70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım ya ben de pazartesinden beri sebze - yeşilçay- diet bisküwi dışında ağzıma bi lokma koymuyorum... yaz gelicek we dobik olmak istemiyorum yaaa ..tartıda pazar akşam 70 i görünce inme iniyodu bana... en son 64 tüm..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

herhalde yine sadece ben varım. herkes uyuyor mu ya tabi akşam güzel bir sohbet varmış tüh ben kaçırdım. neyse hepsini okudum. öncelikle şu bizim kilolarla dalga geçen sonra zayıfladığımızı görünce dumur olan insanlara ben de uyuz oluyorum. bende de var bi tane öyle eşimin kuzeni. 2 ay arayla doğum yaptık. en son 2 ay önce görüştük. benim en fazla kilolu olduğum zamandı. 74.2 idim. o ise 76ymış. bilmiyorum ne kadar doğru ama. bana dediğine bakın "hamilesin benden saklıyorsun sen, çok kilo almışsın göbeğin acaip çıkmış, ben senden daha az gösteriyorum dimi" deyip ayağa kalkıp göbeğini içine çekip bana göstermez mi deli oldum benim cevabımda hemen gecikmedi cuk diye oturdu."canım senin boyun 1.60 benim boyum 1.70" 1-2 hafta daha geçsin inadına kahve içmeye gidecem ona,kapıyı açtığında yüzünü görmek istiyorum.kesin soracak tek tek neler yaptığımı ben de söylerim ama müsliyi söylemicem ona. gıcıklık değil mi?

Son düzenleme:
günaydınn günaydın kızlarrr tartıda güzel rakamlar gördümmmm :92: :92: :92: :92: görüşürüzzzz gene bugun yoğun olcak ve yarın cumaaaaaaaaaaaaa

günaydın çıtırlarrr tek bir bulut olmayan masmavi bir istanbul sabahından kucak dolusu sevgilerr harika birgün var dışarda bende hemen kursa gidicem sakın kaçamak yapmayın yarın bildirim günü ama ben kaçamak yapmak zorundayım oqluma söz verdim mantıcıya götürcem onu ben içli köfte yicem onunla kalsam yine iyi öqlen kursta yine ziyafet varrr :84::84::84::84:
senacım bende etinin meyveli keten tohumlu müslisini kullanıyorum 100 gramında 29.2 varmış baktım şimdi:26:

canım sen ne diyosunnnn çoook ama çok fazlaaa bu deqer bnm yediqim 8.8

hiçbiri maqazada küçük beden elbise denedim ve hiç fazlalıqım çıkmadııııı

inşallah vermişsindir cnm yemek olayına çok sevindim senin için büyük bir sorundu tatlıya baqlandı

merhaba kızlar
umarım bir birimize destek olup kilo veririz

merhaba canım aynen dediqin gibi biz yapıyoruz zaten destek olarak kilo veriyoruz buyur sende katıl aramıza

canım yazılarını küçültürmüsün okumakta güçlük çekiyorum..

günaydınn günaydın kızlarrr tartıda güzel rakamlar gördümmmm :92: :92: :92: :92: görüşürüzzzz gene bugun yoğun olcak ve yarın cumaaaaaaaaaaaaa

işte bakkk dediqime geldin neymiş çok yemiş neymiş kilo almış vs. yarın patlatırsın bir bomba daha hiç kıskanmıyommm

burdada hava süper cnmmm güneş muhteşemmmmm artıda olmasam çok giderdi ama normal tempoda gidiyorummmmm

kızlar ben kaçar bi iki işim var ondan sonra kuaföre güzelleşmeye............

öğlen dönerim öpüldünüz

günaydın kızlar
bugün eğitim var keşanda o yüzden evdeyim 10 da çıkıcam
evde olmak güzel,şu an tv önünde kahvaltı ve pc keyfi yapıyorum

günaydınlar herkeseee

wala senacım dün artı200 cıkmıştım, hemen akşam müsliye saldırdım bugün hooop artı 200 uçmuş gitmiş

sizler için bir mani yazdım, sevincimi paylaşın

Diyet değil sağlıklı beslenmeydi bizimkisi
Sevinirdik görünce zayıflamış rakiplerimizi
Kaptan sena dedi ki mucizedir bu müsli
Sayesinde yağların gidecek hepsi…

öhöm öhöm nası olmuş ama

Günaydın kızlar..
Kız müslicimi olup çıktınız hepiniz?
Oğlanı okula gönderdim bende.Daha iyi gibi Allaha şükür zira.
Öğretmenini de aradım antibiyotik saatini söyledim.

