ayyy aynı benimki üstüme çok düşüyo yaaa sömürüyo içimdekilericanım gecmıs olsun Biraz daha iyileştiğine sevindim.Sende cok yoruldun annelık ne zor demi
bencede sen baslama müsliye madem kılo verıyorsun bı duraklama olursa o zaman devam edersın benım fıkrım yanı.
Sehercım aksam ancak okuyabıldı yazamadım haklısın ıradem zayıf dıyet konusunda hemen cozutabılıyorum ama gercekten cok sıkıldım bu durumdan nerdeyse bırakacam yanı.benım oglanda benı sömürüyor sorma mahvetti göğüz filan kalmadı yara içinde verirken korkuyorum gece mahevdıyo benı calıstıgımız ıcın heralde acısını cıkarıyorlar
hımm ben de okucam o ktabi.ben de bu gün canan tan ın iz kitabını bitirdim.iskende palanın şah ve sultana başlıcam.:82:inşllah canım ya.. başta herkes korkutmuştu doğum kiloları zor gider diye ama çok şükür çabalayıca oluyor
bence gayet güzel bir menü olmuş canım.. sen bu gidişle yarın 69.5u felen görürsün.
kızlar dünden beri ayşe kulinin VEDA isimli eseri okuyorum.. harika bi kitap yaa.. mutlaka okuyun derim.. herşey var içinde.. aşk, savaş,gelin kaynana....müthiş ya. hiç bırakmak istemiyorum
kızlar sabah evden çıkarken en son rujumu sürüyüm diye banyoya geçtim bi anda gözlerim karardı koridora çıktım eşime seslendim o ara bayılmışımmm.zor bi gün geçti hem koşturmaca hemde böle çok bitkindimm.
menüm
2 dilim tam bugday ekmeği
domates
yeşillik
yumurta
peynir eşim hepsini yedirdi kendime geliyim diyeee ben peynir yumurta aynı anda yedimm senaa
ara
yaban mersini
form çay
öğle
salata
2 kadınbudu köfte
ara
incir
bi avuç beyaz leblebi
akşam
müsli
2.5 litre su 4 fican yeşil çayy
gittim cnm hatta en son hani pko bakılmıştı burda temiz çıktı demiştimya hormonlarımda düzenli doktor adet dönemlerinde her bayanda değişik tepkiler olur dedi
her ay bayılan yada istifra edenler bile oluyomuş.bende bayılma ilk defa oldu ama mide bulantısı heleki migren vee pis boğazlığımmm bu hafta olduğu gibi frenleyemiyorummm
iyi akşamlar kızlar
Sabah
1 tane kepekli sandviç ( beyaz peynir ,salatalık,domates,yeşilbiber )
1 bardak meyva suyu
ara: 2 kaysı kurusu
öglen yemek yiyemedim fırsat bulamadım ama
1 tane cezerye
5 adet ceviz
1 bardak meyva suyu
akşam
3 dilim çavdar ekmek
et sote
sıkıntı yaptı ama yediklerim
koca kayık tabakları aldılar kocamla oğlum önlerine üçer çeşit cipss hart hurt yiyolar biraz attım ağzımaa bugun tarıda sevindiren rakam yarın gidecekcanım eşin yiyosa kokar at aqzına 1 tane nefsini körle canım
bneim eşimde dondurm aalmış ekmek almaya gdierke n takıldım aldedim:))beni deniycek heralde çok severim ,ben açmadan açmıycan diyoooooff yoruldum azmakrna yedik diye kendimi suçlu hi,ssettim..lessie 14 dakika ama ter attım sonrada yerde bacak hareketlerinden bikaç tane y aptım,bide yanmekik...sporu seviyorum yaa üşenmesem bazen,neyse yarında salonda yapıcam yaa ya şimdi o dondurma :44::44:nolcak.. ye bi iki tanee ölmezsin yaaa
koca kayık tabakları aldılar kocamla oğlum önlerine üçer çeşit cipss hart hurt yiyolar biraz attım ağzımaa bugun tarıda sevindiren rakam yarın gidecekha bide gazoz varr of ueln uff
ah yavrum ağzıma attımı frenliyemiyorum kendimi dondurmamı magnum beyaz olcak bide anammmmmm
slmmm çıtırlarrrr.nasılsınız bakalım hıııı.yaaaa ben bu hafta kaçırdım bayağı çok az gitmiş.bakalım yarın nolcak???
ayyy aynı benimki üstüme çok düşüyo yaaa sömürüyo içimdekileri
hımm ben de okucam o ktabi.ben de bu gün canan tan ın iz kitabını bitirdim.iskende palanın şah ve sultana başlıcam.:82:
canım çok geçmiş olsun.ama çok az yiyosun yaaa.dediğin gibi müsliyi çok kaçırınca yiyin.belki müsli etkilemiştir.
koca kayık tabakları aldılar kocamla oğlum önlerine üçer çeşit cipss hart hurt yiyolar biraz attım ağzımaa bugun tarıda sevindiren rakam yarın gidecekha bide gazoz varr of ueln uff
ah yavrum ağzıma attımı frenliyemiyorum kendimi dondurmamı magnum beyaz olcak bide anammmmmm
benim kocamda şu an dibimde çıtır çıtır çekirdek çitliyor gıcıkkk
benim kocamda şu an dibimde çıtır çıtır çekirdek çitliyor gıcıkkk
benim bugünkü mönüm
sabah uyanınca bir bardak ılık su
kahvaltım: 5 adet eti form kepekli bisküvi
domates, light peynir, 4 zeytin, ballı yeşilçay
ara: 2 tane çikolatalı diet bisküwi
öğlen: 5 yemek kaşığı az yağlı etsiz kabak yemeği,
1 havuç, 1 domates, 2 yaprak marul, bi tutam maydanoz, 1 tatlı kaşığı yağdan oluşan salata
ara: bir çay bardağı light ayran, 3 adet çörekotlu diet bisküwi
akşam: light peynirli salata
ara: 2 tane çikolatalı diet bisküwi
2 litre su içtim bugün ve de 3 bardak açık çay içtim ...nasıl mönü ? acıkmadım da
gıcık bunlar harbiden yaaaaa perşembe akşamı yapılırmı bu yaaaa allahtan çok ısrar etmedi biraz aldım bıraktımmm:26: :26: :26: :26:
tüm kocişler yiyişte desenizeeeyesek yesek kilo almasak demiiii yaaaa
banada teklif etti hatta kasede getirmiş ama yok dedim sustu bidaha ısrar etmedi
banada teklif etti hatta kasede getirmiş ama yok dedim sustu bidaha ısrar etmedi
hoşbulduk canımmm,,,hepimiz inşallah süper kilo weririz... diet bisküwileri aralarda kullanıyorum çünkü meywe yiyince aralarda midem felaket kazınıyor...daha da acıkıyorum...ölüyorum karın ağrısından nedense...ondan dolayı aralarda yarım paket 2 yada 3 adet yiyorum içimi tutsun die
Allahtan benimki iştahsız.ben eline vermezsem hayatta yemez kendiliğnden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?