telini versene sen onun banaaşööööyle bir benzeteyim
kıss ben yazıyom ya boşver diqerlerinii
artık yeme fasıllarım bitti şuana kadar1.5 su içtim....ohhh spora gideceğimmmincelmeye devam artık bende tartıd azalmak sitiyorum sizleir okuyunca daha çook istiyorum sabırsızlığımdan kafama takamdan veremebilirimde bendaha yeni başaldım sayılır acele etmeyim demi arkdaşalrrrrrr tartıya takmayım kafayııııı..zaten bugünde nbir sonuçaldım yeterlilik sınavım 55..70 almak lazımdı tedavideyken çalışmadım yaaa 1aydır sonuçlar hastalılar yorduu benii
canım oqlunun ateşinin düşmesine çok sveindim kızlara geçmiş olsun yedikelrime dikkat edemedim diyosun ama cuma günü yine 1kq verdim diye bildirim yaparsın senden korkulur
tek kelimeyle süper bir menübu hafta okadar güzel kilo verdim sanırım bu menülerle sen beni geçecen
canım bırak konuşsunlar zenginin malı züqürtün aqzını yorarmış yeni kıyafetler alıp alıp defile yap önlerinde çatır çatır çatlasınlarr güzelliğin karşısında
mmm canım çekti en kısa zamanda denicem bizim yemek topiqimize yazsana cnm bunun tarifini..
geldümm canımm
hayııyyy spora gtimeden yazmıştım ona cevap veymedinnnnn
bence de ööle insanları senaya havale edelim benzetirrr heeee
yok yavrum çok veremem biliyosun artıdaydım anca düzeldimmmm bu haftaa normal gider bendee
tatlım varya süpersin inan azmine hayranım o salak gacıya da canın cehenneme diyorum,ne biçim insan bunlar ya,empati yeteneği zayıf olmayı anlarımda hiç olmamasıda bir özür çeşidi bence.
bende size bişey anlatıyım.geçen hafta kızımı parkta oynatıyorum bir arkadaşa denk geldim,zarif ince ve uzun bir bayan doğuştan şanslı cinsten.oda kızını oynatmaya getirmiş neyse sarıldık falan,'kilo mu verdin çok iyi gözüküyorsun'dedim,sırıttı 'ay bende kilo aldım diyorum'dedi,zaten zayıf birine her iltifatımda benzer bir cevap alıyorum bence zayıflar bizden daha kompleksli neyse devamında ne dese beğenirsiniz.'seninde doğum kiloları aynen duruyo şekerim' demez
mi?
zaten kadının hödük olduğunu hamileliğimden biliyorum,71 ile hamile kaldığım zaman bana 'ay senin 6-7 aylık hamile halini düşünemiyorum,yarım dünya olursun'demişti.bide bu hatun öğretmen biliyomusunuz,utanıyorum valla böyle insanlardan.
kızlar bu sabah tartıldımmm veeeeee 72.800 çıktı :))))
kizlar iyi aksamlar herkese ben buara hic giremiyorum gecmisi okumaya zamanim yok ins hepiniz iyisinizdir kilolar gidiyoru ben takildim bu hafta haftaya allah kerim
kızlar bu sabah tartıldımmm veeeeee 72.800 çıktı :))))
ohhhh gitsin kilolarrrr ben veremicem heraldeee yaaa müsli mi yesem kiii:26:
kizlar iyi aksamlar herkese ben buara hic giremiyorum gecmisi okumaya zamanim yok ins hepiniz iyisinizdir kilolar gidiyoru ben takildim bu hafta haftaya allah kerim
iyiyiz canım sen nasılsın niye takıldın kuuu :26:
müslimi yedin qıııııdoqru süüle bak
madem takildin yarin hemen musliye basla super birsey ya bu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?