70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet canım ben de bazı günler canım çekince badem, fındık, kuru kayısı, leblebi felan yiyiyorum..ama tabi azcık... ara öğünlerde yağsız yoğurt, süt tüketmeyi daha çok seviyorum..teşekkür ederim saolll...sanırım 70 dan aşağıya düştüm.. öteki gruba mı geççem ben şimdi

gerek yok tatlım ama bizi sevmediysen o başka mesele

:86:
kutulardan aldım hemide çikolatalııı:84:ama buakşam ymiycem sabah erken yiyecemkiakşam kadr eriteyimmmbenim eşim pek abur cubur yemez bnim canım bişeyler istre çayın yanında yemez çünkü aç olmuyo ekmek çok yediği için yemekteyinede sevmez çokk..dondurmayıda moralime iyi geliyo diye almış heralde

AAYYYY kızlarrr..ders çalışıyodum masanın üzerinde bugun yemiştim bisküvi paketi..altınbaşak kepekli yulaflı.."KEPEĞİN BAĞIRSAKLARI YUMUŞATICI ETKİSİ OLDUĞUNDAN 6AYDAN KÜÇÜK BEBEKLERE YEDİRİLMEMESİ TAVSİYE OLUNUR.....éKOPTUM YAAA
OLURMU OLUR ZAYIFLAMA HASTALIĞI OLAN ANNElerde bana arkdaşımderdi sen bebğinide diyete sokarsın ama öğrendimki 6aydan önce değil 6ay ekgıdaya geçince başlatırımmmm
ayy kuzuma yazık değilmi tahta gibi samn şeyi yedireceemmmm

sadece mamaarı tatsız tutsuz yaparım bide azekemk yedirimmmm soınrada zıpla oynaaaaaahh bi olsunda canım bebeğimmmofff offefkarlandım kalkımda bi çay içeyimmm:78:

bunalıma giricem artık çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum 2 aya yakın hala aynı kilodayım ben.zayıflayamıyorum üstüme yapıştı kaldı.başka biri bnm yaptıklarımı yapsa iğne deliğinden geçerdi.dayanamıyorum.of of napcam bn ya buraları okuyarak moral buluyorum ama çok moralim bozuk napıcam ben naaapmam lazım.doktorumla beraber uğraşıyoruz o kadar ama olmuyo yapıştı kaldı üstüme kilolar kabusum oldu.bundan 10 kilo daha zayıfken sözlümün ailesiyle tanışmıştım ama şimdi görüşmemek için bahaneler buluyorum o kadar çağırıyolar.utanıyorum.

barkinim cok ck gecmisolsun canim kendine dikat et
kizlar hepinize iyi aksamlar umarim hepimiz yarin tartida istedigimiz rakamlari goruruz..

selamlar herkeze bende geldim.. 1 ayda 10 kilo vermek istiyorum , yardım edin neler yapıyorsunuz bakalım. 10 olmasada en az 8 kilo vermek istiyorum . spor yapma alışkanlığımı ilk ne yaparak kazanabilirim.?

selamlar herkeze bende geldim.. 1 ayda 10 kilo vermek istiyorum , yardım edin neler yapıyorsunuz bakalım. 10 olmasada en az 8 kilo vermek istiyorum . spor yapma alışkanlığımı ilk ne yaparak kazanabilirim.?

hoşgeldin...çok iddialı 1ayda 10 yada 8:26:ben 2yebile razıyken:))spormu çizelgendeki tavşan gibi hafifi zıpla evde yerinde sayy önce ısınnn

hoşgeldin...çok iddialı 1ayda 10 yada 8:26:ben 2yebile razıyken:))spormu çizelgendeki tavşan gibi hafifi zıpla evde yerinde sayy önce ısınnn

kız ne yapım çok sıkıldım. her gören kilo aldın diyor sitrese giriyorum. ha bide hantal olduğum için tavşan bana en uygun diye düşşündüm :) benim öle ara ara sık sık yiyip az yeme alışkanlığım yok ne yazıkki.. sadece sabahları 10 yada 20 defa mekik çekerim . oda hafta 2 yada3 defa yaparım bunları

günaydın kızlarrrrrrrrr
çok mutluyum çokkkk bildirimi yapıyorum hemen

Başlangıç:74,2
Geçen hafta:69,4
Bu hafta:67,3
Giden:2,100 kg
Toplamda giden:6,9
Hedef:58
hemen çizelgemi değiştireyim çok mutluyum çokkkkkkkk

günaydınn kızlarrr nerdeyse 2500 artıdaykennn bide üstüne kilo vermem süper olduu

başlangıç 71.3
geçen hafta 63.1
bu hafta 62
giden 1100
toplam giden 9300
hedef 60

:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…