geçen hafta bildirim yaptıysan girersin cnmda ıspanaklı tabvuk nasıı oluyor :26:
benım bıldıgım ısapanaklı tavuk soyle oluyor göğüs etine kavrulmus ıspanagı sarıyorlar üstüne kaşar ve ıstenırse salcalı sosla fırına verılıyor ben oylesını yemıstım yani
Canim yaaa harikasin masallah, seni tebrik ediyorum, kim ne derse desin bosverrr, cokda tin de gecsin, ne guzel seni kiskananlar var diye dusun, ohhh sefan olsun....slm kizlar sizinle son zamanlarda aldigim iyi ve kotu tepkileri paylasmak istedim evet yaklasik 4 ay once
83kg.... olmustum magazalardan nefret ediyrdum esim bile yedigim lokmalari sayar olmustu yani anlayacaginiz cok huzursuzdum ama bu sabah tartildigimda 68.9 'u gordugum de inanilmaz mutlu oldum bir kac gun once us katta oturan koomsumu grdum yaklasik 2 aydir gormuyordum bana sen ne yaptin boyle zayifladin nasil kilo vermisin bir yerin agrimiyor degilmi dedi ondan bir gun oncede piknikte esimin kuzenin esi ve arkadasi aaa nasil zayiflamisin dedeiler tabi cok mutlu oldum ama esimin kuzeninin esi yine patavatsizca iyi vermisin nerdeyse benim gibi olmusun bir ara okuz gibi olmustun demezmi istifimi hic bozmadim agzimi yarim actim gendisine bakarak yapay gulucuk verdim denksiz insanlari fazla muhatap almamaya calisirim... birde esimin amcasinin esi var oda cok kilolu kendisine dikat etigimden beri hep nerilerden bulunuyordum oma o hic takmiyordu simdi zayifladigimi goruyor sanki kiskaniyor hep diyor rejim yapma bak hastaolursun yok bayilirsin yokbilmem rejim yaparken olenler var falan fila ama ben kendisine binlerce kez rejim yapmadigimi sadece biraz dikat edip saglikli beslenmeye calistigimi soyluyorum ama o hep ayni seyleri soylemekten diretiyor ama bu arada guzel yonlu destekleyenlerde cok oldu onemli olan benim mutlu olmam gerisi hikaye diyorum....
acayip patavatsiz bir insan buaraya ilk geldiginde kendisini yalniz hisetmesin diye cok destek oldum ama zamanla tanimaya basladikca uzaklasmaya calistim esim yuzunden tamamen kopamiyoruzda ben kendisine destek ldukca oda arkamdan isler ceviriyormus cevremde bana destek olan insanlara gidip benim nlar hakinda olmadik seyler soyledigimi soyluyormus banada gelip onlar senin hakinda olumsuz konusuyorlar derdi bende inanip nlardan uzaklasmistim onlarda ayni sekilde hareket etiler simdi herkes kimin ne oldugunu biliyor oysaki onun hakinda birileri birsey soyleseydi daha genctir cahildir olur hatalari zamanla kendini degistirir derdim onun cogu kez savunurdum yani koynunda yilan meselesini yasamisim
Canim yaaa harikasin masallah, seni tebrik ediyorum, kim ne derse desin bosverrr, cokda tin de gecsin, ne guzel seni kiskananlar var diye dusun, ohhh sefan olsun....
Canim bende ayni dertten sikintidaydim, benim akraba degil en iyi arkadasim, biliyorsunuz ben yurt disindayim, bir kac yil oncesine kadar cok iyi cevrem vardi taki o gelene kadar, ne olduysa o geldikten sonra oldu, butun arkadaslarimla cevremle tanistirdi ama olan bana oldu, o oyle dedi bu boyle dedi, beni herkezden soguttu, simdide kilo verdigimi gorunce gidip spora yazilmis, ne diyeyim, en guzeli uzak durmaya calisiyorum, en azindan benim esim beni destekliyo....
Günaydın kızlar moralım cok bozuk pzt den berı aksama kadar süper gıden menum aksam felakete dönüşüyor.dün evde yemek yoktu guya muslı yıycektım ama dayanamadım neler yedım neler çiğ köfte kuruyemıs fılan.müsliden korkuyorum cok az gıbı gelıyor yani ben iş cıksında yemek krızıne gırıyorum eve gıdene kadar sankı doymuycakmısım gıbı nasıl olcak benım durumum yaa nası vercem bu kıloları 3 ay oldu suna bak:18::26:
canım sıkma tatlı canını yaaa.yavaş gidiyo ama tam gitsin gelmesin bidaha.sen kendiniçabuk bırakıyosun.ben de çok kaçırdım bu hafta biliyorum ama olsun napalım bitanem biz de bööle veriyoruz.sakın motivasyonunu bozma.ayrıca emziriyoruz biz.benimki işten geldikten sonra başlıyo gece sabaha kadar sömürüyo valla.göğüslerim karnıma düştü sarkmaktansorma canım yaa bu hafta motıve edemedım kendımı bı türlü
canım öğlen salata ye bence yanına pilavın
tatlımmm çok sevindim.inş hepsi en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurMerhaba kızlar...
