70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar fox tv de sabah haberlerinde memleketim MALATYADAN canlı yayın yapıyorlar...özlemişim memleketimi yaaaaa

yaaaa kızlarrr tartı benimle dalga geciyo ya bir haftada 70.0'ı 3 gün gördüm ama 6lı rakamları göremedim yaaa

bu akşam da müsli yicem sırf yarın 69ları görebilmek için

kendime sözüm var 4. haftamın sonunda 69,0 ve altında olursam ziyafet var 2 ögünlük :118:

kaldı 7 günüm

canım hiç acele etme.. insan ilk başladığında çok sabırsız oluyor ama çok acele çabuk pes etmene neden olabilir

bir şey sormak istiyorum müsliyi nasıl yiyorsunuz ? Diyetisyenim yoğurtla ye demişti ama başka çaresi yokmu ki tadı tahta gibi
kesinlikle sütle çok daha güzel oluyor

güzel ni menü olmuş

allahım bu insanlar ne kadar komik ya.. kızkançlıklarından kendilerini ne hale getiriyorlar farkında değiller.. çekemeyen çatlasın emiii

süpersin canım ya... söylemeye müsliyi

woowwww mani süperrrr

çok geçmiş olsun canım..bence senin gidişat harika.. istersen farklı şeylere başlayıp şaşırtma vücudunu..

yarın sabah görüceksin biraz sabır canım bende güzel rakam gördüm demin çok olmasada 2 yıldır inmediğim bir rakamdı hadi hayırlısı yarın bombalar çok olucak galiba

günaydınnnnn dün çok kaçamak yaptım annem biyopsiye gircek sıkıntıdan yedim yedim yedim

İnşallah bişey çıkmaz...

Son düzenleme:

sağol canım benim öncelikle..
hedefimime az kaldıkça duraksamaya girmekten korkuyorum zaten...
3 günde 1 kg bence süper kız...

sağol gülüm be.. hesabını kaptırıp almışsın ben yokken..
çok üzüldüm sonrada sevindim senin adına tabii
malesef internette artık herşey yapılıyor özelimize de el attılar baksana...
senin sonucuna göre bakalım belki bende başlarım..
meraktayım bilesin
çocuklar için iyi dileklerin beni mutlu etti bilesin bu arada..
sizler gibi arkadaşlarım var ya değmeyin keyfime..

sağol yarenim iyi gibler artık..
çok zor bir hafta geçirdim o ayrı tabii
canım ben önceden içerdim...
her hamileliğimde ve emzirme döneminde bıraktım...
böyle böyle bölük pörcük ömrü hayatımda 3 - 4 yıl içmişliğim var ama
sonra hep işte başlardım içmeye stresten...
spor çok zor oluyor sigarayla inan...
azaltabilirsen senin için faydalı olur...
günde 4-5 e çekersen sigaranı daha rahat spor yaparsın...
öptüm cnm...

yarın sabah görüceksin biraz sabır canım bende güzel rakam gördüm demin çok olmasada 2 yıldır inmediğim bir rakamdı hadi hayırlısı yarın bombalar çok olucak galiba

ay insallah görürümmmm inşallahhhh :118:
senide tebrik ederim tatlım maşallahın var , bi öncesi sonrası resimleri yapsana bize

Son düzenleme:
kızlar ben eğitime gidiyorum (cahalmışımda sertifika vericek bakanlık diploma ne işe yarıyorsa)
akşama görüşürüz herkese hayırlı mesailer ve güzel bir gün diliyorum

kızlar fox tv de sabah haberlerinde memleketim MALATYADAN canlı yayın yapıyorlar...özlemişim memleketimi yaaaaa

ben izliyorum gülüm...
arkadaşım da malatyalı...
izle diye sabahın köründe aradı

çok geçmiş olsun canım..bence senin gidişat harika.. istersen farklı şeylere başlayıp şaşırtma vücudunu..

sağol fdmcim.. iiler şükür evet... önerini dikkate alacağım bilesin cnm...
günaydınnnnn dün çok kaçamak yaptım annem biyopsiye gircek sıkıntıdan yedim yedim yedim

İnşallah bişey çıkmaz...

hoşgeldin gülüm... geçmiş olsun anneciğine ...kullanıcı adın bana nikotini anımsatıyor kısssssssss

OF GEÇEN HAFTALAR DA BANA OLMUŞTU.. TARTI 70.0DE TAKILIP KALIYORdu.kız maşşallahın var.. bak ben 2 aydır yapıyorum geldin beni yakaladın haaa..

gozun aydin canim okula gitiyse biseycigi kalmaz...
kiz seninle hemseri sayilirmisiz nede olsa adiyaman malatya hemen hemen bir sayilirlar....

OF GEÇEN HAFTALAR DA BANA OLMUŞTU.. TARTI 70.0DE TAKILIP KALIYORdu.kız maşşallahın var.. bak ben 2 aydır yapıyorum geldin beni yakaladın haaa..

aynen öyle takıldım bildiğin ya
vala ben 28 martta basladım, bugün tam 25 gün olmuş ama ben hayatımda ilk defa 75i gördüm.. kilolar tam oturmamıstı vücuduma..
bundan 1 yıl öncesinde hep 68dim, 5-6 ay önce 73den 68e düştüm, sora tekrar 75 oldum dikkat etmediğim hatta suyunu cıkardığım için..
vücudum bu kilolara bence alışmadığı için bu kadar cabuk verebildim heralde diye düşünüyorum

cnm bu arada ben bu tickerları göremiyorum iş yerinde bizim bazı şeyler yasaklı oluyo gözükmüyo, sen kaçtın ıkaç oldun

yani hayatının yarısı kilo alıp vermekle geçmiş. kardeşim benle dalga geçer hep abla sen galiba hayatın bıyunca diyet yapacaksın diye..

canım ben 11 ay önce doğum yapmıştım. 14 şubatta başladım 77ydim şimdi 69.4düm..özellikle şu son 2-3 haftadır yerimde sayıyorum

hamurumda var anacım az yedimi hemen alıyorum, yemedimmi hemen veriyorum
allah bağışlasın maşşalllah anneciksin sende demek ki
sende ii kilo vermişsin hele ki dogum kiloları tebrik ederimm
bi süre sonra durması normal heralde onu da kırdımı pıtır pıtır gitcek insallah

21.04 Perşembe menüm

Sabah
1 tane uno kepekli sandviç ( pınar beyaz light ve light kasar ile )
Sekersiz cay

Ara
4 altın çilek
Sekersiz yesil cay

Öğlen
6 yemek kasıgı patlıcan yemeği ( 0 yağ )
3 tane kasap köfte ( ızgara )

Ara
Yarım paket vişneli k-bar

Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı meyveli nesfit
1 su bardağı 0.1 yaglı süt

yarın 69,9 olsun yeter yaaa

sizce menüm nasııııı

menün güzel tatlım beğendim
yarına da 69.5 çıkarsın gibi sankim heralde galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…