70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın çıtırlarrr tek bir bulut olmayan

hiçbiri maqazada küçük beden elbise denedim ve hiç fazlalıqım çıkmadııııı

[ bir bomba daha hiç kıskanmıyommm
[/COLOR]
kıs kıskandırıyon beni ya b ara aynı kılodaydık nedeyse sen uçtun gidiyon.

maşş .iradene sabrına....

kızlar sabah evden çıkarken en son rujumu sürüyüm diye banyoya geçtim bi anda gözlerim karardı koridora çıktım eşime seslendim o ara bayılmışımmm.zor bi gün geçti hem koşturmaca hemde böle çok bitkindimm.

menüm

2 dilim tam bugday ekmeği
domates
yeşillik
yumurta
peynir eşim hepsini yedirdi kendime geliyim diyeee ben peynir yumurta aynı anda yedimm senaa

ara
yaban mersini
form çay

öğle
salata
2 kadınbudu köfte

ara
incir
bi avuç beyaz leblebi

akşam
müsli

2.5 litre su 4 fican yeşil çayy

kıs kıskandırıyon beni ya b ara aynı kılodaydık nedeyse sen uçtun gidiyon.

maşş .iradene sabrına....

sorma sudemcimm takıma ilk geldiğinde benden 3 kilo fazlaydı şimdi herhalde iki katı az ama yeniden başlamama vesile oldu sağolsun senaaa
sen nasılsın bu arada hiç karşılaşamıyoruz canımbenim msnm açılmıyo bi türlü anlayamıyoruz sebebini bilg.cı da çağırmadım inş. yaptırabilirsem görüşelimm

sudemmm aa burdamıydın tam kapatırken gördüm canım nasılsınkaptan senada gelmiş hoş gelmişş nasıl geçti gününüz bakalım inş. iyidir çıkmam lazım canlar görüşürüzz akşam bi ara girer okurum yazılarınızı öpüldünüz hanımlarrrrrr

balım aslım dün 60 topiğnde bı kızı okudum çok etkılendım .

110 kılodan 60 kıloya ınmiş.

kendımden utandım.

şurda 3-5 kılo vercez zorlanıyoz.

millet 10 ayda 50 kılo verıyo nerdeyse vucudunun yarısı gidiyo ya.iradeye bak.

bakıyorum kendıme 6 ay önce başladım 2 kez ara verdım bı yurt dışına çıktım .

bi yurt dışından ablam geldi.verdiğim kıloları geri aldım.

artık irademe sahip olup güzel bir fiziğe sahip biri olmalıyım.

bugun itibariyle 72.5 kıloyum .

senam yarın yıne ablam gelecek sabah giremezsem beni bu şekiilde geç bıraktığım kılo 72.8 di.

geçmiş olsun canımmbişey olmaz ya ben yumurta yerken peynirde yiyorum ama çokaz bir k.kutusu bile değil...
dikkat etkendine diyetten olmaısn bayılman..ya sizlere maaşallah ama biliyorum kilonuzu azaldıkça dah çok dikkat etttiniz değilmi?bende versem tam,spora gidyorum ekndimi kontrol altına alabildim ama bakalım ya sabırrr

tebrikler cnm..

bence gerek yok cnm düzenli bir kilo vermen var zaten..

günaydınlar herkese
canım dün akşam giremedim anca gördüm mesajını 100g da 29,18 yazıyo canım senin kullandığında ne kadar referans müslide 23,6 diyo offfff kafam karıştı

8.8 cnm..

günaydınnnnn dün çok kaçamak yaptım annem biyopsiye gircek sıkıntıdan yedim yedim yedim

İnşallah bişey çıkmaz...

çok geçmiş olsun cnm..

arkadaslar bende 75 kılo olarak aranıza katılmak ısıtyorum ve kesınlıkle zayıflamak ıstıyorum

hoşgeldin demetcim

canım orayı komple kopyalamıcaksın ping yazısı olan yere kadar kopyalıcaksın..

canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın..

saol cnm tşk ederim sanmıyorum diyetten olsun bu zamana kadar böle bişey yaşamadım tansiyon düşmüş ama bende anlamadımm bi anda niye oldu

saol cnm biraz iyiyim ama yorgunluk var gibi

çok geçmiş olsunn..tansiyonuna bi baktır i,stersen

canım iyiyim şükür okula git gel geçiyo hayat.

yurt dışındakı ablam memlekete gitmişti yarın sabah yıne bana gelıyo.cumartesi de evine gidecek.

bayadır alt ust oldum onu gezdır tozdur çok yoruldum.mutluyum şükür.

kafam rahat.birazda bedenım küçülürse dah rahatlıycam.geçen taba deri ceket denedım .

en büyük bendei bile dügmesi zor kapandı sinir oldum.çok beğendım alamadım baktım sadece içim giderek.

senin çocuklar ne almede kız alıştı mı mersıne psikologa devam ediyomu sunuz?.

iyi akşamşar kızlar bugun kacırmadım fazla son gün diye bırde leslie yaptım ılk defa 2 mil yorulmadım ama benım acıl tedavı olmamlazım bacaklarım uyustu hıssetmıyom bel fıtıgından valla.zaten hafta gıttı bakalım yarın görcem günümü:18::18:

muazzez hayırdır canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne hamıle mısın yoksa

menümmm biraz fazla katı olmuş ama ..mecburen misafirim geldi

sabah:yumurta domates salatalık iki çatal peynir çay

ara yeşil çay,elma

öğle special k

ara muz

akşam ayran çorbası..birde şam tatlısıdayanamdım ama küçücük bi dlimdi:26:

şimdi yeşil çay içicemm...şam tatlısı dışındaaaa 4 gündür sıfır şeker sıfır tuz sıfır ekmekkk..veee rutinlerim 40dk yürüyüş sabahları pilatesnasıl kaptan aaa bide p.tesiye kadar tartılmayacaktım ama tartıldım75.5tim 74.4 gösterdiii belki ödemlerimdi ama olsun mutlu oldum

:18: :18: :18:valla o an hamilemiyim diye korktum ama regl yaklaşınca oluyor bende bu sefer tansiyon baya sarstıı

evet benimde midem bulanır..yinede dikkat et..Allah korusun evde kimse falan olmaz mazAllah..bide regl gününü hesaplaher şey olabilir

evet benimde midem bulanır..yinede dikkat et..Allah korusun evde kimse falan olmaz mazAllah..bide regl gününü hesaplaher şey olabilir

evet bacağım morarmış düşünce:26: :26: yok hamile değilimdir ama zaten geçmedi günü daha ama ilk aklıma bi anda geldi eşim öle bi baktıki yok yok diyorumm

canım bu normal deqil reql dönemlerimde oluyor diyosun lütfen bir doktora git tatlım..

gittim cnm hatta en son hani pko bakılmıştı burda temiz çıktı demiştimya hormonlarımda düzenli doktor adet dönemlerinde her bayanda değişik tepkiler olur dedi

her ay bayılan yada istifra edenler bile oluyomuş.bende bayılma ilk defa oldu ama mide bulantısı heleki migren vee pis boğazlığımmm bu hafta olduğu gibi frenleyemiyorummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…