Oğlanın ateşi düştü.. Ancak hala mızmız ve hasta. Hala yemek yemiyoruz yani..
Kızlar hastalıktan nasiplendiler ve şimdi salya sümük yatıyorlar.
Yalnız olduğumdan aslında zorlanıyorum kızlar.. Sık sık giremesem de hep aklımdasınız...
Ben yediklerime içtiklerime dikkat edemedim kızlar..Cumaya bildirim yaparım ama..
Bugün yerelmalı çorba yaptım bi de zeytinyağlı köfteli yerelması (portakallı)..
Hem hafif hem lezzetli..
Beni merak eden ve soran tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim...
slm kizlar sizinle son zamanlarda aldigim iyi ve kotu tepkileri paylasmak istedim evet yaklasik 4 ay once
83kg.... olmustum magazalardan nefret ediyrdum esim bile yedigim lokmalari sayar olmustu yani anlayacaginiz cok huzursuzdum ama bu sabah tartildigimda 68.9 'u gordugum de inanilmaz mutlu oldum bir kac gun once us katta oturan koomsumu grdum yaklasik 2 aydir gormuyordum bana sen ne yaptin boyle zayifladin nasil kilo vermisin bir yerin agrimiyor degilmi dedi ondan bir gun oncede piknikte esimin kuzenin esi ve arkadasi aaa nasil zayiflamisin dedeiler tabi cok mutlu oldum ama esimin kuzeninin esi yine patavatsizca iyi vermisin nerdeyse benim gibi olmusun bir ara okuz gibi olmustun demezmi istifimi hic bozmadim agzimi yarim actim gendisine bakarak yapay gulucuk verdim denksiz insanlari fazla muhatap almamaya calisirim... birde esimin amcasinin esi var oda cok kilolu kendisine dikat etigimden beri hep nerilerden bulunuyordum oma o hic takmiyordu simdi zayifladigimi goruyor sanki kiskaniyor hep diyor rejim yapma bak hastaolursun yok bayilirsin yokbilmem rejim yaparken olenler var falan fila ama ben kendisine binlerce kez rejim yapmadigimi sadece biraz dikat edip saglikli beslenmeye calistigimi soyluyorum ama o hep ayni seyleri soylemekten diretiyor ama bu arada guzel yonlu destekleyenlerde cok oldu onemli olan benim mutlu olmam gerisi hikaye diyorum....
Merhaba kızlar...
Oğlanın ateşi düştü.. Ancak hala mızmız ve hasta. Hala yemek yemiyoruz yani..
Kızlar hastalıktan nasiplendiler ve şimdi salya sümük yatıyorlar.
Yalnız olduğumdan aslında zorlanıyorum kızlar.. Sık sık giremesem de hep aklımdasınız...
Ben yediklerime içtiklerime dikkat edemedim kızlar..Cumaya bildirim yaparım ama..
Bugün yerelmalı çorba yaptım bi de zeytinyağlı köfteli yerelması (portakallı)..
Hem hafif hem lezzetli..
Beni merak eden ve soran tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim...
kızlar menüm
sabah
1.5 dilim tam bugday ekmeği
3 zeytin
peynir
domates
yeşillik
ara
cacık lıght yoğurtla
öğlen
yoğurtlu kabak salatası
dayanamadım bi tane kabak dolması yedim
domates
ara
kivi
incir
akşamm
veee müsliiiiii sahnedeeeeee
su ve çaylara devamm
slm kizlar sizinle son zamanlarda aldigim iyi ve kotu tepkileri paylasmak istedim evet yaklasik 4 ay once
bu hafta bildiricem kiloyu :)
tavuk gögsünü yagısız tavada pişirip pirzola gibi ıspanagıda dogramadan haşlamıyıp içine baharat atıp tavugun üzerine koyup üzerinede kaşar peynir ama tüm degil şerit şerit sonra fırın da biraz daha pişirilmiş ekmeksiz yedim ama bunu lokantada yedim ben ama tarifini aldım:)):)))))
canım sıkma tatlı canını yaaa.yavaş gidiyo ama tam gitsin gelmesin bidaha.sen kendiniçabuk bırakıyosun.ben de çok kaçırdım bu hafta biliyorum ama olsun napalım bitanem biz de bööle veriyoruz.sakın motivasyonunu bozma.ayrıca emziriyoruz biz.benimki işten geldikten sonra başlıyo gece sabaha kadar sömürüyo valla.göğüslerim karnıma düştü sarkmaktan.ben de hem çaılışma hem ev hem çocuk bi de emzirme kasmıyorum kendimi.hadişimdi toparlan bakalımm.ayrıca çok dagüzel kilo verdin.
