canım hiç acele etme.. insan ilk başladığında çok sabırsız oluyor ama çok acele çabuk pes etmene neden olabilirartık yeme fasıllarım bitti şuana kadar1.5 su içtim....ohhh spora gideceğimmmincelmeye devam artık bende tartıd azalmak sitiyorum sizleir okuyunca daha çook istiyorum sabırsızlığımdan kafama takamdan veremebilirimde bendaha yeni başaldım sayılır acele etmeyim demi arkdaşalrrrrrr tartıya takmayım kafayııııı..zaten bugünde nbir sonuçaldım yeterlilik sınavım 55..70 almak lazımdı tedavideyken çalışmadım yaaa 1aydır sonuçlar hastalılar yorduu benii
kesinlikle sütle çok daha güzel oluyorbir şey sormak istiyorum müsliyi nasıl yiyorsunuz ? Diyetisyenim yoğurtla ye demişti ama başka çaresi yokmu ki tadı tahta gibi
güzel ni menü olmuşsabah: nesfit
ara: 1 elma
öğlen:1 tane dürüm çiğ köfte (ekmek çok inceydi) 1 ayran
ara: 1 tane salatalık
akşam:müsli yicem
spor :yarım saat plates yaptım akşam da yürüyüş yapıcambir de 50 tane mekik çektim
allahım bu insanlar ne kadar komik ya.. kızkançlıklarından kendilerini ne hale getiriyorlar farkında değiller.. çekemeyen çatlasın emiiislm kizlar sizinle son zamanlarda aldigim iyi ve kotu tepkileri paylasmak istedim evet yaklasik 4 ay once
83kg.... olmustum magazalardan nefret ediyrdum esim bile yedigim lokmalari sayar olmustu yani anlayacaginiz cok huzursuzdum ama bu sabah tartildigimda 68.9 'u gordugum de inanilmaz mutlu oldum bir kac gun once us katta oturan koomsumu grdum yaklasik 2 aydir gormuyordum bana sen ne yaptin boyle zayifladin nasil kilo vermisin bir yerin agrimiyor degilmi dedi ondan bir gun oncede piknikte esimin kuzenin esi ve arkadasi aaa nasil zayiflamisin dedeiler tabi cok mutlu oldum ama esimin kuzeninin esi yine patavatsizca iyi vermisin nerdeyse benim gibi olmusun bir ara okuz gibi olmustun demezmi istifimi hic bozmadim agzimi yarim actim gendisine bakarak yapay gulucuk verdim denksiz insanlari fazla muhatap almamaya calisirim... birde esimin amcasinin esi var oda cok kilolu kendisine dikat etigimden beri hep nerilerden bulunuyordum oma o hic takmiyordu simdi zayifladigimi goruyor sanki kiskaniyor hep diyor rejim yapma bak hastaolursun yok bayilirsin yokbilmem rejim yaparken olenler var falan fila ama ben kendisine binlerce kez rejim yapmadigimi sadece biraz dikat edip saglikli beslenmeye calistigimi soyluyorum ama o hep ayni seyleri soylemekten diretiyor ama bu arada guzel yonlu destekleyenlerde cok oldu onemli olan benim mutlu olmam gerisi hikaye diyorum....
süpersin canım ya... söylemeye müsliyigünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
herhalde yine sadece ben varım. herkes uyuyor mu ya tabi akşam güzel bir sohbet varmış tüh ben kaçırdım. neyse hepsini okudum. öncelikle şu bizim kilolarla dalga geçen sonra zayıfladığımızı görünce dumur olan insanlara ben de uyuz oluyorum. bende de var bi tane öyle eşimin kuzeni. 2 ay arayla doğum yaptık. en son 2 ay önce görüştük. benim en fazla kilolu olduğum zamandı. 74.2 idim. o ise 76ymış. bilmiyorum ne kadar doğru ama. bana dediğine bakın "hamilesin benden saklıyorsun sen, çok kilo almışsın göbeğin acaip çıkmış, ben senden daha az gösteriyorum dimi" deyip ayağa kalkıp göbeğini içine çekip bana göstermez mi deli oldum benim cevabımda hemen gecikmedi cuk diye oturdu."canım senin boyun 1.60 benim boyum 1.70" 1-2 hafta daha geçsin inadına kahve içmeye gidecem ona,kapıyı açtığında yüzünü görmek istiyorum.kesin soracak tek tek neler yaptığımı ben de söylerim ama müsliyi söylemicem ona. gıcıklık değil mi?
