70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun geçen hafta artı çıktın diye bu hafta çok sıkı tuttunişi bide üstüne 23 nisan hazırlıkları yoruldu bünye heralde onunla geçmiş olsun canım

canım geçmiş olsun geçen hafta artı çıktın diye bu hafta çok sıkı tuttunişi bide üstüne 23 nisan hazırlıkları yoruldu bünye heralde onunla geçmiş olsun canım
tşk cnm
regl dönemimi bi an unuttum yaklaşınca böle olabiliyorumm.bayılma ilk oldu bide üsütne yorgunluk oldu dediğin gibi

aşkitom noldu sana bitanem nazaramı geldin canımdikkat et kendine kuşum,çok sıktın kendini bir ara bayağı sıkı tuttun ondanmı bünyen zayıf düştü acaba...yoksa teyzemi oluyoz kız söylemenin yolunumu aryon hımmmmşaka bir yana dikkat et kendine geç buldum seni erken kaybetmeyeyim

hmile değilim ama topikte herkes sölerse 40 kere sölenince olurmuş ya
benle ilgilenmedin bak ne hale geldimmm

bugün çok güzel bir eğitim vardı ve yarında devam edecek konusu adelösan(ergenliğe geçiş 10 yaştan 19 yaşa kadar) ve ergenlik döneminde cinsel eğitim ve danışmanlık
mükemmeldi ve çok faydalı şeyler öğrendim hem bir anne olarak ben hemde hastalarıma ve danışanları bilgilendirmek için çok güzel bilgiler öğrendim ...yarınki konuları şimdiden merak ediyorum :26:
menüme gelince
sabah:
2 dilim kızartma mak kızarmış ekmek üstüne beyaz peynir,1 haşl. yumurta,5 zeytin,yarım demet limonlu maydanoz,3 çay bardağı şekersiz çay
ara:
3 ceviz,3 badem,2 fındık,4-5 kuru üzüm
öğle:
içinde sebze çeşidi bol sebzeli köfte,1 kase yoğurt
ara:
dersteydim yapamadım,sadece 1 bardak vişneli meyve suyu( tamek) içtim
akşam:
1 brd. süt+ yarım brd. müsli
SPOR:
50 dk. 7.0 da yürüyüş,20 dk.yürüme bandının kemeri,15 dk. eliptik bisiklet,100 tane mekik,20 şer tane yan mekik
gün boyu 2 lt. su,2 bardak yeşil çay
nasıl vallahi toparlanmaya çalışıyorum zannederim başarmak üzereyim

canım bence sen kilolu değilsinki kendini niye bu kadar zorluyosun boyun uzun senin ordan kurtarıyon aslında ama tabi karar senin gidip 36 beden denediysen olmamıştır belkide
çocuklarda iyi hamdolsun 2 numara sbs.ye girecek telaşlı biraz insan 16 sene istanbulda yaşadıktan sonra başka yere alışması çok zor ben alışamadımki çocuklara ne deyim
sen ne yaptın ist. taşınma işini bi karara bağladınızmı kısmet gerçi bu işler

Son düzenleme:
hmile değilim ama topikte herkes sölerse 40 kere sölenince olurmuş ya
benle ilgilenmedin bak ne hale geldimmm

amanda kapris yaparmış benim kediciğimbitanem benim ,bebeğim,kuzum,mırnavım benimkendine dikkat et canım ,insan vücudu çok nankördür hemen su koyuverir tamammı bitanecim gerekirse biraz ara ver menülere

inşallah rabbim onun emeklerini sizinde ümitlerini boşa çıkarmaz tatlım...bizim daha 3 senemiz var 5 e gidiyor allah kolaylık versin canım tüm çocukların emeğini boşa çıkarmasın

kaptanım ....
bugün hemen öğüdüne uyup doğadan light keten tohumlu müslisinden 3 kutu aldım ve bu akşam başladım d,ğer markayıda şu an kociş karşımda oturmuş keyifle yiyiyor
ama şeker oranından haberi yok söylemiycem intikam zamanı beni spordan etti

hadi ordan ye ye ye sonra bide şukadar verdim dersinnnnn sabahın körü bekliyorum topiğeeee ona göreeee

olan bana olcak bu haftaaaa

canım tüm hafta müsli kullandıqım için tabiki kilo verdim bu sabah 64.9dum yarın 65lerde ourum diye tahmin ediyorum onun için yazdım öyle..

