70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte buyduuu senaaaaabağımlı oluyorum neeee burayaaaa:84::84:

yok yavrum çok veremem biliyosun artıdaydım anca düzeldimmmm bu haftaa normal gider bendee

aslinda fazlada takmamak lazim oylelerini onlar sosyal yonden engeli gurubuna girenlerdir toplumda var olmuslar ama insanligin temel ogelerinden biri olan sosyallesmeden mahrum kalmislardir.....

kizlar iyi aksamlar herkese ben buara hic giremiyorum gecmisi okumaya zamanim yok ins hepiniz iyisinizdir kilolar gidiyoru ben takildim bu hafta haftaya allah kerim

kizlar iyi aksamlar herkese ben buara hic giremiyorum gecmisi okumaya zamanim yok ins hepiniz iyisinizdir kilolar gidiyoru ben takildim bu hafta haftaya allah kerim

madem takildin yarin hemen musliye basla super birsey ya bu....

iyiyiz canım sen nasılsın niye takıldın kuuu :26:

ayyy canim bende iyim allaha sukur aman nebilim iste bi tartildim 400 gr almistim ondan sonra tartiya kustum bende yemin ettim haftaya cumaya kadar tartilmicam tabi dikkat ediyorum ama yinede hala veremedimmi diye icimde suphe var yoksa dahami cok aldim ama tartilmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…