70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm:

sabah aç karnına: elma sirkesi+bal+ılık su

kahvaltı:
1 tane haşlanmış yumurta
1 domates
1 yeşil biber
1 salatalık
dereotu
maydonoz
1 dilim yulaf ekmeği
yeşil çay

ara: kuaförde siyah çay ve türk kahvesi şekersiz tabi, beşibiryerde çay

öğlen:
4 yemek kaşığı kıymalı enginar
2 yemek kaşığı ev makarnası
2 yemek kaşığı light yoğurt
bol salata(yağsız)

ara: yeşil çay, yeşil elma

akşam: müsli + beşibiryerde çay

ara: yeşil çay, bol su

yatmadan önce: elma sirkesi+bal+ılık su

işte bu yarın süper süper süper bigün olacak bildirim var

hoşbulduk canım keyifler nasıl bakalım benim süper valla. yarın kocişle gezmeye gidecem sabah bildirimimi yapacam ama. hafta sonu yokum. insan kuaföre gidince acaip mutlu oluyor valla. havam yerinde yani çok şükür!

ohhh gez anam gez walaa ben de haftasonu cok giremiyorum.. bi haftasonumuz war zaten onda da azcık oksijen alalım hasret giderelim dimi bizde sevgilişlen ( ) belgrada gidicez hafftasonu..
yarın sabah göriyim seni burda eksi 2000lerde

buarada bir kadının kuaförden çıktığı anda ki özgüveni hiçbir şeyle ölçülemez :82:

kız benden habersiz sevgili mi yaptın sen bakim çabuk söle

valla canım aynı dediğin gibi baya bi eksi çıkacam inşallah. saçım boyanınca kesilince sanki bir kilom daha gitti hafifledim sanki

kız benden habersiz sevgili mi yaptın sen bakim çabuk söle

valla canım aynı dediğin gibi baya bi eksi çıkacam inşallah. saçım boyanınca kesilince sanki bir kilom daha gitti hafifledim sanki

walla yaptım, bunaltma evresine bile geldim :)
kız bizim 1 senemiz bile doldu eskidik geçti cicim aylarımız

oh ohh bebişim kış kış kilolar kış kış yallah kalori yallah olmuş seninkisi tam

ne renktin ne renk oldun

allah tamamına erdirsin canım inş.

valla sefamız olsun bu hafta oh oh yandan yandan

artık tartıda 60ları görüyorum ya çok şüküğr ölsemde gam yemem yani o derece
tam 1 senedir hatta 1.5 senedir hiç 69.9 bile görememiştim

kızlar ibrahim saraçoğlu altın çilek işe yaramıyor diyor. gürkan kubilay ise yabanmersini yağ yakar diyor

selam arkadaşlar kilo çizelgesi eklemek istiyorum Tickerfactory.com sitesinden herşeyi tastamam yapıyorum. url ile yazan kısmı kopyalayım yapıştırdıtan sonra tamam diyorum ama

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diyor açıklamaya baktım ama konuyla ilgili bişe bulamadım yada bende anlamadam yardımcı olurmusunz lütfen

Herkese teşekkür ederim biyospiden çıktı annem biraz ağrısı var ama geçicek inşallah...

Bugün müsli yiyim dedim ama sizin yediklerinizle benim ki çok farklı sanırım.Ağzıma aldığım anda kusasım geliyor ya

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burda resimli anlatımı var canım

ben geçen4 gündür dietteyim..pazartesi tartıldım ilk kez 70 kg çıktım. 4 gün geçti aradan ve ben haftada 1 tartılıyorum... pazartesi sabah kaç çıkcam çok merak içindeyim yaaa:18:

bugünkü menüm
uyanınca ılık limonlu azballı su
kahvaltı
doğranmış tere,dereotu,domates,salatalık limonlu aztuzlu
2yumurta kırdım(çoğunu eşim yedi:)
2dilim tambuğday ekmepi
2bardak siyahçay sugar yok
beyaz light peynir
2parça küçük tahin helva

ara:500ml su
form çay lipton limonlu
1kivi
öğlen acıkmadım bol salatdan heralde
kursta
4badem
2tane altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi

eve gelince 500mlsu

akşam
dünden sade ıspanak kavurmuştum(kıyma ,yumurta yok)3yemek kaşığı
üzerine yoğurt
yanına makarna yaptım(hiç dayanamam yedim ama canımda sıkıldı aslında diyet öncesi çok yerdim azyedim mesela şuan açım:)))

müslide yesemmi..gerçekten beni düngece tok tuttu normalde geceye doğru açlıktan ölüyorum bugünde yesemde gereksiz şeyler atmasam ağzımanasıl kızlarrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…