senacım bende etinin meyveli keten tohumlu müslisini kullanıyorum 100 gramında 29.2 varmış baktım şimdi:26:
maşş çok güzel kilo vermişsin
kız çok merak ettim bi tartılda ona göre haftalık gram gram yarışalım yine.
kıloların yerleşmediği için çabuk veririisn üzülme stres ten alırsın bak sonra.kararlı ol.
vericez beraber.ne güzel veriyoduk eski günlerdeki gibi vericez sıkma canını.
noldu kıs içli köfte mi yedin künefe mi?
yoksa kociş tektaş mı aldı?
Kaptanimm tavsiyene uyup aksam musli yiyorum.esime yemeği sabahtan yapıp öğlen onu yiyorum. Böyle yapınca aksam yemekten cekmiyo canım ve musli çok doyurucu geliyo. ceza mekiklerimi çekiyorum.sadece yürüyüşler aksadi bu hafta bebisle olmuyo havalar da kötü.hiç tartilmadim cumayı bekliyorum bakalım verebilmiş miyim. Öptüm herkesi
merhaba kızlar
umarım bir birimize destek olup kilo veririz
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
herhalde yine sadece ben varım. herkes uyuyor mu ya tabi akşam güzel bir sohbet varmış tüh ben kaçırdım. neyse hepsini okudum. öncelikle şu bizim kilolarla dalga geçen sonra zayıfladığımızı görünce dumur olan insanlara ben de uyuz oluyorum. bende de var bi tane öyle eşimin kuzeni. 2 ay arayla doğum yaptık. en son 2 ay önce görüştük. benim en fazla kilolu olduğum zamandı. 74.2 idim. o ise 76ymış. bilmiyorum ne kadar doğru ama. bana dediğine bakın "hamilesin benden saklıyorsun sen, çok kilo almışsın göbeğin acaip çıkmış, ben senden daha az gösteriyorum dimi" deyip ayağa kalkıp göbeğini içine çekip bana göstermez mi deli oldum benim cevabımda hemen gecikmedi cuk diye oturdu."canım senin boyun 1.60 benim boyum 1.70" 1-2 hafta daha geçsin inadına kahve içmeye gidecem ona,kapıyı açtığında yüzünü görmek istiyorum.kesin soracak tek tek neler yaptığımı ben de söylerim ama müsliyi söylemicem ona. gıcıklık değil mi?
günaydınn günaydın kızlarrr tartıda güzel rakamlar gördümmmm :92: :92: :92: :92: görüşürüzzzz gene bugun yoğun olcak ve yarın cumaaaaaaaaaaaaa
günaydın çıtırlarrrtek bir bulut olmayan masmavi bir istanbul sabahından kucak dolusu sevgilerr harika birgün var dışarda bende hemen kursa gidicem sakın kaçamak yapmayın yarın bildirim günü ama ben kaçamak yapmak zorundayım oqluma söz verdim mantıcıya götürcem onu ben içli köfte yicem onunla kalsam yine iyi öqlen kursta yine ziyafet varrr :84::84::84::84:
canım sen ne diyosunnnnçoook ama çok fazlaaa bu deqer bnm yediqim 8.8
hiçbirimaqazada küçük beden elbise denedim ve hiç fazlalıqım çıkmadııııı
inşallah vermişsindir cnm yemek olayına çok sevindim senin için büyük bir sorundu tatlıya baqlandı
merhaba canım aynen dediqin gibi biz yapıyoruz zaten destek olarak kilo veriyoruz buyur sende katıl aramıza
canım yazılarını küçültürmüsün okumakta güçlük çekiyorum..
işte bakkk dediqime geldin neymiş çok yemiş neymiş kilo almış vs.yarın patlatırsın bir bomba daha hiç kıskanmıyommm
günaydınlar herkeseee
wala senacım dün artı200 cıkmıştım, hemen akşam müsliye saldırdım bugün hooop artı 200 uçmuş gitmiş
sizler için bir mani yazdım, sevincimi paylaşın
Diyet değil sağlıklı beslenmeydi bizimkisi
Sevinirdik görünce zayıflamış rakiplerimizi
Kaptan sena dedi ki mucizedir bu müsli
Sayesinde yağların gidecek hepsi…
öhöm öhöm nası olmuş ama
günaydınlar herkeseee
wala senacım dün artı200 cıkmıştım, hemen akşam müsliye saldırdım bugün hooop artı 200 uçmuş gitmiş
Sayesinde yağların gidecek hepsi…
öhöm öhöm nası olmuş ama
Maşallah canım güzel olmuş...
Şair mi olacaksın kız sen başımıza...
Bak alıştırma şeker sonra her gün şiir isteriz senden
Bu müsliyi deneyen arkadaşlardan bir ricam var...
Mümkünse bu hafta deneyenler..
geçen haftaki kilolarını birde müsliden sonraki kilolarını yarın bildirim yazarken
belirtebilirler mi?
Verilen kilolar normal beslenmeyle alınır mı?
Bilginiz var mı?