Kızın biri uyuyor diğeri TV başında bakalım.
Anaları da PC başında

Haftaya bu K-flekslerden bende yavaş yavaş başlasam mı?

Maşallah canım güzel olmuş...
Şair mi olacaksın kız sen başımıza...
Bak alıştırma şeker sonra her gün şiir isteriz senden

Bu müsliyi deneyen arkadaşlardan bir ricam var...
Mümkünse bu hafta deneyenler..
geçen haftaki kilolarını birde müsliden sonraki kilolarını yarın bildirim yazarken
belirtebilirler mi?
Verilen kilolar normal beslenmeyle alınır mı?
Bilginiz var mı?
Benim bedenim haftada 1 kiloya ayarlamış gibi şimdilik.
Sadece normal yiyerek bu haldeyim.
Sadece aşırı üzüntü ve aşırı mutluluk beni etkiliyor.
Müsliye başlarsam vücudumun dengesini şaşırtır mıyım?
Sizce, düşünceniz ne kızlar?

GÜNAYDINNNNNN...
çokk güzel kafiyelidededim yaaaa YAŞASIINNN MÜSLİİİ KARDEŞİLİĞİİİİİİbenim tartımmmı salak ALLAHIMMMMM sen yardım et.bugün müslide 2.güünüm bakalımmmm..ya benimki nestle nesfit tam tahıllı farketmez dimi yaaaa

ablacım bi anda cıktı öyle, aşka geldim
yoksa ben şiirdi maniydi hayatta işim olmaz
buarada gözün aydın ablacım geçmiş olsun cokkk

valla ben müsliyi ilk defa dün aksam yedim ki üstüne de 3 çatal sebze yemegi kaçamagım oldu ama gende tam 70im su anda, 200 gr almıştım o yoktu orda bu sabah, ki regl olmak üzereyim ödem kaplamış dört bir yanımııııııııııı

ama gecen hafta 3 gün meyveli nesfit yemiştim akşam öğünlerinde 3 günün eksi1kg idim

ablacım snn cok az kaldı hedefine ve yeme düzenini oturtmussun kiloların da gidiyo bence hiç bozma düzenini

vayy dengeziz vayyyyykoptum yaaaa şiiişşşşttt sakın söleem o bizim sırrımızzzzzdüşmanlarımız bilmesinnnn

günaydın tatlım ...çok geçmiş olsun daha öncede yazmıştım ama görmedin heralde...valla çocuklar hasta olunca kendimizi unutuyoruz resmen yeterki onlar iyi olsunlarben pazartesi akşamı başladım hafta sonundan artı 400 ile pazartesiye girmiştim(cumaya göre)bakalım yarın tartı ne gösterecek...bende heyecanla bekliyorum ama kociş sen bu hafta iyice küçüldün noluyor bakiiimmm diye takıldığına göre fark var demekki hadi hayırlısı

çok güzel olmuş bitanem,ayşenin dediği gibi alışkanlık etme yoksa hergün isterük

kızlar günaydın
Ayşebahar çocuklar iyi sanırım çok sevindim geçmiş olsun
birde utanarak bişey soracağım ben maalesef sigara içiyorum (şu kiloları halledeyim hemen onuda bırakacağım) Aslında 5 yıl içmedim ama 1,5 yıldır yeniden başladım. Şimdi spora başlamak istiyorum nasıl olur bilemiyorum .Benim gibi olupta spor yapan varmı arkadaşlar?

holeyyyyy beğendin demekki teşekkür ederim :82:
bende nesfit yiyodum akşamları biara3 gnde 1 kilo vermiştim ama diyetimin başıydı o zmnlar

tamam canım o zaman daha da şiir mani yok

Son düzenleme:

elimdeki müsliyi hemen kocişe kakalayıp ben hemen seninkinden doğanın ketetn tohumlusunu alıyorum ...ben bu püf noktalarını bilmiyordum kaptanım yaaaaarada paylaşırsan hatanın neresinden dönsek kardır değilmi çok teşekkür ederim canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…