hoşbulduk canım keyifler nasıl bakalım benim süper valla. yarın kocişle gezmeye gidecem sabah bildirimimi yapacam ama. hafta sonu yokum. insan kuaföre gidince acaip mutlu oluyor valla. havam yerinde yani çok şükür!
ohhh gez anam gez walaa ben de haftasonu cok giremiyorum.. bi haftasonumuz war zaten onda da azcık oksijen alalım hasret giderelim dimibizde sevgilişlen ( ) belgrada gidicez hafftasonu..
yarın sabah göriyim seni burda eksi 2000lerde
buarada bir kadının kuaförden çıktığı anda ki özgüveni hiçbir şeyle ölçülemez:82:
kız benden habersiz sevgili mi yaptın sen bakim çabuk söle
valla canım aynı dediğin gibi baya bi eksi çıkacam inşallah. saçım boyanınca kesilince sanki bir kilom daha gitti hafifledim sanki
walla yaptım, bunaltma evresine bile geldim :)
kız bizim 1 senemiz bile doldu eskidik geçti cicim aylarımız
oh ohh bebişim kış kış kilolar kış kış yallah kalori yallah olmuş seninkisi tam
ne renktin ne renk oldun
artık tartıda 60ları görüyorum ya çok şüküğr ölsemde gam yemem yani o derece
tam 1 senedir hatta 1.5 senedir hiç 69.9 bile görememiştim
bende bugün tam 70im, yarım 69,9u görmeyi umut ediyorum
kızlar ibrahim saraçoğlu altın çilek işe yaramıyor diyor. gürkan kubilay ise yabanmersini yağ yakar diyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burda resimli anlatımı var canımselam arkadaşlar kilo çizelgesi eklemek istiyorum Tickerfactory.com sitesinden herşeyi tastamam yapıyorum. url ile yazan kısmı kopyalayım yapıştırdıtan sonra tamam diyorum ama
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diyor açıklamaya baktım ama konuyla ilgili bişe bulamadım yada bende anlamadam yardımcı olurmusunz lütfen
kızlar ibrahim saraçoğlu altın çilek işe yaramıyor diyor. gürkan kubilay ise yabanmersini yağ yakar diyor
artık tartıda 60ları görüyorum ya çok şüküğr ölsemde gam yemem yani o derece
tam 1 senedir hatta 1.5 senedir hiç 69.9 bile görememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?