inşallah canım siz de izmire gelin ama okiş?
bende katılabilirmiyim size 74 kiloyla başladım zayıflama kararına 50 günü geçti 67 oldum ve devam
ben de ben de ben de big king menü istiyom
offfffffffffff tamam ya unutcam iskenderi şimdilik.
ben tatile temmuzda mordogana gidebilirim kesin değil ama
sağol ablacım.. ama senin yanında biz neyiz ki. maşşallahın var.. vücut programlı valla..sağol canım iki gece geceleri kuruyemiş kaju gittim ama ertesi gün topladım kendimi..
tebrikler canım
harikasın fdm...
valla bende başlayacam nedir bu müsli?
müsliciler sizi........
ben kaçamak yapmıcaaaam
haftaya cumartesiye saklıyorum kendimi
yazıcam menümü buraya, ahanda böyle olcak
sabah
rumeli hisarında sewgiliylen boğaza karşı acık büfe kahvaltı
öğle
burger kingde steakhouse menü ( mayonezsiz )
akşam
2 yk müsli
yagsız süt
:118::118::118::118:
güzelbahçe canım
bende katılabilirmiyim size 74 kiloyla başladım zayıflama kararına 50 günü geçti 67 oldum ve devam
alaçatıyı daha çok tavsiye ederim canım kıza mamiş yedirip geliyom ok?
walla canım, biz ege turu düşünüyoduk aslında sevgiliylen, sonrasında benimkinin bir tanıdığı var mordoganda güzel bir otelin işletmecisi, demiş gelin istediğiniz kadar kalın diye, bizde orda kalırız, araba da var zaten gezeriz gün içinde diye düşündük
kesin karar werilmiş değil henüz ama öyle olcak gibi duruyo bakalım
ben o kız cocugunu ısırırım yerim bitiririm
sağol ablacım.. ama senin yanında biz neyiz ki. maşşallahın var.. vücut programlı valla..
tombiş hatnların dönüp dolaşıp geleceği şey müslidir misali. sabah ye akşam hop müsli ile telafi et. süperrrrr
kızlar eşim ve annem bana tepki koymaya başladılar artık. çok abartma bunda sonra normal ye diye. hatta geçen hafta eşime 5 günde 5 kilo diyeti yapcam demişti hele biyap ağzına çikolataları doldururum diye kıyamaeti koparmıştı. galiba et yapımın sıkı olmasından kaynaklı herkes tam idealsin diyor. şu an 40 beden çok rahat giriyorum..ama pes etmek yok 64ü görcem.. ayavaş da olsa görcem. bugün itibari ile doğum önceme dönmüş bulunuyorum ama ben evlendiğim zamanı istiyoıreum banane banane....
gunaydin fistiklar hiziniza yetismek imkansiz oku oku bitmedi harikasiniz ya hepinizi tebrik ediyorum kocaman kacaman opuyorum
k b
baslangic:82.5
gecen hafta:69.8
bu hafta:68.7
giden:1100
topgid:13.8
senacim tamda diyeceklerimi soylemisin benimde cumaya yaklastikca kacamaklarim artiyor mesala dun 68.6 idim dun asiriya kactim sonuc anca boyle cikti...
zaten bi gör teyzesi tam ısırmalık yicem seni diyorum "yime anni yime diyor"
zaten bi gör teyzesi tam ısırmalık yicem seni diyorum "yime anni yime diyor"
oyyyyyyyyyyyhhhhhh kurban olurum ben onaaaa allah bagışlasın uffffbebek sewesim geldi
oyy canım benım ya kac yasında kızın? bende benım oglanın konusmasını 4 gözle beklıyom 2 hafta sonra yasına gırcek erken yürüdü ama pek konusmaya heveslı del kendı dilinde çene düşük ama
göndereyim sana benim kızı al bikaç gün bak 2-3 saat belki anca dayanırsın hemen geri yollarsın
demınden berı bıldırımlerı okuyup kendımı gaza getırmeye calısıyorum
ben de uzun zamandır kılo vermek ıstıyorum, alısverıste hıc bıseyın üzerime olmadıgını fılan gorup eve gelınce ağlayıp sızlayıp iş faalıyete gelınce hıc bısı yapamayanlardanım :2:
ama bu defa once spora basladım, ekmegı kestım, gaza geleyım dıye sızı takıp etmeye basladımm
ammavelakın ben 10 gündür bu defa olcak dıye azmetmeye calısırken, arkadaslarım kılo almışsın sen demezler mii, deli oldummm
dün akşam gittim eve bi tartı aldım, sabah işe gelirken marketten müsliyi kaptım
şimdi yardımlarınıza ıhtıyacım var, bu müsli hangı mıktarda ve nası yeniliyo; bir de bu aksam yola cıkıcam otobüste sıkıntı yaratır mı
hepınızı verdıgınız kılolardan dolayı kutluyorum, darısı basımaonumde uzun bı yol var ınsallah ustesınden gelebılırım
üzülme canım bende varım.hemde senden fazla almışım.1600 gr verdıgın ıcın mı üzülüyorsun yani ayıp oluyor ama
kızlar günaydın herkesı tebrık edıyorum cunku hepınız vermıssınız kıloları bı ben varım heralde artıya gecen hıc bıldırım yapmak ıstemıyorum cunku ılk defa artıdayım ama mecburen yapıcaz
başlangıc 74
gecen hafta 68.6
bu hafta 68.8
gelen 200 gr
toplamda gıden 5.2 kg
hedef 60
arkadaşlar ''mektupp'' ablamız nerelerde her cuma sabahtan burda olurdu göremeyince nerak ettim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?