evet kaptan sabahları specal-k akşamlarıda müsli yedim ekmeği azalttım sadece öğlenleri 2 dilim ama eskiden hep işyerinde ekmek arası yiyordum artık sebze vs.porsiyon yiyorum inş.böyle gider kilo vermem :))))
ohhhh gitsin kilolarrrr ben veremicem heraldeee yaaa müsli mi yesem kiii:26:
kiz saten yiyorum musli yi de hafta sonu dikkat edemedim o uyzden 400gr almistim bende tartiya kustumtartilmiyorum yani simdi aslinda bilmiyorum kac kilo oldugumu
nasııı bildim amaişte buna zeka derler
kiz bende haftasonu kacaklari yuzunden 71.5 olmustum pazartesi musliye basladim bu sabah tartildigimda 78.9 olmustum musli yiyorsan eminim vermisindir....
canım bana paketin arkasındaki şeker oranını söyleyebilirmisin...
kızlar ancak gelebildim
menümü vereyim
sabah:
2 dilim kızarmış(makinede)çavdar ekmeği,1 haşl. yumurta,4 zeytin,beyaz peynir,söğüş domates,salatalık,biber
ara:
3 ceviz,2 badem,4-5 kuru üzüm,1 kupa yeşil çay limonlu
öğle:
yarım pors. zeytinyağlı barbunya,2 kaşık sadece haşlanmış makarna(kavrulmamış),söğüş salata
ara:
7-8 çilek.1 kupa limonlu yeşil çay
akşam:
1 sb.müsli+yulaf ezmesi karışımı,1 sb.süt
gün boyu 2,5lt. su,bitki ve form çayları
spora vakit ve hal kalmadı çünkü çok yoğun bir ev temposu yaşadım işte çok yoğundu yarın telafi edicem
yorum alayım kızlar :26::26:
HİÇ KİLOSU AZALMAMIŞ BİRİ OLARAK YORUM YAPAYIMMMÇOK GÜZEL..1.ARA ÖĞÜNDE BOL VİTAMİNLİ Ağzının tadını biliyosunn:86:afiyet olsun bol kalori defolsunnnnnnnnnnnn:86:
alacaaa 68.9 diyecektin heralde arkdaşımhaydi bakalım bende MÜSLİYE başladım
YAŞASIN MÜSLİ GEVREK TAHIL KARDEŞLİĞİİİİİ
çok sağol tatlımiş yerinde olunca aralar bu şekil oluyor,1 kavanoz götürdüm dolabımda duruyor saat 10 ve 15 de arayı o şekil yapıyorum napayım canım
sende güzel vermeye başlayacaksın vücut şu an direniyor yılmak yok devam
bişey demedim çok faydalı zaten iyi yapıyosun,hem vitamin hem direnç verir sana mutlulukta cabası..bende arada ceviz yiyorumm..ya 2ay ara verdim spora 1aygitmiştim şimdi 1haftadır başaldım yeniden..tartıya takıldım ama belde 5cm,sırtgöğüste 6santim incelmişim..basen 2cm maleseffyeme düznimi anca oturttum.eşimle akşam yemek yeme lüksünden vazgeçtim,erken gelmiyor bide spora gitmeende yiyorum bakalımm neelr olucakkkk
menümmmmm;
sabah bir tane haşl.yumurta
domates salatalık azıcık peynir
ara :iki kuru kayısı yeşil çay
elma
öğle:special-k süt ile, elma
ara :muz
akşam:levrek buğulama salata
ara yeşil çay
bu kadar birde rutinlerim var sabahları ebru ile pilates akşamları 45 dk yürüyüş..
ya maşAllah ne güzel kilo vermişsiniz benim başladığım beş gün oldu ama tık yokkızlar ancak gelebildim
menümü vereyim
sabah:
2 dilim kızarmış(makinede)çavdar ekmeği,1 haşl. yumurta,4 zeytin,beyaz peynir,söğüş domates,salatalık,biber
ara:
3 ceviz,2 badem,4-5 kuru üzüm,1 kupa yeşil çay limonlu
öğle:
yarım pors. zeytinyağlı barbunya,2 kaşık sadece haşlanmış makarna(kavrulmamış),söğüş salata
ara:
7-8 çilek.1 kupa limonlu yeşil çay
akşam:
1 sb.müsli+yulaf ezmesi karışımı,1 sb.süt
gün boyu 2,5lt. su,bitki ve form çayları
spora vakit ve hal kalmadı çünkü çok yoğun bir ev temposu yaşadım işte çok yoğundu yarın telafi edicem
yorum alayım kızlar :26::26:
ya maşAllah ne güzel kilo vermişsiniz benim başladığım beş gün oldu ama tık yoksizdede böylemiydi?
maşş çok güzel kilo vermişsinsabır sabır sabır...ben ekimden beri yapıyorum ancak bu kadar oldu...kararlı ve sabırlı olacaksın pes etmiyceksin vazgeçmiyceksin ...ben bir ayın sonunda vermeye başlamıştım ve birden 4 kilo küt diye düşmüştü sonra yavaşladı..şu an ayda 2-2.5 kilo arası gidiyor dedim ya sabır
kız çok merak ettim bi tartılda ona göre haftalık gram gram yarışalım yine.hoşbulduk sudemcimmm tartılmaya korkuyorum valla ama hemen yarın müsli alıp başlıyorum
sende maş...fazla almamışsın ben çok kızıyorum kendime çokkkkkk başa döndüm yine
noldu kıs içli köfte mi yedin künefe mi?bendeebu akşam muzipliqim üstümde kıymetini bilin haaa her zaman büüle olmamm
canım ben müsli nedir bilmeden önce bazı arkadaşların doktordan aldıkalrı diyet listelerinde müsliyi görüyordum sonra tvde diyetisyen müsliyi akşam yemeqi yerine yerseniz daha çabuk kilo verirsiniz dedi müsli zaten kilo vermeye yardımcı bir ürün bendede wc prablemi vardı müslinin keten tohumlusunu kullanmaya başlayalı düzenli olarak hergün çıkıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?