Arkadaşlar kaptanımız Senayı malesef banlamıslar haftaya cumaya kadar giremeyecekmişbaska bı topıkte sıkıntı olmus bılgınız olsun.geri getirelim:84::84:
Arkadaşlar kaptanımız Senayı malesef banlamıslar haftaya cumaya kadar giremeyecekmişbaska bı topıkte sıkıntı olmus bılgınız olsun.geri getirelim:84::84:
haydeeeee, hangi topikmiş o gidip basalım orayı
seann kızzzz nerdesin yardım lazım gel gel
QUOTE=seanymph;18833739]geldim geldim deniz benim adım canım. sea den aklınızda kalır. valla ben de merak ettim o topiği kesin kaptanımızı çekemeyenler yapmıştır sinir oldum
kızlar ben kaçar, hazırlık yapmam lazım yarın sabah erkenden gezmeye gidiyoz haftasonu yokum haftaiçi görüşürüz canlarım hepinizi öptüm iyi ve sağlıklı kilo vermeler hepimize senacım üzülme eden bulur cumaya görüşürüz
kızlar beni kovalayabilirsiniz öğleyin lojmanda kiracı olan bayan çok güzel gözlemeler yapkış göndermiş yedimmmmmmm dayanamadım sıcacıktı.
kızlar beni kovalayabilirsiniz öğleyin lojmanda kiracı olan bayan çok güzel gözlemeler yapkış göndermiş yedimmmmmmm dayanamadım sıcacıktı.
geçmişi okuya okuya bitiremedim bu hafta uğrayamamıştım. ay oku oku hala sona gelemedim. kızlar bu musli olayını kaçırmışım ben hangi markayı kullanıyorsunuz. hele diyin bana bakem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?