70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm benim teşekkür ederimmmmm
valla cok bişi istemiyom 100 gr gitsin o da olur, yeter ki 69u göriiim orda :118:

görürsünnüzde ben napıcam yaa tartıyı evden atayımmı,sabırsızlığımdan kaybedenler kulubünde olmak istemiyorummmdaha yeniymiş kiloların gider benimkiler çok eski değil 4senelik falannnbirara 3sene önceydi 75ten 70indim sonra yine çıktım 76,bikere bzuldu hormonlaırm metobolizmam dikkat ettğim halde elimde olmadna böyleyim yediğimden oldu diyenlerden değilim sadece yanlış beslenme bide yapısalllll:84:ama aslınd aben kiol verdmişim yaa ağırda olsa koruyorumda almıyorum.birara bu topiğede giremzdim 80 ya adüşünün delirmiştimm hayatımda 7leri görmemiş ben 80,neyse gitsin o belalı günlerrrrr
ZIPLA ZIPLAAAAAAAAAAA:79::80::81:

kilolar yerleşsede gene de gider cnm ya belkim daha yawaş olur ama dediğin gibi önemli olan biraz sabırlı olmak
wala burası cok motive edici bir yer, ben hedefimi tuttursam bile korumak için hala burda olucam

kilolar yerleşsede gene de gider cnm ya belkim daha yawaş olur ama dediğin gibi önemli olan biraz sabırlı olmak
wala burası cok motive edici bir yer, ben hedefimi tuttursam bile korumak için hala burda olucam

bendee bendeeee olucammm..hedefim hadefimden sonnaadaçook motive edici uyanınca kim zayıflamış acaba busabh diyorum artıkkkfinaller var derslerde var ama sizde varsınızzzeşimde kıskancakmı bakalımbelkide haytından memnunudur ona bulaşmayımdaaöğlen kurusm var yemek hazırlayım işleirmi yapayımd amenümüde yazarım taaammmııııı

canım gecmıs olsun Biraz daha iyileştiğine sevindim.Sende cok yoruldun annelık ne zor demi
bencede sen baslama müsliye madem kılo verıyorsun bı duraklama olursa o zaman devam edersın benım fıkrım yanı.

Sehercım aksam ancak okuyabıldı yazamadım haklısın ıradem zayıf dıyet konusunda hemen cozutabılıyorum ama gercekten cok sıkıldım bu durumdan nerdeyse bırakacam yanı.benım oglanda benı sömürüyor sorma mahvetti göğüz filan kalmadı yara içinde verirken korkuyorum gece mahevdıyo benı calıstıgımız ıcın heralde acısını cıkarıyorlar

günaydınnn güzeller geçmişi okudum geldim şu kilolarla dalga geçenler varyaaaaaaaaaaa onlrın hepsinin............. boşlukları istediginiz gibi doldurun serbest rahat olunben dede var onlardan neymiş popom büyükmüş ben de benim kalbim de büyük dedim hem oturunca sağlam oturuyorum demi ama napim marangoza gidipte kemikleri törpületecek halim yokya

canım benim emzirmek zor olsada ne kadar güzel ve özel bir lutuf anın kıymetini bil bi oğlumu 23 ay diğerini 22 ay emzirdim dediğin gibi sömürdüler ama inan mükafatını büyüdükleri zaman alıyosun okulda herkes hasta olurken maşalaalah ayak ta geçiriyolar hemde sen emzirirken kilo vermen kolaylaşır aman dikkat etdin diyetiniz sütün kalitesini azaltmasın çbebişini emzirirken benim için kokla arkadaşım ohhh mis gibi

inşllah canım ya.. başta herkes korkutmuştu doğum kiloları zor gider diye ama çok şükür çabalayıca oluyor

bence gayet güzel bir menü olmuş canım.. sen bu gidişle yarın 69.5u felen görürsün.

kızlar dünden beri ayşe kulinin VEDA isimli eseri okuyorum.. harika bi kitap yaa.. mutlaka okuyun derim.. herşey var içinde.. aşk, savaş,gelin kaynana....müthiş ya. hiç bırakmak istemiyorum

gozun aydin canim okula gitiyse biseycigi kalmaz...

kiz seninle hemseri sayilirmisiz nede olsa adiyaman malatya hemen hemen bir sayilirlar....

Canım çok sağol alacam...

Sağol canım benim...
Tamam dediğin gibi yapayım şimdi başlamayacağım...
Duraksama dönemine girince başlarım...

Canım benimde de yara oldu.. Hatta bugün irin aktı içinden..
Sürekli temizleyip veriyorum ama canım çok yanıyor..
İçimi emiyor adeta...
Dişi henüz yok benimkinin ama çocuklar hastaydı onlarla uğraşırken
her yerim yara oldu
ağzımın içi aft dolu..
dudaklarımın kenarları davul gibi şiş..
Adam akıllı yemek bile yiyemiyorum..

menün güzel canım hafif..
k barlara deli oluyom kıs ben
benim yerime de ye..
evde yok ben dün yedim bitter çikolatamı

saol canım merak etme benım dıyet dıyete benzemıyo zaten bende annelık ıste devam edıyorum zaten gece baska turlu uyumuyor kı.sende ıyı emzırmıssın masallah dedıgın gıbı cok etkılı hastalık konusunda artık bebek gıbı kokmuyor ama mis gibi ter kokuyor koklarım senın ıcın kac yasında sımdı senınkıler

canım walla benim de war etrafımda öyle tipler...ay o göbek ne öööle? yok eski şişman resimlerinde ne kadar değişiksin felan? sanki ben bilmiyorum bu gerçeği de suratıma bi de vuruyosun dimi ? insanlar kilo verebilir de alabilirler de... birisi kilo aldığında pat diye aaa kilo almışsın diyemiyorum ben yani...ayıp ya..üzülür, sıkılır, dert eder içine... alınır da verilir de yani...6 ay önce hastanede yattım 2.5 ay 8 kilo verdim...birkaç arkadaşım dışında hiçbiri ay ne kadar kilo wermişsin de çok güzel olmuşsun da gibisinden bişe demedi....ne zaman kilo weriyim kimse bişe demez...ama kilo al...bu sefer üstüne çullanırlar...sanki adam öldürmüşsün gibi...

teşekkür ederimmmm
inşallah bebekim inşallahhhhhh :86:

menün güzel canım hafif..
k barlara deli oluyom kıs ben
benim yerime de ye..
evde yok ben dün yedim bitter çikolatamı

walla ben sırf ara ögün olsun diye yiyorum, bide vücudum tatlı şeyleri unutmasın diye
bana böyle bi ağır geldi, yağlı gibi biraz bilemedim :44:
piko daha iyi gibi sankim :44:

biri 14 diğeri 11 yaşında canımcım nacizane tavsiyem kuru soğan ye faydaları malum ama bende acaip süt yapıyodu yaa bu arada net çok yavaş yazını yeni gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…