muazzezcim son 2 akşamdır akşamları midem çok bulanıyor şuan yine başladı müsliye baqlıyorum 2 günde bir yicem artık bakalım bu şikayetim geçecekmi..

cnm ben müsliden şüphelendim ama diyetisyene gitmeden burda yazmak istemedim çok kullanan var olumsuzluk olmasın diye müsli kilo verdiriken vucutta ne varsa kötürüyomuş sadece yağları değil büyük abdestle vucudumuza gerekli olanlardan gidiyomuş ama tam net öğrenmedimm
hatta yağ oranıma baktırcam sudan kastan mı gitti diyee

Son düzenleme:

nerden öqrendin bu bilgiyi cnm :26: vücudumuzdaki faydalrı şeyleri dışarı atsa doktor önermez diye düşünüyorum ama tabi bu bnm düşüncem sen ne zaman gideceksin diyetisyene..

kızlar unutmadan söyliyim çapa istanbul eqitim ve araştırma hastaensi diyetisyeni bir arkadaşıma diyet listesi vermeden önce yapman gereken bişey var demiş direk diyet yaparsan kaslardanda kaybedebilirsin demiş ve sabah öqlen akşam 1 kase yoqurdun içine yarım tatlı kaşıqı tarçın katıp yemesini söylemiş çok güzel yaq yakıyormuş bu karışım....

nerden öqrendin bu bilgiyi cnm :26: vücudumuzdaki faydalrı şeyleri dışarı atsa doktor önermez diye düşünüyorum ama tabi bu bnm düşüncem sen ne zaman gideceksin diyetisyene..

cnm nette biraz baktım dediğim gibi tam bilmiyorum müsliyi çok kaçırdığıız günler yersek daha mantıklı olurmuş bi nevi formçaylarının daha kuvvetlisi gibiymiş.yine sölüyorum doktorla daha konuşmadım.haftasonu planlıyorum gitmeyii büyükabdestle beraber fazla su kaybıda yapıyomuş oda sanırım bizi halsiz bıraktı

kızlar ya kocamm en sevdiğim cipslerden alıp gelmiş bugun perşembee ama yaaaa böle böle işkence yapılrımı ama ama ama ama

iyi akşamlar kızlar
Sabah
1 tane kepekli sandviç ( beyaz peynir ,salatalık,domates,yeşilbiber )
1 bardak meyva suyu

ara: 2 kaysı kurusu

öglen yemek yiyemedim fırsat bulamadım ama
1 tane cezerye
5 adet ceviz

1 bardak meyva suyu

akşam
3 dilim çavdar ekmek
et sote

sıkıntı yaptı ama yediklerim

kızlar ya kocamm en sevdiğim cipslerden alıp gelmiş bugun perşembee ama yaaaa böle böle işkence yapılrımı ama ama ama ama

bneim eşimde dondurm aalmış ekmek almaya gdierke n takıldım aldedim:))beni deniycek heralde çok severim ,ben açmadan açmıycan diyoooooff yoruldum azmakrna yedik diye kendimi suçlu hi,ssettim..lessie 14 dakika ama ter attım sonrada yerde bacak hareketlerinden bikaç tane y aptım,bide yanmekik...sporu seviyorum yaa üşenmesem bazen,neyse yarında salonda yapıcam yaaya şimdi o dondurma :44::44:nolcak.. ye bi iki tanee ölmezsin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…