70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmmm çıtırlarrrr.nasılsınız bakalım hıııı.yaaaa ben bu hafta kaçırdım bayağı çok az gitmiş.bakalım yarın nolcak???

ayyy aynı benimki üstüme çok düşüyo yaaa sömürüyo içimdekileri
hımm ben de okucam o ktabi.ben de bu gün canan tan ın iz kitabını bitirdim.iskende palanın şah ve sultana başlıcam.:82:

canım çok geçmiş olsun.ama çok az yiyosun yaaa.dediğin gibi müsliyi çok kaçırınca yiyin.belki müsli etkilemiştir.

gün içinde çok dengesiz ve az yiyip akşam ekmeği fazla kaçırdığın için olmuş canım....yarın dikkat eder dengelersin

canım eşin yiyosa kokar at aqzına 1 tane nefsini körle canım
koca kayık tabakları aldılar kocamla oğlum önlerine üçer çeşit cipss hart hurt yiyolar biraz attım ağzımaa bugun tarıda sevindiren rakam yarın gidecek ha bide gazoz varr of ueln uff

ah yavrum ağzıma attımı frenliyemiyorum kendimi dondurmamı magnum beyaz olcak bide anammmmmm

benim kocamda şu an dibimde çıtır çıtır çekirdek çitliyor gıcıkkk

saol cnm hedefe az kaldıya biraz normale dönüyüm diyorum bende bünyem dinlensin

benim bugünkü mönüm
sabah uyanınca bir bardak ılık su
kahvaltım: 5 adet eti form kepekli bisküvi
domates, light peynir, 4 zeytin, ballı yeşilçay

ara: 2 tane çikolatalı diet bisküwi

öğlen: 5 yemek kaşığı az yağlı etsiz kabak yemeği,
1 havuç, 1 domates, 2 yaprak marul, bi tutam maydanoz, 1 tatlı kaşığı yağdan oluşan salata

ara: bir çay bardağı light ayran, 3 adet çörekotlu diet bisküwi

akşam: light peynirli salata

ara: 2 tane çikolatalı diet bisküwi

2 litre su içtim bugün ve de 3 bardak açık çay içtim ...nasıl mönü ? acıkmadım da

benim kocamda şu an dibimde çıtır çıtır çekirdek çitliyor gıcıkkk

tüm kocişler yiyişte desenizeeeyesek yesek kilo almasak demiiii yaaaa

öncelikle hoşgeldin
bence naçizane sanki light ürünleri çokmu kullanıyorsun...onun haricinde dikkatimi çeken bişey olmadı

gıcık bunlar harbiden yaaaaa perşembe akşamı yapılırmı bu yaaaa allahtan çok ısrar etmedi biraz aldım bıraktımmm:26: :26: :26: :26:

banada teklif etti hatta kasede getirmiş ama yok dedim sustu bidaha ısrar etmedi

hoşbulduk canımmm,,,hepimiz inşallah süper kilo weririz... diet bisküwileri aralarda kullanıyorum çünkü meywe yiyince aralarda midem felaket kazınıyor...daha da acıkıyorum...ölüyorum karın ağrısından nedense...ondan dolayı aralarda yarım paket 2 yada 3 adet yiyorum içimi tutsun die

sakın bişey yemeyin kızlar saat 10... yarın bildirim yapıcaz yarın yiyin ne yicekseniz bende simit yemek istiyorum benden bukadar arkadaşlar çıkıyorum hepiniz Rabbime emanetsiniz herkese hayırlı geceler tatlı rüyalarr

banada teklif etti hatta kasede getirmiş ama yok dedim sustu bidaha ısrar etmedi

yarın için kırmızı ojemi sürdümm siyah elbisemi giycemm saçlarımı sarcaktım ama halim yok artık fönlerimmm

ay seviyorum ben süslenmeyi bakımı kocişe sölesem sarar saçlarımı ama ben yatıyom kalkmıyom dinleniyimmmm

benim listemi aşağıda bulup ara öğünüme baksana onlarda çok güzel tok tutuyor artı vitamin ve mineral desteği oluyor bugünkü 2.ara öğünümde normalde kuru kayısı ve kuru incir vardır hep 1. aram bugünkü gibi standarttır dene istersen daha doğal en azından

kızlar bende kaçıyorum ...hayırlı geceler yarın tartıda görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…