benim listemi aşağıda bulup ara öğünüme baksana onlarda çok güzel tok tutuyor artı vitamin ve mineral desteği oluyor bugünkü 2.ara öğünümde normalde kuru kayısı ve kuru incir vardır hep 1. aram bugünkü gibi standarttır dene istersen daha doğal en azından
ewet canım ben de bazı günler canım çekince badem, fındık, kuru kayısı, leblebi felan yiyiyorum..ama tabi azcık... ara öğünlerde yağsız yoğurt, süt tüketmeyi daha çok seviyorum..teşekkür ederim saolll...sanırım 70 dan aşağıya düştüm.. öteki gruba mı geççem ben şimdi
koca kayık tabakları aldılar kocamla oğlum önlerine üçer çeşit cipss hart hurt yiyolar biraz attım ağzımaa bugun tarıda sevindiren rakam yarın gidecekha bide gazoz varr of ueln uff
ah yavrum ağzıma attımı frenliyemiyorum kendimi dondurmamı magnum beyaz olcak bide anammmmmm
gerek yok tatlım ama bizi sevmediysen o başka mesele
gün içinde çok dengesiz ve az yiyip akşam ekmeği fazla kaçırdığın için olmuş canım....yarın dikkat eder dengelersin
gerek yok tatlım ama bizi sevmediysen o başka mesele[/QUO
ben bi geçeyim 70in altınd akimseyi tanımaammmmyok ya vefalıyımdır ben zayıflayınca oda gitmezseee
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burda resimli anlatımı var canım
selamlar herkeze bende geldim.. 1 ayda 10 kilo vermek istiyorum , yardım edin neler yapıyorsunuz bakalım. 10 olmasada en az 8 kilo vermek istiyorum . spor yapma alışkanlığımı ilk ne yaparak kazanabilirim.?
hoşgeldin...çok iddialı 1ayda 10 yada 8:26:ben 2yebile razıyken:))spormu çizelgendeki tavşan gibi hafifi zıpla evde yerinde sayy önce ısınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?