cnm benim teşekkür ederimmmmm
valla cok bişi istemiyom 100 gr gitsin o da olur, yeter ki 69u göriiim orda :118:
görürsünnüzde ben napıcam yaa tartıyı evden atayımmı,sabırsızlığımdan kaybedenler kulubünde olmak istemiyorummmdaha yeniymiş kiloların gider benimkiler çok eski değil 4senelik falannn birara 3sene önceydi 75ten 70indim sonra yine çıktım 76,bikere bzuldu hormonlaırm metobolizmam dikkat ettğim halde elimde olmadna böyleyim yediğimden oldu diyenlerden değilim sadece yanlış beslenme bide yapısalllll:84:ama aslınd aben kiol verdmişim yaa ağırda olsa koruyorumda almıyorum.birara bu topiğede giremzdim 80 ya adüşünün delirmiştimm hayatımda 7leri görmemiş ben 80,neyse gitsin o belalı günlerrrrr
ZIPLA ZIPLAAAAAAAAAAA:79::80::81:
kilolar yerleşsede gene de gider cnm ya belkim daha yawaş olur ama dediğin gibi önemli olan biraz sabırlı olmak
wala burası cok motive edici bir yer, ben hedefimi tuttursam bile korumak için hala burda olucam
Günaydın kızlar..
Kız müslicimi olup çıktınız hepiniz?
Oğlanı okula gönderdim bende.Daha iyi gibi Allaha şükür zira.
Öğretmenini de aradım antibiyotik saatini söyledim.
Kızın biri uyuyor diğeri TV başında bakalım.
Anaları da PC başında
Haftaya bu K-flekslerden bende yavaş yavaş başlasam mı?
canım gecmıs olsun Biraz daha iyileştiğine sevindim.Sende cok yoruldun annelık ne zor demi
bencede sen baslama müsliye madem kılo verıyorsun bı duraklama olursa o zaman devam edersın benım fıkrım yanı.
Sehercım aksam ancak okuyabıldı yazamadım haklısın ıradem zayıf dıyet konusunda hemen cozutabılıyorum ama gercekten cok sıkıldım bu durumdan nerdeyse bırakacam yanı.benım oglanda benı sömürüyor sorma mahvetti göğüz filan kalmadı yara içinde verirken korkuyorum gece mahevdıyo benı calıstıgımız ıcın heralde acısını cıkarıyorlar
inşllah canım ya.. başta herkes korkutmuştu doğum kiloları zor gider diye ama çok şükür çabalayıca oluyorhamurumda var anacım az yedimi hemen alıyorum, yemedimmi hemen veriyorum
allah bağışlasın maşşalllah anneciksin sende demek ki
sende ii kilo vermişsin hele ki dogum kiloları tebrik ederimm
bi süre sonra durması normal heralde onu da kırdımı pıtır pıtır gitcek insallah
21.04 Perşembe menüm
Sabah
1 tane uno kepekli sandviç ( pınar beyaz light ve light kasar ile )
Sekersiz cay
Ara
4 altın çilek
Sekersiz yesil cay
Öğlen
6 yemek kasıgı patlıcan yemeği ( 0 yağ )
3 tane kasap köfte ( ızgara )
Ara
Yarım paket vişneli k-bar
Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı meyveli nesfit
1 su bardağı 0.1 yaglı süt
yarın 69,9 olsun yeter yaaa
sizce menüm nasııııı
gozun aydin canim okula gitiyse biseycigi kalmaz...
kiz seninle hemseri sayilirmisiz nede olsa adiyaman malatya hemen hemen bir sayilirlar....
canım gecmıs olsun Biraz daha iyileştiğine sevindim.Sende cok yoruldun annelık ne zor demi
bencede sen baslama müsliye madem kılo verıyorsun bı duraklama olursa o zaman devam edersın benım fıkrım yanı.
