üzülme canım bende varım.hemde senden fazla almışım.
canımmmmmmmmmmm valla çok hoşuma gitti beni merak etmen.ama gelecek yüzüm yok ondan girmedim şoku atlatmaya çalışıyorum.hoş aslında haftaiçinden farkındaydımda toparlarmıyım dedim ama olmadı.
bak az verdik diye şu ağlayan çocuğu koyanları dövesim geldi ona göre
bildirimide yapayım
başlangıç 78
geçen hafta 68.6
bu hafta 69
gelen 400 :84::84::84::84::84::84::84::84:
toplam giden 9 kg
hedef 65
hayırlı cumalar kızlar
üzülme canım bende varım.hemde senden fazla almışım.
canımmmmmmmmmmm valla çok hoşuma gitti beni merak etmen.ama gelecek yüzüm yok ondan girmedim şoku atlatmaya çalışıyorum.hoş aslında haftaiçinden farkındaydımda toparlarmıyım dedim ama olmadı.
bak az verdik diye şu ağlayan çocuğu koyanları dövesim geldi ona göre
bildirimide yapayım
başlangıç 78
geçen hafta 68.6
bu hafta 69
gelen 400 :84::84::84::84::84::84::84::84:
toplam giden 9 kg
hedef 65
22.04 cuma menümmmm
Sabah
Uno kepekli sandviç ekmeği
Arasında : pınar beyaz light, light kaşar, light zeytin ezmesi, domates
Ara
4 altın çilek
Şekersiz yeşil çay
Öğlen
Izgara tavuklu salata
Ara
1 ısırık k-bar
Şekersiz yeşil çay
Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 çay bardağı yağsız süt
2 yk patlıcan ( 0 yağ )
1 kasap köfte ızgara
yorumlar nedir cıtırlar
22.04 cuma menümmmm
Sabah
Uno kepekli sandviç ekmeği
Arasında : pınar beyaz light, light kaşar, light zeytin ezmesi, domates
Ara
4 altın çilek
Şekersiz yeşil çay
Öğlen
Izgara tavuklu salata
Ara
1 ısırık k-bar
Şekersiz yeşil çay
Akşam
2 yemek kaşığı müsli
1 çay bardağı yağsız süt
2 yk patlıcan ( 0 yağ )
1 kasap köfte ızgara
yorumlar nedir cıtırlar
demınden berı bıldırımlerı okuyup kendımı gaza getırmeye calısıyorum
ben de uzun zamandır kılo vermek ıstıyorum, alısverıste hıc bıseyın üzerime olmadıgını fılan gorup eve gelınce ağlayıp sızlayıp iş faalıyete gelınce hıc bısı yapamayanlardanım :2:
ama bu defa once spora basladım, ekmegı kestım, gaza geleyım dıye sızı takıp etmeye basladımm
ammavelakın ben 10 gündür bu defa olcak dıye azmetmeye calısırken, arkadaslarım kılo almışsın sen demezler mii, deli oldummm
dün akşam gittim eve bi tartı aldım, sabah işe gelirken marketten müsliyi kaptım
şimdi yardımlarınıza ıhtıyacım var, bu müsli hangı mıktarda ve nası yeniliyo; bir de bu aksam yola cıkıcam otobüste sıkıntı yaratır mı
hepınızı verdıgınız kılolardan dolayı kutluyorum, darısı basımaonumde uzun bı yol var ınsallah ustesınden gelebılırım
burası harika bir yer, fena mortive ediyo insanı
eminim sende basarabilirsin
bana senın menülerin az gelıyor canım belkı bana dersın tabı sana az gelır cok yedın kı kılo aldın dıyeama bence dıger arkadasların menulerıne gorede az buluyorum yanı aksam yıyeceklerını oglen yıyebılırısn bence bırde ara oğünlerın daha sıkı olmalı sanki:26:
hadi bakalım inşallah bu sefer zayıflarsın. genelde akşamları tüketiyoruz müsliyi. en tehlikeli öğün daha hafif geçsin diye. 2-3 yemek kaşğı+1 bardak sütle yiyorum ben
arkadaşlar menülerinizde çorba hiç yok neden?diyetisyenelr tavsiye diyor dah doyurucu diye:44:sebzelri susuz diyolar tamam suyunda yağ olur diye ama çorba neden?
arkadaşlar menülerinizde çorba hiç yok neden?diyetisyenelr tavsiye diyor dah doyurucu diye:44:sebzelri susuz diyolar tamam suyunda yağ olur diye ama çorba neden?
canım ben çorba içince daha çok acıkıyorum tutmuyor beni. yalnız çorban pirinçsiz, unsuz,terbiyesiz olacak
canım benimki meyveli müsli. içinde keten tohumuda var ama meyve ağırlıklı. bana wc yönünde olumsuz etkisi olmadı. günde bir kez ama iyi boşalttırıyor. müsil etkisi diyen arkadaşlar yanılmıyorsam keten tohumu fazla olanı kullanıyorlar. herhalde sana otobüste bi sınkıntı çıkarmazbazı mesajlarda müsil etkisi yaptıgı fılan yazılmış, bu aksam yiyipte yola cıkarsam otobuste fena olur muyum acabaaa
destek için tesekkurler
bazı mesajlarda müsil etkisi yaptıgı fılan yazılmış, bu aksam yiyipte yola cıkarsam otobuste fena olur muyum acabaaa
destek için tesekkurler
cok güzel farketmişssin canım bencede corba cok tok tutuyor yemekten once şişirıyor fazla yedırmıyor.belkı ekmek yerıne gecıyo fılan dıye yemıyolardır zaten bunlar bişey yemiyo ki yaa
bende çok severim çorbayı 2 güne bir felan yerim. haklısın kız valla bazılar hiç bişey yemiyor gibi. ama bende bu müsli paketi bitsin bi daha almıcam.zaten kilo vermem durduğu için şok olsun diye almıştım ama erkan topuz uyarıyormuş ayda verilen 4-5 kilo kansere davetiye çıkarır diye. en ideali 2 imiş ayda..korktum valla ben.. yavaç yavaş gitsin artık kilolar. beslenerek ve sağlıklı yiyerekcok güzel farketmişssin canım bencede corba cok tok tutuyor yemekten once şişirıyor fazla yedırmıyor.belkı ekmek yerıne gecıyo fılan dıye yemıyolardır zaten bunlar bişey yemiyo ki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?