woowwww mani süperrrrgünaydınlar herkeseee
wala senacım dün artı200 cıkmıştım, hemen akşam müsliye saldırdım bugün hooop artı 200 uçmuş gitmiş
sizler için bir mani yazdım, sevincimi paylaşın
Diyet değil sağlıklı beslenmeydi bizimkisi
Sevinirdik görünce zayıflamış rakiplerimizi
Kaptan sena dedi ki mucizedir bu müsli
Sayesinde yağların gidecek hepsi…
öhöm öhöm nası olmuş ama
çok geçmiş olsun canım..bence senin gidişat harika.. istersen farklı şeylere başlayıp şaşırtma vücudunu..Günaydın kızlar..
Kız müslicimi olup çıktınız hepiniz?
Oğlanı okula gönderdim bende.Daha iyi gibi Allaha şükür zira.
Öğretmenini de aradım antibiyotik saatini söyledim.
Kızın biri uyuyor diğeri TV başında bakalım.
Anaları da PC başında
Haftaya bu K-flekslerden bende yavaş yavaş başlasam mı?
yaaaa kızlarrr tartı benimle dalga geciyo ya bir haftada 70.0'ı 3 gün gördüm ama 6lı rakamları göremedim yaaa
bu akşam da müsli yicem sırf yarın 69ları görebilmek için
kendime sözüm var 4. haftamın sonunda 69,0 ve altında olursam ziyafet var 2 ögünlük :118:
kaldı 7 günüm
ablacım bi anda cıktı öyle, aşka geldim
yoksa ben şiirdi maniydi hayatta işim olmaz
buarada gözün aydın ablacım geçmiş olsun cokkk
valla ben müsliyi ilk defa dün aksam yedim ki üstüne de 3 çatal sebze yemegi kaçamagım oldu ama gende tam 70im su anda, 200 gr almıştım o yoktu orda bu sabah, ki regl olmak üzereyim ödem kaplamış dört bir yanımııııııııııı
ama gecen hafta 3 gün meyveli nesfit yemiştim akşam öğünlerinde 3 günün eksi1kg idim
ablacım snn cok az kaldı hedefine ve yeme düzenini oturtmussun kiloların da gidiyo bence hiç bozma düzenini
günaydın tatlım ...çok geçmiş olsun daha öncede yazmıştım ama görmedin heralde...valla çocuklar hasta olunca kendimizi unutuyoruz resmen yeterki onlar iyi olsunlarben pazartesi akşamı başladım hafta sonundan artı 400 ile pazartesiye girmiştim(cumaya göre)bakalım yarın tartı ne gösterecek...bende heyecanla bekliyorum ama kociş sen bu hafta iyice küçüldün noluyor bakiiimmm diye takıldığına göre fark var demekki hadi hayırlısı
çok güzel olmuş bitanem,ayşenin dediği gibi alışkanlık etme yoksa hergün isterük
kızlar günaydın
Ayşebahar çocuklar iyi sanırım çok sevindim geçmiş olsun
birde utanarak bişey soracağım ben maalesef sigara içiyorum (şu kiloları halledeyim hemen onuda bırakacağım) Aslında 5 yıl içmedim ama 1,5 yıldır yeniden başladım. Şimdi spora başlamak istiyorum nasıl olur bilemiyorum .Benim gibi olupta spor yapan varmı arkadaşlar?
yarın sabah görüceksin biraz sabır canım bende güzel rakam gördüm demin çok olmasada 2 yıldır inmediğim bir rakamdı hadi hayırlısı yarın bombalar çok olucak galiba
günaydınnnnndün çok kaçamak yaptım annem biyopsiye gircek sıkıntıdan yedim yedim yedim
İnşallah bişey çıkmaz...
