68.9 'u gordugum de inanilmaz mutlu oldum bir kac gun once us katta oturan koomsumu grdum yaklasik 2 aydir gormuyordum bana sen ne yaptin boyle zayifladin nasil kilo vermisin bir yerin agrimiyor degilmi dedi ondan bir gun oncede piknikte esimin kuzenin esi ve arkadasi aaa nasil zayiflamisin dedeiler tabi cok mutlu oldum ama esimin kuzeninin esi yine patavatsizca iyi vermisin nerdeyse benim gibi olmusun bir ara okuz gibi olmustun demezmi istifimi hic bozmadim agzimi yarim actim gendisine bakarak yapay gulucuk verdim denksiz insanlari fazla muhatap almamaya calisirim... birde esimin amcasinin esi var oda cok kilolu kendisine dikat etigimden beri hep nerilerden bulunuyordum oma o hic takmiyordu simdi zayifladigimi goruyor sanki kiskaniyor hep diyor rejim yapma bak hastaolursun yok bayilirsin yokbilmem rejim yaparken olenler var falan fila ama ben kendisine binlerce kez rejim yapmadigimi sadece biraz dikat edip saglikli beslenmeye calistigimi soyluyorum ama o hep ayni seyleri soylemekten diretiyor ama bu arada guzel yonlu destekleyenlerde cok oldu onemli olan benim mutlu olmam gerisi hikaye diyorum....

Son düzenleme:

ahhh ahhh bilmem mi o densizleri
cnm sen hepsine en güzel cewabı su an ki görünümünle veriyosun.. hiç takma kafanı.. kıskanclık ve cekememezlik hepsi, başka hiçbişi değil...
helal olsun sana

eşinin kuzenin eşine gıcık oldum
patavatı olmayanları bi temiz döveceksin
baktın aynen devam ediyo yine döveceksin

az önce kuzenim çok yakın bi arkadaşı vaar o aradı bi açtım nihat doğan taklidi yapıyo deli

iş yerinde boş boş canım sıkılmıştı
krize girdim hala gülüyorum

eşinin kuzenin eşine gıcık oldum
patavatı olmayanları bi temiz döveceksin
baktın aynen devam ediyo yine döveceksin

acayip patavatsiz bir insan buaraya ilk geldiginde kendisini yalniz hisetmesin diye cok destek oldum ama zamanla tanimaya basladikca uzaklasmaya calistim esim yuzunden tamamen kopamiyoruzda ben kendisine destek ldukca oda arkamdan isler ceviriyormus cevremde bana destek olan insanlara gidip benim nlar hakinda olmadik seyler soyledigimi soyluyormus banada gelip onlar senin hakinda olumsuz konusuyorlar derdi bende inanip nlardan uzaklasmistim onlarda ayni sekilde hareket etiler simdi herkes kimin ne oldugunu biliyor oysaki onun hakinda birileri birsey soyleseydi daha genctir cahildir olur hatalari zamanla kendini degistirir derdim onun cogu kez savunurdum yani koynunda yilan meselesini yasamisim

insanları anlamak hakikaten zro
bu kadar kıskançlık ve haset güdecek ne var anlamıyorum
birine iyilikle yaklaşmak için insan 40 kez düşünür oldu

insanları anlamak hakikaten zro
bu kadar kıskançlık ve haset güdecek ne var anlamıyorum
birine iyilikle yaklaşmak için insan 40 kez düşünür oldu

bende anlamiyorum insanlarin bos kiskancliklarini ama onun esiyle beraber dertleri benim ve esimin toplumda edindigimiz yerdi nedense hic cekemediler ve yapacaklarini yaptilar onlarin hayatimiza girmesiyle esimle cok mutlu huzurlu bir yuvamiz vardi ama icine sictilar insanlar basariyr ama suc onlarin degilki esim kendi tarafini cok tutuyor asla toz kondurmuyor beni suclar onlari tutar oysaki baskalari hem esime hem bana siz bunlarla iliski icinene girene kadar ornek bir aileydiniz niye bunlarin icinize girmesiyle boyle dagildiniz dikat edin sizi cekemiyorlar demelerine ragmen esim toz kondurmaz..
bende hersey olacagina varir dusuncesiyle bosvermisim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…