tatlımmm çok sevindim.inş hepsi en kısa zamanda sağlıklarına kavuşur
bitanemm sen o salakça tepkilere takılma yaa bazı insanlarAllah vergisi zayıflıklarını ezmekiçin kullanıyolar.sen canını sıma tam gaz devammmmm
slmmm müslili çıtırlarrrrherkes müsliciolmuşş heee.ya ben öğleyin zaten düzenli beslenemiyorum.bi de emziriyorum acaba bebişe bi sakıncası olurmu?zaten iştahsız bide çocuğun bağırsaklarını bozmayım daaa
senacımmm kızzz pc ben de hadi gel de mıhabbet edekkk kuuuuu
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
shryvz,erginsena,mektupp,asl35,nitroit,FiniSh,Pj_Muguet,
slmmmm kızlarrrrr
slm
maş.çok aktif topiğimiz geçmişi okuya okuya bitiremedim tam diyete başladım sayılmaz cuma bildirimden sonra başlıycam hayırlısıyla
senacımmmmm bugün müsli aldım inş. bende de işe yarar ama ben etininkini aldım fark edermi acaba içeriklerine baktım hemen hemen aynı eti hem ucuz hemde 75 g fazla ama seninki daha etkiliyse ondanmı alsaydım acabaa:18::18:
tatlım varya süpersin inan azmine hayranım o salak gacıya da canın cehenneme diyorum,ne biçim insan bunlar ya,empati yeteneği zayıf olmayı anlarımda hiç olmamasıda bir özür çeşidi bence.
bende size bişey anlatıyım.geçen hafta kızımı parkta oynatıyorum bir arkadaşa denk geldim,zarif ince ve uzun bir bayan doğuştan şanslı cinsten.oda kızını oynatmaya getirmiş neyse sarıldık falan,'kilo mu verdin çok iyi gözüküyorsun'dedim,sırıttı 'ay bende kilo aldım diyorum'dedi,zaten zayıf birine her iltifatımda benzer bir cevap alıyorum bence zayıflar bizden daha kompleksli neyse devamında ne dese beğenirsiniz.'seninde doğum kiloları aynen duruyo şekerim' demez
mi?
zaten kadının hödük olduğunu hamileliğimden biliyorum,71 ile hamile kaldığım zaman bana 'ay senin 6-7 aylık hamile halini düşünemiyorum,yarım dünya olursun'demişti.bide bu hatun öğretmen biliyomusunuz,utanıyorum valla böyle insanlardan.
spordan geldimmmmmm beenn..duştan sonra müsliye bismilelh deyip başlıycam çoook heyecanlıyımmmayrıca sizede küstüm benle konuşmıuyonuz,cevap vermiyonuzzzz
slm
maş.çok aktif topiğimiz geçmişi okuya okuya bitiremedim tam diyete başladım sayılmaz cuma bildirimden sonra başlıycam hayırlısıyla
senacımmmmm bugün müsli aldım inş. bende de işe yarar ama ben etininkini aldım fark edermi acaba içeriklerine baktım hemen hemen aynı eti hem ucuz hemde 75 g fazla ama seninki daha etkiliyse ondanmı alsaydım acabaa:18::18:
merhabalar
kızlar sizin menüleri bakınca ben çok yiyorum :26:
son 2 hafta su ve bitki çayını fazla içmedim sanırım onun etkisi çok fazla.birde hergün düzenli wcye çıkmak en önemlisi
ama bugün tartıda 71.4ü gördümve eski pantalonlarıma zorda olsa girebildim çok mutluyum
birde karnımda fıtık var diye hiç egzersiz yapmıyordum galiba fıtık değil artık yürüyüş ve hafif egzersizlere başlicam
geçen günlerde lahana kürünü denedim2 gün içebildim tadı çok kötü ve acayip şişkinlik yaptı devam edemedim.aslında sizler gibi akşamları nesfit yemek istiyorum ama bu ara yatılı misafirlerim var artık haftaya inşşş
telini versene sen onun banaaşööööyle bir benzeteyim
kıss ben yazıyom ya boşver diqerlerinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?