70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya facebookta biri paylaşmıta baktım kendi burcuma...
yaymı yay burçları çook iyi kilo verdiklerinden biraz duracakmış vermeleri nazar değmesin diyeeemaaşallah çok güzel vermişsin yani 90lardan inmissin ,tebrikelr...
118leri bdne sevmemde oan haydeee deyince aklıma geldi ama düşünsene her reklamda oyansam zayıflarımm

inşallah vermişsindir cnm yemek olayına çok sevindim senin için büyük bir sorundu tatlıya baqlandı

kaptanımmm
vermişim valla çok sevindimmmmm..üstelik bugün doğum öncesi giydiğim pantolonlardan biri azıcık dar da olsa oldu.ben gene bildirimimi yapayım...daha 100 msj olmadı..özele yapamıyorum canım
19 mart başlangıç:76.8
geçen hafta:71.4
bu hafta:69.7
giden kilo:1.7
azıcık kaçamağı hakettim di mi kızlar?
öptüm herkesi

Bende bildirim yapayım
1 ocak 2011 başlangıç:88
geçen hafta:74,3
bu hafta:73,00
toplam giden kilo:15 kg
kalan kilo 6 kg
haftada 1 kg hedef...

ilk başlangıçta hızlı kilo vermen normal ilk aydan sonra zorluyor...

kızlar ben bu müsli olayını tuttum yalnız sorularım olacak.
1.ben yoğurtla yiyorum 3 kaşık kadar dolu dolu fazlamı?
2.2 gündür üstüste yiyorum zararı olurmu yani ara vererek mi yenmeli?
3.dün bir arkadaş müsli vücuttaki iyi olan şeyleride götürüyormuş araştıralım diyordu ,bir sonuca bağlandımı?

valla canım benden baya bi götürdü iyi mi kötü mü bilmiyom ama onun sayesinde 2 gün wc den çıkamadım. bugün de kabızlık ve şişkinlik başladı o yüzden meyveli nesfitime geri dönüş yapıyorum

çok güldüm kız yazdıklarına...
ciddi nazardan korkuyorum...
maşallah bana...
hep verir hiç almam inşallah...
sağdan soldan gitsin yağlar
yaza hazır aysebahar

1700 süpersin aycinim..

Arkadaşlar kaptanımız Senayı malesef banlamıslar haftaya cumaya kadar giremeyecekmiş baska bı topıkte sıkıntı olmus bılgınız olsun.geri getirelim:84::84:

çok güldüm kız yazdıklarına...
ciddi nazardan korkuyorum...
maşallah bana...
hep verir hiç almam inşallah...
sağdan soldan gitsin yağlar
yaza hazır aysebahar

1700 süpersin aycinim..

güldürmek dışında size güzel haberlerde versem keşkeyaa showda sedaya çıkmış bir genç 130dan 80einmiş 5ayda..çok kilo vermiş hızlı bi,kadın vardı zaarlı olabilir diyodu..hızlı verince hızlı alınıyo diye ama genç 18yaşında bizim gibi kartlaşmamış metobolizmada hızlı ve genç olunca...işte benimki çok yaşlı metobolizmam aptal şeyyybenim biraz başlasa hızlanacakta bugün tartıyı banyodan kaldırdım sonnada 100 zıpladım 50de hayalen ip var gibi ip atladım akşamda sporum varr...bi başlsan benim yağlar gidecek biliyorum hem benim o genç gibi 50 kilo fazlam yok sadece 15 falan

selam kızlar bildirimi yapayım bende çok mutluyum çokkk:))
Başlangıç:75
Geçen hafta:75
Bu hafta:72.2
Giden:2.8
Toplamda giden:2.8
Hedef:60

kaptanımıza ne olmuş

ben de bu müsli sayesinde güzeel kilo verdim bu hafta ama zararı olur mu diye de endişelenmiyor değilim...gerçi ben sabah ve öğlen dengeli iyi besleniyorum ama bir de ben emziriyorum ya ondan çekiniyorum.. diyetisyene giden arkadaşlardan biri sorsa keşke doktoruna.

selam kızlar bildirimi yapayım bende çok mutluyum çokkk:))
Başlangıç:75
Geçen hafta:75
Bu hafta:72.2
Giden:2.8
Toplamda giden:2.8
Hedef:60

kaptanımıza ne olmuş

birben yalnızzz birbennnn talihsizsenle aynızamnlar gidrik bu topiğe maaşalllah:))kaptanımızı çalmışlarrrrrrkarnıbahar haşaldım yiyecemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…