Sehercım aksam ancak okuyabıldı yazamadım haklısın ıradem zayıf dıyet konusunda hemen cozutabılıyorum ama gercekten cok sıkıldım bu durumdan nerdeyse bırakacam yanı.benım oglanda benı sömürüyor sorma mahvetti göğüz filan kalmadı yara içinde verirken korkuyorum gece mahevdıyo benı calıstıgımız ıcın heralde acısını cıkarıyorlar
21.04 Perşembe menüm
Sabah
1 tane uno kepekli sandviç ( pınar beyaz light ve light kasar ile )
Sekersiz cay
Ara
4 altın çilek
Sekersiz yesil cay
Öğlen
6 yemek kasıgı patlıcan yemeği ( 0 yağ )
3 tane kasap köfte ( ızgara )
Ara
Yarım paket vişneli k-bar
Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı meyveli nesfit
1 su bardağı 0.1 yaglı süt
yarın 69,9 olsun yeter yaaa
sizce menüm nasııııı
canım benim emzirmek zor olsada ne kadar güzel ve özel bir lutuf anın kıymetini bil bi oğlumu 23 ay diğerini 22 ay emzirdim dediğin gibi sömürdüler ama inan mükafatını büyüdükleri zaman alıyosun okulda herkes hasta olurken maşalaalah ayak ta geçiriyolar hemde sen emzirirken kilo vermen kolaylaşır aman dikkat etdin diyetiniz sütün kalitesini azaltmasın çbebişini emzirirken benim için kokla arkadaşım ohhh mis gibi
arkadaslar bende 75 kılo olarak aranıza katılmak ısıtyorum ve kesınlıkle zayıflamak ıstıyorum
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
herhalde yine sadece ben varım. herkes uyuyor mu ya tabi akşam güzel bir sohbet varmış tüh ben kaçırdım. neyse hepsini okudum. öncelikle şu bizim kilolarla dalga geçen sonra zayıfladığımızı görünce dumur olan insanlara ben de uyuz oluyorum. bende de var bi tane öyle eşimin kuzeni. 2 ay arayla doğum yaptık. en son 2 ay önce görüştük. benim en fazla kilolu olduğum zamandı. 74.2 idim. o ise 76ymış. bilmiyorum ne kadar doğru ama. bana dediğine bakın "hamilesin benden saklıyorsun sen, çok kilo almışsın göbeğin acaip çıkmış, ben senden daha az gösteriyorum dimi" deyip ayağa kalkıp göbeğini içine çekip bana göstermez mi deli oldum benim cevabımda hemen gecikmedi cuk diye oturdu."canım senin boyun 1.60 benim boyum 1.70" 1-2 hafta daha geçsin inadına kahve içmeye gidecem ona,kapıyı açtığında yüzünü görmek istiyorum.kesin soracak tek tek neler yaptığımı ben de söylerim ama müsliyi söylemicem ona. gıcıklık değil mi?
inşllah canım ya.. başta herkes korkutmuştu doğum kiloları zor gider diye ama çok şükür çabalayıca oluyor
bence gayet güzel bir menü olmuş canım.. sen bu gidişle yarın 69.5u felen görürsün.
kızlar dünden beri ayşe kulinin VEDA isimli eseri okuyorum.. harika bi kitap yaa.. mutlaka okuyun derim.. herşey var içinde.. aşk, savaş,gelin kaynana....müthiş ya. hiç bırakmak istemiyorum
menün güzel canım hafif..
k barlara deli oluyom kıs ben
benim yerime de ye..
evde yok ben dün yedim bitter çikolatamı
saol canım merak etme benım dıyet dıyete benzemıyo zatenbende annelık ıste devam edıyorum zaten gece baska turlu uyumuyor kı.sende ıyı emzırmıssın masallah dedıgın gıbı cok etkılı hastalık konusunda artık bebek gıbı kokmuyor ama mis gibi ter kokuyor koklarım senın ıcın kac yasında sımdı senınkıler
sealm kızlar kuaförde güzelleşip geldim. kızımı yatırıp geliyorum öptüm sizi şekerler
hoşgeldin bebeeek yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?