70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen hafta bildirim yaptıysan girersin cnmda ıspanaklı tabvuk nasıı oluyor :26:

bu hafta bildiricem kiloyu :)
tavuk gögsünü yagısız tavada pişirip pirzola gibi ıspanagıda dogramadan haşlamıyıp içine baharat atıp tavugun üzerine koyup üzerinede kaşar peynir ama tüm degil şerit şerit sonra fırın da biraz daha pişirilmiş ekmeksiz yedim ama bunu lokantada yedim ben ama tarifini aldım:)):)))))

benım bıldıgım ısapanaklı tavuk soyle oluyor göğüs etine kavrulmus ıspanagı sarıyorlar üstüne kaşar ve ıstenırse salcalı sosla fırına verılıyor ben oylesını yemıstım yani

evet canım aynı onun gibi bana haşladık dediler ama kavrulup da yapılabiliyormuş güzel ama sarılı degildi üstüne koymuşlardı :)

Canim yaaa harikasin masallah, seni tebrik ediyorum, kim ne derse desin bosverrr, cokda tin de gecsin, ne guzel seni kiskananlar var diye dusun, ohhh sefan olsun....

Canim bende ayni dertten sikintidaydim, benim akraba degil en iyi arkadasim, biliyorsunuz ben yurt disindayim, bir kac yil oncesine kadar cok iyi cevrem vardi taki o gelene kadar, ne olduysa o geldikten sonra oldu, butun arkadaslarimla cevremle tanistirdi ama olan bana oldu, o oyle dedi bu boyle dedi, beni herkezden soguttu, simdide kilo verdigimi gorunce gidip spora yazilmis, ne diyeyim, en guzeli uzak durmaya calisiyorum, en azindan benim esim beni destekliyo....

Kızlar LAHANA KÜRÜ lahanayı aldım ama daha yapamadım :))))

DR İBRAHİM SARAÇOĞLU LAHANA KÜRÜ
Dr İbrahim Saraçoğlunun, önermiş olduğu bu kür, 4 farklı amaç için kullanılabilir. Lahana kürünün ne amaçlarla kullanıldığı ve kullanım şekilleri aşağıda veriliştir.
1.KIŞ BOYUNCA ALDIĞINIZ KİLOLARDAN KURTULMANIZI SAĞLAR : 4-5 adet beyaz lahana yaprağını kaynayan 750 ml (yaklaşık 3 su bardağı ) suyun içine koyun ve hafif ateşte ağzı kapalı 7 dakika pişirin. Bu kür aynı zamanda toksin attırıcı özelliğe sahiptir.
KULLANIM ŞEKLİ
İLK 5 GÜN : her gün sabah ve akşam bir su bardağı
2. HAFTA : her gün bir su bardağı
3.HAFTA : iki günde bir bir su bardağı
4.HAFTA: üç günde bir su bardağ
5.HAFTA:7 günde bir su bardağı
6.HAFTA: içilmiyecek
7.HAFTA :1 su bardağı

ayni bende yurt disindayim ayni seyleri yasamisiz....

sorma canım yaa bu hafta motıve edemedım kendımı bı türlü

canım öğlen salata ye bence yanına pilavın
canım sıkma tatlı canını yaaa.yavaş gidiyo ama tam gitsin gelmesin bidaha.sen kendiniçabuk bırakıyosun.ben de çok kaçırdım bu hafta biliyorum ama olsun napalım bitanem biz de bööle veriyoruz.sakın motivasyonunu bozma.ayrıca emziriyoruz biz.benimki işten geldikten sonra başlıyo gece sabaha kadar sömürüyo valla.göğüslerim karnıma düştü sarkmaktan.ben de hem çaılışma hem ev hem çocuk bi de emzirme kasmıyorum kendimi.hadişimdi toparlan bakalımm.ayrıca çok dagüzel kilo verdin.
tatlımmm çok sevindim.inş hepsi en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur

bitanemm sen o salakça tepkilere takılma yaa bazı insanlarAllah vergisi zayıflıklarını ezmekiçin kullanıyolar.sen canını sıma tam gaz devammmmm

slmmm müslili çıtırlarrrrherkes müsliciolmuşş heee.ya ben öğleyin zaten düzenli beslenemiyorum.bi de emziriyorum acaba bebişe bi sakıncası olurmu?zaten iştahsız bide çocuğun bağırsaklarını bozmayım daaa
senacımmm kızzz pc ben de hadi gel de mıhabbet edekkk kuuuuu

