70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de ben de ben de big king menü istiyom

offfffffffffff tamam ya unutcam iskenderi şimdilik.

unut bebişimmm unut
ben kendime hedef koymuştum kısa vadede gerçekleşirse kendime ziyafet vercem dedim.. 29 nisanda 69altını görürsen ziyafete gidiyorum

çünkü ben 28martta başladım diyete , ozmn tam 1 ayda 6 kilo vermiş olcam

23 günde 5,5i gitti bilem :118:

sağol canım iki gece geceleri kuruyemiş kaju gittim ama ertesi gün topladım kendimi..

tebrikler canım
harikasın fdm...

valla bende başlayacam nedir bu müsli?
müsliciler sizi........
sağol ablacım.. ama senin yanında biz neyiz ki. maşşallahın var.. vücut programlı valla..

tombiş hatnların dönüp dolaşıp geleceği şey müslidir misali. sabah ye akşam hop müsli ile telafi et. süperrrrr

kızlar eşim ve annem bana tepki koymaya başladılar artık. çok abartma bunda sonra normal ye diye. hatta geçen hafta eşime 5 günde 5 kilo diyeti yapcam demişti hele biyap ağzına çikolataları doldururum diye kıyamaeti koparmıştı. galiba et yapımın sıkı olmasından kaynaklı herkes tam idealsin diyor. şu an 40 beden çok rahat giriyorum..ama pes etmek yok 64ü görcem.. ayavaş da olsa görcem. bugün itibari ile doğum önceme dönmüş bulunuyorum ama ben evlendiğim zamanı istiyoıreum banane banane....

gunaydin fistiklar hiziniza yetismek imkansiz oku oku bitmedi harikasiniz ya hepinizi tebrik ediyorum kocaman kacaman opuyorum

k b
baslangic:82.5
gecen hafta:69.8
bu hafta:68.7
giden:1100
topgid:13.8

senacim tamda diyeceklerimi soylemisin benimde cumaya yaklastikca kacamaklarim artiyor mesala dun 68.6 idim dun asiriya kactim sonuc anca boyle cikti...

alaçatıyı daha çok tavsiye ederim canım kıza mamiş yedirip geliyom ok?

walla canım, biz ege turu düşünüyoduk aslında sevgiliylen, sonrasında benimkinin bir tanıdığı var mordoganda güzel bir otelin işletmecisi, demiş gelin istediğiniz kadar kalın diye, bizde orda kalırız, araba da var zaten gezeriz gün içinde diye düşündük
kesin karar werilmiş değil henüz ama öyle olcak gibi duruyo bakalım

ben o kız cocugunu ısırırım yerim bitiririm

zaten bi gör teyzesi tam ısırmalık yicem seni diyorum "yime anni yime diyor"

saol tatlım
cnm bence de öyle sok mok diyetleri yapma, düzenli ve abartmadan beslenince de gayet gidiyo kilocuklarımız zaten

ooooo kimler gelmiş
maşşalahın var alacam tü tü tüüü sana
tebrik ederim

demınden berı bıldırımlerı okuyup kendımı gaza getırmeye calısıyorum
ben de uzun zamandır kılo vermek ıstıyorum, alısverıste hıc bıseyın üzerime olmadıgını fılan gorup eve gelınce ağlayıp sızlayıp iş faalıyete gelınce hıc bısı yapamayanlardanım :2:
ama bu defa once spora basladım, ekmegı kestım, gaza geleyım dıye sızı takıp etmeye basladımm
ammavelakın ben 10 gündür bu defa olcak dıye azmetmeye calısırken, arkadaslarım kılo almışsın sen demezler mii, deli oldummm
dün akşam gittim eve bi tartı aldım, sabah işe gelirken marketten müsliyi kaptım
şimdi yardımlarınıza ıhtıyacım var, bu müsli hangı mıktarda ve nası yeniliyo; bir de bu aksam yola cıkıcam otobüste sıkıntı yaratır mı
hepınızı verdıgınız kılolardan dolayı kutluyorum, darısı basıma onumde uzun bı yol var ınsallah ustesınden gelebılırım

zaten bi gör teyzesi tam ısırmalık yicem seni diyorum "yime anni yime diyor"

oyy canım benım ya kac yasında kızın? bende benım oglanın konusmasını 4 gözle beklıyom 2 hafta sonra yasına gırcek erken yürüdü ama pek konusmaya heveslı del kendı dilinde çene düşük ama

2.5 yaşında kızım. tam olarak 2 yaşındayken başladı tam bu konuşmucak herhalde derken şimdi susturamıyorum

burası harika bir yer, fena mortive ediyo insanı
eminim sende basarabilirsin

hayırlı cumalar kızlar
üzülme canım bende varım.hemde senden fazla almışım.
arkadaşlar ''mektupp'' ablamız nerelerde her cuma sabahtan burda olurdu göremeyince nerak ettim :26:

canımmmmmmmmmmm valla çok hoşuma gitti beni merak etmen.ama gelecek yüzüm yok ondan girmedim şoku atlatmaya çalışıyorum.hoş aslında haftaiçinden farkındaydımda toparlarmıyım dedim ama olmadı.
bak az verdik diye şu ağlayan çocuğu koyanları dövesim geldi ona göre
bildirimide yapayım
başlangıç 78
geçen hafta 68.6
bu hafta 69
gelen 400 :84::84::84::84::84::84::84::84:
toplam giden 9 kg
hedef 65

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…