Bu şekilde devam et gülüm.. Ben emzirdiğim için bir de o avantajım var.. Çok dikkat etmediğim günlerde emzirmeye ağırlık veriyorum...
Canım senin tartında problem vardı yanlış hatırlamıyorsam belki de 4.5 kg vermişsindir.. Önemli olan senin ne hissettiğin. Bak gülüyorsun eğleniyorsun rahatsın.. Bence sende problem yok.. Ama barkınım bu hafta çok müsli yedi ve yetersiz beslendi.. Ve listelerine baktım az önce gerçekten az beslenmiş. Kuş gibi. Biz kuş değiliz ki... Dünkü baygınlığını ben buna bağlıyorum. Kesinlikle hamile olduğunu sanmıyorum. Bu arada geçmiş olsun barkınım.. Dikkat et kendine...
Sende iyi ki varsın kız...
tebrikler demresu....
Devam canım...
Burçlar ha.. Yay burcu ne diyor?
11833 baydı ya.. Sinir oluyorum ben o adama
11810 da kızlar
11880 de erkekler
11833 de artık siz bilin...
ya ama ama ben 23 günde 5.5 kilo verdim ki cok da ax kalmadım yaniiii
hamuru , çayda şekeri, kolayı, börekleri, gece yemelerini, fast foodu , beyaz ekmeği, abur cuburları kestim bide üstüne az biraz spor yapınca gitti kendiliğinden
ben smdi saglıksız kilo wermiş mi oldum
gayet 6 ögün yedim, sok diyet felan da yapmadım.. bence saglıklı verdim, kiloalrım tam yerleşmediği için bu kdr cabuk gitti heralde :18:
ilk başlangıçta hızlı kilo vermen normal ilk aydan sonra zorluyor...
kızlar ben bu müsli olayını tuttum yalnız sorularım olacak.
1.ben yoğurtla yiyorum 3 kaşık kadar dolu dolu fazlamı?
2.2 gündür üstüste yiyorum zararı olurmu yani ara vererek mi yenmeli?
3.dün bir arkadaş müsli vücuttaki iyi olan şeyleride götürüyormuş araştıralım diyordu ,bir sonuca bağlandımı?
ya facebookta biri paylaşmıta baktım kendi burcuma...
yaymı yay burçları çook iyi kilo verdiklerinden biraz duracakmış vermeleri nazar değmesin diyeeemaaşallah çok güzel vermişsin yani 90lardan inmissin ,tebrikelr...
118leri bdne sevmemde oan haydeee deyince aklıma geldi ama düşünsene her reklamda oyansam zayıflarımm
inşallah vermişsindir cnm yemek olayına çok sevindim senin için büyük bir sorundu tatlıya baqlandı
kaptanımmm
vermişim valla çok sevindimmmmm..üstelik bugün doğum öncesi giydiğim pantolonlardan biri azıcık dar da olsa oldu.ben gene bildirimimi yapayım...daha 100 msj olmadı..özele yapamıyorum canım
19 mart başlangıç:76.8
geçen hafta:71.4
bu hafta:69.7
giden kilo:1.7
azıcık kaçamağı hakettim di mi kızlar?
öptüm herkesi
Arkadaşlar kaptanımız Senayı malesef banlamıslar haftaya cumaya kadar giremeyecekmişbaska bı topıkte sıkıntı olmus bılgınız olsun.geri getirelim:84::84:
çok güldüm kız yazdıklarına...
ciddi nazardan korkuyorum...
maşallah bana...
hep verir hiç almam inşallah...
sağdan soldan gitsin yağlar
yaza hazır aysebahar
1700 süpersin aycinim..
niye yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaptanımızı geri istiyozzzzzzzzzzzzz
Arkadaşlar kaptanımız Senayı malesef banlamıslar haftaya cumaya kadar giremeyecekmişbaska bı topıkte sıkıntı olmus bılgınız olsun.geri getirelim:84::84:
kızlar ben bu müsli olayını tuttum yalnız sorularım olacak.
1.ben yoğurtla yiyorum 3 kaşık kadar dolu dolu fazlamı?
2.2 gündür üstüste yiyorum zararı olurmu yani ara vererek mi yenmeli?
3.dün bir arkadaş müsli vücuttaki iyi olan şeyleride götürüyormuş araştıralım diyordu ,bir sonuca bağlandımı?
selam kızlar bildirimi yapayım bende çok mutluyum çokkk:))
Başlangıç:75
Geçen hafta:75
Bu hafta:72.2
Giden:2.8
Toplamda giden:2.8
Hedef:60
kaptanımıza ne olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?