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

shryvz,erginsena,mektupp,asl35,nitroit,FiniSh,Pj_Muguet,

slmmmm kızlarrrrr

Son düzenleme:

canım oqlunun ateşinin düşmesine çok sveindim kızlara geçmiş olsun yedikelrime dikkat edemedim diyosun ama cuma günü yine 1kq verdim diye bildirim yaparsın senden korkulur

tek kelimeyle süper bir menü bu hafta okadar güzel kilo verdim sanırım bu menülerle sen beni geçecen

canım bırak konuşsunlar zenginin malı züqürtün aqzını yorarmış yeni kıyafetler alıp alıp defile yap önlerinde çatır çatır çatlasınlarr güzelliğin karşısında

mmm canım çekti en kısa zamanda denicem bizim yemek topiqimize yazsana cnm bunun tarifini..

geldümm canımm

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

shryvz,erginsena,mektupp,asl35,nitroit,FiniSh,Pj_Muguet,

slmmmm kızlarrrrr

slm
maş.çok aktif topiğimiz geçmişi okuya okuya bitiremedim tam diyete başladım sayılmaz cuma bildirimden sonra başlıycam hayırlısıyla
senacımmmmm bugün müsli aldım inş. bende de işe yarar ama ben etininkini aldım fark edermi acaba içeriklerine baktım hemen hemen aynı eti hem ucuz hemde 75 g fazla ama seninki daha etkiliyse ondanmı alsaydım acabaa:18::18:

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqine sürülmüş krem peynir
kaşar peynir
domates
salatalık
5i 1 yerde

ara
5 kuru kayısı

öqlen
tarhana çorbası
karnabahar ve brokoli haşlaması(yoqurtlu)
5 fındık

ara
şekersiz türk kahvesi
kayısılı form

akşam
müslii

3 litre su
plates...

canım bana paketin arkasındaki şeker oranını söyleyebilirmisin...

tatlım varya süpersin inan azmine hayranım o salak gacıya da canın cehenneme diyorum,ne biçim insan bunlar ya,empati yeteneği zayıf olmayı anlarımda hiç olmamasıda bir özür çeşidi bence.

bende size bişey anlatıyım.geçen hafta kızımı parkta oynatıyorum bir arkadaşa denk geldim,zarif ince ve uzun bir bayan doğuştan şanslı cinsten.oda kızını oynatmaya getirmiş neyse sarıldık falan,'kilo mu verdin çok iyi gözüküyorsun'dedim,sırıttı 'ay bende kilo aldım diyorum'dedi,zaten zayıf birine her iltifatımda benzer bir cevap alıyorum bence zayıflar bizden daha kompleksli neyse devamında ne dese beğenirsiniz.'seninde doğum kiloları aynen duruyo şekerim' demez
mi?
zaten kadının hödük olduğunu hamileliğimden biliyorum,71 ile hamile kaldığım zaman bana 'ay senin 6-7 aylık hamile halini düşünemiyorum,yarım dünya olursun'demişti.bide bu hatun öğretmen biliyomusunuz,utanıyorum valla böyle insanlardan.

spordan geldimmmmmm beenn..duştan sonra müsliye bismilelh deyip başlıycam çoook heyecanlıyımmmayrıca sizede küstüm benle konuşmıuyonuz,cevap vermiyonuzzzz

merhabalar
kızlar sizin menüleri bakınca ben çok yiyorum :26:
son 2 hafta su ve bitki çayını fazla içmedim sanırım onun etkisi çok fazla.birde hergün düzenli wcye çıkmak en önemlisi
ama bugün tartıda 71.4ü gördüm ve eski pantalonlarıma zorda olsa girebildim çok mutluyum
birde karnımda fıtık var diye hiç egzersiz yapmıyordum galiba fıtık değil artık yürüyüş ve hafif egzersizlere başlicam

geçen günlerde lahana kürünü denedim2 gün içebildim tadı çok kötü ve acayip şişkinlik yaptı devam edemedim.aslında sizler gibi akşamları nesfit yemek istiyorum ama bu ara yatılı misafirlerim var artık haftaya inşşş

telini versene sen onun banaa şööööyle bir benzeteyim
spordan geldimmmmmm beenn..duştan sonra müsliye bismilelh deyip başlıycam çoook heyecanlıyımmmayrıca sizede küstüm benle konuşmıuyonuz,cevap vermiyonuzzzz

kıss ben yazıyom ya boşver diqerlerinii

hoşgeldin canımcımmm başla tatlım yeniden bak hızla gidecek kiloların.:90:

cumadan önce güzel haberleri almaya başladık ayaqını sürt kıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…