kızlar sabah evden çıkarken en son rujumu sürüyüm diye banyoya geçtim bi anda gözlerim karardı koridora çıktım eşime seslendim o ara bayılmışımmm.zor bi gün geçti hem koşturmaca hemde böle çok bitkindimm.
menüm
2 dilim tam bugday ekmeği
domates
yeşillik
yumurta
peynir eşim hepsini yedirdi kendime geliyim diyeee ben peynir yumurta aynı anda yedimm senaa
ara
yaban mersini
form çay
öğle
salata
2 kadınbudu köfte
ara
incir
bi avuç beyaz leblebi
akşam
müsli
2.5 litre su 4 fican yeşil çayy
tşk cnmcanım geçmiş olsun geçen hafta artı çıktın diye bu hafta çok sıkı tuttunişi bide üstüne 23 nisan hazırlıkları yoruldu bünye heralde onunla geçmiş olsun canım
kızlar sabah evden çıkarken en son rujumu sürüyüm diye banyoya geçtim bi anda gözlerim karardı koridora çıktım eşime seslendim o ara bayılmışımmm.zor bi gün geçti hem koşturmaca hemde böle çok bitkindimm.
menüm
2 dilim tam bugday ekmeği
domates
yeşillik
yumurta
peynir eşim hepsini yedirdi kendime geliyim diyeee ben peynir yumurta aynı anda yedimm senaa
ara
yaban mersini
form çay
öğle
salata
2 kadınbudu köfte
ara
incir
bi avuç beyaz leblebi
akşam
müsli
2.5 litre su 4 fican yeşil çayy
aşkitom noldu sana bitanem nazaramı geldin canımdikkat et kendine kuşum,çok sıktın kendini bir ara bayağı sıkı tuttun ondanmı bünyen zayıf düştü acaba...yoksa teyzemi oluyoz kız söylemenin yolunumu aryon hımmmm şaka bir yana dikkat et kendine geç buldum seni erken kaybetmeyeyim
canım iyiyim şükür okula git gel geçiyo hayat.
yurt dışındakı ablam memlekete gitmişti yarın sabah yıne bana gelıyo.cumartesi de evine gidecek.
bayadır alt ust oldum onu gezdır tozdur çok yoruldum.mutluyum şükür.
kafam rahat.birazda bedenım küçülürse dah rahatlıycam.geçen taba deri ceket denedım .
en büyük bendei bile dügmesi zor kapandı sinir oldum.çok beğendım alamadım baktım sadece içim giderek.
senin çocuklar ne almede kız alıştı mı mersıne psikologa devam ediyomu sunuz?.
hmile değilim ama topikte herkes sölerse 40 kere sölenince olurmuş ya
benle ilgilenmedin bak ne hale geldimmm
canım bence sen kilolu değilsinki kendini niye bu kadar zorluyosun boyun uzun senin ordan kurtarıyon aslında ama tabi karar senin gidip 36 beden denediysen olmamıştır belkide
çocuklarda iyi hamdolsun 2 numara sbs.ye girecek telaşlı biraz insan 16 sene istanbulda yaşadıktan sonra başka yere alışması çok zor ben alışamadımki çocuklara ne deyim
sen ne yaptın ist. taşınma işini bi karara bağladınızmı kısmet gerçi bu işler
hadi ordan ye ye ye sonra bide şukadar verdim dersinnnnnsabahın körü bekliyorum topiğeeee ona göreeee
olan bana olcak bu haftaaaa
canım tüm hafta müsli kullandıqım için tabiki kilo verdim bu sabah 64.9dum yarın 65lerde ourum diye tahmin ediyorum onun için yazdım öyle..
hiç kıskanmadımmmokadar vermiş kiloyu birazınıda ben vereyimm yaaa
muazzezcim son 2 akşamdır akşamları midem çok bulanıyor şuan yine başladı müsliye baqlıyorum 2 günde bir yicem artık bakalım bu şikayetim geçecekmi..
cnm ben müsliden şüphelendim ama diyetisyene gitmeden burda yazmak istemedim çok kullanan var olumsuzluk olmasın diye müsli kilo verdiriken vucutta ne varsa kötürüyomuş sadece yağları değil büyük abdestle vucudumuza gerekli olanlardan gidiyomuş ama tam net öğrenmedimm
hatta yağ oranıma baktırcam sudan kastan mı gitti diyee
nerden öqrendin bu bilgiyi cnm :26: vücudumuzdaki faydalrı şeyleri dışarı atsa doktor önermez diye düşünüyorum ama tabi bu bnm düşüncem sen ne zaman gideceksin diyetisyene..
kızlar ya kocamm en sevdiğim cipslerden alıp gelmiş bugun perşembee ama yaaaa böle böle işkence yapılrımı ama ama ama ama
kızlar ya kocamm en sevdiğim cipslerden alıp gelmiş bugun perşembee ama yaaaa böle böle işkence yapılrımı ama ama ama ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?