70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzülme canım benim gelenler geldikleri gibi gideceklerdir haftaya merak etme gitmezlerse gelir onları döverim ben kovarım

22.04 cuma menümmmm

Sabah
Uno kepekli sandviç ekmeği
Arasında : pınar beyaz light, light kaşar, light zeytin ezmesi, domates

Ara
4 altın çilek
Şekersiz yeşil çay

Öğlen
Izgara tavuklu salata

Ara
1 ısırık k-bar
Şekersiz yeşil çay

Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 çay bardağı yağsız süt
2 yk patlıcan ( 0 yağ )
1 kasap köfte ızgara

yorumlar nedir cıtırlar

bende toparlamaya calıstım ancak bukadar oldu yalnız bırkamadın benı saol ıns haftaya acısını cıkarıırız bende bu az verdım dıye üzülenlere kızıyorum

bana senın menülerin az gelıyor canım belkı bana dersın tabı sana az gelır cok yedın kı kılo aldın dıye ama bence dıger arkadasların menulerıne gorede az buluyorum yanı aksam yıyeceklerını oglen yıyebılırısn bence bırde ara oğünlerın daha sıkı olmalı sanki:26:

canım benim ya patlıcan ve köfte ye ya da sadece müsli ye bence öpüldün çıtır kız

hadi bakalım inşallah bu sefer zayıflarsın. genelde akşamları tüketiyoruz müsliyi. en tehlikeli öğün daha hafif geçsin diye. 2-3 yemek kaşğı+1 bardak sütle yiyorum ben

burası harika bir yer, fena mortive ediyo insanı
eminim sende basarabilirsin

uzun bı suredır takıp edıyorum zaten; ama sadece okuyup aay ne guzel kılo verıyolar demekle yetınıyodum ama artık ben de o kılo verenlerden olmaya karar verdım
bir de evleneli bir sene olmadı daha, bu kılonun uzerıne bir de ilerde hamıle fılan kalırsam off ki ne ooof yaniii
destek için cok tesekkurlerrr

canım estagfurullah dermiyim hiç öle bişiii
kahvaltımı yogun yapamıyorum, cunku mesaim cok erken başlıyo, anca evden sandviç hazırlayıp getirebiliyorum
öğle yemekleri de sebzesi eti salatası yogurdu hepsini bi anda yiyim desem bana 20tl ve üstüne malour bulundugum yerde, işyerinde yemek cıkmıyo

oyüzden menüm böyle oluyo, bazen de doymuyorum zaten ac kalıyorum

ama haftasonları güzel besleniyorum, kahvaltımda haslanmış yumurta da oluyo yesillik de oluyo 1 cay kaşıkcıgı tahin pekmezim de oluyo

hadi bakalım inşallah bu sefer zayıflarsın. genelde akşamları tüketiyoruz müsliyi. en tehlikeli öğün daha hafif geçsin diye. 2-3 yemek kaşğı+1 bardak sütle yiyorum ben

bazı mesajlarda müsil etkisi yaptıgı fılan yazılmış, bu aksam yiyipte yola cıkarsam otobuste fena olur muyum acabaaa
destek için tesekkurler

ben de bugünkü menümü yazayım hemen:

sabah aç karnına: elma sirkesi+bal+ılık su

kahvaltı:
ödülüm olan sucuklu yumurta ve tulum peyniri
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
maydonoz
dereotu
1.5 dilim yulaf ekmeği
yeşil çay

ara:türk kahvesi yanında küçük hobby, 1 tane kuru incir, beşibiryerde çay

öğlen:
haşlanmış havuç ve karnıbahar üzerine 2 yemek kaşığı light yoğurt onun da üzerine karabiber,kimyon,kırmızı toz biber, yarım dilim yulaf ekmeği ve booollll salata(yağsız)

ara: yeşil çay, 1 elma

akşam: meyveli nesfit,beşibiryerde çay

ara: yeşil çay ve bol suuuuuuu

gece yatmadan önce: elma sirkesi+bal+ılık su

arkadaşlar menülerinizde çorba hiç yok neden?diyetisyenelr tavsiye diyor dah doyurucu diye:44:sebzelri susuz diyolar tamam suyunda yağ olur diye ama çorba neden?

arkadaşlar menülerinizde çorba hiç yok neden?diyetisyenelr tavsiye diyor dah doyurucu diye:44:sebzelri susuz diyolar tamam suyunda yağ olur diye ama çorba neden?

canım ben çorba içince daha çok acıkıyorum tutmuyor beni. yalnız çorban pirinçsiz, unsuz,terbiyesiz olacak

ohh yine ee gtimiş kilolar yaaaya bennn hala bildirim yapamdım..istifa ediyorummm küstüm oyanamıyorummmm,bende motirve oldum burda ama biraz geç meyvelerini görcemmi neeee:84:aslınd abildiklerime sizdende kattım çaba göstreiyorum iştah olayım bile azaldı aburcubur yan, kalorisi fazla şeylereee amaaaaa bilmiyommm

cok güzel farketmişssin canım bencede corba cok tok tutuyor yemekten once şişirıyor fazla yedırmıyor.belkı ekmek yerıne gecıyo fılan dıye yemıyolardır zaten bunlar bişey yemiyo ki yaa

canım ben çorba içince daha çok acıkıyorum tutmuyor beni. yalnız çorban pirinçsiz, unsuz,terbiyesiz olacak

evet unlu olursa yarım kase..ben çokda sevmezdimde sonradan kabızlık problemelrime iyide geldi,anneleirnmizin evindede eksik olmaz yaa...mercimek yada yoğurt çorbası olablir..hazırları eşimde ben de sevmiyoruzzz

bazı mesajlarda müsil etkisi yaptıgı fılan yazılmış, bu aksam yiyipte yola cıkarsam otobuste fena olur muyum acabaaa
destek için tesekkurler
canım benimki meyveli müsli. içinde keten tohumuda var ama meyve ağırlıklı. bana wc yönünde olumsuz etkisi olmadı. günde bir kez ama iyi boşalttırıyor. müsil etkisi diyen arkadaşlar yanılmıyorsam keten tohumu fazla olanı kullanıyorlar. herhalde sana otobüste bi sınkıntı çıkarmaz

cok güzel farketmişssin canım bencede corba cok tok tutuyor yemekten once şişirıyor fazla yedırmıyor.belkı ekmek yerıne gecıyo fılan dıye yemıyolardır zaten bunlar bişey yemiyo ki yaa

kaçgündür farkettim de yazmadımhelede evde çocuk varsa mutalak yapılıyor..tabiki çorba yersen yamekten yemezsin yada azaltırısn..sorma hiçbişe yemiyolarrr:89:dönüpte verdikelrini çabuk almazlar demiiiikorurlar ama yaaaa..

bende çok severim çorbayı 2 güne bir felan yerim. haklısın kız valla bazılar hiç bişey yemiyor gibi. ama bende bu müsli paketi bitsin bi daha almıcam.zaten kilo vermem durduğu için şok olsun diye almıştım ama erkan topuz uyarıyormuş ayda verilen 4-5 kilo kansere davetiye çıkarır diye. en ideali 2 imiş ayda..korktum valla ben.. yavaç yavaş gitsin artık kilolar. beslenerek ve sağlıklı yiyerek

hayırlı cumalar arkadaşlarr......ALlah dualrınızı kabul etsinn bu mubarek gündeee..
öğlen yemeğimi yapayım tabi eşimide akşam yemeği olacakkbirara uğrarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…