kızlar fox tv de sabah haberlerinde memleketim MALATYADAN canlı yayın yapıyorlar...özlemişim memleketimi yaaaaa
çok geçmiş olsun canım..bence senin gidişat harika.. istersen farklı şeylere başlayıp şaşırtma vücudunu..
günaydınnnnndün çok kaçamak yaptım annem biyopsiye gircek sıkıntıdan yedim yedim yedim
İnşallah bişey çıkmaz...
OF GEÇEN HAFTALAR DA BANA OLMUŞTU.. TARTI 70.0DE TAKILIP KALIYORdu.kız maşşallahın var.. bak ben 2 aydır yapıyorum geldin beni yakaladın haaa..yaaaa kızlarrr tartı benimle dalga geciyo ya bir haftada 70.0'ı 3 gün gördüm ama 6lı rakamları göremedim yaaa
bu akşam da müsli yicem sırf yarın 69ları görebilmek için
kendime sözüm var 4. haftamın sonunda 69,0 ve altında olursam ziyafet var 2 ögünlük :118:
kaldı 7 günüm
gozun aydin canim okula gitiyse biseycigi kalmaz...Günaydın kızlar..
Kız müslicimi olup çıktınız hepiniz?
Oğlanı okula gönderdim bende.Daha iyi gibi Allaha şükür zira.
Öğretmenini de aradım antibiyotik saatini söyledim.
Kızın biri uyuyor diğeri TV başında bakalım.
Anaları da PC başında
Haftaya bu K-flekslerden bende yavaş yavaş başlasam mı?
kiz seninle hemseri sayilirmisiz nede olsa adiyaman malatya hemen hemen bir sayilirlar....kızlar fox tv de sabah haberlerinde memleketim MALATYADAN canlı yayın yapıyorlar...özlemişim memleketimi yaaaaa
OF GEÇEN HAFTALAR DA BANA OLMUŞTU.. TARTI 70.0DE TAKILIP KALIYORdu.kız maşşallahın var.. bak ben 2 aydır yapıyorum geldin beni yakaladın haaa..
yani hayatının yarısı kilo alıp vermekle geçmiş.aynen öyle takıldım bildiğin ya
vala ben 28 martta basladım, bugün tam 25 gün olmuş ama ben hayatımda ilk defa 75i gördüm.. kilolar tam oturmamıstı vücuduma..
bundan 1 yıl öncesinde hep 68dim, 5-6 ay önce 73den 68e düştüm, sora tekrar 75 oldum dikkat etmediğim hatta suyunu cıkardığım için..
vücudum bu kilolara bence alışmadığı için bu kadar cabuk verebildim heralde diye düşünüyorum
cnm bu arada ben bu tickerları göremiyorum iş yerinde bizim bazı şeyler yasaklı oluyo gözükmüyo, sen kaçtın ıkaç oldun
yani hayatının yarısı kilo alıp vermekle geçmiş.kardeşim benle dalga geçer hep abla sen galiba hayatın bıyunca diyet yapacaksın diye..
canım ben 11 ay önce doğum yapmıştım. 14 şubatta başladım 77ydim şimdi 69.4düm..özellikle şu son 2-3 haftadır yerimde sayıyorum
21.04 Perşembe menüm
Sabah
1 tane uno kepekli sandviç ( pınar beyaz light ve light kasar ile )
Sekersiz cay
Ara
4 altın çilek
Sekersiz yesil cay
Öğlen
6 yemek kasıgı patlıcan yemeği ( 0 yağ )
3 tane kasap köfte ( ızgara )
Ara
Yarım paket vişneli k-bar
Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı meyveli nesfit
1 su bardağı 0.1 yaglı süt
yarın 69,9 olsun yeter yaaa
sizce menüm nasııııı
menün güzel tatlım beğendim
yarına da 69.5 çıkarsın gibi sankim heralde galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?