Benim bedenim haftada 1 kiloya ayarlamış gibi şimdilik.
Sadece normal yiyerek bu haldeyim.
Sadece aşırı üzüntü ve aşırı mutluluk beni etkiliyor.
Müsliye başlarsam vücudumun dengesini şaşırtır mıyım?
Sizce, düşünceniz ne kızlar?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
herhalde yine sadece ben varım. herkes uyuyor mu ya tabi akşam güzel bir sohbet varmış tüh ben kaçırdım. neyse hepsini okudum. öncelikle şu bizim kilolarla dalga geçen sonra zayıfladığımızı görünce dumur olan insanlara ben de uyuz oluyorum. bende de var bi tane öyle eşimin kuzeni. 2 ay arayla doğum yaptık. en son 2 ay önce görüştük. benim en fazla kilolu olduğum zamandı. 74.2 idim. o ise 76ymış. bilmiyorum ne kadar doğru ama. bana dediğine bakın "hamilesin benden saklıyorsun sen, çok kilo almışsın göbeğin acaip çıkmış, ben senden daha az gösteriyorum dimi" deyip ayağa kalkıp göbeğini içine çekip bana göstermez mi deli oldum benim cevabımda hemen gecikmedi cuk diye oturdu."canım senin boyun 1.60 benim boyum 1.70" 1-2 hafta daha geçsin inadına kahve içmeye gidecem ona,kapıyı açtığında yüzünü görmek istiyorum.kesin soracak tek tek neler yaptığımı ben de söylerim ama müsliyi söylemicem ona. gıcıklık değil mi?
canım bana paketin arkasındaki şeker oranını söyleyebilirmisin...
günaydın tatlım ...çok geçmiş olsun daha öncede yazmıştım ama görmedin heralde...valla çocuklar hasta olunca kendimizi unutuyoruz resmen yeterki onlar iyi olsunlarMaşallah canım güzel olmuş...
Şair mi olacaksın kız sen başımıza...
Bak alıştırma şeker sonra her gün şiir isteriz senden
Bu müsliyi deneyen arkadaşlardan bir ricam var...
Mümkünse bu hafta deneyenler..
geçen haftaki kilolarını birde müsliden sonraki kilolarını yarın bildirim yazarken
belirtebilirler mi?
Verilen kilolar normal beslenmeyle alınır mı?
Bilginiz var mı?
Benim bedenim haftada 1 kiloya ayarlamış gibi şimdilik.
Sadece normal yiyerek bu haldeyim.
Sadece aşırı üzüntü ve aşırı mutluluk beni etkiliyor.
Müsliye başlarsam vücudumun dengesini şaşırtır mıyım?
Sizce, düşünceniz ne kızlar?
günaydınlar herkeseee
Sayesinde yağların gidecek hepsi
öhöm öhöm nası olmuş ama
GÜNAYDINNNNNN...
çokk güzel kafiyelidededim yaaaa YAŞASIINNN MÜSLİİİ KARDEŞİLİĞİİİİİİ benim tartımmmı salak ALLAHIMMMMM sen yardım et.bugün müslide 2.güünüm bakalımmmm..ya benimki nestle nesfit tam tahıllı farketmez dimi yaaaa
günaydın tatlım ...çok geçmiş olsun daha öncede yazmıştım ama görmedin heralde...valla çocuklar hasta olunca kendimizi unutuyoruz resmen yeterki onlar iyi olsunlarben pazartesi akşamı başladım hafta sonundan artı 400 ile pazartesiye girmiştim(cumaya göre)bakalım yarın tartı ne gösterecek...bende heyecanla bekliyorum ama kociş sen bu hafta iyice küçüldün noluyor bakiiimmm diye takıldığına göre fark var demekki hadi hayırlısı
çok güzel olmuş bitanem,ayşenin dediği gibi alışkanlık etme yoksa hergün isterük
günaydın çıtırlarrrtek bir bulut olmayan masmavi bir istanbul sabahından kucak dolusu sevgilerr harika birgün var dışarda bende hemen kursa gidicem sakın kaçamak yapmayın yarın bildirim günü ama ben kaçamak yapmak zorundayım oqluma söz verdim mantıcıya götürcem onu ben içli köfte yicem onunla kalsam yine iyi öqlen kursta yine ziyafet varrr :84::84::84::84:
canım sen ne diyosunnnnçoook ama çok fazlaaa bu deqer bnm yediqim 8.8
hiçbirimaqazada küçük beden elbise denedim ve hiç fazlalıqım çıkmadııııı
inşallah vermişsindir cnm yemek olayına çok sevindim senin için büyük bir sorundu tatlıya baqlandı
merhaba canım aynen dediqin gibi biz yapıyoruz zaten destek olarak kilo veriyoruz buyur sende katıl aramıza
canım yazılarını küçültürmüsün okumakta güçlük çekiyorum..
işte bakkk dediqime geldin neymiş çok yemiş neymiş kilo almış vs.yarın patlatırsın bir bomba daha hiç kıskanmıyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?