kıs kıskandırıyon beni ya b ara aynı kılodaydık nedeyse sen uçtun gidiyon.günaydın çıtırlarrrtek bir bulut olmayan
hiçbirimaqazada küçük beden elbise denedim ve hiç fazlalıqım çıkmadııııı
[ bir bomba dahahiç kıskanmıyommm [/COLOR]
kıs kıskandırıyon beni ya b ara aynı kılodaydık nedeyse sen uçtun gidiyon.
maşş .iradene sabrına....
kızlar sabah evden çıkarken en son rujumu sürüyüm diye banyoya geçtim bi anda gözlerim karardı koridora çıktım eşime seslendim o ara bayılmışımmm.zor bi gün geçti hem koşturmaca hemde böle çok bitkindimm.
menüm
2 dilim tam bugday ekmeği
domates
yeşillik
yumurta
peynir eşim hepsini yedirdi kendime geliyim diyeee ben peynir yumurta aynı anda yedimm senaa
ara
yaban mersini
form çay
öğle
salata
2 kadınbudu köfte
ara
incir
bi avuç beyaz leblebi
akşam
müsli
2.5 litre su 4 fican yeşil çayy
günaydınlar herkeseee
wala senacım dün artı200 cıkmıştım, hemen akşam müsliye saldırdım bugün hooop artı 200 uçmuş gitmiş
sizler için bir mani yazdım, sevincimi paylaşın
Diyet değil sağlıklı beslenmeydi bizimkisi
Sevinirdik görünce zayıflamış rakiplerimizi
Kaptan sena dedi ki mucizedir bu müsli
Sayesinde yağların gidecek hepsi…
öhöm öhöm nası olmuş ama
Maşallah canım güzel olmuş...
Şair mi olacaksın kız sen başımıza...
Bak alıştırma şeker sonra her gün şiir isteriz senden
Bu müsliyi deneyen arkadaşlardan bir ricam var...
Mümkünse bu hafta deneyenler..
geçen haftaki kilolarını birde müsliden sonraki kilolarını yarın bildirim yazarken
belirtebilirler mi?
Verilen kilolar normal beslenmeyle alınır mı?
Bilginiz var mı?
Benim bedenim haftada 1 kiloya ayarlamış gibi şimdilik.
Sadece normal yiyerek bu haldeyim.
Sadece aşırı üzüntü ve aşırı mutluluk beni etkiliyor.
Müsliye başlarsam vücudumun dengesini şaşırtır mıyım?
Sizce, düşünceniz ne kızlar?
günaydınlar herkese
canım dün akşam giremedim anca gördüm mesajını 100g da 29,18 yazıyo canım senin kullandığında ne kadar referans müslide 23,6 diyo offfff kafam karıştı
elimdeki müsliyi hemen kocişe kakalayıp ben hemen seninkinden doğanın ketetn tohumlusunu alıyorum ...ben bu püf noktalarını bilmiyordum kaptanım yaaaaarada paylaşırsan hatanın neresinden dönsek kardır değilmi çok teşekkür ederim canımsın
günaydınnnnndün çok kaçamak yaptım annem biyopsiye gircek sıkıntıdan yedim yedim yedim
İnşallah bişey çıkmaz...
21.04 Perşembe menüm
Sabah
1 tane uno kepekli sandviç ( pınar beyaz light ve light kasar ile )
Sekersiz cay
Ara
4 altın çilek
Sekersiz yesil cay
Öğlen
6 yemek kasıgı patlıcan yemeği ( 0 yağ )
3 tane kasap köfte ( ızgara )
Ara
Yarım paket vişneli k-bar
Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 yemek kaşığı meyveli nesfit
1 su bardağı 0.1 yaglı süt
yarın 69,9 olsun yeter yaaa
sizce menüm nasııııı
arkadaslar bende 75 kılo olarak aranıza katılmak ısıtyorum ve kesınlıkle zayıflamak ıstıyorum
canım orayı komple kopyalamıcaksın ping yazısı olan yere kadar kopyalıcaksın..selam arkadaşlar kilo çizelgesi eklemek istiyorum Tickerfactory.com sitesinden herşeyi tastamam yapıyorum. url ile yazan kısmı kopyalayım yapıştırdıtan sonra tamam diyorum ama
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diyor açıklamaya baktım ama konuyla ilgili bişe bulamadım yada bende anlamadam yardımcı olurmusunz lütfen
kızlar sabah evden çıkarken en son rujumu sürüyüm diye banyoya geçtim bi anda gözlerim karardı koridora çıktım eşime seslendim o ara bayılmışımmm.zor bi gün geçti hem koşturmaca hemde böle çok bitkindimm.
menüm
domates
yeşillik
yumurta
peynir eşim hepsini yedirdi kendime geliyim diyeee ben peynir yumurta aynı anda yedimm senaa
ara
yaban mersini
form çay
öğle
salata
2 kadınbudu köfte
ara
incir
bi avuç beyaz leblebi
akşam
müsli
geçmiş olsun canımmbişey olmaz ya ben yumurta yerken peynirde yiyorum ama çokaz bir k.kutusu bile değil...
dikkat etkendine diyetten olmaısn bayılman..ya sizlere maaşallah ama biliyorum kilonuzu azaldıkça dah çok dikkat etttiniz değilmi?bende versem tam,spora gidyorum ekndimi kontrol altına alabildim ama bakalım ya sabırrr
tebrikler cnm..
bence gerek yok cnm düzenli bir kilo vermen var zaten..
8.8 cnm..
çok geçmiş olsun cnm..
hoşgeldin demetcim
canım orayı komple kopyalamıcaksın ping yazısı olan yere kadar kopyalıcaksın..
canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın..
menüm
domates
yeşillik
yumurta
ara
yaban mersini
form çay
öğle
salata
2 kadınbudu köfte
ara
incir
bi avuç beyaz leblebi
akşam
müsli
canım iyiyim şükür okula git gel geçiyo hayat.sudemmm aa burdamıydın tam kapatırken gördüm canım nasılsınkaptan senada gelmiş hoş gelmişş nasıl geçti gününüz bakalım inş. iyidir çıkmam lazım canlar görüşürüzz akşam bi ara girer okurum yazılarınızı öpüldünüz hanımlarrrrrr
saol cnmçok geçmiş olsunn..tansiyonuna bi baktır i,stersen
iyi akşamşar kızlar bugun kacırmadım fazla son gün diye bırde leslie yaptım ılk defa 2 mil yorulmadım ama benım acıl tedavı olmamlazım bacaklarım uyustu hıssetmıyom bel fıtıgından valla.zaten hafta gıttı bakalım yarın görcem günümü:18::18:
muazzez hayırdır canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne hamıle mısın yoksa
saol cnm
şimdi aklıma geldi sen bi baktır diyince regl yaklaşınca bende tansiyon düşüklüğü migren mide bulantısı olurdu bu sefer tansiyon baya etkiledi tabi ya nasıl aklıma gelmedii mide bulantımda oldu
evet benimde midem bulanır..yinede dikkat et..Allah korusun evde kimse falan olmaz mazAllah..bide regl gününü hesaplaher şey olabilir
kızlar bugün hem kursta yedim hemde oqlumla yemeqe çıktım yarın üzülücem galiba..
evet bacağım morarmış düşünce:26: :26: yok hamile değilimdir ama zaten geçmedi günü daha ama ilk aklıma bi anda geldi eşim öle bi baktıki yok yok diyorumm
canım bu normal deqil reql dönemlerimde oluyor diyosun lütfen bir doktora git tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?